While my guitar..gently weeps

Vanmorgen de meest recente intimidatie richting Ebru Umar, en een nieuwe waarschuwing voor alle journalisten, columnisten, satire makers en eigenlijk iedereen die kritisch is richting Erdogan en op sociale media zit. Ben ik het persoonlijk eens met Ebru, nee dat ben ik niet. Haar uitspraken over vluchtelingen gingen mij veel te ver en wat ze vertelde over Frederike Geerdink toen die Turkije uitgezet werd verbaasde mij. Maar, zoals ik al eerder aangaf, je moet je vrij kunnen uiten want daar is in Europa hard voor gevochten. Vreemd dat mensen die in Nederland hier kunnen genieten van hun vrijheden dat anderen niet gunnen en direct gaan schelden dat ze een hoer is (hoe origineel ook). Juist dat wat je tegenstaat de ruimte gunnen getuigt van het werkelijk begrijpen van vrijheid van mening, anders kunnen wij het vieren van 5 mei wel schrappen.

Wauw! Laatste ontwikkeling Turkije:

En tot slot, een filmpje van Prince met muziek niet van hem maar wel door hem. Even door luisteren vanwege de schitterende onnavolgbare solo van Prince.

 

40 thoughts on “While my guitar..gently weeps

 1. 5 Mei moeten we idd beter afschaffen. We zijn NIET bevrijd maar bezet door het Anglo-Amerikaanse bankiersconglomeraat. Wanneer zet je die roze bril eens af @Teigertje? Welke vrijheid heb je het trouwens over. Na 2001 leven we in 1984 van George Orwel. Er is een blinde voor nodig dat niet te zien.

  • De ‘beperkingen’ en ‘tegenwerking’ die jij blijkbaar ervaart @dq, worden je niet opgelegd door een ‘boosaardige elite’ -een belachelijke gedachte die zich in wel meer verknipte en zwakbegaafde bovenkamertjes heeft genesteld- maar zijn uitsluitend het gevolg van je eigen talloze tekortkomingen en opzichtige talentloosheid.

   Die kwaadaardige inborst zit bij jezelf @dq, en je bent gewoon een enorm domme zeurpiet. Blijf met je afzichtelijk saaie geklaag lekker op je eigen debielenblogje schuimbekken. Maar daar krijg je natuurlijk te weinig aandacht, is het niet? Nou, weet je wat, vanaf nu besteed ik ook hier geen aandacht meer aan je. Punt.

 2. Blijkbaar heb jij je eigen zaakjes niet goed op orde Donquizot, anders zou je niet zo zeurpieten. Misschien moet je eens wat rond de wereld gaan reizen om te ervaren hoe het er in andere landen aan toe gaat en te ervaren dat wij het hier niet slecht hebben. Dan krijg je misschien een wat evenwichtiger beeld van de wereld om je heen en kan je Nederland wat meer waarderen. Daarnaast moet je misschien een leuke studie gaan doen, om je niveau wat omhoog te krikken. Dan kom je er waarschijnlijk achter dat al die ellende die jij ervaart aan jezelf ligt, niet aan een ander.

  • Gaat niet gebeuren. DQ heeft genoeg aan het internetje en aan pakweg drie zich overschreeuwende volgers.

  • Ik heb een groot deel van deze platte Aarde al mogen bekijken. Hoe je erbij komt dat ik mijn zaakjes niet voor elkaar heb is me een raadsel. Hoezo vooringenomenheid? Ik durf het zelfs ad hominem dom aanvallen te noemen. Zorg jij nu eerst eens je bovenkamer op orde te krijgen en verlost te geraken van je hersenspoeling, zielig figuur @kangeennaamvinden
   Overigens als jij de studies nog moet volgen die ik ooit volgde dan redt jij het niet meer in dit leven. Idioot!

 3. Beste mensen,

  Natuurlijk zou het voor Donkiezot goed zijn om eens wat van de wereld te zien en met normale mensen in aanraking te komen. Maar als je in de Long-stay zit, mag je nou eenmaal alleen maar onder begeleiding af en toe even naar buiten, nadat je je medicatie hebt genomen.
  Jammer voor Donnepon dus, maar het is niet anders.

 4. Besef wel wat narcisme met iemand doet, mensen. Aan Don kan het namelijk niet liggen. Met zijn genialiteit moet het wel door een complot van de zionisten/regering/elíéte/NWO/Rothschild komen dat hij sociaal een totale mislukkeling is. En Kat. En AIRVD. En en en de hele plotterscene dus. Narcisme + een totaal gebrek aan zelfreflectie = a bitch.

  • Wat een wijsheid weer uit dat kleine koppie van je @Capuchon.
   Mocht jij je leven nog eens zo op orde krijgen als ik dan zul je een gelukkiger mens zijn dan nu. Zou het gewoon eens proberen ipv al dat klagen.

 5. Mijn leven is top op orde en ik ben meer dan gelukkig genoeg. Nog gelukkiger en het zou gênant worden eigenlijk.

  Maar verder hilarische projectie dit. Wijs mij bijvoorbeeld eens aan waar ik klaag. Ik heb jou nog nooit anders zien doen, maar dat wil niet zeggen dat andere mensen ook zo’n sneue kneus zijn.

 6. Tsja, je kan het nou eenmaal niet iedereen naar de zin maken.
  De geallieerden hebben WO II gewonnen; deal with it.
  De duitsers waren trouwens ook geen lieverdjes, hoor.

 7. En ja hoor, zoals in een vorig topic al werd voorspeld moet Johan -wholly nutcase- Oldenkamp ook weer zijn geesteszieke plasje over de dood van een celebrity doen.

  Wat een -niet alleen heel raar- maar eigenlijk verschrikkelijk naar mannetje is het toch ook.

  • Het heeft Oldenkamp vijf dagen gekost, maar hij heeft net zo lang met de geboortedatum van Prince zitten optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen, worteltrekken en machtsverheffen, tot hij er achter kwam, dat Prince is vermoord door de Illuminatie.
   1958 is bij elkaar opgeteld namelijk 5, precies dat aantal dagen, dat Oldenkamp er later mee komt dan de andere plottertjes. Bovendien heeft een pentagram vijf punten, precies het aantal tenen van Oldenkamps linkervoet.
   In your face!

   • Tja, wat Johan Oldenkamp natuurlijk niet echt goed kan is rekenen, en dat is wel een vereiste om de ‘Universe’ te begrijpen. Zo geeft hij 30 delen video-cursus “wholly science’ weg voor 251 euro. Maar als we dat omrekenen naar de valuta van ‘de chosen ones’ dan komt dat op een 891 NIS.

    891 is een herkenbaar getal, maar in de rekensom om zijn videos in balans te houden komt Johan tekort in zijn balans door 30 delen van 2 uur voor 251 euro aan te bieden, want:

    Van de 18th order of 7:
    123 -> 41 x 3 divine interval triplet, vigesimal 6.3, reverse of 321, 321 – 123 = 198, 11 x 18, key recombinant frequency, reverse of 891(99 x 9) 891 – 198 = 693, 9 x 77, 21, x 33

    En kijk daar gaat het dus fout: Johan biedt aan: 10 x 3 x 2 uur, en verpakt dat in 30 delen voor 251 euro. Terwijl duidelijk uit de Universele wiskunde blijkt dat het 9 maal 77 mins 0f 21 x 33 mins delen moeten zijn voor 891 NIS = 210 euro. Kwestie van je eigen selfie-opname-avondjes wat anders inrichten.

    Tja, als je dat al niet begrijpt, dan wordt het natuurlijk nooit wat met de Universe omduwen samen met Johan.

    • Johan: Wholly Science is the Healing Reunion of Sane Science and Sound Spirituality

     De vlag die de lading wel dekt: Wholly Science is the Absurd Reunion of Insane Ignorance and Utter Bollocks

    • Het heeft ook wel weer iets aandoenlijks. Dat paranoïde koppie met een koptelefoon en microfoon met een geluid of Johan in een zinken emmer staat te stamelen.
     Zal ook wel met de akoestiek van de opnamestudio (lees: het halletje van het bijstands flatje waar Johan zit ondergedoken) te maken hebben.
     En vanuit zo’n situatie kan Johan wel even vertellen hoe het leven van een wereldster -die in een privéjet van concert naar project de hele wereld overvliegt vice versa- er precies uitziet. “Prince was kerngezond. Die kan helemaal niet zomaar doodgaan op 57 jarige leeftijd”.

     Totaal niet gehinderd door ook nog maar enige connectie met de realiteit.

     • Ja, natuurlijk is het extra grappig om hem te zien stotteren – dagen na dat iets heeft plaatsgevonden, en ALTIJD achteraf wanneer de (internationale) plotterscene een conclusie heeft getrokken. Johan Oldenkamp wandelt altijd achter de feiten aan. Er gaat werkelijk geen enkele autoriteit vanuit.

      Toch is het een terrorist. Het ‘incite’ mensen, vaak vanuit een arrogant en misplaatst soort van autoriteit: “wholly science professor” of bijv zijn lijsttrekkerrol bij SOPN. Hij is een ‘silent’, maar niet te vergeten ‘intrigant’. Hij woekert ook gulzig binnen de ‘plotgekkie-scene’ – natuurlijk door te proberen de ‘algemene plottersense te duiden NA dat de totaalgekkies zoals Micha Kat, Vrijland, of beter de internationale fringe scene hun ‘duiding’ hebben gegeven – om vervolgens een of andere totaalidioot uit te nodigen voor zijn radioprogramma.

      Een programma wat overigens altijd volkomen uit de hand loopt. Johan is geen interviewer. Hij stelt geen vragen. Okay, hem gegeven; hij weet zijn ‘ratelaar’ af en toe op een ander spoor (van ratelen) te brengen. Zo is zijn ‘radiogesprek’ met Nico van den Ham echt dramatisch/hilarisch.

      Nico wil het vooral over zichzelf en zijn vermeende ‘molengevecht’ hebben. Johan doet er niet toe. Het is zoals ik al zeg: hilarisch/dramatisch.

      Persoonlijk heb ik niet tegen dit soort van parkeerterrein-guru’s, maar ik word wat alerter wanneer zwakke idioten zoals ‘Nico van den Ham’ controlerend een dergelijk radiogesprek uitzitten, en een paar weken later met een handycam op de schouder tegen Peter R de Vries roepen: zal ik je een schop geven.

      Wanneer het namelijk een platform van ‘empowerment’ wordt dan mogen wat mij betreft de schijnwerpers op Johan Oldenkamp wel wat feller gaan branden.

     • Mee eens @Ziva

      Ik kan me er bijvoorbeeld mateloos aan irriteren dat Oldenkamp zich aan allerlei collectief sociale en maatschappelijke verplichtingen onttrekt door ‘ondergedoken’ te zitten en illegaal samen te wonen.
      Ik begrijp werkelijk niet waarom zo’n Gemeente Zeist zich laat afschepen door zo’n randdebiel terwijl je er toch echt geen ‘Zero Dark Thirty’ operatie voor nodig hebt om deze fraudeur te traceren. Een simpel mailtje met een zogenaamde uitnodiging van DWDD of Pauw om Johan een keer aan tafel aan te laten schuiven met de vraag waar de taxi hem kan oppikken is wat dat betreft genoeg.

      Een parasiet is het. Sneaky meeliftend op iedere nog zwakker begaafde om er zelf beter van te worden. In gewoon Hollands. Tis een teringventje.

   • Oh, maar daar was Niburu al veel eerder achtergekomen.

    ’19 April is de eerste dag van een periode van 13 dagen die ook bekendstaat als “De Bloed Offering aan het Beest”. Een periode die haar hoogtepunt beleeft op de dag die deze periode afsluit, de heilige dag van Beltane op 1 mei, vooraf gegaan door de Walpurgisnacht, de nacht waarin Marianne Vaatstra ook werd geofferd.’

    Duzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10605:prince-waarschijnlijk-toch-vermoord-update&catid=69:occult&Itemid=81

 8. Als je denkt, dat je onderhand alles al voorbij hebt zien komen:

  • Talk2Myra schrijft alles op wat tegen haar gezegd wordt, om er dan na verloop achter te komen dat het toch allemaal niet klopt. Ze gaf Van Woudenberg/Vrijland ook al een podium.

   • Ze heeft daarvan geleerd, en is bezig om Vervloesem te ontmaskeren, door dit soort uitspraken van hem er uit te lichten en rond te twitteren.
    Verder schijnt hij haar beloofd te hebben, dat hij binnenkort eindelijk met een video-opname komt, waar hij al jaren mee loopt te bluffen. Gaat dus niet gebeuren.

     • Ter afronding van dit verhaal.
      Vervloesem weigert ondanks vorige week gedane toezeggingen zijn video aan Talk2Myra te vertonen, waarom Demmink en Schadwald in actie te zien zouden zijn op de Apollo. Met een of ander smoesje.
      In concreto betekent dit, dat Vervloesem nu voor de gematigde plotters definitief als bedrieger door de mand is gevallen, net als eerder Koos van Woudenberg, Samson de Rolodexman en Annemarie de Supergetuige.

Reacties zijn gesloten.