Не забудем, не простим

We won’t forget, we won’t forgive

Hands up if you got something to hide. Bron: @DarthPutinKGB

Hands up if you got something to hide. Bron: @DarthPutinKGB

Wat natuurlijk direct opvalt aan de plotters is hun adoratie, (hier nog een link over Irma Schiffers L E Z E N ), met Rusland. Vaak worden artikeltjes en video ’s gemakshalve geplukt van propagandakanalen (bijv. RT).  Boudine Beukenoot doet dit met enige regelmaat, maar Irma maakt er wat meer werk van. Deze kenmerkende adoratie van de plotter voor Rusland viel ook weer duidelijk op in de discussie die losbrak toen op alle voorpagina ’s van kranten de officiële eerste resultaten onderzoek MH17 van het OM openbaar werden. Overal doken de plotters vanonder hun putdeksels weer op om hun ongenoegen in deze kenbaar te maken, in het verleden ook gewoon gesteund door een journo als Wierd Duk en natuurlijk de onvolprezen^ Joost Niemöller. Leverde pittige gesprekken en interessante draadjes op die laten zien hoe de discussie tussen de journalisten gevoerd wordt tot op de dag van vandaag. Je hebt dus ook journalisten die niet vies zijn van een complotje meer of minder. Plotterend Nederland kan nu in ieder geval i.i.g. niet zeggen dat de MSM op hetzelfde lijntje zit in een groot complot tegen de bevolking. Ikzelf heb er weinig vertrouwen in dat Poetin ooit de verantwoordelijkheid gaat nemen en denk dat het uiteindelijk wel zoiets zal worden als dit:

Lees verder

Cenosillicafobie

En waarom ook niet, ik gooi er op deze eerste werkdag van de nieuwe week maar weer eens een  nieuwe term in. Vandaag gaat het over de angst voor een leeg glas bier: Cenosillicafobie. Heus waar, ik verzin het niet, u zou het maar eens onder uw leden hebben. Kijk maar eens naar het resultaat, je hele hersenpan gaat ervan schimmelen en ronken. Het is als een put van een riooldeksel die de ruftende dampen niet meer aan kan en je in totale staat van desoriëntatie van geheugen en tijd brengt na een slecht gevallen maaltijd in het plaatselijke tehuis. Ze zeggen dan dat jij ineens een ongeleid projectiel bent geworden. En dit alles door de dringende behoefte aan een goed glaasje bier zoals je dat in Nederland kunt krijgen. Plus ook nog het feit dat je je Febofrikandelletje mist en je chocolade hagelslag en je lekkere pindakaas, grrrrrrr. Echt dit doet rare dingen met sommige mensen.

Ik zei het al eerder maar dit is het bewijs, er gaat niets boven de drie R-en: Rust en Regelmaat en Reinheid. Voldoende slaap, op zijn tijd je pilsje en je maaltje en een schone onderbroek en shirt doen wonderen. Daarom mensen, heb een beetje medelijden met de Micha ’s en de Vrijlanden en help ze de winter door, ook erkende wetenschappers staan achter hen en ondersteunen hen dus waarom doet u dat niet? Wat een treurnis, een goed potje plotteren (met update dus L E Z E N), kan op geen enkele waardering meer rekenen.
Lees verder

Vrijmibeau ATHAZAGORAFOBIE

Jheronimus Bosch, fragment uit Christ Carrying the Cross

Jheronimus Bosch, fragment uit Christ Carrying the Cross

Jaha, het is weer vrijdag, en het weekend komt eraan. De afgelopen week was, naar Nederlandse plotbegrippen ultimate zinderend. Als we de profeet Micha Kat mogen geloven gaat hij heel andere dingen doen en laat hij zijn zorgvuldig opgebouwde site voor wat het is. Allemaal door toedoen van de NSB beste mensen, zegt de holocaust ontkenner, voor de gelegenheid in stemmig zwart gekleed. Natuurlijk niet zonder even na te spartelen en wat voorwerk via papegaai ome Nico. Deze rustige volstrekt onschuldige oudere man met zijn gestreken blouses in het rustieke decor van het plaatselijke plantsoen ademt alles uit wat Micha nu zo node mist in deze donkere tijden. Meh-meh-meh!

En wat gebeurde er nog meer? Afgelopen week viel in mijn brievenbus een cadeautje van Maarten Reijnders, en kon ik zijn boek Complotdenkers gaan lezen. Echt een mooie samenvatting van wat ook op o.a Swaphatsjoe te vinden is, maar dan aangevuld met irl interviews/ontmoetingen plotters in de loop van enkele jaren en zoals, komt ie…. :), de afspraak met Micha Kat in zijn appartement te Schiedam in 2012. Maarten Reijnders beschrijft hoe hij op vriendelijke wijze (geen grapje), werd ontvangen door Kat die zelfs aanbood om samen een flesje wijn soldaat te maken. Niets aan de hand dus, er werden geen koppen gesneld en Micha Kat werd ook niet meegesleurd naar de babies-verschalkende Squadtroepen of naar het concentratiekamp. Micha was zoals ik uit het verhaal opmaak, gewoon blij met de aandacht en dat Maarten naar hem  l u is t e r d e. Want daar gaat het uiteindelijk om: A A N D A C H T gekoppeld aan de angst om vergeten te worden of genegeerd: Athazagorafobie

Lees verder

Vrijmibeau: Offline

weekend niets doen

werken – weekend – niets doen

Nou dat ging best snel. De week van werken of plotteren is al weer voorbij. Het is vrijdag. Weekend. Een paar dagen genieten van familie, vrienden, limonana en voortreffelijke Libanese wijn. Offline that is. Even weg van de onverbeterlijke sufferds – niet.uit.het.dagboek.citeren zei de rechter meermaals of wollige donatie-hengelaars. Even weg van boze mannen die zich in opa-onderbroeken langs de rand van modderige stadssloten verschonen. Gewoon ontspannen genieten van psychisch gezonde mensen, die lachen in plaats van mopperen, die problemen oplossen in plaats van veroorzaken. Die geen absurd gedrag vertonen, maar toch grappig zijn. Genieten dus. Klep dicht, push notifications op zwart. Offline.

Lees verder

Bernini

Eigenlijk weet ik niet precies wat nou het meest frustrerend is aan het ‘omgang hebben met’ plotgekkies. Okay, je hebt de totaal gestoorde alcoholisten zoals Nieuwsbreker, maar die blijken best heel aardige kerels te zijn wanneer je ze off line spreekt. Dan heb je natuurlijk de totaal dolgedraaide demon leugenaars zoals Micha Kat, maar dat is gewoon ‘werk’. Daar typen we iedere week eenvoudig een stukje over. Herkent iedereen. Totaal eenvoudig. Dan heb je de wiet-plantjes: vitalifeiten. Of de mopper plotters: Nico, Martin Vrijland, Don Quijotte.

En als je echt niet meer weet waar je nog wat over moet schrijven dan zijn er altijd nog wat idiote side-benchers zoals mopperboef Steven Brown of tomaten-oma Boudine Berkenbosch. Ze zijn uiteindelijk allemaal even gestoord, hebben een zelfde cluster stoornis, of slikken dezelfde medicijnen: de wereld is plat, en daarom is het zo. Meer diepgang zit er vaak niet in. Het is een vijver waar het makkelijk vissen is. Het is een frustrerende ‘one trick poney”.

Lees verder

Brexit part two..

Oh dear..

En nu….

Geen idee, ik weet wel dat ergens rond deze tijd de bar open gaat zodat wij ons licht eens kunnen laten schijnen over het nieuwe EU.

UK wil scheiden, ok maar dan snel de deur uit en ruim je rommel  op voordat je verdwijnt. En nee, wij wassen niet meer je vuile onderbroeken noch zetten wij het vuil voor je buiten.
Succes!

*and leave the keys behind*

 *extra and breaking* *kuch* : http://www.nu.nl/brexit/4283419/ruim-miljoen-britten-tekenen-petitie-tweede-referendum.html

 

 

Uit de keuken van Swappi: Carolina reaper chillisaus

Het regent weer eens in Nederland deze vrijdagmiddag. De headlines op de pagina ’s van ROL zijn nog steeds: of dat iemand zin heeft in een plotter de plot vakantie naar Ierland? I don ’t think so Micha Kat. Ierland is mij te…groen. Ja, te groen wat wil zeggen… regen. Waarom zou ik in Godsnaam 250 excl. betalen plus vliegreis naar de regen. Natuurlijk hebben wij in de eerste plaats ook helemaal geen zin in die verhaaltjes van Micha overgoten met mislukte plotsaus. Bovendien, ik ga liever zelf koken. Niet van die zoute zooi die Alex Nieuwsbrekert graag eet of gebakken aardappeltjes uit de tuin van Boudine maar iets superheets en lekker voor bijv. bij de kipkluifjes BBQ in de zomer. Dus geef ik vanmiddag maar weer eens een recept vrij om wat pit toe te voegen aan al die flauwekul inclusief het megasaaie gebabbel over native taalgebruik. (give me a break)! Ga dus koken, zoals Dorothy al aangaf. Pas wel op dat je je bekkie niet gaat branden, (tip).
Na dit hete spul hebben jullie vast wel dorst, dus de bar is weer open.
Hier is ie dan:

Zoet-hete Carolina reaper chillisaus.

4 gram gedroogde Carolina reaper pods zonder zaden.
100 gram suiker.
1 gram zout.
3 gram uienpoeder.
4 gram knoflookpoeder.
100 gram azijn.
beetje xanthangom(optioneel).
1/2 tot 1 theelepel aardappelzetmeel(net of je wat dikkere saus wilt of niet en de aardappelzetmeel is om de saus wat transparant te houden en maizena kan dus ook).

Ik heb de pods met de suiker gemalen (dan krijg je fijner poeder van je pods), de gemalen suiker en chili met de azijn met suiker, zout, uienpoeder, xanthangom en knoflookpoeder in een pannetje aan de kook brengen en dan het bindpapje erin doen en nog 1 minuut laten koken. Is de saus je te dik dan iets kokend water erbij tot de gewenste dikte van de saus.

Het is voor rond de 150 ml saus.
bron.

‘L affaire se continue

Vandaag 3 juni staan er bij de rechtbank te Amsterdam een zwerm cameraploegen te wachten op het getuigenverhoor van Joris Demmink. Let wel Demmink is vandaag getuige, geen verdachte. Ook De Graauw, de ex zedenrechercheur die bekend is van de Rolodexzaak heeft vanochtend al een aanvullende getuigenis afgelegd, hij moest terugkomen omdat hij zich niet bij alle vragen tijdens een eerder verhoor mocht beroepen op zwijgplicht.

Via de twitter tijdlijnen #pedoverhoor en #pedoverhoren krijg je een aardig overzichtje van wat er zich du moment afspeelt in Amsterdam, naast het journaille is er uiteraard een dotje aluhoedjes aanwezig maar ook aardig wat mensen die niet zozeer in complotten geloven maar wel in de schuld van Demmink. Over hoedjes gesproken, er is een team keurige dames aanwezig van een of ander actiecomité met pastelkleurige hoedjes vlgs TL Saskia Belleman. Verder Gerri Eickhof van de NOS, Marcel Haenen, Koen Voskuil, Chris Klomp, JDTV, WeAreChangeRotterdam, etc.

Chris de Graauw heeft vanochtend verteld dat het heel bijzonder is dat een onderzoek als Rolodex plotseling eindigde terwijl het in volle gang was. Het onderzoek, geleid door Teeven,  werd alleen nog voortgezet door rijksrecherche (ingeschakeld omdat het om hoge ambtenaren ging), die nog even mocht doorgaan. Reden voor ontbinding van het team is nooit gegeven. De Graauw had gevraagd bij de rechter commissaris om het plaatsen van taps, dit is nooit gebeurd.  Subject van onderzoek waren professor van Roon, Holthuis en Demmink. Even een reminder: de huiszoeking bij Van Roon leverde niets op, het leek alsof hij getipt was.
Lees verder

VrijMiBeau: Feestweek

princeslave_swap

Het is weer vrijdag. Erev pesach om precies te zijn. Tijd dus voor wat beschouwing onder het genot van wijn. Veel wijn. Het is feest en vakantie. Al went een week lang matze pizza’s nooit. Afgelopen week had de feestweek moeten zijn voor de plotgekkies met een #demmink indicatie. “Had moeten zijn” want het feest werd weer een fiasco. Althans voor feestcommissie voorzitter Bart van Well, want die zag zijn doelstelling – aantonen dat de Nederlandse Staat jarenlang de sexslaafjes-netwerken gedoogd zou hebben – op geen enkel gebied gehaald, maar vooral zijn feestje gekaapt door de #demmink horde.

Lees verder