Micha Moktober-maand

Met enige regelmaat worden er lezingen gegeven over Micha

Met enige regelmaat worden er lezingen gegeven over Micha

Laten we begin deze week voor de afwisseling het over Micha gaan hebben, *kuch* *ahum* 😉 . Micha leefde ergens tussen 750 en 700 voor Christus, waarschijnlijk in Jerusalem. Micha, op het platteland geboren, verkondigt de ondergang van Jerusalem als straf voor godsdienstig en sociaal onrecht. Hij verzet zich vooral tegen de toenmalige upper class, waaronder grootgrondbezitters en rechters en hij doet dit met behulp van ruwe taal.

Het toeval wil dat het deze maand Micha-maand is, u denkt dat ik maar wat loop te zemelen maar I kid you not. Tijdens de  Moktobermaand kun je gaan mokken voor gerechtigheid en kun je op het speciale mokaccount dagelijks inspiratie en mokgrapjes delen.
Op 16 oktober is het Micha-zondag, en heb je overal Micha preken en lezingen. Doe er uw voordeel mee. Hier nog een speciaal Micha-account,  verdiept u zich eens in deze profeet want het is de man waaraan onze hedendaagse profeet Micha Kat zijn naam ontleent. U zult Micha Kat zo beter leren kennen en gaan begrijpen waaruit onze Calimero zijn leef en denkwereld bestaat. Hij kan niet anders want hij is een profeet, alles wat hij doet is voor truth and justice deeeeeeeeep behind…..Denkt u hier maar eens goed over na, dit zou ik u willen meegeven op deze maandagochtend.

En daarom mensen ^ :
* STEUN MICHA NU MEER DAN OOIT! ZIJN TEGENSTANDERS LIGGEN KERMEND AAN ZIJN VOETEN! *
*MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN DE STICHTING*
*DE ZAAK MOS IS EEN GROTE HOAX *
*OP NRCOMBUDSMAN: DE SPARROW-TAPES DIE MEDE AANTONEN DAT DE HELE ZAAK EEN SETUP WAS VANUIT HET TMG-HQ *
*DE HELE WERELD TRILT OP ZIJN GRONDVESTEN*
*HET IS EEN COMPLOT, KEI EN KEIHARD*
*TIENDUIZENDEN MENSEN ZULLEN WORDEN VERMOORD*
*ER IS NIKS, EN ER WAS NIKS*

144 thoughts on “Micha Moktober-maand

Reacties zijn gesloten.