Hexakosioihexekontahexafobie

Tekening Jheronimus Bosch

Tekening Jheronimus Bosch

Dat is een mondvol, de betekenis van dit lange woord is de angst voor het duivelse nummer 666, dit blijft de gemoederen bezighouden onder de plotters. In augustus was er nog een groepje dat beweerde dat in iedere barcode dat je kunt vinden op willekeurige levensmiddelen bij Appie en co., dit nummer verborgen zat om zodoende negatieve energie te bundelen wat zo het betreffende product beïnvloed. Kid your not! Bron: Kloptdatwel.nl
Dat jullie dus vooral niet denken dat plotters alleen maar bezig zijn om de hersenen van elkaar te minimaliseren voor zover dat nog mogelijk is. Niks van waar hoor, want zij letten namelijk voor u en mij op op onze gezondheid, waarvan bij deze akte.

Het begint mij wel op te vallen dat het debat *kuch* rondom Mork (bekt goed), enigszins agressiever aan het worden is. Steeds vaker worden de geheimzinnige squads in verband gebracht met Stasi, AIVD en moet ik letten op mijn toon, de toon mensen, altijd een belangrijk signaal dat nietsvermoedende mensen worden afgeleid van de zeer U R G E N T E punten. Zaken als waar dat Kat zijn plasje doet, en wie zijn onderbroekjes uitwast (vergeet die blouses nu eens niet). Nu wil ik verder best geloven heur, dat Mork allerlei leden had, maar wat wil dat dan verder zeggen? Ik ben ook lid van Swaphatsjoe maar dat stelt verder nada/nothing voor dan dat ik wat boodschappen halen voor onze kroeg en zo nu en dan er eens de bezem doorheen haal. Kweetniet, maar dit riekt echt naar speculaas, desinfo en afleiding.

Nu is het dan toch zover gekomen dat een commando een ‘ ticket aan het zoeken/boeken’ is om richting Ierland af te reizen om daar met zijn radioactieve duim de geestelijke gezondheid van stuiterende Micha Kat nog verder in the danger zone te brengen.  Wat een ellende allemaal en dat al op de maandagochtend en dat ook nog na het bericht dat de AIVD wil dat wij niet langer zeuren over onze privacy in het kader van terreurbestrijding. Dit lijkt mij g*ddomme meer iets om je druk over te maken dan te F5-en op de Swaphatsjoe site. Vandaar als laatste omdat ik niet de beroerdste ben, nog een vlucht-tip voor Micha  ;-).

 

 

 

105 thoughts on “Hexakosioihexekontahexafobie

 1. Ergens is het triest om aan te zien. Alle luchtkastelen zijn gevallen en dan is het moeilijk om aan je zelf te vertellen dat je op het verkeerde paard hebt gewed. Al die tijd dat de plotterd geleufde dat zij de miskende helden waren die NWO wel zouden ontmaskeren. En zoals het spreekwoord al zegt: In liefde en oorlog is alles geoorloofd.

  Helaas is het geen oorlog en de rechtbank is geduldig, de Pootjes die hun verlies namen en Micha en consorten als een baksteen lieten vallen om in de luwte van hun miljoentjes te gaan genieten. Dan moet er in het plotterkoppie onmiddellijk kortsluiting zijn ontstaan. Het ging uiteindelijk om geld en niet om de corrupte elite te ontmaskeren. Tsja en dan ben je als plotterd in diepe rouw, waarvan ontkenning ook een fase is. Maar ja wij zijn trollen ( als je dat al denkt dan vrees ik dat er flink wat mis is in het denkraam) dus namens de eh, eh … Teiger bestaan de Demmink Squads nog?

   • De squads zijn ook zeer actief op het joetjoeb kanaal van Kat.
    btw het vriendinnetje van Kat, Caroly is daar ook zeer aanwezig met stoere taal!

 2. Ach, het is weer ’s een keertje leuke groepsdynamiek om te volgen. Werd tijd. Zeker met Caroly van O. als ‘new character’. Zo duidelijk dat ze al Micha’s fitties van de afgelopen jaren allemaal niet heeft meegekregen, maar omdat ze nu het lieve vriendinnetje is, direct meent dat ze op een stoel van mediator kan zitten, en iedereen op een schooljuf-manier op de plek moet zetten. Compleet blind voor het gegeven dat het Micha is die meteen in mental overdrive gaat, en allerlei ultimatums op gaat leggen.
  Terwijl – als een soort Jan Klaassen poppenkast – weet het hele publiek al hoe het hele verhaal gaat eindigen, behalve de hoofdrolspeelster zelf. “Pas op, Caroly! Achter je!”

  Het is weer even de moeite waard om lekker te F5-en overal.

 3. Het loopt storm bij Wimp’s dringende oproep:
  Graag verneem ik wie er allemaal als toeschouwer aanwezig wil zijn bij deze zeer belangrijke tuchtklacht tegen Yehudi Moszkowizc (…)

  Maar ja, yvonne zit in het buitenland en Akky komt alleen als ze met iemand mee kan rijden. Binnenkort meldt Wimp dat hij de ware tsunami aan aanmeldingen niet allemaal zal publiceren. Wat echter het criterium is waarom de aanmelding cq afzegging van de één wel geplaatst wordt en de aanmelding cq afzegging van een ander dan weer niet blijft volstrekt in nevelen gehuld. Dat wil zeggen, het is dan weer klip en klaar dat Wimp alsdan weer eens uit zijn kippennekkie zit te lullen.

  Wimp neemt in een reactie op zichzelf uit arren moede ook maar weer eens een stuk tekst over uit ditmaal een programma van de VPRO:
  Ook te gast is Margriet de Moor (1941) met wie het gaat over haar nieuwe familieroman, Van vogels en mensen. Op een nacht beleeft een vrouw de moord die haar tijdens kwaadaardige politieverhoren is aangepraat zodanig, alsof de moord werkelijk door haar is begaan. De ochtend daarop bekent ze. Ze wordt veroordeeld. Dit is de kern van het weefsel van gebeurtenissen waarin moord en doodslag, en de afwezigheid van zelfs maar een greintje wroeging de hoofdmotieven zijn. Van vogels en mensen is een fascinerende vertelling waarin de levens van een twaalftal mensen als een familieroman in elkaar haken.

  Deze korte omschrijving van een Roman is in Wimp’s optiek uiteraard het ultieme bewijs dat Jasper S. een valse bekentenis heeft afgelegd.
  Het feit dat deze zitting moet plaatsvinden komt voort uit mijn stelling dat Marianne niet is verkracht en vermoord door Jasper Steringa (…)

  Wimp’s leven hangt aan elkaar van de ‘causale verbanden’ die er óf in het geheel niet zijn óf simpelweg niet terzake doen.

 4. Ton komt nu zelfs met een heuse ‘persverklaring’

  Ton, Bou en Micha gaan helemaal op in hun fantasie ‘journalist’ en/of ‘klokkenluider’ te zijn. Het is een volwassen -in fysiek opzicht dan want niet bepaald in geestelijk opzicht- variant op het spelen met Dinky Toys en Barbies.

  • Heel mooi, een persverklaring.

   Nou Ton, misschien lees je mijn stukjes maar ik had het al over de toon, als het over de toon van een discussie (zo je wilt) gesprek, communicatie gaat heb je meta communicatie. Als je het over de toon gaat hebben i.p.v het inhoudelijke heb je het meta- effect.
   Btw: Ik heb wel gelezen dat mw. Caroly deze vorm van communicatie uitstekend bedrijft ^, de toon van de zender is steeds agressiever aan het worden naar de ontvanger en niet gehinderd door enige voorkennis over het object (ahum) waarvoor zij ten strijde trekt. Het mooie is natuurlijk dat de toon een afleiding is om niet inhoudelijk te hoeven gaan.

   Had jij het al niet een keer over zender-ontvanger?

  • Voor de goede orde: Caroly’s gedoe over die ‘meta-línes’ is iets wat ze heeft opgepikt van Annie Machon tijdens de 9/11 conferentie in de Jaarbeurs. Dat ging ook over het onderlinge gekissebis en dat je niet moest kijken naar ieder detail van wat iemand zegt, maar alleen naar ‘de meta-lines’, de grote boodschap.
   Dat komt daar vandaan dus.

   Verder valt op Facebook ook op dat ze een complete buitenstaander is die geen enkele band heeft met andere complotters, behalve Micha. (Alle andere plottertjes zijn vriendjes van elkaar) Ze post de laatste maanden links naar ROL, naar speeches van Alex Jones, en pro-Trump links, maar daar komt dan nul respons op.
   Het valt voor d’r te hopen dat ze niet te veel mensen van zich vervreemdt voordat de Micha kater komt.

   Ze heeft wel iets met over mensen heen plassen. Niks mis mee. Maar dat soort dingen zou ik dan weer niet schrijven onder m’n eigen naam.

  • Je moet wel een hele hoge dunk van jezelf hebben als je denkt dat je de Nederlandse pers moet inlichten over een fittie in een uithoek van het internet.

  • Hey Kat dit is een reageerster bij jou, die ernstige bedreigingen uit op jouw you- tube kanaal onder jouw verantwoordelijkheid….
   Ze schijnt aan meta- line te doen.

   Caroly van Oostende3 dagen geleden
   Je hebt ongelijk. Ik zit hier uitsluitend om types als jij van repliek te dienen, tot ze hun bek houden. En ik ben een specialist in de urinologie.
   1
   Jonas J
   Jonas J3 dagen geleden

   “van repliek dienen”. 😉 De beste manier waarop jij mensen hun bek laat houden is door het schrijven van een column: daar reageert niemand op. Veel plezier voor je schoolklas.
   1
   Caroly van Oostende
   Caroly van Oostende3 dagen geleden
   Na vier keer in deze pisbak je water te hebben achtergelaten, wordt het tijd dat ik die hele bak over jou uitstort.
   Jonas J
   Jonas J3 dagen geleden
   En snap je ook de ironie dat je nu je tijdop het internet besteedt aan het schooljufferen van mensen die in jouw ogen aan het ‘afzeiken’ zijn, terwijl je zelf het vriendinnetje bent van de persoon die 100% draait op het afzeiken van andere mensen, meestal voormalige medestanders, en anders voormalige werkgevers. Het is 100% rancune, zonder het kleinste beetje integriteit.

   De artikelen gelezen waarin ie de holocaust ontkent? En ook de artikelen waarin ie zichzelf weer als volgende holocaustslachtoffer ziet? De artikelen gelezen waarin ie ‘100% bewezen heeft’ dat Julian Assange een oplichter en een trol is? Ook de artikelen gelezen waar ie zichzelf weer vergelijkt met Assange? De artikelen gelezen waarin ie vertelt dat hij eigenlijk het kind is van zijn opa die hem bij zijn moeder verwekt heeft? Ook de artikelen gelezen waar ie zichzelf zo zielig vindt omdat ie z’n oude vadertje niet kan bezoeken?
   Hij roept altijd maar wat voor het effect. En iedere zielige oproep gaat gepaard met gebedel om geld. En gelukkig voor Micha zijn er altijd nog wel sukkels die erin trappen. De laatste sukkel ben jij.
   4
   Caroly van Oostende
   Caroly van Oostende2 dagen geleden
   Tsjonge jonge, wat heb jij een hoeveelheid tekst nodig. Ik zal je iets bekennen: als je naar MIcha kijkt, kijk je in je eigen spiegel. En die spiegel is loepzuiver. Bedenk dat maar elke keer als je je eigen haat en rancune op hem projecteert. Je wordt er alleen maar ongelukkig van, de rest van je leven en je zult een verschrikkelijke dood sterven als je ermee doorgaat. Stop voor het te laat is!
   Jonas J
   Jonas J2 dagen geleden
   Als je dát nou eens tegen Micha zou zeggen, dan is het de spijker op de kop. Echt. Je denkt dat je zoveel weet, he? Haat en rancune, ten bate van eigen glorie, ten koste van anderen; dat is Micha’s core business. En alle ellende die Micha is overkomen, is inderdaad de schuld van 1 persoon: Micha Kat. De man die de hele wereld de schuld geeft van zijn eigen tekortkomingen. Over een jaar weet je het zelf ook.
   1
   Caroly van Oostende
   Caroly van Oostende2 dagen geleden
   Spiegel, jongeman, blijf vooral in die spiegel kijken. En vertel me hoe je eruit ziet.
   Jonas J
   Jonas J2 dagen geleden
   Vertel het Micha. echt. Het is zijn leven dat aan gruzelementen ligt, niet het mijne.
   1
   Jonas J
   Jonas J2 dagen geleden
   Deze link, 26 september 2010, zegt het allemaal: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4772/het-einde-van-de-weg.html De allerlaatste keer dat Micha besefte dat ie door de jaren heen een karikatuur van zichzelf was geworden, dat ie zelf z’n eigen strijd was geworden, en dat ie intensieve hulp nodig had. Inderdaad, het artikel staat niet meer online, maar vraag ‘m er maar naar, of beter: vraag het een van de vele anderen die het lazen.
   Maar ja, zonder zo’n z’n website had ie helemaal niks meer, en dus kwam ie er snel weer op terug. Het is de laatste keer dat Micha in een spiegel keek.Bekijk die beelden van die Schiphol-persconferentie eens op youtube, en vergelijk de Micha van toen met die van nu. Ook toen had ie al geen reguliere baan meer, maar hij zat er warmpjes bij dankzij het maandelijkse inkomen van de Fam. Poot, voor wie ie als ‘hitman’ opereerde: betaald om de mensen van hun llijstje te beschadigen. Met waarheid had het niks van doen. Het was niks meer of minder dan in opdracht zoveel mogelijk rook te veroorzaken. Uiteraard hield ie stil dat ie in loondienst waren, want ‘gekochte journalisten’, dat waren die anderen.. uhhuh.En toen had ie dus nog een riant appartement, een vriendin die van de wereld was, kon ie probleemloos op en neer naar Laos, waren er makkelijk 30-40 verschillende mensen die op ieder KLOL-stukje commentte, en stonden er 50-90 man op straat als Micha een oproep deed.Een voor een vielen ze af; genoeg van de overdrijvingen, de manipulaties en het eeuwige gegoochel met geld. En allemaal werden ze voor stront uitgemaakt door Micha. En nou komt suffe karooltje in 2016 aankakken, om iedereen als de ware schooljuf toe te spreken, dat ze niet zo naar moeten doen tegen haar snoezige menneke. Want het menneke is zelf is daar te zielig en te dronken voor. Vergeet je ‘m niet nog wat geld toe te stoppen voor beltegoed? Deed Catharina ook.
   1
   Caroly van Oostende
   Caroly van Oostende2 dagen geleden
   Ik bespeur nog steeds geen enkele vorm van zelfreflectie, heb geen idee welke identiteit achter dit gezeik schuilgaat, dus steek hem maar in je reet. Geen garen mee te spinnen, nogmaals ik waarschuw je geen tweede keer, het gaat slecht met je aflopen als je zo doorgaat, je bent totaal gestoord bezig. En hiermee besluit ik deze discussie, je krijgt geen enkele reactie meer van mij.
   Jonas J
   Jonas J2 dagen geleden (bewerkt)
   Vraag die zelfreflectie nou maar aan Micha. Doe dat vóórdat je bankrekening is geplunderd.
   Voor de rest boeit het natuurlijk niemand of ze wel of geen reactie van je krijgen. Het lijkt alsof je denkt dat je ineens iemand ‘bent’ in dit complotwereldje omdat Micha in je broekje mag. Je zit gewoon op het bankje tussen Bonusje, AIRVD, Johen Bosman en De Stoute Revolutionair. Dat is alles.
   En oo, je blijft gewoon alle comments doorlezen, hoor.. Micha’s keffertje..
   Maar ergens wel grappig dat een schooljuf die van alcoholisch vriendje naar alcoholisch vriendje hobbelt iemand serieus probeert te waarschuwen ‘dat het slecht gaat aflopen’. Wat zei je over zelfreflectie?

   • Gezien ik een deelnemende partij ben aan dat vroolijke en constructieve gesprek; het is eigenlijk geen moment in me op gekomen om dat als een bedreiging te zien, en ik geloof ook geen seconde dat dat zo bedoeld is. Ze bedoelt het als ‘doembeeld’, en inderdaad: dat is net zo idioot. Ik zou me pas zorgen maken over mezelf als ik m’n huis zou verliezen en van stapelbedje naar stapelbedje moet, met constante dreiging dat mijn rekeningen in beslag worden genomen, zonder uitzicht op een regulier inkomen, zonder mogelijkheid om mij ergens in te schrijven, etc. Tot die tijd denk ik dat ik er nog aardig vanaf kom als ik naar die spiegel kijk die Micha heet.

    Daar staat tegenover, dit zijn wel degelijk bedreigingen, niet dat een weldenkend mens dat ook maar een moment serieus neemt, maar toch: http://www.klokkenluideronline.is/de-doodsbedreigingen-aan-micha-selectie/

    En ter verdediging van Ton: ik geef ‘m wel het krediet dat ie het woord ‘persbericht’ met flinke tongue-in-cheek heeft opgeschreven.

  • Caroly en communicatie. Hou op schei uit.

   Al in de jaren 90 vond je chat bots op internet, waar je een beter gesprek mee kon voeren.
   Alles wat ze zegt is ergens gepikt of gejat, het is een en al napraterij en tweedehands statements.
   Ze is een Trump fan omdat ze denkt dat dat zo hoort en omdat ze Hillary een hysterisch wijf vind, maar van politiek heeft ze nog geen onsje kaas gegeten.
   Op argumenten reageert ze niet, want daar is ze doof voor, want ze kan ze niet handlen, en als ze wat dat aangaat door de mand dreigt te vallen komt ze met poep en pies aanzetten, of met Wat-je-zegt-dat-ben-je-zelluf en Kijk-zelluf-eens-in-de-spiegel.

   Hopelijk komt Kat volgend seizoen met wat beters op de proppen.
   Nog tien keer zo graag Victoria dan dit twee-dimensionale stuk karton.
   Vicky was zo gek als een deur, maar het was wel een warm mens van vlees en bloed.

 5. Eindelijk, ik heb er bij de Demmink-squads eindeloos om moeten zeuren maar ze hebben nu toch de site van malle Micha uit de lucht gehaald.

  • Hey Berenice, wat leuk dat jij weer eens komt reageren. Zou het werkelijk zijn dat die site eindelijk verdwenen is? Goh en dat met een begroting van zo ’n 200 miljoen op de AIVD.

  • Goed stuk! Als je een stichting zou hebben met een geheim rekeningnummer had ik gedoneerd.
   Ik hoop dat er nog een e-bookversie verschijnt, dan ga ik zeker op aanschaf over.

    • Goed stuk Chris, maar dat stukje over Mitch vond ik wel wat raar, het is ook duidelijk dat er nu 2 politieagenten terecht staan (waar het misschien 5 moesten zijn) en je kunt ook niet alles als ‘ach complotdenker’ onder het tapijt schuiven denk ik. Daar was echt wel iets mis en het is ook goed dat dat wordt aangepakt. Voor de rest: goed stuk!

     • Xara stelde:
      > en je kunt ook niet alles als ‘ach complotdenker’ onder het tapijt schuiven denk ik.

      Dat is ook niet wat Chris doet. Hij zegt alleen “moord was het zeker niet, want geen weloverwogen opzet”. Dat sluit niet uit dat die agenten fouten gemaakt kunnen hebben, en het dood door schuld of zelfs doodslag (of wat er nog voor andere dingen in het wetboek van strafrecht mogen staan) kan zijn. Maar moord in elk geval niet.

      Het gaat om de zuiverheid van de begrippen.

      De rechter zal oordelen wat die twee agenten eventueel strafbaar fout hebben gedaan. In aangekondigde artikel 12 zal gerechtshof bepalen of die andere drie agenten eventueel ook vervolgd worden. Of niet. We zullen het zien en zo hoort het ook. Maar moord was het sowieso niet. Daar gaat het om.

 6. Vlak voordat de site van Micha op zwart ging schreef hij: ” BREAKING: IN EEN ONGEKEND OFFENSIEF REKENEN MICHA EN ZIJN MEDESTANDERS NU AF MET ALLE TROLLEN, INTRIGANTEN EN INFILTRANTEN” .
  Eerlijk is eerlijk: de doorgedraaide kobold ging dapper strijdend te onder.

 7. Kijk even onder de reacties bij Haags Complot. Daar zien we een screenshot van een excuuspost van Kat, die nu wonderlijk is verschwunden. Hofstede zegt dat hij ‘maatregelen’ heeft genomen.

  • Dat is een screenshot van een artikel van maanden geleden. Kat weet zelf niet meer uit zijn hoofd of hij nou wel of niet vriendjes met Hofstede is.
   Zijn ene hersenhelft weet niet wat de andere helft destijds heeft uitgespookt

 8. STAP 3:
  Hofstede verblijft momenteel in het buitenland en is daardoor gehinderd in het modereren. Daarom is besloten om de mogelijkheid van verdere commentaarplaatsing vanaf dit moment op te schorten. U kunt gewoon doorgaan, maar de berichten worden uit het zicht geparkeerd totdat ik terug ben en daarna beoordeeld op geschiktheid voor plaatsing. Dit is geen censuur maar een tijdelijke maatregel op pragmatische gronden. Voor uw acute behoefte aan lozing kunt u ook terecht bij de collega’s van Boublog en Rol.

 9. Aangifte?

  STAP 2:
  Hofstede is een experiment gestart om te kijken of Micha misschien TOCH gelijk heeft. Als het juridische systeem NIET werkt, dan zal Micha NIET vervolgd en NIET uitgeleverd worden.
  Ik hoop voor Micha dat hij gelijk heeft, want de aangifte liegt er niet om. Zeker in cumulatief verband, onderlinge samenhang en het huidige reeds bestaande strafblad van Micha wordt dat anders wel wat meer dan alleen maar DNA inleveren.

   • Want hoe dan ook, het zal niet de schuld van Kat zijn, geen achterstallige factuur die ergens is blijven slingeren of zo maar het is de schuld van uiteraard Swaphatsjoe, Ton Hofstede, Chris Klomp (in willekeurige volgorde),en wie dan ook behalve Kat zelf. Hij draagt de slachtofferrol graag en als Nico het ook nog zegt dan is het zo, simpel.

 10. Het heeft dus te maken met de aangifte door Ton Hofstede

  moderator_hhc
  De aangifte van het HHC is opgeschort.
  Er is momenteel een dialoog gaande die mogelijk constructief kan uitpakken.
  Beide zijden hebben blijkbaar behoefte aan een redelijke oplossing.
  Wij beiden zijn in staat om die er te laten komen.

   • Ik quote graag de woorden van de bekende filosoof Hans Palenlader:

    “Hans Palenlader2 hours ago (edited)

    Zo ongeveer 10 jaar geleden vervulde klokkenluideronline een zeer belangrijke, zo niet de belangrijkste bron bij het melden van afschuwelijke misstanden, die nog steeds niet zijn opgehelderd. Nu Micha hierdoor noodgedwongen op de vlucht is, lijken vrijwel al zijn medestanders van toen hem van achter aan te vallen. Ik vind dat nog steeds onbegrijpelijk. Het lijkt alsof daar meer achter zit, dat kan toch niet anders?”

    (bron: http://www.revolutionaironline.com/)

    • Als je ziek bent in je koppie, dan lijkt dat zo, Hans. Probleem is dat Hans uitgaat van de verkeerde premissen, de website meld geen misstanden, de website verzint ze. Micha hoefde daarvoor niet op de vlucht, wel voor justitie, die hem terecht veroordeelde en medestanders heeft hij nooit veel gehad, behalve een paar gekkies die een verwrongen beeld van de werkelijkheid hebben, net als Micha. Er zit dus ook niet meer achter.

  • Ach, het is het infantiele opportunisme van de complottert ten top. De spreekwoordelijke inkt van het nadrukkelijk niet geassocieerd willen worden met… is nog niet droog of er wordt alweer teruggekomen op die ‘principiële en grote woorden’.

   En maar blijven huilebalken dat het onterecht is dat ‘ze’ (i.c. Hofstede, Kat, Dankbaar etc.) niet serieus worden genomen in de grote mensen wereld. Je hoeft echter geen Vladimir Bechterev te zijn om al snel tot het inzicht te komen dat deze lieden helemaal niet strijden voor een zogenaamde ‘grote zaak’ doch slechts hun Paulus-de-Boskabouter-achtige eigenbelang dienen. Vermakelijk is het wel. Dat dan weer wel.

 11. Meanwhile,
  ook Maud’s positie wordt steeds penibeler. Maud – die het volkomen legitiem vindt om haar straatgenoten fysiek danwel verbaal te lijf te gaan omdat ze de grote ‘misdaad’ jegens haar begaan van het ‘oogcontact maken’ – heeft uiteraard geen idee waar het over gaat.
  Meervoudige kamer en een regiezitting. Serieuze shizzle dus. Jammer voor Maud, mooi voor haar buurtgenoten.

  https://maudoortwijn.com/2016/09/21/wat-krijg-ik-op-prinsjesdag-in-de-brievenbus-een-brief-met-aankondiging-vervolging-het-komt-voor-de-rechter/

 12. Misschien kan Maud vluchten naar Ierland, gerzellig met Kat hokken ……..:-)

  Misschien kan iemand haar effe tippen, whahahaha straks staat ze echt voor Kat zijn neus.

  Overigens wat heft haar zo getriggerd dat ze zover komt? haar ontslag of iets anders?

 13. “”Beide zijden hebben blijkbaar behoefte aan een redelijke oplossing.
  Wij beiden zijn in staat om die er te laten komen.””

  Wat een zacht ei die Hofstede, ik had Kat mooi laten zinken met het uitspelen van personen.

  • Je kan over Joris Demmink vinden wat je wil maar de man heeft een fenomenaal gevoel voor timing wanneer hij achter de schermen weer eens aan een knop draait.
   Bronnen melden mij ook dat Joris dit najaar gaat vliegvissen in Ierland. Met Ab Osterhaus.
   Micha mag hopen dat het bedje boven of onder zijn eigen stapelbedje leeg blijft en zijn pint Guinness in de kroeg geen seconde uit het oog verliezen. Voor Micha het weet ligt hij door het inademen van exotische gassen of een goedje wat in zijn glas gekieperd wordt onder zeil en wordt hij wakker in het Pieter Baan Centrum.

 14. En: vanavond zijn de Algemene Politieke Beschouwingen, het een of ander meervoudig stemmetje heeft het even te kwaad.
  Een echte vrijheidsstrijder zoals u kunt zien.

 15. Op Revolutionaironine staat nu het volgende citaat: ‘Hans Palenlader2 hours ago (edited)’

  Zo ongeveer 10 jaar geleden vervulde klokkenluideronline een zeer belangrijke, zo niet de belangrijkste bron bij het melden van afschuwelijke misstanden, die nog steeds niet zijn opgehelderd. Nu Micha hierdoor noodgedwongen op de vlucht is, lijken vrijwel al zijn medestanders van toen hem van achter aan te vallen. Ik vind dat nog steeds onbegrijpelijk. Het lijkt alsof daar meer achter zit, dat kan toch niet anders?

 16. Hey, thnx @jdtv, dat jij ons logo op je site hebt gezet, we kunnen natuurlijk niet achterblijven en hebben plek gemaakt voor jouw site op onze bescheiden blogroll.
  Deze keer kon ik het filmpje van Nico wel goed uitzitten tot het einde, het was kort en bondig zodat ik niet in slaap viel.
  Even pluggen voor Nico 🙂 uit dank voor de goede tip!

  • hehe wtf? ik zie het filmpje nu pas. Blijkbaar ben je tegenwoordig al een NSB’er als je om wederhoor vraagt of naar een “foute” site linkt. Die linkjes op mijn site staan er trouwens al een tijdje, maar blijkbaar zijn ze nu pas opgevallen. Toch fijn dat nico er nog even reclame voor maakt. Alle relevante (anti) complotsites op een rijtje!

   Net zoals nico ben ik al die nutteloze ruzie op internet helemaal zat, waar gaat het nu helemaal over en waarom concentreert het zich op mensen die een paar websites runnen i.p.v. de hoofdpersonen? Het lijkt wel alsof er naar afleiding gezocht word om het maar niet over zaken zoals de morkhoven tapes of Micha’s Teevendeal te hebben. Ik schaam me inderdaad niet voor wat ik zeg of doe en doe alles in openheid. Dat anderen hier problemen mee hebben doet mij echt niets. Als ze er echt problemen mee hebben kunnen ze gewoon naar de rechter stappen.

   Het valt me wel tegen van Nico dat hij me een NSB’er noemt zonder even wederhoor te plegen over hoe het nu echt in elkaar zit. Op zich mag ik hem wel,maar deze toon bevalt mij niet. ik heb hem meermaals uitgelegd dat het geen zin heeft om onder het #demmink hashtag te tweeten als hij een bericht over stadsgenoot naar buiten wil brengen, omdat je dan een andere doelgroep aanspreekt en daarmee dus ook kansen mist om mensen die dezelfde ervaringen hebben aan te spreken en verenigen. Dit advies was oprecht en goed bedoeld.

   Niet dat dat nu nog iets uitmaakt, de voorwaarden rond de dwangsom die nico afgelopen week opgelegd heeft gekregen lijken me vrij duidelijk. Ik hoop ook dat nico snapt dat het niet verstandig is om zo door te gaan over zijn voormalige verhuurder en dat dat hem 10.000 euro gaat kosten als hij er mee door gaat. Ik heb stadsgenoot destijds inderdaad aangesproken om te vragen hoe het zat met de brandstichtingen in het gebouw waar nico woonde, daar kwam een heel ander verhaal uit en ik heb toen besloten om verder niks met dit verhaal te gaan doen omdat de situatie mij te onduidelijk was en ik er verder ook niet al te veel tijd aan wou en kon besteden. Ik hoop voor Nico dat hij ook op de hoogte is van dit vonnis en hij zichzelf dus niet nog verder in de ellende brengt door zo eigenwijs te zijn om door te gaan met zijn campagne tegen deze verhuurder. hopelijk gaat hij zich concentreren op een nieuwe woning, zodat hij straks ook weer gewoon onderdak heeft.

   Blijkbaar heeft nico helaas nog niet helemaal door dat alle hapjes en drankjes op de evenementjes van Micha destijds door chipshol betaald zijn en niet door Kat. Als we op pad waren, was kat vaak vroeger ter plaatste op het lokale terrasje waar hij dan al lekker zat te eten en drinken. uiteraard altijd netjes 2 drankjes en 2 broodjes zodat hij deze netjes kon declareren bij de baas. Ook ik kwam er eigenlijk pas heel laat achter dat hij gewoon ingehuurd was en al zijn bonnetjes zo kon doorschuiven.

   Wat Kat betreft valt er verder weinig te zeggen. hij heeft gegokt en verloren en komt er eigenlijk nog heel genadig af zo. Ook voor hem hoop ik dat hij zich zal concentreren op zijn toekomst i.p.v. zijn verleden en ik wens hem veel succes bij zijn nieuwe carrière als knollentrekker of bordenwasser. Volgens mij is ook bij hem het kwartje nu wel gevallen dat hij geen echte onderzoeksjournalist is, maar gewoon een alcoholist die hele domme dingen opschrijft als hij teveel gedronken heeft.

   Zijn hetze tegen diverse zogenaamde complotters van de laatste tijd was gewoon de druppel die de emmer deed overlopen. ROL was ziezo een doodlopend pad omdat hij geen zak meer deed behalve andere media nablaten. Er kwam dus al jaren niets origineels meer uit. Ik denk dat het voor iedereen beter is dat hij zijn site uit de lucht heeft getrokken. Nu kan hij zich gaan concentreren op het herstellen van de schade die hij bij zichzelf en anderen heeft aangericht. Ook bij JDTV producties heeft hij nog een aardige rekening openstaan en die zal zeker geïnd gaan worden. Wat dat betreft heeft hij nog aardig wat bordjes af te wassen of knollen om te gaan trekken. Hij gaat hij een hoge prijs betalen voor zijn telefoontje aan advocaat van der Meer. Deze actie heeft zijn ondergang in werking gezet en alle mensen die zelfstandig na kunnen denken zien duidelijk dat Kat de werkelijke verrader is.

   http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/08/advocaat-dumpt-jdtv-op-oneigenlijke.html

   De brede steun die Kat in het verleden genoot was grotendeels het gevolg van de inzet van JDTV. Helaas is het toen in zijn bolletje geschoten dat hij onze grote leider is, met alle gevolgen van dien. Als ik het zo zie lijkt het er op dat Nico en Caroly zijn laatste steunpilaren zijn en ook zij zullen ter zijner tijd inzien dat Kat niet oprecht is en maar een doel heeft, zichzelf verrijken! Uiteindelijk heeft hij er wel een mooi huis in Den Haag voor zijn zoon aan overgehouden en stiekem was dat volgens mij ook zijn enige doel.

   Verder blijft het natuurlijk eeuwig zonde dat de onderste steen niet boven zal komen in de verhalen waar we mee bezig waren. Ondanks alle aantoonbare onzin zijn er toch nog wel een paar serieuze vragen die nog altijd open staan, zoals die over het informatielek tijdens het rolodex onderzoek. Helaas heb ik niet de middelen ter beschikking die nodig zijn om dit verhaal rond te krijgen en loopt het voor de betrokkenen dus met een sisser af. Kat heeft hier bewust voor gekozen toen hij zijn Teevendeal afsloot en heeft daarmee voornamelijk zichzelf verraden. Met de gevolgen hiervan zal hij moeten leren leven. Hopelijk leert hij om in de spiegel te kijken en zijn eigen aandeel in het verloop van dit verhaal te erkennen. Deze soap is dus nog niet helemaal afgelopen, maar wat mij betreft is het wel mooi geweest met Kat verder. De enige die nog wat aandacht aan hem gaat besteden is onze advocaat!

   En Nico wees eerlijk! Nico van der Zwam is wel heel grappig gevonden, daar mag best om gelachen worden. Een beetje humor en zelfspot kan geen kwaad toch!

 17. Mopperopa Nico die klaagt over ruzie op het internet. Hilarisch, als het niet zo tragisch is. De beste man leeft op conflicten. Is uit zijn huis gezet omdat hij op het internet onschuldige medewerkers met haat bestookte en weigerde te stoppen. Liegt en bedriegt alsof het zijn laatste dag is, daar kan ik zelf over meepraten. Ook hilarisch dat hij klaagt over de toon van het debat en in hetzelfde filmpje Eric Donk een NSB’er noemt. Het is jammer dat Nico ondanks zijn leeftijd het vermogen mist om eens goed in de spiegel te kijken.

  • Eens, Chris, maar ik heb ook erg moeten lachen om de hilarische lullepot van de oude sukkel. Vond het heel illustratief voor het werk- en denkniveau van de gemiddelde plotter. We moeten niet vergeten dat ze vaak te dom zijn om een relatie met de waarheid te ontwikkelen.

  • Ach, de centjes waren op dus TubeYourShop is weer nieuw leven ingeblazen.

   Op de ROL frontpage is inmiddels de reactie van Hans Palenlader zichtbaar, die holle woorden lijken nogal veel voor Micha te betekenen. Is ook niet zo gek: er is in het plotterwereldje (i.e. alles met een eigen webstek) vrijwel niemand meer die achter Micha staat en het voor hem opneemt. Hij moet nu z’n motivatie zien te halen uit de woorden van de meelopers van alledag, zoals Caroly en Hans. Ik vermoed dat ROL snel weer online is, al is het maar voor het kunnen ontvangen van alle steunbetuigingen. Micha weet dat de Carolys en Hanzen hem zo weer vergeten zijn als het van zijn kant voor langere tijd stil blijft. Micha is verslaafd aan die aandacht.

   • Ah, we hebben beeld van Micha’s huidige gemoedstoestand: https://www.youtube.com/watch?v=AQr-8S24tlY

    Meneer vraagt zich af of hij “de dingen mag voelen zoals hij ze voelt”. Met als voorbeelden: “Als Eric Donk me in Nederland ziet, mag hij me doodschieten en daarna bij Koning Willem op de koffie. Althans, zo voel ik dat“.

    En dat is nu precies waar het steeds mis gaat, Micha. Dit is geen gevoel, dit is een scenario waar een gevoel uit voortvloeit. En dat scenario is uiteraard volslagen lulkoek, slechts bedoeld om jezelf een excuus te geven om niet naar Nederland terug te keren. Want jij en iedereen (behalve de Palenladers van deze wereld) weet inmiddels dat je enkel niet naar Nederland komt omdat je dan voor maanden de bak ik draait als gevolg van je onbezonnen acties. En omdat er dan ook nog eens allerlei schuldeisers bij je aan gaan kloppen.

    Je haalt verder het verschil aan tussen je eigen inkomsten (vrijwel geen donaties, geen uitkering) en die van een gitarist in de Kalverstraat. Als die niets verdient, pakt hij inderdaad z’n koffers. Maar de gitaristen die ik wel eens in de Kalverstraat zie spelen, hebben wel enige vorm van talent en doorzettingsvermogen en halen daarmee geld binnen. Je zou ook kunnen concluderen dat het jou simpelweg ontbreekt aan journalistiek talent. Nou denk ik dat dat op zich nog meevalt. Wat wel zo klaar als een klontje is: het ontbreekt je aan ieder gevoel van tact. Je doet wat in je opkomt, zonder na te denken over de gevolgen. Je bent tactloos, maakt alleen maar vijanden, hebt jezelf als volslagen financieel onbetrouwbaar neergezet en daar vloeit uit voort dat mensen je geen geld willen geven. je bent niet vernieuwend, je draagt niets concreets bij en je werkt nergens naartoe. Marcel Gelauff verdient inderdaad wel goed. Die is namelijk wel tactvol en doet wel z’n best. En zo ook Chris Klomp met een vernieuwende manier van journalistiek (realtwitcourt). Daarin onderscheidt jij je van anderen die wel succes hebben.

    Je gaat dus alleen terugkomen als er 30 tot 40 mensen elke maand 20 euro over gaan maken. Tel het aantal unieke medestanders die reaguren op je website en je Youtubekanaal eens bij elkaar op. Je gaat nog niet eens op de helft van het aantal gewenste personen komen, ik tel er maar een stuk of vijf waarvan ik vermoed dat ze zelf überhaupt iets te makken hebben. En die moeten allemaal 20 euro gaan betalen? Droom lekker verder Micha. Dat gaat never nooit niet gebeuren. ROL zal dus altijd offline blijven. Je hebt het allemaal voor niets gedaan: je hebt er geen cent mee opgehaald en het heeft je alleen maar meer ellende in je leven opgeleverd.

    Gefeliciteerd met je nieuwste smaadzaak overigens. Wel knap dat je weet dat die van “een zeer hoog persoon” komt, zonder te weten wie dan precies. Hoe heeft het OM je dat precies medegedeeld? “U wordt vervolgd omdat een zeer hoog persoon aangifte van smaad tegen u heeft gedaan”? Vooruit met de geit, Micha.

    • Overigens verwacht ik dat ROF binnen een paar dagen weer ROL is. Micha is verslaafd aan de aandacht en met z’n site op zwart, valt die laatste strohalm weg. Dit zal de zoveelste keer zijn dat Micha terugkomt op het besluit te stoppen. En hij gaat daarna nog harder tekeer dan daarvoor.

     • Dat denk ik niet.
      Bewijzen kan ik het natuurlijk niet, maar het lijkt er op, dat er verband bestaat met de (ingetrokken) aangifte door Ton Hofstede.
      Ja ja, ik weet het, dat is plotterslogica in optima forma :0 .
      Laat ik het zo zeggen: theoretisch bestaat de mogelijkheid, dat het besluit om te stoppen niet helemaal vrijwillig is genomen, maar dat er een lichte aansporing voor nodig was. En dat er een stok achter de deur staat, mocht hij het wagen om weer te beginnen.

      http://media.gettyimages.com/videos/thats-all-folks-closing-title-audio-video-id912-38?s=640×640

     • Mwah. Mocht Micha daadwerkelijk bedreigd worden door Hofstede dan kan hij altijd nog doen alsof z’n neus bloedt, ROL weer reactiveren en gewoon weer over aan stukken gescheurde baby’s gaan reutelen. Dan is Hofstede het zo weer vergeten. Bovendien, als die aangifte daadwerkelijk de reden zou zijn, zou Micha dat zonder twijfel aangrijpen om flink over tekeer te gaan en zichzelf weer eens als paria neer te zetten. Hofstede in dienst van Justitie, Demmink-Quads onderweg naar Ierland, dat soort zaken. Micha hangt weer het slachtoffer uit en niet de opgejaagde.

      Deze episode verschilt mijns inziens niet wezenlijk van Micha’s eerdere mentale inzinkingen. Ook nu zit hij weer te klagen over te weinig inkomsten, te weinig steun en de niet aflatende stroom aangiftes en vervolgingen. Die eventuele aangifte van Hofstede is ook maar een druppel op een toch al gloeiende plaat. Nee, ik geloof niet dat Hofstede hier verder iets wezenlijks mee te maken heeft. We zullen het over een paar dagen wel zien of ROL nog steeds ROF is.

     • We zullen het zien.
      Generaties na ons zullen misschien ooit spreken over het Micha Kat effect, waar wij het nog steeds hebben over het Heintje Davids effect.

      🙂

 18. Blijft toch enorm raar dat hij niet meer bang is voor Demmink, Poetin, Koning Willem, FBI, CIA of wie dan ook, maar wel in 1 keer 7 kleuren stront schijt voor Hofstede. Hij is gewoon tegen de verkeerde aangelopen met zijn ruzie zoekerij en wordt daar nu voor afgestraft. Dat, en zijn geld is gewoon op. Niemand gelooft hem meer als hij iedereen van de alternatieve media afbrand en hij zich als een soort Napoleon alleenheerser meent van de “revolutionairen” in Nederland. Hij is degene die iedereen een mes in de rug steekt, niet andersom. Hij is degene die het voor elkaar krijgt iedereen tegen zich in het harnas te jagen, niet andersom. Hij reutelt verder en beschuldigt iedereen van alles en nog wat en levert geen bewijs. Dat gaat op een gegeven moment tegen je werken!! En dat vind hij dan raar…..Micha, dit heb je geheel aan jezelf te wijten. Je eigen ondergang was al heel lang in werking gezet, en je geeft jezelf nu nog de genadeklap ook door je site op zwart te zetten. Het ga je goed en hopelijk tot nooit meer ziens op internet. Hopelijk nog wel in de rechtszaal waar je je verdiende straf gaat aanhoren!!

  • Het idee, dat de ex-commando Ton Hofstede ’s nachts ineens naast zijn bed zou staan, om genoegdoening te eisen voor de serie van pakweg tien stukken waarin hij zich niet zo netjes over Ton uitliet, heeft wel indruk gemaakt.
   Voor de zelfverzonnen squads is Kat niet bang, maar toen hij het vliegticket van Ton zag, kwam het ineens allemaal wel erg dichtbij.
   Daar kwam nog eens een heuse aangifte overheen (ongetwijfeld voorzien van een keurige lijst van overtreden wetsartikelen, met nummer en gebruikelijke strafmaat)

 19. De noemer ‘journalistiek’ gaat allang niet meer op. Wat de ruzie tussen Hofstede en Kat ook mag zijn, het is de zoveelste in de rij. Ik denk eerder dat de aangifte van een ‘hooggeplaatst persoon’ de trigger is. Kat en consorten lasteren al jaren over Prins Claus zonder enig spoortje bewijs, dus het kan best zijn (gok ik) dat er misschien uit die hoek een aangifte komt. Ruud heeft al een tijd geleden zich afgevraagd of er geen uitleveringsverdrag is tussen Ierland en Nederland, en waarom Micha daar nog zit?

  Zou het zo kunnen zijn dat Micha uiteindelijk wel naar Nederland wordt getransporteerd en zijn straf moet uitzitten, misschien dat ie daarom op zwart is omdat hij maatregelen neemt. Het is giswerk Als Demmink idd naar Ierland gaat om het nuttige met het aangename te verenigen dan heeft Micha nu wel alle reden om bang te zijn. Zonder de Pootjes, geen geld, bijna geen medestanders en een waslijst van aangiftes, deurwaarders, en een celstraf die hem boven het hoofd hangt.

  • “Ruud heeft al een tijd geleden enz.”

   Op die vraag heb ik al vele maanden geleden antwoord gegeven.
   Ja, zoek op Google naar “Europees aanhoudingsbevel” en alles zal u duidelijk worden.
   Zeker, er lopen zat lieden vrij rond, die heel wat zwaardere misdaden op hun geweten hebben, maar doorgaans houden die zich buitengewoon koest.
   Zo niet Mafkat, en ik denk dat bij sommigen van zijn “slachtoffers” de uiterste irritatiegrens ruimschoots is overschreden.
   Jammer voor Kat, dat, toeval of niet, veel van zijn slachtoffers goed ingeburgerd zijn in het Justitiewereldje en op de hoogte zijn van de procedures.

   Dan nog even dit OT.

   Gedurende enkele dagen heeft onze Wimp op RiK wat lovende teksten gewijd aan de “Treitervloggers” uit Zaanstad.
   Die teksten zijn spoorloos verdwenen.
   Het zal toch niet zo zijn, dat onze Wimp is bedreigd door dit schorem.
   Natuurlijk zitten die niet te wachten op de bijval van een volslagen psychopaat, maar ze blijven wel met hun rotpoten van onze rotwimp af.

   • – Als de moderators het goed vinden; haal anders gerust weg –
    Nope.
    “W” heeft zijn conservatieve achterban (die niks van turken en asielzoekers wil weten) de stuipen op het lijf gejaagd door uitgerekend van die gastjes drie artikelen lang helemaal idolaat te worden. Dat was niet slim, en het kwam hem op een storm van kritiek en massale ontvriendingen en ontvolgingen te staan.

 20. “”Zou het zo kunnen zijn dat Micha uiteindelijk wel naar Nederland wordt getransporteerd en zijn straf moet uitzitten ….. “””

  Denk niet dat Kat zo belangrijk is, aangezien er nog wel meer personen in het buitenland zitten met iets meer grappen en grollen op hun kerfstok.

  • 😉 @xara

   en Snake of Pong natuurlijk. Gisteravond was de laatste keer geloof ik, of volgende week donderdagavond misschien nog. Ik weet het eigenlijk niet precies.

 21. Ach. Rogier Hop. Daar heb ik nog 3000 beledigingen van in mijn dm staan. Dat valt mij sowieso erg op. De echt fanatieke complotters zijn er nogal snel bij om met beledigingen en persoonlijke aanvallen te komen. Het lijkt mij pure onmacht.

  • Die Hop beantwoordt helemaal aan mijn beeld van een plotter: zwaar aan de paddo’s en de gordijnen potdicht.

  • Haha, Rogier, een 911 gekkie, die bewijst dat 911 een inside job is, door een aansteker tegen een bakstenen muur te houden om te laten zien dat het niet gaat branden. Een zielig figuur uit het zuiden van het land, die een wat verwrongen beeld van de werkelijkheid heeft. Hij past precies in het plaatje van een plotgekkie, totaal lunatic.

Reacties zijn gesloten.