Micha feestdag

Eindelijk, na wachten (wat duurt dat toch altijd lang), is het zover. Vandaag viert men wereldwijd de dag van de #gerechtigheid op Micha zondag, en dat betekent dus feest. Echt heel veel mensen gaan luisteren naar allerlei lezingen als eerbetoon aan deze profeet. Een extra feestelijk tintje kon niet uitblijven, maar soms is dat afhankelijk van het toeval. Barracuda kwam de Micha zondag even te hulp met de volgende tweet:

Hoezee, hoezee, internationale roem en gerechtigheid voor deze zwaar onderschatte onderzoeks-journalist. Eens kijken hoe ze in Ierland met een defamation act omgaan, dat kan niet anders of dat is veul minder erg als in Nederland. Immers, Micha Kat zit as we speak lekker op zijn gemak aan het Guinness zich te verheugen op het halloweenfeest, waarvoor hij alvast een filmpje bij elkaar had gefrunnikt met wat hulp for your truth etc etc.,

En we gaan richting Halloween, ik heb alvast een leuke pompoen versiering gevonden. Wie is deze man, waar Micha zo ’n groot fan van is?

160 thoughts on “Micha feestdag

 1. Douwer, Chris heeft nooit met Faek gesproken. Had hij wel allang moeten doen. Hij hoeft mijn huiswerk niet te controleren. Ik zeg alleen dat als hij mijn “onzin” zou willen bewijzen, hij ook eens met Faek zou moeten willen bellen met de bovenstaande vragen. Faek is tenslotte een hoofdpersoon in deze saga. Dat betaamt een goede onderzoeksjournalist.

  Wat Chris ook zou kunnen doen, is Harro Knijff (spokesman voor Joris Demmink) en Harm Brouwer bellen voor een reactie.

  Waar ik hen van beschuldig is vele malen erger, dat bent u toch wel met me eens? Het beschermen van verkrachters en moordenaars ten koste van uiteindelijk een onschuldige veeboer? Een zwaardere beschuldiging is er niet voor een voormalig hoogste ambtenaar van Justitie. Maar blijkbaar durft u het niet aan. Geeft u de zaak anders maar door aan Haarlem, dan bent u van deze gloeiend hete aardappel af.
  Groet,

  Wim Dankbaar

  • Dit is wat wij hier bij Swapichou vooral niet willen zien van je @Wim Dankbaar. Dat is het copy-paste van je uit andere documenten of artikelen, zoals dit:

   Waar ik hen van beschuldig is vele malen erger, […….] Maar blijkbaar durft u het niet aan. Geeft u de zaak anders maar door aan Haarlem, dan bent u van deze gloeiend hete aardappel af.

   Niet doen. Zien we het nog een keer, gaat je hele reactie 1-op-1 naar de waste-box. We zijn geen google-ads.

  • Waar ik hen van beschuldig is vele malen erger (…)

   Wimp, voor de tigste keer, het gaat er helemaal niet om hoe erg het allemaal wel niet is waar jij mensen van meent te moeten beschuldigen. Het gaat erom dat deze beschuldigingen -en dat is een publiek geheim- van de onder waandenkbeelden gebukt gaande Dankbaar komen. Ergo, er wordt meesmuilend om gelachen en iedereen gaat over tot de orde van de dag. Een dag niet gelachen is immers een dag niet geleefd.

   Je zegt: Faek is tenslotte een hoofdpersoon in deze saga. Nog steeds ontkennende dat dat idee in jouw hoofd gezaaid is door Mauritz die er vervolgens een dikke Saab mee geoogst heeft.

 2. Wimp lijkt erg op een heel kapotte ouderwetse grammofoonplaat die permanent in dezelfde groef blijft hangen.
  Niet meer te repareren en rijp voor de afvalbak.

  • Wat zou jij doen wanneer je 3-4 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd hebt gekregen en ca 200.000 euro van je rekening is gekaapt voor dwangsommen? Zou je dan lekker aan het strand gaan liggen, of zou je denken: Ik vecht door?!! Ook al moet dat via een oude grammofoonplaat. Of geef je op?

    • Mensen als Wimp en Boerinnetje Bou hebben jarenlang zwoegend gebouwd aan hun knusse coconnetje waarin hun wereldbeeld is te behappen. Die gaan die comfort zone nooit meer (vrijwillig) verlaten.
     Als je ook ziet hoe wild en amechtig ‘mr drs’ Bou om zich heen aan het slaan is omdat er gaten geslagen worden in haar coconnetje… Het is enerzijds vermakelijk om te lezen maar anderzijds onbegrijpelijk hoe vér mensen van de realiteit vervreemd raken. En Bou steekt haar gecorrumpeerde koppie steeds verder in het zand en gaat nu mijnheer Assad volop in het zonnetje zetten. Het is verschrikkelijk wat die ‘goede en rechtschapen’ man door ‘ons’ boze Westen wordt aangedaan. Dat incapabele mens -Bou dus- is simpelweg volstrekt krankzinnig. Die ziet in de spiegel waarschijnlijk een hele aantrekkelijke, elegante en erudiete dame waar iedereen als een blok voor zou moeten vallen. Dat dit niet bepaald een realistisch spiegelbeeld is gaat er -louter uit zelfbescherming- niet meer in.

 3. @Kolderkamp – koldertje, ik neem aan dat je voor jezelf spreekt met je ‘meesmuilend om gelachen en over tot de orde v.d. dag’ ?! Maar uitermate vreemd, dan maak je er toch wel een dagtaak (oh wácht, + nacht) van hoe druk je je er zoal om maakt, rara… How come ? Niet té veel ‘grammafoonplaten’ hé, je blijft in de groef hangen ! Trústen 😉

 4. correctie; grammofoon. ( rijmde ik toch heél even ‘gram’ en ‘ma(lende) koldertje aan elkaar) foei 😉 Whahaha, ‘k ga hier óók echt volledig uit m’n dak ‘snuggere’ kolder, just wondering ; heb je die avondcursus ‘speuren zonder neus nog gevolgd’ laatst ?, niet eens door te hebben dat bepaald item op RIK niét verwijderd was , écht slim hoor ! 🙂 L.O.L.

  • Ehh, nee, ik heb echt geen flauw idee wat er op rik speelt, in de zin van wat er wel of niet verwijderd is en/of was. Of blijft staan. Of ineens weer terug is, al dan niet achter een wachtwoord. Who cares? En belangrijker, is het het waard om me er druk om te maken? Ondanks dat je antwoord me voorspelbaar lijkt kijk ik er toch wel naar uit.

 5. spuit 11

  “” m k zegt:
  Myra schijnt nu gestopt te zijn en dat is een wijs besluit; ze maakte er zo’n puinhoop van dat ze door haar eigen bos geen boom meer kon ondercheiden. Hetzelfde lijkt het geval te zijn met haar beschermer Ton Hofstede. Zo zuiveren de alternatieve media zichzelf van de rotte appelen””

  Met de mededeling dat Kat op vakantie is, en vervolgens het verzoek aan de volgelingen om nog nog effe geld over te maken.

  aka Nico v/d Ham doet iets verkeerd,, gaat niet op vakantie en moet van ellende zwartrijden en heeft geen onderdak.

Reacties zijn gesloten.