Cenosillicafobie

En waarom ook niet, ik gooi er op deze eerste werkdag van de nieuwe week maar weer eens een  nieuwe term in. Vandaag gaat het over de angst voor een leeg glas bier: Cenosillicafobie. Heus waar, ik verzin het niet, u zou het maar eens onder uw leden hebben. Kijk maar eens naar het resultaat, je hele hersenpan gaat ervan schimmelen en ronken. Het is als een put van een riooldeksel die de ruftende dampen niet meer aan kan en je in totale staat van desoriëntatie van geheugen en tijd brengt na een slecht gevallen maaltijd in het plaatselijke tehuis. Ze zeggen dan dat jij ineens een ongeleid projectiel bent geworden. En dit alles door de dringende behoefte aan een goed glaasje bier zoals je dat in Nederland kunt krijgen. Plus ook nog het feit dat je je Febofrikandelletje mist en je chocolade hagelslag en je lekkere pindakaas, grrrrrrr. Echt dit doet rare dingen met sommige mensen.

Ik zei het al eerder maar dit is het bewijs, er gaat niets boven de drie R-en: Rust en Regelmaat en Reinheid. Voldoende slaap, op zijn tijd je pilsje en je maaltje en een schone onderbroek en shirt doen wonderen. Daarom mensen, heb een beetje medelijden met de Micha ’s en de Vrijlanden en help ze de winter door, ook erkende wetenschappers staan achter hen en ondersteunen hen dus waarom doet u dat niet? Wat een treurnis, een goed potje plotteren (met update dus L E Z E N), kan op geen enkele waardering meer rekenen.

….Dit moest mij nu toch even van het hart: O N G E V O E L I G schuim der aarde dat jullie er rondlopen, toon dat je een kloppend hart hebt en schenk dan g*ddomme. Verstoor het kritieke evenwicht tussen draagkracht en draaglast niet langer met jullie kritiek en gehoon en trek die portemonnee open. Bij deze en deze en wel maandelijks zodat teigerT jullie er niet iedere keer op hoeft te wijzen barmhartig te zijn en te denken aan uw naasten. U kunt als u waar voor uw geld wilt ook hun broddel-werkjes kopen, dit is echt de moeite waard. Daarom hier de tip van de week en ook een soort van recensie, of een beetje debunken.

via @ChageNijn

en met dank via @ Douwer aan Joris D, eh Jonas…ja nu weet ik het ook niet meer hoor 😉

75 thoughts on “Cenosillicafobie

  • Ga er maar vanuit dat hij die pannen niet even afwast voor hij ze weer terug zet. Je zou inderdaad bijna een klacht gaan indienen bij het hostel over deze smeerlap!

  • Tja, dat was idd wel weer een bizar dieptepunt, of mensen contact willen opnemen met het @AD over Chris klomp. En dat in 1 adem met het mensen uitmaken voor NSB-er. De grap is dat Micha laat zien dat hij niet in staat is te (willen), L E Z E N wat mensen schrijven met zijn onzin over de aangifte van Klomp en de humbug over het boek van Maarten Reijnders.

 1. Het probleem met veel complotdenkers is inderdaad niet dat ze niet kunnen lezen, maar dat ze niet willen lezen. Kijk naar mijn veelgelezen stuk over Mitch Henriquez. Ik zeg nergens dat de betreffende agenten geen fouten hebben gemaakt, ik zeg dat het juridisch geen moord is. Precies waar het OM nu ook mee komt. Voor complotdenkers is vervolgens helemaal niet van belang wat je daadwerkelijk zegt, maar wat ze graag willen dat je zegt. Dat zie je nu ook weer als we het hebben over de hilarische filmpjes die nu op YouTube worden geplaatst. Ik ontken aangifte te hebben gedaan van bedreiging en stalking en blijkbaar is dat voor sommige mensen genoeg reden om aan te nemen dat ik niet de waarheid zou spreken. Met dank aan iemand die mijn exacte mail aan advocaat Thijs Stapel op het internet heeft gezet, kan een ieder nu luid en duidelijk zien waar ik precies wel aangifte van heb gedaan. En dat is niet bedreiging en stalking. Dat is gek genoeg ook iets dat je vaker ziet bij complotdenkers, in hun ijver om van alles naar buiten te brengen, hebben ze niet door dat ze met die publicaties zichzelf tegenspreken.

   • Dat is die vent waar opa Nico ook al eens een filmpje heeft gedraaid. Met die drie voetjes aan de muur. Papa Eric had Nico bijna zijn hersens ingeslagen, omdat Nico de namen van de drie kinderen niet in de goeie volgorde uitsprak. Hij hield zich in die keer, maar het is een tikkende tijdbom.

    • Oh ja, dat filmpje, Brrrrrrrr. Je krijgt zo toch wel een redelijk compleet plaatje van de volgers van drs Kat, een treurnis.

  • @Chris Klomp Ik probeer altijd goed te lezen en te luisteren. Daarom weet ook ik dat jij een niet te vertrouwen MIVD asset bent. Voor de kwalificatie moord is inderdaad opzet nodig hetgeen ook volgens mij niet bewezen zal kunnen worden.

 2. Wimp: (…) “Okay Yehudi, Maak hier maar een screenshot van: (hier stond kort een link naar het dagboek op de webiste van Micha Kat)” (…)

  Ik heb nieuws voor onze Wimp. Notabene in zijn meest recente ‘posting’ -waarin doorverwezen wordt- staat in een reactie ook gewoon een link naar het Dagboek van Maaike. Ergo, Wimp lapt het vonnis in bodemprocedure gewoon aan zijn laars zoals Chris al eerder bij Wimp zelf navroeg. Uiteraard kwam er vervolgens een hilarische reactie waarin Wimp weer omslachtig kromredeneerde naar ‘zijn gelijk’ maar toch de link maar verwijderde. Succes met het verder opschonen van je debielenblogje Wimp want er staan nog veel meer zaken op die je als een boemerang terug in je gezicht gaat krijgen.

  Puik idee ook van Wimp om na zijn debacle met Mauritz ten overvloede nog een broddelwerkje in eigen beheer uit te geven. Dat wordt immers nog de slagroom op de taart. Maar goed, Wimp heeft de laatste jaren een patent op het maken van even stupide als fatale keuzes.

  *screenshotje voor Yehudi ‘gesaved’ heeft*

 3. Vannacht getracht ‘in gesprek te komen’ met de onvolprezen Rogier Hop. Betreffende de dood van Mitch Henriquez is het maar gezwets om het te hebben over of het nu moord, doodslag of dood door schuld is. Dat is een onbeduidend detail. Hetzelfde geldt voor de aangifte van Chris Klomp. Dat Micha daarover heel andere zaken beweert dan wat er daadwerkelijk in de aangifte staat is ook een onbeduidend detail. Maar als er iets een onbeduidend detail is, namelijk dat mijn account ‘blank’ is dan -en jullie raden het al- uitgerekend daarover valt Rogier. Net als iemand die zelf reageert als ‘Weetikwel vraagmaar’ het maar niets vindt dat ik reageer onder een ‘fake’ naam.

  En dan hebben we de ‘meester’ zelf die ook nog even een duit in het zakje komt doen:
  Ignatius! Probeer in je omgeving mensen te benaderen voor de 10 euro. Echt, ik wil er alles aan doen terug te komen! En dan staan we vele malen sterker in onze strijd tegen de Chris Klompen van deze wereld -die zichzelf nu overigens in ijltempo aan het opblazen zijn met hun krankzinnige leugens. Voorwaarts!

  De enige die zich schuldig maakt aan het verspreiden van krankzinnige leugens ben jij zelf, Micha. Ook jij bent een zorgmijder die gebukt gaat onder forse psychische problemen. En in dit hoogst bedenkelijke kielzog sleep je dan ook nog eens een handjevol mede patiënten mee de afgrond in. Dat gebedel van je is wanstaltig, Micha. Niet meer, niet minder.

  • Ik heb het gelezen. Verspilde moeite. Je kan net zo goed proberen om een gesprek te voeren met een schemerlamp of een geranium. Of met iemand met een vergiet op zijn hoofd, die niet snapt wat een verdriet hij daar zijn ouders en zijn zoon mee doet.

   • Ik weet natuurlijk ook wel dat het onbegonnen werk is. Maar het blijft fascinerend hoe simplistisch het werkt in die verknipte koppies.

    Rogier Hop11 uur geleden Wat is het verschil tussen een aangifte en een aangifte?
    Het maakt Rogier dus helemaal niet uit dat als hij bijvoorbeeld -al dan niet per ongeluk- het bloemenperkje van een stel bejaarden vernield, en daar aangifte van gedaan wordt, dat die aangifte blijkt te zijn veranderd in een beschuldiging van de verkrachting en moord op minderjarige meisjes. Om maar eens iets te noemen.
    Je weet toch niet wat je leest? Wat is het verschil tussen een aangifte en een aangifte? Het staat er. Echt, als je zo diep in de donkerste spelonken van je zieke geest bent afgedaald dat je tot dit gedachtegoed komt -en dan nog alleen maar om je ‘meester’ in bescherming te nemen- dan is er werkelijk geen enkele hoop meer dat het ooit nog goed gaat komen.

   • Ik begrijp die Hop wel een heel klein beetje, als hij de gedachtengang volgt: iemand doodmaken = moord. Chris Klomp heeft er dagwerk aan om aan half twitterend NL uit te leggen, dat daar gradaties inzitten. Je kunt iemand per ongeluk op je fiets doodrijden, of je kunt een dure joegoslaaf inhuren om iemand te liquideren. In beide gevallen is het volgens Hop en vele andere NLers “dood is dood”, dus je hebt iemand vermoord. Het moet namelijk niet te ingewikkeld worden.
    Voor de rest past het natuurlijk in Hop’s wereldbeeld, dat de politie erop uit is om de wereldbevolking uit te roeien, dus voor andere opties staat hij niet open.
    Ik ben over het algemeen ook niet zo’n fan van de politie, maar ik zal het dan ook niet in mijn hoofd halen, om in een mensenmenigte tegen een groepje agenten op te scheppen, dat ik gewapend ben. Dat heet niet voor niks suicide by cop
    Het is lullig voor de persoon in kwestie en zijn nabestaanden, maar als hij zijn verstand had gebruikt, had hij nu nog geleefd.

 4. Kat gaat gewoon door op NRCOmbudsman, een site die geen hond leest. Hoe was het ook weer? ‘Ik ga wat anders doen’. Doe dat dan ook.

  • Geen flauw idee over wie Chris het heeft en ik denk ook dat het noemen van een naam niet zijn bedoeling is, hij laat ons weten op welke wijze hij last heeft van bepaalde figuren. Er zijn zoveel mensen die tot rare dingen in staat zijn, dat hebben Ziva en ik wel geleerd de afgelopen periode en dat is iets wat ik wel herken in de verhalen van Chris. In de plotterswereld zitten echt vele figuren die tot vreemde dingen in staat zijn en die ik in ieder geval achter de burelen heb meegemaakt als bijzonder onaangenaam. En geloof het of niet, Don staat zeer zeker niet in mijn top drie.

 5. @Teigertje Bedankt voor dit artikel. Eindelijk heb ik een naam voor mijn kwaal.

  Mvg,
  Donq (die weer richting ijskast loopt voor een nieuw biertje)

 6. Het is allemaal wat. Ze zijn er maar druk mee. Gelukkig heb ik als misdaadjournalist genoeg ervaring met mensen die het niet zo nauw nemen met normen en waarden. Zo is er al eens eerder uit de complothoek een oproep gedaan om mijn werkgever te bellen/mailen en mijn ontslag te eisen. Alleen de waxinelichtgooier reageerde. Als krant weet je gelukkig precies wie wie is.

  Wat mij verder opvalt is de enorme nadruk die complotdenkers leggen op het ‘verdwijnen van de media’. Zelfs van mensen die kort daarvoor hun online activiteiten hebben moeten staken omdat niemand er voor wil betalen. Hoe ironisch is dat? Opvallend is ook dat complotdenkers bij voortduring beweren dat de MSM corrupt zijn en liegen, terwijl ze daarnaast dagelijks citeren uit die MSM.

  Als laatste moet ik zeggen dat ik de ‘Blendle Zwendle’-retoriek wel hilarisch vind. Laat ik er dit over zeggen. Met wat ik per maand verdien aan Blendle zou een gemiddelde complotdenker een heel eind komen.

  • Het mooiste is nog dat Micha en Hans Vogel nog nooit van Blende gehoord hadden maar -nadat ze er bekend mee werden- er meteen als aasgieren op af doken omdat ze zelf eurotekentjes in de ogen kregen.
   Maar ja, dan moet je wel wat te melden hebben. En dat hebben beide heren dus niet.

  • Je ziet het tafereel zo voor je. Kat die in alle rancuneuze staten verkerend met gebalde vuisten “godgloeiendegodverdomme” schuimbekt tegen zijn beeldscherm omdat Chris Klomp wel ‘stukjes’ mag plaatsen op Blendle om er geld mee te verdienen en de ‘grote’ Micha Kat onder luid hoongelach wordt afgeserveerd.

  • Ik denk dat de complotters zichzelf en vooral hun achterban grandioos overschatten. Veruit de meeste ‘volgers’ zijn vooral quasi-geïnteresseerd en zien het voor wat het is roddel- en achterklappraatjes die vroeger vaak in het stam- of dorpscafe werden besproken.

   Het aantal vaste klanten en ware gelovers is bijzonder klein en niet levensvatbaar voor commerciële doeleinden in een land zoals Nederland.

   Natuurlijk heb je de Amerikanen en Britten die merchandising hebben en van alles en nog wat maar die bereiken miljoenen mensen. Neem daar een percentage van en je hebt een goed inkomen.

   Hier praten we over tientallen, misschien honderden individuen waarvan de meesten geen cent te makken hebben. Gedoemd te falen dus. Maar het narcisme wil daar niet aan dus is het huilen, tieren en krijsen om donaties.

   Wij trekken hier op Swapichou zo’n 100-150 unieke bezoekers (dacht ik althans) per dag, elke dag, waarvan de meesten ongetwijfeld complotters zijn die kennelijk willen weten waar die nare AIVD trollen mee bezig zijn. Ons werkelijke publiek ligt rond de dertig a veertig personen denk ik. Maar we hebben er tenminste een hoop plezier mee. Dat dan weer wel. Ik gok dat Micha of Martijn ongeveer moeten rekenen op eenzelfde aantal vaste gasten als het niet minder is. Dan ben je dus echt van het padje.

   • We zitten ietwat hoger, meer tegen de 200 aan, het is een stijgende lijn :). Ik schat rondom de 100 echte anti plotters, we zijn een margeblog….maar dankzij Micha zie ik vooruitgang. Haha, op bepaalde dagen schieten we zelfs ruim boven de 200. Bezichtigingen is iets heel anders, dan gaan we heel goed 🙂

    En allemaal op vrijwillige basis, hier vragen wij nooit om centjes. Is ook helemaal niet nodig, een site hoeft echt tot bijna niets te kosten, dat is echt zo ’n gezwam van de plotwauzen. De plotters willen graag rondkomen van het plotten zodat ze niet hoeven te werken en ja dat gaat niet in dit van oudsher Calvinistisch landje, dus bye bye Appie, hello Lidl.

    • @teigertje

     Ha! 200. Goed gedaan dus 🙂

     Misschien een leuk topic voor een VrijMiBeau — volg je dit blog? Meld je eventjes in de comments, plotter of anti-plotter we willen gedag zeggen en je welkom heten en vooral samen een virtuele borrel of koffie doen.

   • 30-40 regelmatige bezoekers zal een realistische reactie zijn. Statistieken zijn altijd bedrieglijk, zeker bij een spambot-magneet die een wordpress-site is. De meerderheid van unieke hits zijn bots. Een stijgende lijn zie je altijd bij een blog dat langer bestaat: hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer pagina’s er zijn, dus hoe groter de kans op ‘toevallige hits’, maar dat zegtniet noodzakerlijkerwijs iets over of er echt meer actieve bezoekers zijn.
    Een kleine stijgende lijn zou natuurlijk best kunnen, gezien Barracuda op een laag pitje staat. Maar het blijft natuurlijk lekker keuvelen in de marge. Een verliespostje voor de AIVD…

    • Nou eh nee Jonas, het is heus wat meer en ook toen Barracuda nog gewoon volle toeren draaide. Er is even een dip geweest..dat wel. Maar het blijft idd allemaal margewerk..haha.

     Hmm, eens even kijken 100 x 5 euro…..LOL

     • Ja. We zijn en waren een klein en gezellig genootschap. Dat is het hele eieren eten. We beleven er plezier aan en stoppen, of in mijn geval stopte, er wat energie in hier en daar. Dat is toch leuker dan waanideeën dat je 15,000 volgers hebt en als iedereen elke maand 30 cent zou storten dat je kon eten? Toch? Ga dan wat anders doen. Als je het al tig jaar probeert en je hebt nog geen levensvatbaar bedrijfsmodel dan ben je gewoon een prutser. Niet meer, niet minder.

    • Mja ik denk ook dat we ongeveer rond de cijfers zitten die ik noemde. Maar bedenk je dan wel dat dit blog ooit begon met nul en later 3-5 bezoekers en dat we er vooral plezier aan beleven. Dat is toch leuk. Of niet?

     Ik ook nog steeds hoor. Ik doe dan al tijden niet meer actief mee maar ik kijk nog steeds af en toe en mis nooit een stukje van @teigertje of @zivac. 🙂

     • Precies, dat is het belangrijkste. Die reacties onder het nieuwste filmpje van Kat ..hahaha, dat is toch komisch en dan die reacties op anti plotters.

      Rogier Hop1 uur geleden
      Wat deed Clinton op de ”Lolita express”?
      Terrie Bell
      Terrie Bell1 uur geleden
      Nu het onderwerp toch aan de orde is, zou ik nog wel wat willen toevoegen aan de vraag hoe dat nou precies zit met dat eten van die baby’s op die satanische bijeenkomsten waar o.a. Demmink en Beatrix samenkomen. Eet iedereen dan zijn eigen baby, of kluiven ze met z’n alleen aan dezelfde baby’s? Worden die baby’s rauw gegeten, of hebben ze ook een kok die ze bereidt? En worden ze in dat laatste geval verwerkt in een stoofpotje, of worden ze als baby-aan-het-spit gegrilld? En worden die baby’s dan geserveerd met frites en groente, of gaat het echt alleen maar om het eten van die baby’s zelf? Welke kruiden worden er speciaal voor babyvlees gebruikt, en worden ze ook gemarineerd van tevoren, of worden ze helemaal puur gegeten? En welke wijn smaakt er nu het beste bij het eten van die baby’s?’

      Kom bij ons schrijven Terrie, je krijgt hier niet zoveel als bij de Mossad maar daar gaan we wel uitkomen :).

 7. De Holiday Inn, waar Kat tegenwoordig de vatenkwast hanteert, maakt deel uit van de InterContinental Hotels Group (IHG), met als boardmen Patrick Cescau (voormalig CEO van Unilever) en de uit de bankwereld afkomstige Richard Solomons. Een van Solomons vorige jobs was accountant bij KPMG.
  IHC is gemeten naar het aantal kamers de grootste hotelonderneming ter wereld, en groeit nog met de dag.

  Het moet Kat beslist een goed gevoel geven, dat hij op zijn eigen bescheiden wijze een steentje mag bijdragen aan deze succesvolle onderneming, in plaats van te moeten bedelen voor zijn dagelijks brood.

  http://www.careers.ihg.com/

   • Dat zal dan wel een haperende startmotor zijn want op dit moment (08:49 uur) draait de site weer gewoon.

    Het gaat precies zoals ik al aangaf: Micha steekt de stekker er weer in zodra z’n geestelijke dipje voorbij is. Zo is dat al talloze keren gegaan en zo gaat het nu ook. Hij mist de aandacht van z’n reaguurders, de regelmaat van het tekstjes kloppen aan de gemeenschappelijke eettafel en het opnemen van de filmpjes aan het kaptafeltje in z’n hostelkamertje. De drang om dat te blijven doen is sterker dan de zogenaamde angst voor Ton Hofstede. Officieel gebruikt hij altijd de lezing “dat we bijna gewonnen hebben” of woorden van gelijke strekking maar ga er maar vanuit dat het gewoon zijn narcistische stoornis is die gevoed moet worden.

    • Kat zit nu lang genoeg in Ierland om – ik noem maar wat – een mooie reisgids te maken. Gewoon eentje waar je echt geld mee kunt verdienen. Maar nee hoor, hij hangt de hele dag verveeld achter de laptop om honderd keer Swapichou over te lezen en weer een stukje over zijn grote obsessie Klomp te schrijven.

    • Aangezien er nog niks geüpdate is, en alle flame-artikelen aan het adres van Ton er nog staan, vermoed ik een beetje dat deze wederkeer van de hoofdpagina geen bewuste actie is geweest. Wellicht is dit het gevolg van een automatische wordpress-upgrade (de website stond immers gewoon online).
     Tip voor Micha: installeer deze plug-in: https://wordpress.org/plugins/disable-site/
     Dat werkt beter dan het deleten/renamen van de index.php file in de main directory.

 8. Meanwhile, in een andere hoek van de internets.
  Een zekere Daan slaagt er in, om Boerine Beukenoot behoorlijk het vuur aan de schenen te leggen.
  Dus je voelt hem al aankomen: De Akkies van der Veer denken meteen dat Daan eigenlijk Myra is (fair enough, weer eens wat anders dan denken, dat iemand eigenlijk Chris Klomp is)
  En Daan krijgt een IP-ban van Beukenoot, omdat hij “alleen maar vragen stelt”.
  That is: hele ongemakkelijke vragen, waar Beukenoot geen antwoord op kan geven, omdat dan blijkt, dat ze alles bij elkaar fantaseert.

  • Omdat Caroly van Oostende geen IP-ban kan uitdelen heeft die het volgende bedacht als ze ongemakkelijke vragen krijgt: Johan, je dacht toch niet dat ik geloof dat jij een oprechte vraag hebt? Daarom ga ik hem ook niet beantwoorden, en daarmee is ook mijn laatste woord tegen jou gezegd!

   Ze wringen zich ook werkelijk in elke onmogelijke bocht om hun eigen onnozele werkelijkheid in stand te houden en aan de harde realiteit te ontkomen. Zich niet beseffend dat hun toch al uitzichtloze bestaan er juist nóg uitzichtlozer door wordt.

   • Dat ontwijk-gedrag is in ieder geval een prima truc om je doctoraal zo lang mogelijk uit te stellen, zodat je vanuit je stufi naadloos kunt overstappen in de AOW 🙂

   • Okay, ze probeert het nu met Ironie (of wat daarvoor door moet gaan)
    (Pas op: urine alert!)

    Caroly van Oostende 4 minuten geleden
    Bij deze verklaar ik plechtig dat alle Jonassen J, Johannen Kolderkamp, Commissarissen Kassaar, De Minks etc helemaal gelijk hebben inzake al hun beschuldigingen richting Micha Kat. En daarmee alle recht hebben om Micha Kat doorlopend af te zeiken.
    En by the way, laten we de heiligverklaring van Joris Demmink aanvragen bij de paus.

   • In het debat heet zoiets een doodordinaire stropop.
    Als je kritiek hebt op Kat, dan vind je Demmink een heilige.
    Zou die muts eigenlijk iets wèl kunnen?

  • Nog even en Berkenbosch gaat beweren dat het MH17 onderzoek niet deugt en het nooit een Buk kan zijn geweest omdat Poetin dat nooit zou doen.

 9. Update: http://revolutionaironline.com/
  “DE TELLER STAAT AL OP 3 (29-09-2016)”
  ik proef een cynische ondertoon.. 😉

  Het is eigenlijk een soort ransomware, maar dan anders. Waarbij je je dan gelijk afvraagt of het niet een lucratiever businessmodel zou zijn om te dreigen dat je de site weer online zet als mensen weigeren om een jaar lang >€10pm te betalen. In ieder geval spreek je dan een doelgroep aan die meer dan een tientje per maand kan missen.

  • Zoiets als een straatmuzikant, die zijn trekharmonica pas te voorschijn haalt, als er eerst 100 omstanders een tientje in zijn hoed hebben gegooid, “want ik heb namelijk wèl duizend euro in de maand nodig”
   Kat en de Realiteit; het klikt niet tussen die twee.

   • Een kleine blik op de source-code van die mededeling laat zien waarom.. 😉
    Een HTML-file zonder header-tag. Ondanks dat HTML nogal flexibel is is dat dus een stapje te ver voor mobiele browsers. Gelukkig maar dat Micha geen tablet of smartphone heeft.

  • Mooi 30 euries, dat zijn dan 7 frietjes met, 3 bier en 1 tandenborstel en tandpasta Van het resterende bedrag kan Kat eenmaal een wasje doen bij de wasserette.

   • Micha heeft die 100 betalende volgertjes natuurlijk allang bij elkaar met die duizenden unieke bezoekers die dagelijks zijn wegstekkie bekijken.
    De werkelijke reden is dat Micha vreest dat Ton Hofstede echt op vakantie is in Ierland (het liefst gaat Ton naar Turkije maar daar mag hij niet meer in heeft Micha zich ook bedacht).
    😉

  • De teller staat nog steeds op 3. Dat gaat minder snel dan die “bezoekersteller” op rol.

   De vraag is ook wie die drie gulle gevers zijn. Ik gok:
   1) Caroly
   2) Hans Palenlader (wie dat ook mag zijn, misschien is hij ook onder andere namen bekend?)
   3) huispsychopaat De Stoute Revolutionair

 10. Het is natuurlijk ook wel een heel doorzichtig en goedkoop bedel trucje van Kat. Het lasteren en beledigen gaat op ‘nrcombudsman’ tenslotte gewoon 1 op 1 door. Dat hele ‘rol’ heeft geen enkele toegevoegde meer (nooit gehad ook trouwens maar dat is weer een ander verhaal).
  Kat zou met ‘rol’ iets heel anders en ‘vernieuwends’ gaan doen in het vervolg op ‘klol’. Nou wat daar in de praktijk van terecht is gekomen weten we ook allemaal.

  Kat en zijn woorden waarmaken en/of vernieuwend bezig zijn. Dat ‘schuurt’ zou Vergeer zeggen.

 11. Wat een droplul ook die Nico. Denkt een beetje zomaar bij de Koning te komen, die vieze zwerver… http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/09/nico-van-den-ham-in-den-haag-en-vraagt.html

  Nico gaat ook bij Koning Willem Alexander langs en Willem Holleeder komt meerdere malen ter sprake.

  Die gaat toch fraai kennis maken met de Koninklijke Marechaussee… (als hij het tenmiste aandurft.) Die komt niet verder dan het hek van het paleis……

Reacties zijn gesloten.