Kakorrhaphiofobie

Compendium Of Demonology and Magic, @WellcomeLibrary, @DamienKempf

Compendium Of Demonology and Magic, @WellcomeLibrary , @DamienKempf

Wat een krankzinnig weekend was het weer, had ik net een artikeltje met daarin de verwijzing naar Joost Niemöller met zijn steeds verder uit de hand lopende idiotie, overtreft de schedelmeter zichzelf weer met zijn verwijzing naar Niburu. Ook op racistisch gebied wilde Joost niet achterblijven, meer info ->zie dit schitterende artikel op Sargasso, over een tweet die ook afgekeurd werd door NOS correspondent Wollaars. De naam Wollaars kwam hier al eerder voorbij dit weekend tijdens een klein gesprekje *kuch*.  Wollaars noemde Niemöller eerder al Niburumoller, de tweet kan ik niet meer terugvinden maar wel dit. Het complotwereldje is dus alive and kicking in de MSM, met journalisten die zelfs het uiteinde van het riool op internet kennen, zoals ik al eerder vaststelde.

Maar goed,  ik had het dus over de UFO sateliet site Niburu die ook regelmatig
ge F5-t wordt door Kat. Micha plempt daar nu zelfs artikeltjes en video ’s sinds hij ROL heeft ‘gesloten’. Deze actie is wel enigszins begrijpelijk, want het is het angstzweet dat hem naar het toetsenbord drijft. De wetenschap dat hij verslagen gaat worden door de weerzinwekkende baby’s-verschalkende maffia^, een soort van horror kakorrhaphiofobie. Calimero die vechtend, krijsend en stampvoetend voor het gerecht gesleept gaat worden door Bart Mos en nee Micha, degene die jou voor het strafbankje zet is dus niet de Telegraaf. *(De krant waar jij ooit zo zielsgraag had willen werken en dit feest ging jammerlijk genoeg niet door vanwege je zwakke blaas en wat andere ongeregeldheden). Dit *voorval staat ook beschreven in het boek van Maarten Reijnders, weet je wel-weet je niet Micha, dat is die journalist die ooit door jou onthaald werd (met zelfs op het einde wijn), in je toenmalige toko.

120 thoughts on “Kakorrhaphiofobie

 1. En de week, dat MH17 toch echt door een straaljager is neergehaald, niet te vergeten. En sommige Beukenoot-volgertjes zelfs nog steeds wisten te vertellen, dat de MH17 daar helemaal niet lag, maar dat ze stiekem de MH360 in Oekraiene hadden neergelegd.
  Want YouTube.

 2. Ach Boudine, ze is inmiddels de ‘last woman standing’ in de plotterwereld die zoals Teigertje al muzikaal aangeeft: ‘slightly going mad’. Al heeft ze natuurlijk al lang haar ‘downfall’ gehad. Jaren schrijven aan een drieluik waar je de mythologische geschiedenis even hardhandig rechtzet, en dan is er werkelijk niemand die je boeken koopt. Dat is best een tegenslag wanneer je een moment van zen beleeft bij het bijpunten van je tomatenplantjes.

  Dus ja, dan ga je maar weer van ‘ik ben erudiet’ naar ‘ik ben controversieel’ en rommel je weer allerlei nonsens bijelkaar en neem je standpunten in om het ‘tegendraads-zijn’ en je circle of influence te verdedigen cq vast te stellen. Het is gewoon mini-dictatortje spelen, een identity game met zichzelf.

  Daar verschilt ze niets met bijvoorbeeld een Micha Kat. Ze is minder extreem, maar Boudine is ook een Micha Kat: “look at me, look at me’.

  Maar eerlijk is eerlijk, Boudine is al jaren de enige stabiele heks in de NL-plotterwereld. Dat niet alleen, ze heeft al minstens drie keer het internet vertaald.

 3. Overigens. Gecondoleerd met het verlies van de NL-fotojournalist Jeroen Oerlemans die in Libya is vermoord door IS. Laat zijn dood in ieder geval de term ‘journalist’ weer wat in het juiste perspectief zetten.

  Daar waar zorgmijders als Nico van den Ham of Micha Kat maar al te graag zich bedienen van de titel ‘journalist’ blijkt nu maar weer dat het een titel is die in werkelijkheid heel veel meer vergt, maar helaas ook vraagt. Daar waar Micha of Nico verslag doen van de puinhoop die ze van hun eigen leven weten te maken, was Jeroen bezig om te laten zien hoe onschuldige mensen verdwaald raken in de puinhoop van anderen, met gevaar voor zijn eigen leven. In gebieden waar niemand wil zijn. Niet voor zichzelf, maar voor de slachtoffers en voor ons. Voor het verhaal. De drang om ons te vertellen. Met het risico de hoogste prijs te betalen. De prijs die hij nu, samen met zijn vriendin en kinderen, ook daadwerkelijk betaalt.

  RIP Jeroen Oerlemans – Journalist.

 4. Kat doet vandaag ook live verslag van zijn hersenspinsels vanaf een tafeltje op een dorpsfeest of een braderie of iets dergelijks.
  Vroeger had hij nog wel eens de beschikking over een slaapkamertje, de stumper.

  • Wat een treurig gejank weer van die kansloze Kat. Recent deed hij ook weer een oproep om mij uit te laten schakelen. Als het er op aankomt verdraait hij alles en legt de schuld bij anderen. Kat liegt nog meer dan Hillary en daar zal hij uiteindelijk de prijs voor gaan betalen. Niet dat veel mensen zich daar nog druk om zullen gaan maken, Joost Niemoller is tegenwoordig blijkbaar helemaal het favoriete complotmannetje. Wat dat betreft is het wel jammer dat ik zijn tweets niet meer mag zien, hij heeft me direct geblokkeerd nadat ik hem weerwoord vroeg over zijn MH17 fantasieverhaaltje.

   Dit soort trieste figuren zouden inderdaad niet eens in 1 artikel genoemd mogen worden mogen worden met echte journalisten zoals Jeroen Oerlemans. Ik heb diep respect voor mensen die zich zonder echte back up zo diep in conflictgebieden durven te begeven. Een paar jaar geleden ben ik gevraagd voor een reportage in Nigeria, maar ik voelde de bui al hangen en durfde het niet aan. Uiteindelijk is dat team ook daadwerkelijk ontvoerd, waarbij de afrikaanse cameraman die mij verving tijdens de ontvoering is doodgeschoten. Dat zijn dingen die je niet snel vergeet. Het is natuurlijk speculeren of ze mij als waardevolle blanke ook afgeschoten hadden, maar ergens voel ik me er wel een beetje schuldig aan dat die man daar is omgekomen.

 5. Wat ik mij afvraag: waarom zouden mensen betalen voor een site als de exacte inhoud van die site op andere plekken op het internet opduikt? Dat lijkt mij niet zo’n handig verdienmodel. Laat staan een handige investering.

 6. @Chris
  Omdat pay per view betalen en lezen via Blendle, volstrekte euforistische kansloze journalistieke kul is, om het even welke inhoud. Daarom dus, helaas.

  • Onzin @Geen, Blendle loopt heel goed volgens mij. Zelf heb ik er ook een abonnement op lopen. Pay per view kan ik niet over meepraten maar over deze twee dingen gaat het nu niet. De vraag is waarom je site op slot zetten als de exacte inhoud van die site(ROL), gewoon op andere plekken op het internet opduikt. Want Kat wacht geen dag en plempt per direct via zijn NRC Ombudsman site, satelliet Niburu en You Tube.

  • @geen01: dat is aantoonbare flauwekul. Ik ben zowel via Blendle als Reporters Online betrokken bij dit platform en kan je melden dat het buitengewoon goed loopt. Sterker: mijn beste verhaal op Blendle (uurtje werk) heeft meer dan 1500,- euro opgeleverd. Het gaat dan om vele duizenden mensen die geld over hebben voor een verhaal. Een gemiddeld verhaal levert in de loop der tijd steevast tussen de 200 en 500 euro op. Dat zijn tarieven die ver over de geldende tarieven in de krantenwereld gaan.

 7. En wat als <100 mensen Micha beloven om 'm maandelijks te sponsoren met een tientje? Gaan die pas betalen als de site weer online staat, of verwacht Micha dan toch z'n geld terwijl de boel op slot blijft?
  Waarschijnlijk het laatste..

  • De teller stond op 30-09-2016 ‘al’ op 21 volgens Kat. Dat zijn dus 21 zwakbegaafden die hun tientje gewoon kwijt zijn als ze die meteen hebben overgemaakt. Ben ook wel benieuwd hoe het contract wat Micha hiervoor heeft opgesteld eruitziet. Want hij moet wanbetalers natuurlijk wel formeel kunnen aanpakken. En als ‘rol’ vanwege 100 aanmeldingen weer online gaat, bij hoeveel wanbetalers gaat de stekker er dan weer uit? Bij 5 wanbetalers? Bij 10? En krijgen de overblijvers dan hun geld terug?
   Vragen, vragen.

   • Puur theoretisch zou de teller kunnen stagneren op 99. Geen notaris of accountant die dat kan controleren. Dan vangt Kat 990 euro per maand zonder dat hij een (kuch) tegenprestatie hoeft te leveren.
    Plus de ruim 1000 euro die Kat sowieso uit geheime bron krijgt, want hij versnurkt nu al maandenlang gemiddeld zo’n 35 euro per nacht.
    Ik krijg het woord boekhoudfraude door…

 8. Wishfull thinker Alexander Hartklöpping., met zijn Blendle. Na google glasses, zit hij tegenwoordig in “Holo glasses”, en de drone heeft tegenwoordig ook al zijn aandacht. Aardige gozert, overigens.

 9. @Teigertje
  5 miljard(+) internetters (wereldwijd) betalen zich maandelijks blauw om zich te vermaken met allerlei soorten van content op het www. Blendle als gadget en niche okay, maar op termijn kansloos, het ontbreekt namelijk aan draagvlak en slagkracht, helaas.

  • @geen01 echt onzin. Blendle verkoopt inmiddels zelfs in Duitsland en Amerika en heeft al 1 miljoen gebruikers. Of Blendle als bedrijf blijft bestaan, is altijd de vraag. Feit is dat het baanbrekende platform heeft bewezen dat mensen wel degelijk voor goede online content willen betalen. Persoonlijk ben ik ook al bijna drie jaar actief met een betaald twitteraccount, waar leden tegen betaling live rechtszaken kunnen volgen. Bij de start zeiden mensen ook dat het niet zou lukken. Mijn stabiele omzetcijfers bewijzen echter dat het wel degelijk goed werkt. Sterker: ik haal inmiddels 80% van mijn omzet uit online en die omzet is niet bepaald laag.

 10. Al die grote mediabedrijven die mijn filmpjes blijven jatten en weigeren er voor te betalen zijn trouwens ook behoorlijk frustrerend, misschien moet ik maar een site opstarten waar grote mediabedrijven tegen elkaar op kunnen bieden om aan originele content te kunnen komen. Iemand zin om er in te investeren?

   • He kijk dan die vieze snoeperd zit gewoon kinderen af te likken op tv. Wat als dat jou zoontje was?

    Ik heb nog nooit zoiets vunzigs gezien eigenlijk. Het is net geen kinderporno.

    • Yo Lorenzo, doe jij nu een Micha Katje? Doe maar google en verder ophouden met die flauwekul.

     • Nouja dat ik gedaan Teigertje, was niet echt onder de indruk van die zogenaamde verklaringen. Geenstijl deed er ook een stuk over, schoof het af op de losse moraal van de jaren 90. Geoorloofd blijkbaar. Geoorloofd pedofiel.

      Tegenwoordig deelt P dildos uit aan 12 jarigen op tv. Ik krijg toch de indruk dat we de eindtijd genaderd zijn.

     • echt Lorenzo, je bent een halve zool om te denken dat Paul de Leeuw ook maar in de buurt komt van een pedofiel. Ik bewonder de wijze waarop hij omgaat met mensen die anders zijn maar ook kinderen. Okay, vroeger was hij leuker, en ik ben nu wel op hem uitgekeken maar Paul de Leeuw daar moet je van afblijven.

     • Je bewonderd de wijze waarop hij met kinderen omgaat? Dat hij dildo’s uitdeelt aan 12 jarigen vind je ok, natuurlijk, passend, verantwoord, verstandig? Vind je het niet een tikkeltje vulgair, misplaats, absurd, banaal, onnatuurlijk…enigszins pedo achtig?

      Toen ik 12 was knalde ik met mijn skateboard door de straten, klom ik in bomen, kwam ik elke dag vuil en met gescheurde kleren thuis. Een dildo! Wat een aanslag op de kinderlijke onschuld. Seksualiteit moet je losjes stimuleren, zijn eigen natuurlijke loop laten. Dit soort pornografische fantasieën van een homo-pedo in zijn mid-life crisis moet je echt keihard verbieden.

     • Misschien kan je beter hier even reaguren, nep-Bernini: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/04/creepy_pedophile_singer_paul_d.html
      Weliswaar bijna 10 jaar te laat, maar selectieve verontwaardiging is niet aan tijd gebonden. En ik blijf erbij: laat je nakijken, want je hebt een obsessie voor pedofilie, wat je ook nog eens volkomen misplaatst linkt aan homoseksualiteit.
      En verlaat je zolderkamertje en zoek gewoon een leuke vriendin, in plaats van je gerief op het internet te zoeken.
      P.S. De echte Bernini heeft nogal wat blote kleutertjes gebeeldhouwd en geschilderd. Was zeker ook een homo-pedo in jouw verknipte gedachtengang?

     • Nee met Bernini heb ik niets natuurlijk, was grapje naar Ziva toe. Omdat ik Lorenzo heet. En of hij homo-pedo was, waarschijnlijk wel lijkt me dan. Dat was ook minder taboe in die tijd toch.

     • Ha wat interessant! Nee geloof me, ik had dat artikel totaal niet gelezen. (Maar mogelijk de persoon die mij dat filmpje liet zien wel) Die associatie met Saville maakte ik uit mezelf trouwens.

      Maar goed. Je negeert dus mijn vragen. Ik concludeer daarom maar dat de uit je kindertijd afstammende adoratie voor hem een zodanig geest verlammende werking heeft dat je met geen mogelijkheid in staat zult zijn een kritische blik richting zijn doen en laten te werpen.

     • Uit mijn kindertijd? Hahaha, tuurlijk je hebt helemaal gelijk!
      Dat zal het zijn.
      En dit was het dan weer..einde deze draad.

    • @Lorenzo: ja, er was een ander moraal in de jaren 90. Nu valt iedereen overal over. Paul de Leeuw is geen pedo, wat hij daar deed was niet handig (in het moraal van nu) maar kom op, je kunt ook overal iets achter zoeken, dat is de hobby van mensen nu.

   • En hoe vaak heb je dat filmpje de afgelopen jaren op je zolderkamertje met de gordijnen dicht nou al bekeken, @keurige nette man?

     • Neen,dit werd mij onlangs getoond door een bezorgd compatriot. Dat jij niet door deze beelden verontrust raakt zegt ook wel het een en ander natuurlijk.

 11. Wimp meldt jubelend dat Moszkowicz geld heeft overgemaakt op de derdenrekening van zijn advocaat. Hij vergeet er echter bij te vermelden dat Moszkowicz er ook meteen weer beslag op heeft gelegd.
  Wimp had vanwege een onherroepelijk vonnis dan wel formeel recht op een bedrag maar is op grond van een later vonnis dan weer een bedrag verschuldigd. Vandaar dat Moszkowicz een pragmatisch voorstel had gedaan om onnodige formele maatregelen en extra kosten te voorkomen. Maar daar wilde Wimp natuurlijk niets van weten. Die wilde deze ‘triomf’ op Moszkowicz koste wat het kost doorzetten en verkeert in de kinderlijke blijheid dat hij Moszkowicz hiermee ‘pijn’ heeft gedaan.
  Stel voor dat het andersom was geweest. Dan had Wimp meteen moord en brand gegild dat het handelen van Moszkowicz tegen alle normen van fatsoen zouden indruisen en had Vergeer weer 36 A4-tjes volgekalkt waarom het allemaal zo ‘schuurt’ bij beide heren.

  En aldus zal deze ‘triomf’ van Wimp ook weer een Pyrrusoverwinning blijken te zijn.

 12. Ik kan me nog voorstellen dat een stel rancuneuze Poot-achtigen Micha 12000 euro schenken. Maar het lijkt me uitgesloten dat hij honderd mensen zo gek krijgt om een jaar lang maandelijks 10 euro op zijn rekening te storten. Ik zet al vraagtekens bij dat aantal van 21.

  • @Chris
   Niks onzin, het verdienmodel van Blendle is godsonmogelijk schaalbaar, ondanks jouw kwalitatieve bijdrages. Ga eens nadenken.

   • @geen01 je praat over ‘geen draagvlak’ en ‘geen slagkracht’. Dat is gewoon feitelijk onjuist. Blendle is piepjong en heeft nu al twee keer zoveel klanten als bijvoorbeeld de Telegraaf. Geen slagkracht is ook onzin. De Duitse en Amerikaanse markt ligt open. Hoe groot wil je het hebben? Denk zelf eens na.

 13. Kolder, Ik jubel niet hoor. Dat maak jij ervan. Ik meld gewoon dat het geld binnen is.

  YM liet geen beslag leggen. Was bluf. Hij kijkt wel linker uit om dat een tweede keer onrechtmatig te doen. Bovendien heb ik hem dit gestuurd:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: dinsdag 27 september 2016 18:17
  Aan: ‘Thijs Stapel’
  CC: moszkowicz
  Onderwerp: RE: Dankbaar/ Terpstra: afwijzing schikkingsvoorstel, sommatie tot betaling conform vonnis bodemprocedure

  Yehudi,

  Je hoeft geen conservatoir beslag te laten leggen, kost alleen maar deurwaardersgeld, want ik zal de gelden waar jij meent recht op te hebben, niet wegsluizen zodat jij er niet meer bij kan. Dat soort praktijken moet je aan Hans Mauritz overlaten. Heb je bij hem al beslag laten leggen voor die 33.000 euro? Volgens het vonnis heb je daar recht op. Er staat genoeg op mijn jou bekende bankrekening om het bedrag te innen, mocht je een voordelig arrest krijgen. Dat geld laat ik daar gewoon staan. Waarvan akte, daar kun je me aan houden. Ik lieg nooit.

  Groet,

  Wim

  • Okay dan Wim, en voor de rest is deze discussie gesloten.
   Oh wacht..dit draadje. Het was nog niet duidelijk.

  • Dus als ik het goed begrijp krijg je je geld terug vanwege een procedure fout en niet omdat je vrijgepleit bent van het gebruiken van een dagboek wat niet van jou is. Leuke overwinning, maar eigenlijk is het om je te schamen…..

 14. Nog veel hilarischer: Niburu schrijft over mensen die ‘zomaar verdwijnen’ en haalt dan een VARA-filmpje aan waarin roeiers ‘ineens’ zomaar uit beeld verdwijnen. Het simpele gegeven dat dit het gevolg is van slordig monteren van een item, is al te hoog gegrepen. De enige mensen die op deze wereld ‘verdwijnen’ zijn complotdenkers die de benen nemen als ze te maken krijgen met de gevolgen van hun lasterlijke gedrag.

 15. Geacht college,
  de rechterlijke macht leeft nog in de vorige eeuw en begrijpt niets van ICT.
  Waarom zou je verdachten eigenlijk nog live in een rechtszaal op laten treden?
  Ze kunnen toch ook ongeschoren en ongewassen in hun nacthemd op de rand van hun bed een YouTube filmpje maken, terwijl ze net niet in beeld in hun kruis zitten te krabben?
  En dan hoeft de griffier bij vrijspraak alleen nog onder het filmje een duimpje omhoog aan te klikken.

  • Voor de beeldvorming even het hele rijtje aangiftes uitgeschreven:

   Marcel Gelauff (5x)
   Gerlof Leistra
   Marcel Haenen
   Jeroen de Jager
   Bart Mos
   Chris Klomp
   Frits van Straelen
   Joris Demmink
   dhr. Bous (agent)
   Paleis van Justitie Den Haag
   Raad voor de Rechtspraak
   Yehudi Moszkowicz
   Marjolein Vissers
   Richard Korver
   Jan Vlug
   Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
   Frits Huffnagel
   Meldpunt Discriminatie Internet
   Het Koninklijk Huis (niet zeker)

   Opvallend in deze lijst is de naam van Joris Demmink zelf. Ik kan me niet herinneren dat Micha ooit die aangifte heeft gemeld. Nu meldt hij die en passant even tussen alle andere aangiftes door. Als die aangifte daadwerkelijk is gedaan, mag Micha z’n borst wel nat gaan maken.

 16. ‘Als al die mensen aangifte hebben gedaan, dan is er iets aan de hand, college!’ – Ja, dat is er inderdaad. Dat iemand zich bij voortduring niet kan gedragen. Dat is er aan de hand. Het blijkt waarlijk weer een hele kunst te zijn om de eigen fouten in te zien.

  Geen recht op een eerlijk proces? Hoezo? Wie is er ook al weer op de vlucht geslagen? Wie durft niet op zijn eigen zittingen te verschijnen? Eerst weglopen voor je eigen verantwoordelijkheden en dan vervolgens gaan klagen dat je niet aanwezig kunt zijn.

  Overigens: het opnemen van zittingen door derden is helemaal niet standaard. Sterker: het is alleen bij hoge uitzondering mogelijk en zeker niet als een slachtoffer moet getuigen.

 17. Die C. heeft op YouTube trouwens een prachtige avatar, dat mag wel eens gezegd worden.
  Het is een afbeelding en profil van Makeda, beter bekend als de koningin van Seba.
  Volgens de bijbel (zeg maar het roddelblad Vorsten Vandaag van die tijd) had ze nogal een crush op de ouwe koning Salomo, die in zijn tijd voor
  wijs doorging (overigens was hij vooral bekend van de dreiging om baby’s in stukken te hakken)
  Makeda hield het niet uit, en reisde helemaal naar het hof van Salomo, en overlaadde hem met geschenken, met name goud, want Salomo zat blijkbaar nogal krap bij kas.
  Volgens de geschiedschrijver Flavius Josephus zijn ze ook nog met elkaar naar bed geweest, maar noch de bijbel, noch de koran zijn daar echt duidelijk over, dus dat zal wel geromantiseerde speculaas zijn.

  Just sayin’. Moest ik gewoon aan denken. 🙂

  • C. is o.a. geabonneerd op het officiële Koot&Bie-kanaal zie ik. Het zal haar ontgaan dat haar motieven om zich daarmee te associëren slechts hoongelach zullen opleveren. Wat een ongelooflijk incompetent en dom wicht is dat. Een schande voor het Radboud of krek eender welke universiteit.

 18. Micha gebruikt zijn advocaat Stapel als loopjongen en krijgt hem zo gek (no pun intended) om zijn “geachte confrère” Van der Meer per brief te vragen waarom die de verdediging van Kat indertijd heeft neergelegd, waarna Van der Meer met één zinnetje antwoordt: “Ondanks onderstaand bericht, ga ik ervan uit dat u als advocaat ervan op de hoogte bent dat u zich met een dergelijk verzoek niet tot mij behoort te wenden.”

  Au! Waarna Kat deze vernedering op YouTube openbaar maakt. Au, au! Je zult maar zo’n cliënt hebben. ’t Is vermakelijk, maar toch ook een beetje pijnlijk.

  • Advocaat Stapel heeft zelfs een cliënt die vrolijk overal tussendoor fietst met hilarische persoonlijke mailtjes aan de advocaat van een tegenpartij. Het deert de heer Stapel blijkbaar allemaal niet. Wellicht vreet de heer Stapel ook nog wel een meter stront op als je hem er 100 euro voor geeft.

 19. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11161:klokkenluider-dreigt-door-systeem-te-worden-vermorzeld&catid=9:binnenland&Itemid=22

  OMG… weleens zo idioot gegeten?!

  Advocaten die hem verdedigen en die vervolgens van de ene op de andere dag verdwijnen zonder daarvoor enige reden op te geven. Advocaten zoals Gerard van der Meer die in het eerste deel van deze zaak Kat vertegenwoordigde en die schijnbaar door de Telegraaf dusdanig onder druk is gezet dat hij plotsklaps verdween en die zelfs nu nog weigert om een goede reden te geven voor zijn vertrek.

  Ja tuurlijk zeg, je mag nieteens je eigen advocaat de huid volschelden door de telefoon heen… (Telegraaf heeft er helemaal niets mee te maken, maarrrrr goed….)

 20. Holy shit, heb je het ooit zo zout op de viool horen blazen?

  Kat die wordt vergeleken met Assange.
  Nou ja,als Sylvana Simons zich vergelijkt met Luther King, Mandela en Obama, dan kan dit erooknog wel bij.

 21. Inmiddels start de rechtszaak bijna, plotopa Nico is al gesignaleerd en zit opnames te maken.

 22. BREAKING.. 😉 Kat staat formeel nog steeds ingeschreven in Laos, dit staat in het dossier dat de rechter nu voor zich heeft. Wat is het toch een slordig lui figuur.

 23. inmiddels al de tweede schorsing, want Kat maakt maximaal gebruik van zijn rechten in het corrupte ^ Nederland. Dat dan weer wel..

 24. Het zou een fatale blow voor Bart Mos, de Telegraaf en heel Nederlandse MSM zijn, die spraakmakende rechtszaak….tot nu toe is het een sof eerste klas met veel treiterij van Kat zijn advocaat en is het wachten op de onvermijdelijke wraking….kortom weer geen overwinning voor Kat, alleen maar een hoop zand in de machine gooien…

 25. Even voor de goede orde; die letterlijke bedreiging – “We gaan je afmaken, jongen. We gaan je roosteren van top tot teen. Je gaat dood. Je krijgt kogel door je kop.” – staat gewoon op band, toch?
  Het is nogal wat anders dan wat Micha er een paar dagen geleden van maakte: “Als jij doorgaat met het bedrijven van deze kut(?)journalistiek dan krijg je op een gegeven moment zelf een kogel door je kop”.
  Nooit zo handig om te jokkebrokken over iets wat aantoonbaar niet waar is; aan de andere kant, de volgelingetjes slikken het graag.

  • Een geluidsopname, mits gemaakt door een betrokken partij, geldt altijd als bewijs. Maar de volgertjes zullen er wel weer “vervalste tapverslagen” van maken.

  • @jonasJ die opnames (twee) zitten inderdaad in het dossier. Zijn bij eerdere rechtszaak (in eerste aanleg) ook ter sprake gekomen. Aangever had op zijn telefoon software om gesprekken op te nemen. Dient nu als bewijs. Over dat wat er gezegd is, is ook geen strijd. Hof gaat er van uit dat deze bewoordingen zijn gezegd.

   • ja precies..
    het blijft dan zo idioot dat Kat dan iets heel anders zegt als ie ‘het ware verhaal’ uitlegt voor zijn volgers.
    Verder begrijp ik dat Micha nog steeds officieel in Laos woont. Mag je eigenlijk een nederlandse eenmansstichting runnen als het enige bestuurslid zich officieel niet in de EU bevindt? Vroeg of laat zal de belastingdienst toch ook een keertje hierin duiken..

 26. In de TL van Bart Mos vandaag:

  • Drie keer raden, op wiens uitdrukkelijke verzoek Mr Stapel dit deed, om van het gezeur en van het nachtelijke gebel af te zijn 🙂

 27. advcaat Stapel aan de rechter …………..mijn client heeft ook nog een wanstaltige videoboodschap voor u gemaakt. Zou u daar effe tijd voor willen maken, ja natuurlijk advocaatje kunnen we weer lachen.

  Zou de advocaat het van te voren bekeken hebben?? of denkt ie laat maar, het is toch niet meer ter redden 🙂

 28. Er was een tijd dat Micha strak in het maatpak naar officiele gelegenheden ging. Nu maakt ie een video voor het hof terwijl ie in z’n verfomfaaide pyama op een onopgemaakt bed zit. En verdulleme, nu spelen ze uitgerekend deze video ook nog af in de rechtzaal.

  Verder maakt het weinig uit hoeveel uur Micha zou moeten schoffelen. Zijn grootste pijn is dat een veroordeling – zelfs zonder strafoplegging – ervoor zorgt dat ie nooit meer hoeft aan te kloppen bij de NVJ. Dus nooit meer “officiele” erkenning als journalist. En dat doet ‘m pijn. Dan wordt de droom om ooit weer als échte journalist aan de slag te kunnen weer een stukje verder aan diggelen geslagen.

   • Weer online, en weer zonder updates of verklaring. Ik vermoed dan wederom dat het het gevolg is van een WordPress auto-update oid. Ach ja..

    Micha’s probleem is natuurlijk dat ie zo’n halszaak heeft gemaakt van die 100 backers voordat ie online komt dat ie óf met een lame excuus moet komen waarom ie zonder die backers toch weer doorgaat óf het wordt lastig om dan nog verder om meer centjes te zeuren.
    Niet dat consequent zijn ooit een van Micha’s sterke punten was. 😉

  • Ja mensen, u kunt het boek alvast bestellen. Ik Hans Mauritz, zal mijn uiterste best doen om te zorgen dat u vanaf 28 oktober dit boek ontvangt, uiteraard pas na betaling!!

   • De boef schuift het iedere maand op, met als enig doel om geld in te zamelen voor een drukker die hij anders niet kan betalen. Ook beloofde hij vandaag een mega onthulling over Vaatstra. Dat kennen we nu ook wel: die onthulling komt er natuurlijk niet.

    • Bij RIK heeft men het over nieuwkomers die het allemaal niet zullen begrijpen, de scoop van Hans. De reaguurders hebben er zelf zeker een paar jaar over gedaan, voordat ze door hadden dat ze in de maling genomen werden. Ze hebben zelfs nu nog niet door dat Wim ze onzin vertelt….. triest volk

 29. Oh, het wordt nog druk onder de kerstboom.
  Juli 2016 verschijnt “Onttroond”, september 2016 verschijnt “Tuig in Toga” en oktober 2016 verschijnt “De Misdadige Misdaadverslaggever”
  *boeken snel betalen doet*

 30. Hahaha, Kat is zo hard door de mand gevallen met zijn leugens (zie bericht van Jonas, gister om 13:57 uur) dat zelfs zijn trouwe bondgenoot (lees: slaafse meeloper)
  Nico van den Ham het niet meer recht kan breien. Nico maakt altijd trouw beeld- en/of geluidsopnames van rechtszaken tegen medeplotters, uiteraard om het extreem criminele karakter van die schijnprocessen te tonen. Dat is leuk natuurlijk, totdat het tegenovergestelde effect bereikt wordt: het bewijs dat Kat zelf niet helemaal eerlijk is geweest over wat hij nu precies aan de telefoon heeft gezegd tegen Bart Mos.
  Want wat staat er vandaag op zijn site te lezen over de opnames van gisteren?

  “Gisteren maakten wij (gedeeltelijke) opnamen van de hoger beroep zitting van Micha Kat – Bart Mos in het Amsterdamse Gerechtshof. De opnamen zijn naar ons oordeel niet geschikt voor publicatie omdat zij een extreem partijdig karakter met zich meedragen.

  De oorzaak daarvan is dat de zitting niet integraal mocht worden opgenomen. Dit was de eerste en tevens ook de laatste keer dat wij een rechtszitting gedeeltelijk opnemen!

  Tevens doen wij op een andere wijze ook geen verslag van de zitting, mede omdat wij geen contact (meer) kunnen krijgen met Micha Kat.
  Wat daar de reden voor is , is ons volstrekt onduidelijk. Wij bieden de geïnteresseerden hier onze excuses voor aan!

  Wel komen wij in een apart artikel nog terug inzake de algemene gang van zaken in het Gerechtshof Amsterdam op 6 oktober 2016.”

  Ergo: de opnames zijn prima gelukt maar ten eerste dreigt Nico aan te tonen dat Kat snoeihard heeft gejokt en ten tweede lijkt er ook mot tussen Van den Ham en Kat, te oordelen aan de voorlaatste alinea.

  Kat zelf houdt zich op alle kanalen stil, wat doet vermoeden dat hij weer op reis is. Dat deed hij al eerder na recente uitspraken. Het zou me niet verbazen als hij opeens weer opduikt in Italië ofzo.

   • Ja over Nicootje gesproken, al dat laatste filmpje gezien? Had toch zo gehoopt dat hij werd aangehouden door de lange arm van de wet, en dan gaat hij later para doen bij een politieagent met motor ‘dat ze hem in de gaten houden’, toevallig omdat daar een motoragent staat.

    Die Nico is niet alleen irritant maar ook PARA! Compleet PARA(noide).

    En hoe komt hij in vredesnaam van Amsterdam naar Den Haag? Wacht. Natuurlijk zwart gereden. En waar komt ineens die tripod vandaan? Dacht dat hij een zwerver was die niets meer had? Dus dagenlang steurt hij een TRIPOD mee van een camera als zwerver?

    SOMETHING’S ROTTEN IN THE STATE OF DENMA… eeehhhh…. HOLLAND!

 31. Die Mauritz zit glashard te liegen. 😉 Hij suggereert nu dat het om de derde druk gaat van “versie 2” wat gaat verschijnen. Alsof er al een eerste en een tweede druk zijn verschenen. Vervolgens zit er dan een link bij van bijv Bol.com wat aangeeft dat het om druk 1 gaat….. Lekker consequent. Daar trapt toch niemand in?

  Je kunt trouwens ook direct je geld overmaken naar zijn eigen toko in de voorbestelling. Vreemd, het rekeningnummer staat op Ridder BV… lekker betrouwbaar ook weer…

  Echt, als je er in trapt bij deze charlatan, dan is het echt je eigen schuld. Niets meer en niets minder.

 32. Dit is nu precies het probleem van ‘burgerjournalist’ Nico van den Ham. Hij is niet op zoek naar de waarheid, hij wil laten zien wat muurvast in zijn hoofd zit. De zitting tegen K. verliep uiterst correct, er werd uitgebreid de tijd genomen voor het verhaal van K. (via zijn advocaat en een videoboodschap) en tijdens de zitting werd duidelijk dat de bedreigingen van K. veel erger waren dan hij zelf altijd heeft beweerd. Uiteraard komt dat voor Nico natuurlijk niet uit, dus zwijgt hij. Overigens was het opnieuw Nico die mij in de wandelgangen duidelijk hoorbaar ‘crimineel’ noemde. Zal nog overwegen om daar bij het Hof een klacht over in te dienen.

 33. Ondertussen is Micha begonnen met ROL winterklaar maken. De artikelen over Hofstede zijn verwijderd..
  Kan een teken zijn dat de boel weer “officieel” online komt, of commando-trooper dokter Hofstede heeft Micha er nog eens fijntjes op gewezen dat die artikelen feitelijk nog gewoon zichtbaar/googlebaar waren.

Reacties zijn gesloten.