Limonade Vrijmibeau

Na de geheimzinnige boodschap van onze reaguurder Glennvan8 was het even stil op Swapichou. Slok..slok..doe mij maar een glaasje limonade vandaag want ik wil even helder blijven nadenken…wat is hier aan de hand en welk mailtje kreeg Chris Klomp waarnaar hij besloot een belletje te doen naar de betreffende persoon? Heeft het iets te maken met zijn laatste artikel over plotters achter de betaalmuur van blendle over ene Niek (opa Nico dus)? Vragen…vragen…met op het einde van de middag toch nog even een verrassing voor de heer Teeven en de heer de Graauw want wat is er aan de hand? Op 3 juni a.s. moeten zij opnieuw getuigen , op dezelfde dag als de heer Demmink en de dag dat Micha Kat er eindelijk mee op gaat houden mochten deze verhoren op niets uitlopen..toch??

Verder nog een heel onderhoudend en goed geschreven, want met scherpe pen, artikel over de rechts-extremistische gekkies van Infowars op Vileine.nl, met een kleine rol voor de heer Vrijland. Mooi dat hij ook op geheel andere sites dan de onze ook nog eens wat aandacht genereert met zijn artikeltje over Conchita Wurst. Eindelijk weer eens wat satanische aandacht. Op naar het weekend en proost met een slokje limonade.. En @freeebru, om deze reden.

38 thoughts on “Limonade Vrijmibeau

  • ja, ik geloof dat Teigertje weer ietwat boos op mij was 🙂
   Maar zo slecht ben ik niet en teigertje ook niet 🙂

   • bedoelde er niet mee dat ik je specifiek graag lees ofzo hoor, maar wel benieuwd hoe je avontuur met Wimp was, dat wel!

  • Die docu staat in de categorie “jeugd informatief “. Wanneer wordt je volwassen@Xara?

   • Het blijft toch iets hilarisch hebben,,, Iemand die met droge ogen durft te beweren dat de aarde plat is anno 2016 gaat andere mensen vragen “volwassen” te reageren…
    Zie je zelf ook die ironie een beetje Don?

    • Ik denk dat jij dingen ziet die er niet zijn @gerritdekzijl. Hallucineren noemen ze dat ook wel meen ik. Hallucineer lekker verder over die grote bol waarop je denkt te leven. Blijf lekker in je illusie en indoctrinatie hangen. De cognitieve dissonantie als gevolg van zelf denken kun je denk ik toch niet aan. Ignorance is bliss!!!

     • Don lieve schat, als jij je problemen wilt spiegelen moet je dat vooral doen.

 1. Zojuist het “gesprek” tussen Kat en Desiree Wilhelm van het PG beluisterd.
  Hulde voor mw. Wilhelm; wat een geduld.
  Na afloop van dit gesprek werd ik overvallen door een intens gevoel van medelijden.
  De afgelopen tijd is er nogal van leer getrokken tegen de Kats, de Wimpen, de Hams enz. Maar is hier eigenlijk geen sprake van “ondraaglijk en uitzichtloos geestelijk lijden”?
  Zeker, onder de plotterjes zitten ook gewoon ettertjes, die alleen maar op eigen gewin uit zijn, zoals indertijd de Pootjes en van der Plas.
  Maar voor de rest zijn het stumperts, die geholpen moeten worden.

  Nederland loopt voorop in allerlei controversiele wetgeving.
  Abortus, homohuwelijk en euthanasie. Waar een klein land groot in kan zijn.
  Er tekent zich langzamerhand consensus af over euthanasie bij uitzichtloos en ondraaglijk geestelijk lijden.
  Zou hier niet een mogelijkheid liggen om al die zielepoten op een liefdevolle en humane manier uit hun lijden te verlossen?

  • Dorothy,

   Dan heb je de ironie van deze jongen van het oude volk toch niet helemaal begrepen.
   Mijn boodschap in klare taal is simpel:

   Laat deze idioten in hun sop gaarkoken en laten we ophouden met reageren op hun geblaat, want onze reacties zijn bij deze figuren nu eenmaal welkom, ook al zijn ze meestal vol walging.

   Ik heb Auschwitz, Majdanek, Dachau en Mauthausen bezocht; morgenavond weer met een brok in mijn keel voor de buis.

   Excuus als ik je gekwetst heb.

   • Oh dus je bent er zo één van het oude volk. Zo’n Hasbara troll die hier op vrijdag ff een borrel haalt maar de neiging tot blijven plakken heeft. @Karel Herman

   • Veel tranen en brokken in de keel toegewenst voor vanavond lief kijkbuiskind, ook namens meneer De Uil @Karel Herman

 2. Komt de ‘aap’ eindelijk uit de mouw?

  • Die plottertjes denken ook echt dat Vervloesem een videoband met bewijs heeft met demmink in de hoofdrol. Ze zijn gespannen of hij de band indient als bewijs voor de komende hoorzitting. Maar Vervloesem wil hem niet afgeven, omdat deze dan zoek zal raken. Geen plotter kan bedenken dat je een kopie kan maken……. Wat een suf volk, dat zich makkelijk om de tuin laat leiden. Die Vervloesem houdt dit als sinds 1998 vol…… Te triest!

 3. LOL!!!!!!!!!!!

  En onder het motto:”Maar daarom niet getreurd, doch het hemd hoog opgebeurd en lustig in het rond gesprongen” heeft onze Wimp het hoger beroep al weer zo goed als klaarliggen.

  Prima Wimp, de wereld zou er een stuk treuriger op worden als jij zou stoppen met je doorlopende cabaretvoorstelling.

 4. Met dank aan Myra die duidelijk laat zien hoe ‘de hazen’ lopen….
  “Als jij gewoon Claus noemt, betaal ik jou uit mijn stichting”

  toevallig de stichting van Bart van well??

  “”Bart van Well ‏@BVW11 · 24 nov. 2015
  Na overleg met bestuur is besloten de Get Well Foundation per direct te ontbinden en te stoppen met haar activiteiten. Thanks for support !!””””

  geloof dat er in later stadium dan het betreffende twitter bericht een video voor de rechtbank is gemaakt waar een negoride man als nieuwe bewindsman werd aangesteld van de stichting.

  of was het een andere stichting 🙂 en geen Bart van Well

 5. Talk2Myra ‏@Talk2Myra · May 3
  View translation

  “Als wij hetzelfde verklaren over Demmink enzo dan krijgen wij echt wel geld”
  Smeerlappen beschuldigen smeerlappen.””

  • Ja tuurlijk maar toch ff niet bestaande verbindingen leggen. Je bent een echte @flip Flipflap Hasbara troll.

Reacties zijn gesloten.