De Drs. Don ban (vervolg)

Ik zit toch wel een beetje in mijn maag met het plotselinge vertrek van ons aller eigen Don. Jullie reaguurders en reagluurders kennelijk ook want nog nooit is er zo veel en met zo enorm veel hartstocht gestemd op een poll hier op Swapichou.

Daarom de resultaten:

Donnieeeee!!!!

Donnieeeee!!!!

drsdon2

Wo bist do!

drsdon3

Est ist nicht erlich!!!!

Het is dus minstens frappant te noemen van de 69 unieke bezoekers die wij hadden de afgelopen 24 uur, trokken er zo’n 77 de ban van Don dermate aan dat ze moesten stemmen. Maar liefst 82% vind Don lievvv, en 45% schreeuwt FREE DON!!! 44% eist ook een ban indien Don niet terug mag komen.

Nu is Swap geen rekenwonder maar het is apart te noemen dat deze poll ietwat Russisch aandoet omdat er meer stemmen dan bezoekers zijn daarom na een lang en intensief intern beraad zijn wij tot de conclusie gekomen dat de stemming over moet.

Maar dan in de comments hieronder.

 • Wilt u dat Don per direct een unban krijgt schreeuw dan hieronder: “FREE DON!!!”
 • Wilt u dat Don nooit een unban krijgt schreeuw dan hieronder: “Keep him in the Obliette!!!”
 • Wilt het er niet meer over hebben schreeuw dan hieronder: “Sterf Swap, sterft!!!!”

De stemming begint NU!

159 thoughts on “De Drs. Don ban (vervolg)

  • Don heeft laten weten dat hij het jammer vind. Maar hij respecteert de keuze zo lijkt het. En nee hij eist niet dat Jeroen moet vertrekken. Zijn discussies met Jeroen waren hem volgens mij dierbaar.

   • Waarom geef je hem dan geen laatste maar dan wel echt een laatste kans.
    Daarbij moeten ze dan ook beloven niet op elkaar te reageren, op wat voor manier dan ook.

 1. ik vind de discussies ook wel beter zo, al mis ik Don wel.. Ik denk niet dat hij dit heeft verdiend, want Jeroen is ook geen lieverdje altijd. Maar goed, hij was wel een trol, maar begon hem ook wel lief te vinden.

  Ik laat het helemaal aan jou over swap.

  Ik was er gisteren niet, dus ben niet bij de poll stemmingen geweest in den beginne.

 2. Wat stom om die Don eraf te gooien. Hij was de enige reden dat ik hier zo af en toe meelas. Hij had een bijzondere en scherpe soort humor.

 3. Humor-Don? hmmmmmmmmmm.
  Welke humor?
  Vindt het zelf niet erg humoristisch als je in allerlei persoonlijke zaken van bloghouders zit te neuzelen. Wat is daar de meerwaarde dan van?
  Is Don een plotter? Betwijfel het?

 4. Jeroen komt op mij over als eerlijk, hij gaat er soms hard in maar het is niet normaal wat hij allemaal leest hier van drs Don. Mind you, onder die plotters is het nogal hip om anti Joodse te suggereren en verwijzingen naar nazi-tijdperk. Drs. Don wil graag plotter zijn en gaf dus steekjes. Die steekjes van drs. Don kunnen dus echt niet.
  Met Jeroen weet ik in ieder geval wel wat ik aan hem heb, hij heeft hem bovendien vaak netter te woord gestaan dan drs. Don verdiende op dat moment.

 5. Er wordt niet veel reclame meer gemaakt bij complotter sites.
  Zo kwam ik hier terecht.
  Wellicht een scherp stukje over de relatie Kat, Dankbaar, Hoorn, Moskofiets,Spong. de Vries, en De Cock?
  Komen ze vanzelf hier.
  Elke woensdag een ingezonden stuk plaatsen?
  *Denkt mee*

  • De Vries werkte met Dankbaar, Dankbaar werkte met Kat en Matt Hoorn haat Kat en Kat haat Matt Hoorn, Kat huurde Moskofiets in en neukt nu de Cock, de Cock is de ex van Spong. Ahum, ja daar moet iets van te maken zijn.

   • Kan Vergeer het niet doen, hij kan dan onderzoeken wie het meest geschikt is om voor 1 weekje te worden losgelaten. Na dat weekje weer een ander anders is het zo saaaaaai.

    • Vergeer moet dan eigenlijk in de jury en als hij dan begint te praten dan slaan we met z’n allen op een grote rooie knop en dan schiet zijn stoel naar achteren en flikkert hij zo pardoes in een grote emmer met wangslijm van de achtduizend Vaatstra DNA donateurs. Daarna lichten er allemaal lampjes op die het woord loser vormen. Nee? Too much?

   • Dankbaar en zijn mail cc naar Hoorn erbij.
    Gooi er Steve Brown ertussen ..en je hebt een gangbang?
    *bitchfight*

    • Oh ja was ik vergeten! Hoorn is weer dikke maatjes met Dankbaar.

     Steve Brown moet inderdaad wel in de mix met dit zooitje, en misschien Myra erbij als gangstersletje?

   • Plak en knipwerk…
    Eigenlijk is het werk al gedaan, alleen de montage en chronologie ontbreekt.
    *verwacht een serie onthullingen*
    We hebben een onderzoeksburgerjournalist nodig….
    FOEI!
    *Gemene grijns*

   • Sjips, net een heel stukje geschreven over hoe ik hier op dit weblog terechtgekomen ben, vergeet op het reactie plaatsen knopje te klikken. (LOL) Opnieuw maar dan een verkorte versie.
    In mijn zoektocht naar Bono, wat trouwens een lang verhaal is, kennis gemaakt met Q. de Kok. Mailwisseling gehad met Martin Alberda over Qut de Kok. Hij schreef eerder een stuk over Qut, ze zou de vrouw van de foto en de dieren verwaarlozing/mishandeling uiteindelijk niet zijn. Want zelfs Micha Kat zou haar niet herkennen van de foto. Alberda wist waarschijnlijk nog niet dat Kat en Kok erg intiem samen waren. Artikel nooit aangepast door Alberda en op zijn vernieuwde weblog staat het er niet eens meer geplaatst. De laatste mailwisseling met Alberda was nog niet zo heel lang geleden, ik mag mijn mailconversatie met hem over Qut de Kok niet openbaar maken en op het WWW gooien. Schijt aan ! ๐Ÿ™‚ Als de tijd rijp is pleur ik het zo op een zelfgemaakt weblogje. (Begin zelf maar een weblog schreef hij me.)

    Onderstaand is nog maar zo’n klein topje van een hele grote ijsberg, dierenpolitie is erg druk doende met Qut, er zijn dwangsommen opgelegd. Al ruim 15 jaar bezig met dierenverwaarlozing. Zelf ziet ze dat niet in, haar omgang met dieren is perfect. Wat de dierenbescherming, de rechter, dierenpolitie Landelijke Inspectiedienst er ook van zegt.

    http://link.marktplaats.nl/672317008
    http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-09-2012/quirine-krijgt-hond-internet
    http://sp00kje.nl/paardenhel/

 6. Het schijnt ook hip te zijn om wat fotoooooos van je tuintje op je blog te plempen, komen ze op af als vliegen, teken ore whatever.

 7. Er worden wel trollen kaltgestellt hier..
  *kijkt uit het raampje naar het trollenkerkhofje*
  Hier groeien geen bloemen, dus dat tuintje wordt niets.
  Komt niet door de chemtrails, maar bodemvervuiling..

  • Ach dat gifwolkje van laatst maakte het af, vermengde zich goed met de trollen. En geen teek meer gezien daar! ๐Ÿ™‚

 8. Ben dol op dit weblog, leest lekker weg! In mijn zoektocht naar mijn trouwe viervoeter hier terecht gekomen. Vreemd, heel vreemd! Lang verhaal, het komt er op neer dat het vriendinneke van Micha Kat (Qut de K.) met een heel goed verhaal, hele mooie verzonnen naam met bijpassende boerderij / schaapskudde en topsportpaarden het hele land doorkruist om gratis honden te scoren. Misleidende advertentie’s plaatst op MP en zeer overtuigend met alle goede bedoelingen overkomt. De aangeschafte honden worden ergens in een hok gepropt en vrijwel meteen te koop aangeboden op allerlei agrarische website’s. (300 eurootjes per stuk) Mevrouw de Kok liegt alles aan elkaar vast, probeert je te intimideren en onder druk te zetten! (Je man wilde van je hond af en ik moest hem met spoed midden in de nacht op komen halen, hij wil een puppy) <– haar woorden.
  De werkelijkheid is heel anders. Kan dat bewijzen d.m.v. de mailwisseling etc. Ze liegt en bedriegt, leeft in een fantasiewereld en had heel wat willen bereiken in het leven. Waar het haar niet gelukt is om haar kind/pleegkind te verzorgen ging (en gaat) het ook mis met de dieren.
  Ooit schreef 'Martin Vrijland' een stuk over Qut de K. Q zou Q niet zijn.
  Ik ben daar op ingesprongen met bewijsmateriaal dat Qut wel Q. is… Ach sinds Martijn A. echte vriendjes is geworden met Kat staat dat stuk over Quirine ook niet meer op zijn weblog. Mag zelfs de mailconversatie tussen hem en mij over Qut niet openbaar maken. (Heb ik dus lak aan en als de tijd daar is pleur ik alles wat Alberda geschreven heeft aan mij over Q. de Kok op het WWW)

  En zodoende ben ik op dit weblog terecht gekomen ๐Ÿ™‚
  Om deze trouwe viervoeter gaat het, 't vrouwtje (ik dus) lag na een darmperforatie, spoedoperatie-intensive care in totaal maanden in het ziekenhuis, heb echtgenoot gevraagd om een heel goed nieuw baasje voor Bono te zoeken. Jop Lineq was het geschenk uit de hemel, Bono zou het geweldig krijgen bij haar!
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-09-2012/quirine-krijgt-hond-internet
  http://link.marktplaats.nl/672317008
  http://sp00kje.nl/paardenhel/

 9. Het origineel voor swap
  En waar ga je een vers lijk vandaan halen om het zo echt mogelijk te kunnen reconstrueren…. Ik denk niet langer dood dan een uur of 6 en je komt dichtbij een goeie reconstructie!
  Misschien toch vragen of iemand dat ook wil doneren, buiten het financiele plaatje om.

  • ‘Uw account is persoonsgebonden, en u mag dus geen gegevens van andere personen gebruiken in de ruimste zin van het woord.’

   ‘Het gaat om U,wij willen U helpen, dus Uw account gaat over U!!’

 10. *grinnikt om betalingen:
  Mocht het voor ons onmogelijk blijken om tegoeden uit te keren, dan zullen wij onze uiterste best doen om te proberen de tegoeden toch bij de juiste accounthouder te krijgen. Als ons dit niet lukt, dan zullen de tegoeden terug gestort worden op de rekening van de sponsor, minus 25% van de bewuste betaling(en). Deze verhoging dienen wij noodgedwongen in te roepen, vanwege de bijkomstige onderzoeks- en administratieve kosten.
  Op welke naam staathet ook alweer ๐Ÿ˜‰

 11. Wat is die Martijn ook een idioot. Daar komt dus echt geen einde aan. Vandaag weer een nieuw stukje over vaccinatie, waarin hij roept dat artsen “gehersenspoeld” zijn. Waar haalt hij het vandaan met zijn nooit afgeronde HTS? Een paar weken geleden legde hij nog de economie uit aan een universitair docent economie, het is gewoon ziek.

  • Buiten dat valt het me ook op dat de samenzweringstheorie mannetjes een vorm van populistisch u vraagt wij draaien tactiek op na houden. Ik bedoel vaccinaties zijn in het nieuws, het publiek wantrouwt op zijn zachts gezegd vaccinaties (want NWO) en vervolgens om zoveel mogelijk ‘hits’, ‘likes’, ‘shares’ en reacties te krijgen herkauwen ze de exact zelfde boodschap dag in dag uit zonder ook maar iets aan de discussie toe te voegen. Zelf onderzoek te doen. Wederhoor toe te passen e.d. Het is een beetje hetzelfde wat bijvoorbeeld een Wilders ook doet iets roepen waarvan hij weet dat Henk en Ingrid het geweldig zullen vinden, dat Tobias en Fleur van hem walgen zal hem boeien – het sterkt hem eerder in zijn imago als man van het volk, en vervolgens is het glas, plas en alles bleef zoals het was. Zo ook met Martijn eigenlijk wil hij praten over de Annunaki maar dat is niet zo populair bij zijn publiek, dus kijkt hij naar zijn stats en denkt hij toch maar weer een stukje over vaccinaties, om vervolgens met een grijns achterover te leunen als de ‘likes’, ‘shares’, reacties en ‘hits’ binnenstromen. Het is pathologisch te noemen.

  • Exact. Er zit nog niet eens een integere opvatting achter, het is eigenlijk alleen maar om de reuring en de aandacht te doen. En om deze samenleving met zoveel mogelijk negativiteit te injecteren, een ander doel is niet te vinden.

   Persoonlijk vind ik dat je aan zulk soort spelletjes geen millimeter de ruimte moet geven, omdat ze wel schade veroorzaken.

   • Die schade daar twijfel ik steeds meer over. Martijn is nou niet bepaald niet gezaghebbend te noemen in de diverse complexe onderwerpen die hij bespreekt. Bijvoorbeeld zijn idee van een reconstructie is een filmpje van, jawel, de Meen Striem Media te copieeren en dit vervolgens als bewijs aan te voeren dat justitie liegt. Leuker kunnen we het niet maken dommer wel natuurlijk. Als klap op de vuurpijl besluit hij dan initiatief te nemen om met drones en FLIR camera’s verstoppertje te spelen in het bos. Komt niet bij hem op dat als Anass daar al hing dat hij toch echt een lijk van hetzelfde postuur moet op hangen en dat kwartier na kwartier overvliegen om te kijken of dat lijk nog zichtbaar is. En dat van 18:00 – 00:00. Lijkt me kostbaar. En waar haal je een vers lijk vandaan? Ik ben geen expert maar het lijkt me toch echt dat je dat niet voor 2,500 Euro gaat redden.

   • Ik denk dat ze bij het nfi wel een jongen in de aanbieding hebben.
    *was er geen bus gezien met grote letters NFI erop met een jongen erin voor de fotoshoot.. of zo*

    Staat me iets van bij, gelezen te hebben.
    Maar goed.. Wellicht dat ze een dood schaap gebruiken, of een grote hond.
    Langs de abattior om de kofferbak te vullen?
    Lichaamstemperatuur, buitentemperatuur, mist opwekken, want het was die week donker en bewolkt.

    Ja.. dat gaat goed komen!
    Wanneer zijn de opnames bij te wonen?

    • Nou ja ergens in februari, de weersomstandigheden moeten immers ook min of meer hetzelfde zijn voor een accurate reconstructie. Zal Martijn wel niet snappen dat het lichaam een heel klein beetje sneller afkoelt in laten we zeggen hartje winter Siberiรซ dan bijvoorbeeld hartje zomer Qatar… Toch?

   • Oeps, heb ik een geheim verklapt.
    Nu gaan de plottertjes natuurlijk de boel onderzoeken……beste mensen……..we worden beduveld…… (denk aan gangenstelsel zaak Anass).

   • Ik zie de koppen.
    Lijken in de kelder!
    Ondergrondse gangen!

    A.D kopt intussen dat de apotheek daar leeg is geroofd, en computersysteem gehackt is, en lijken weg zijn?

   • @Swapichou

    die schade valt volgens mij vooral mee omdat er een schadebeperkende tegenreactie ontstond. en ik geloof helaas dat er veel mensen zijn die niet in staat zijn door zijn pseudowetenschappelijke nonsens te prikken, wat je zelf laatst ook schreef.

    • Ja dat klopt zeker, maar ergens vraag ik me af in hoe verre zijn volgelingen een verlies zijn voor de samenleving. Wellicht niet allemaal maar bij sommigen begin ik steeds vaker te denken ‘goh je verdient het ook gewoon!!!’

    • Ik bedoel te zeggen, die mensen die zogenaamd ‘wakker’ zijn staren zich letterlijk blind op de alternatieve media, gaan niet eens even controleren of het wel klopt wat er staat en lopen schade en schande over de veronderstelde deplorabele staat van Nederland te janken terwijl ze met hun dikke reet F5-end op de bank zitten te wachten op hun uitkering en toeslagen.

     Ja je ziet zo’n figuur gewoon afzinken. Dan gaan ze die Martijn nog steunen met donaties want de huur enzo willen ze niet betalen want huur betalen is een grove leugen van het NWO ieder mens heeft gewoon recht op een woning. En dan voordat je het weet worden de kinderen afgepakt door Jeugdzorg, belanden de ouders op straat en weten ze via de sociale dienst en schuldsanering weer een woning te verkrijgen om vervolgens te huilen dat hun kinderen zijn afgepikt door satanisten ofzo… Ja preventief ruimen zou ik bijna zeggen.

  • Ik denk dat hij dan een rode of blauw pilletje nodig heeft om zijn wanen uit te dragen.
   Vermoedelijk dat hij ze eet alsof het M&M snoepjes zijn?
   Wellicht dat hijzelf alternatieven kan bieden om ziekten te bestrijden?
   Toch vermoed ik dat M&M en Co zelf regelmatig te vinden zijn bij huisarts, apotheek, slijter en kroeg.
   En in de steegjes hangen.
   Zelfmedicatie en symptoombestrijding.

  • Donnyboy heeft Myra erg hoog zitten.
   En hij reageerde vrij snel toen ik over zijn Waard sprak.
   Hij is ook een trouwe luisteraar en stort geld naar haar.

 12. Je kan veel zeggen van Martin Vrijland.. Maar hij is goed bezig….

  Ik moest wat googlen daarnet, ik had net vier letters ingetikt: “MART” …. En hoe zag de suggestielijst eruit:
  1. Marktplaats
  2. Martin Luther King
  3. Martin Vrijland
  4. Martine Bijl

  Kortom….. Hoe lang gaat het nog duren voordat Martin V, Martin L K van de tweede plaats stoot?

  • Hahahahaha die Martijn leert het ook nooit, naar aanleiding van deze comment dacht ik weet je wat ik stuur gewoon ‘op aanraden’ van ‘staatsschopper’ een weloverwogen email naar Martijn refererend naar deze reaguurder voor geloofwaardigheid, vervolgens gevraagd dit anoniem te maken zodat niemand via zijn site de brief naar mij kon herleiden.

   Ik zeg het je trololololol!!!

   • jajaja…. en die “staatsschopper” ben je ook niet toevallig zelf ๐Ÿ˜‰ Eรฉn-tweetje met jezelf… hahaha.

    Hiermee is overigens nog maar eens overduidelijk aangetoond dat de zgn “onderzoeksjournalistiek” van Martijn broddelwerk is.

    Hoor- wederhoor, minimaal 2 bronnen, fact checking, etc.. etc… Nooit van gehoord…

    Het is een kind, hij wil gewoon lekker kunnen spelen met een drone. Hang naar zijn niet afgemaakte studie ?

   • O, geniaal! Dat hij daar echt een tweede keer intrapt…

    Is het kwartje al gevallen bij Martin en zijn adepten?

 13. Beetje complotten smeden..

  Krijgen we dadelijk weer dat gejank dat iedereen gemeen is tegen *kuch* ‘onze helden’
  En het levert ook niet eens 1 Trol op, ook niet.

 14. Tuurlijk zijn er misstanden waar je als burger vast in kunt lopen.
  Levert wel frustraties op.

  Maar bij M&M en Co heb ik het idee dat het gewoon een spel is.
  Hoeveel heeft Micha en Co ‘verdient en gevangen dankzij de Vaatstra, en in hoeverre heeft het ‘gebaat’?
  Al met al??….leverde het niets op in de zin van ‘waarheidsbevinding’

  Ik zie het als een mix tussen Tara singh Varma en Mรผnchausen mix.

Reacties zijn gesloten.