Vrijmibeau #dedagvandelach

Niet zo heel moeilijk was de keuze voor het thema van vandaag want het is vandaag #dedagvandelach. En gelachen hebben we de afgelopen week, het is aan de andere kant ook wel om te janken maar ik bekijk het dan toch liever van de vrolijke kant.

Werkelijk lachwekkend is onze Latijns geschoolde foet Micha Kat, ik had hem natuurlijk ook gewoon eencellige kunnen noemen, maar vond foet voor deze middag nu eenmaal leuker overkomen. Als je dus een waslijst van aangiftes hebt en het maar niet kunt opbrengen om jezelf daarvoor eens heel goed in de spiegel aan te kijken, ach je hebt nu eenmaal recidiverende gekkies. Maar als het niet tot je harsens doordringt dat je niet in je pimi voor de cam kunt verschijnen als je doel is serieus te worden genomen door het gerechtshof, dan worden de vooruitzichten op spoedig herstel toch wel enigszins problematisch.

Over recidiveren gesproken: Vanochtend ging het Swap-alarm af en bleek na controle van ons squadteam dat de volgende nitwit weer wat geld dacht te kunnen binnen hengelen. Wel weer uitermate fantasieloos want middels een sneue aankondiging van een boek wat hoogstens in de kronkeldinges/hatseflats van Hansie Hansie bestaat. Het hoofddoel is duidelijk: centjes verdienen en maakt niet uit wie, hoe of wat. Gewoon dokken ja, want mijn naam is Hansie Mauritz en ik heb geld nodig voor een grondige verbouwing van mijn kippenhok,  de traitteur , eh de kroeg en om te zorgen dat ik mijn broek op kan houden want een nieuwe garderobe is ook weer zowat. Dus, als u geld teveel heeft en u kunt dit absoluut niet kwijt aan collectanten, de buren, Chris Klomp ^stort dan maar, wij gaan u zeker niet tegenhouden. Hop hop hop, help Hansie Hansie de winter door!

En dan hebben we, zo aan het einde van deze plotweek nog een leuke uitsmijter voor u in petto. Gewoon omdat het kan: Alex Jones in de vrijmibeau van Swaphatsjoe die losgaat op Wikileaks. Geniet ervan en nog een heel fijn weekend. Onze bar gaat weer open, wel troep opruimen a.u.b, babieresten in de prullenbak links achter in de hoek.

62 thoughts on “Vrijmibeau #dedagvandelach

 1. Bummer. Morgen pas 😦
  Nico van den Ham @NicovandenHam
  Video verslag rechtszitting Micha Kat wordt op dit moment onder moeilijke omstandigheden gemonteerd. Mogelijk pas morgen klaar. #Demmink

 2. Een willekeurig filmpje op internet, Alex Jones 3 dagen oud 500.000 bezichtigingen.
  Dat kun je helaas geen hoekje meer noemen.

 3. InfoWars bereikt maandelijks 6,5 miljoen mensen, waarvan 5,7 miljoen afkomstig is uit de VS. Dat is allesbehalve een verwaarloosbaar aantal. Op de lijst van meest populaire ‘conservatieve’ websites staat InfoWars op nummer 13, ver boven coryfeeën als Glenn Beck en Rush Limbaugh.

  Jones heeft een enorme invloed op de Tea Party fractie binnen de Republikeinse Partij en – nogmaals – de huidige Republikeinse presidentskandidaat dweept met Jones. De man is invloedrijk en gevaarlijk. Honderdduizend keer gevaarlijker dan marginale gekkies als Micha Kat en verwanten.

 4. Het is dus niet zo omdat marginale gekkies als Kat en co inspiratie halen uit Jones, dat deze dan ook marginaal is. Dat is echt een denkfout zoals Pyt ook laat zien als je zijn link aanklikt. De hele wereld zal de gevolgen gaan merken als een Trump president kan worden in dit klimaat, vergis je niet Kolderkamp e.a..

  Teaparty is nu al feest aan het vieren, ik hoop dat het niet zover komt.
  teaparty

 5. Zijn die 6,5 miljoen mensen allemaal ‘fans’ van InfoWars? Wellicht zal het in de VS wat anders liggen als in het nuchtere Holland – waar bij figuren als Kat en Wimp de overgrote meerderheid van hun schamele bezoekersaantallen bestaat uit mensen die zich alleen maar vermaken met deze randdebielen – en ik ga er in mee dat het opportunisme van de gemiddelde Amerikaan navenant hoger ligt als hier in Europa, maar ik blijf een onverbeterlijke optimist die er van overtuigd blijft dat het gezonde verstand uiteindelijk zal zegevieren.

 6. Breaking!

  Nico heeft de hele nacht zitten zwoegen en heeft zijn registratie van de zitting nu al online staan!

  Het pleidooi van meester Stapel over de wijze waarop Kat door zijn advocaten behandeld is is natuurlijk gewoon lachwekkend. Hiermee is duidelijk aangetoond dat Kat er heel bewust alles aan doet om zijn zaken te rekken en te saboteren. Ik hoop dat het hof dit ook door heeft en duidelijk gaat maken dat dit soort spelletjes niet door de beugel kunnen! Aangezien Mr. Stapel ze verzocht heeft om onderzoek te doen naar de vreemde gang van zaken en de handelswijze van de advocaten, zal ik mijn gesprekje met Gerard vd Meer ook nog even doorsturen naar ze!

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/08/advocaat-dumpt-jdtv-op-oneigenlijke.html

  Ondertussen doet Kat weer eens heel zielig en laat weten dat hij in 2013 ook bedreigd is, waarom hij er nu pas mee komt weet ik ook niet. Volgens Kat zit niemand minder dan Chris Klomp achter deze bedreigingen. Ik weet ook niet waar het allemaal goed voor is, maar het heeft wel weer een bijzondere url opgeleverd.

  http://revolutionaironline.com/de-doodsbedreigingen-van-de-groep-van-chris-klomp-aan-micha-ik-had-je-gister-om-kunnen-leggen-met-mijn-sw-357-magnum-maar-ik-wacht-nog-even/

  Micha is volgens zijn interview met Nico echter niet snel onder de indruk, blaffende honden bijten immers niet zegt hij. Het is dus niet aannemelijk dat hij zichzelf echt bedreigd voelde door de doodsbedreigingen die hij op zijn site plaatste.

  Wat wel verontrustend is zijn zijn opmerkingen om dan maar niet meer te dreigen en direct tot actie over te gaan, zeker als je deze naast zijn weigering om DNA af te geven zet en zijn beweringen dat justitie hem een moord in de schoenen zal schuiven als hij dit wel doet….Je zou er bijna wat van gaan denken!

  Het enige dat Kat tot nu toe heeft kunnen aantonen is dat hij zelf onbetrouwbaar is!

  • Wij hebben ook niks te maken met de activiteiten van reageerders op andere sites, dat zou toch echt te zot worden. Natuurlijk gaat het te ver,bizar idd maar aan de andere kant heel normaal voor Kat om iedereen erbij te slepen. Er staan overigens ook geen bedreigingen van Karel Herman hier. Wat we kunnen doen is deze man onder de moderatieknop gaan zetten totdat opgehelderd is wat hier precies waar van is. maar dat uitgerekend Kat hiermee aan komt zetten. Hallo! En wie zet zijn mailadres op zijn site, juist ja. En wie zet doodleuk mailadressen en telefoonnummers van anderen op zijn site…juist ja!

   Maar goed, er staan hier wel wat kritische artikeltjes, zoals Chris ook doet en wat doe je dan, dan ga je net doen alsof je het slachtoffer bent van ons wat echt onzin is. Uiteraard heeft Kat zelf een afzender mailadres, dus moet hij dan daar zijn en niet bij ons. Anders moet de heer Kat maar eens gaan kijken samen met het OM wat zijn andere reageerders elders uitspoken, dat soort bedreigingen komen hier ook wel een heel enkele keer binnen maar achter de burelen. Heel veel sites hebben daar last van.

 7. Wat mij eerder lijkt is dat Kat die Karel Herman zelf heeft verzonnen, en die mailtjes toen gemaakt maar niet durven versturen of te gebruiken. Dat zou hij pas doen ( 3 jaar later!) als hij een echte “aartsvijand” heeft gevonden. In dit geval, sorry voor jou Chris, dus Chris Klomp. Alles gaat hij vanaf nu, ook al is het allemaal zijn eigen falen, afschuiven op Chris of op de groep van trollen (eigenlijk heel Nederland dus) die tegen hem is en hij op een of andere dwaze manier gaat linken aan Chris. Ik krijg gewoon nu al medelijden met Chris, omdat hij WEL een echte journalist is die tenminste onpartijdig was in de verslag voering van de zaak Bart Mos/Micha Kat, ook al zou je op een gegeven moment een bloedhekel moeten hebben aan Kat…maar hij blijft vooralsnog netjes..Ga zo door Chris en Swapichanen met het aanpakken van Kat op een goeie manier. Het laat hem peentjes zweten in Ierland, anders zet hij zijn site immers niet online….

  • Kat schat de belangstelling voor zijn strijd tegen de trollen weer eens volkomen verkeerd in. Dat gaat namelijk weer eens over zichzelf.

  • @cruelman je hoeft geen medelijden te hebben met mij. Kat mag kritiek uiten, als hij te ver gaat, grijp ik in. YouTube/Google is inmiddels op de hoogte van de situatie. De politie is ook aan de slag. Iedereen mag van mij alles zeggen, maar laster, smaad cq belediging laat ik niet over mijn kant gaan.

 8. Kat heeft Karel Herman niet verzonnen, dat is een zwakke manier van spinnen, @Cruel
  Verder is een serie doodsbedreigingen nooit goed te praten, omdat Kat dat zelf ook doet.
  Kat moet aangifte doen, wat @ChrisKlomp zegt.
  Er zal trouwens geen Nederlandse rechter aan te pas komen; Karel Herman woont voor zover ik heb begrepen in Israël en Kat woont bij mijn weten in Ierland, dus ze zoeken het verder maar samen uit in Tel Aviv dan wel in Dublin.

  • Het is zeker niet goed te praten, zie mijn reactie. Zeker is wel dat anderen heel veel last hebben gekregen door publicatie telefoon en mailgegevens door Kat op zijn eigen site. Het is een gotspe en een vieze wijze van framen waar hij zelf al jaren schuldig aan is, en laat ze het maar lekker zelf uitzoeken. Kat heeft zijn mailadres.

 9. Ondertussen bij Wimp

  Hahaha
  Die Mauritz verzint ze ook waar je bij staat. Wimp trapt er vooralsnog niet (meer) in maar iets zegt me dat als Wimp de ernst van de zaak in volle omvang begint te beseffen, dat hij nog wel eens zo’n verzonnen strohalmpje gaat omarmen…

 10. Wat mij betreft nog een laatste duit in het zakje: die Karel is hier al vaker als omstreden ter sprake geweest. Ik vond het wel terug met Google, maar niet in het betreffende topic.

  • Klopt, ik heb er zelf ook al eerder op gereageerd. Er staat geen enkel reactie van Karel Herman die bedreigend is of wat dan ook op deze site. Ziva en ik hebben woorden van dezelfde strekking/mening over deze Karel Herman.

 11. Oke Douwer, je hebt gelijk. Sorry daarvoor. Maar ik ben en blijf het raar vinden dat Kat er 3 jaar mee wacht om die mails op te voeren. Als je echt een daad had willen stellen had je meteen aangifte gedaan, niet het nu als propaganda te gebruiken als zijnde het een “Klomp-squad”.

  • Sorry ook van mijn kant. Maar vooral in dit geval denk ik, dat we bij de feiten moeten blijven. En als ik dan toch een verzinsel lees, dan kap ik dat af, Niet altijd even tactvol, dat geef ik toe. Fijn weekend, @Cruel!

  • Kat heeft er niet 3 jaar mee gewacht; ook in 2013 heeft ie er aandacht aan besteed.
   De reden waarom ie er nu mee komt lijkt me vrij simpel: Kat is een opportunist. Dus nu ie niet onder z’n eigen veroordeling wegens doodsbedreiging uit kan komen, roept ie: ‘maar hullie doen ’t ook!’, waarbij ie dan uiteraard weer aan het wild associeren slaat: Karel Herman reageert op Swapichou, Klomp reageert daar ook (ook al is dat maar sinds heel korte tijd), dus Karel == Klomp.

   En omdat ie in z’n aangifte, beter gezegd: Micha’s concept-aangifte die door Stapel wordt ondertekend, ook weer die wilde associaties gaat maken, zal het ook weer snel van tafel worden geveegd.
   Het gaat Micha immers niet om die anonieme bedreiger, maar het is een stok om Chris Klomp, of de hele rechterlijke macht mee te slaan. Uiteindelijk zit Demmink erachter. Dat lijkt me duidelijk.

 12. Fijn weekend Douwer!! En de rest ook…Chris laat je niet gek maken door die maffe Kat. Blijf lieden zoals Kat, Dankbaar, Mauritz en meer van die gekkies aanpakken!!

 13. Het artikel van Chris over Kat in het AD kan wel “een tikje” vilijn worden genoemd. Katje is getergd en het bloed druipt onder zijn nagels vandaan!

    • Nou heel gewoon.
     Kat heeft letterlijk gezegd: ‘We gaan je niet afmaken, je krijgt geen kogel door je hoofd, en we gaan je niet roosteren van top tot teen’
     En in die opname hebben ze dus zitten knippen.

     • Haha, dat kan Kat nu wel weer na de rechtszaak beweren maar zijn eigen advocaat zegt hier niks van t ij d e n s de zitting, du moment, zeg maar. Dus ga vooral door Kat en zoek gelijk maar een andere advocaat want ik denk dat deze niet door zal gaan, daar er geen enkele grond is om door te kunnen gaan.
      Met dank nog aan Nico voor de opnames.

      Hoi Micha, leuke site hebben wij toch. Allemaal leuke plaatjes en liedjes..kijk gerust even verder. Je hoeft niet iedere keer opnieuw in en uit te loggen hoor :).
      O ja, de zakdoekjes liggen in het kastje naast de prullenbak, je weet wel dat is een speciale prullenbak waar wij al onze etensrestjes in laten.

     • Als mr. Stapel – zoals ik hierboven al plaatste – werkelijk gezegd heeft (en ik citeer Micha): Thijs zei ook wel dat hij het gevoel had dat deze rechters natuurlijk gewoon partijdig zijn en crimineel maar niet op zo’n manier als Abbink (…) dan is dat minstens een schorsing van het tableau waardig.
      Alle reden dus voor mr. Stapel om zijn cliënt te vragen dit te rectificeren of om afstand te nemen van deze cliënt.

     • En dat….en natuurlijk weet Kat dit al omdat het hem is verteld. Ow, paniek paniek paniek, hoe verzin ik een oplossing. Ach natuurlijk, ik geef gewoon Chris Klomp de schuld.

     • We weten nu ook dankzij zijn nieuwe filmpje waarom hij het heeft gedaan…let op 1 van de laatste regels….we kunnen nog langer blijven lullen…precies dat doe je Kat, lullen. Maar bewijzen doe je nooit iets!!! Je domme en niet te winnen “vete” met Klomp is een brug te ver, die ga je niet winnen. Je hebt net de verkeerde tegen je…en je advocaat ging ook niet in, zoals al eerder gemeld, op die “fake-taps” die er waren. Hij zei er niks op, niet eens dat het anders was, nee niks, nakkes nada!! Ik voel weer een breuk met een advocaat aankomen, juist omdat diegene niet deed wat Kat wat van hem vroeg….je lult jezelf steeds vaster en vaster Kat, en Interpol staat vast al een straat verder wachtend op de order om je op te pakken!! Pak nog een Guinness en neem afscheid van Ierland…binnenkort zien we je weer in Nederland in een cel, samen met Mauritz en Dankbaar!!

 14. ‘Volgens onze bronnen betaalt TMG de advocaten van Bart Mos die hem tijdens de eerste zitting van het hoger beroep en afgelopen donderdag bijstonden. Deze rekening bedraagt rond de 30.000 Euro’

  Dus als Kat deze zaak verliest – en dat zal wel weer – mag hij 30.000 euro advocaatkosten ophoesten.

    • ‘Verklaring’ Feik;
     Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van (…)

     ‘Verklaring’ Jasper S.;
     (…) niet gepleegd maar ben wel ongewild en onbedoeld betrokken (…)

     De onmiskenbare hand van fantast Mauritz. En het grappige is dat Wimp als eerste meelacht om Mauritz belachelijk te maken – en Mauritz overal de schuld van te geven – maar beseft niet dat hij er zijn eigen grote gelijk en zijn incompetente broddelwerkje helemaal mee om zeep helpt.
     Mauritz en Wimp zitten elkaar een ‘Pieter Baantje’ toe te wensen. In ieder geval hebben ze grote kans dat die wens dan weer wél gaat uitkomen.

    • Hans Mauritz haalt hier de Plotterlandse mantra “Jasper is onschuldig” dus helemaal onderuit.
     Dus nu kunnen alle plotters weer met elkaar op de vuist of Jasper het wel of niet gedaan heeft, net als onlangs nog over de vraag of Vervloesen lief was of juist stout.

     • Zoals Dankbaar opmerkt: Mauritz haalt met deze uitleg zijn vermeende kluisverklaringen onderuit.

     • De ‘medeplichtigheid’ blijkt alleen maar te slaan op de schadevergoeding die Jasper uiteindelijk heeft moeten betalen van de rechter aan Bauke Vaatstra en waarvoor hij zich niet volledig verantwoordelijk voelde. Dwz de depressies van Vaatstra.

     • @Rogierd, ja dat denkt Barracuda en dat zal wel zo zijn maar Mauritz bedoelde het net even anders en dat is dan, vind ik, weer de echte scoop.
      Chocolade letters: “Jasper Steringa vanuit de bajes in Zwolle: “Ik heb de moord op Marianne Vaatstra niet gepleegd maar ben wel ongewild en onbedoeld betrokken. Ik voel me wel schuldig”
      Dus daar gaan we weer, hooligan knock out plotterfighting, net zoals met Vervloesem.

 15. @chrisklomp Ik bedoelde vilein in de zin van venijnig, en daar kan ik me alles bij voorstellen wanneer ik Kats sneren en uithalen naar jou lees!
  De kop en de foto met balkje hakken er wel lekker in zal ik maar zeggen. Het verhaal trok digitaal dan ook de nodige lezers..
  Mijn opmerking was absoluut niet aanvallend bedoeld in ieder geval. Ik genoot wel van je artikel.

 16. @borrepoes: ik ervaar het ook niet als een aanval, hoor. Ik heb het artikel zonder enige persoonlijke motivering geschreven. Het is een verslag van wat er is voorgevallen bij het Hof. Mijn persoonlijke gedachten over de recidivist Micha K. doen niet ter zake voor mijn journalistieke werk. Ik blijf, anders dan anderen, objectief schrijven over misdaad en rechtspraak, ongeacht het onderwerp.

Reacties zijn gesloten.