Donaties en een feestje! (update: verslag van het feestje!)

Zo, dat was het weekje wel weer. Mensen gaan zich steeds meer afvragen hoe het eigenlijk met de donaties zit, en of het wel goed besteed wordt.

image

Gelukkig zijn stichtingen verplicht om vanaf 2015 hun depot te doen over cijfers en wat niet meer.

10jaar

Vandaag was ook de dag van het feestje van Micha :). Wij hadden een undercover iemand daar (ja, AIVD was ook -indirect- uitgenodigd!). Zie hier het gesprekje met Micha, en iemand met “de witte schoenen” Ene Erik, die heel vaag vertelt over bèta en alfa..   Goed, geen touw aan vast te knopen, maar het feestje was wel gezellig, wat we hebben begrepen vanuit het hoofdkantoor.

We zaten hier dan ook met popcorn en cola (of wijn en bier – we mogen dat zelf weten) te kijken, maar na een tijdje was de live verbinding weg. Na een telefoontje, bleek alles goed te zijn.

Leuk feestje dus, en waarschijnlijk goede discussies, details volgen later! 🙂

Update: hier een verslag van het feestje van onze “mede-strijder”:

Moet nog kijken wat ik eigenlijk filmde, op een bepaald moment heb ik m maar gewoon open laten staan. Micha had het echt goed geregeld, iedereen kreeg rondjes, hapjes en bitterballen. Ik kwam me nog netjes bij hem voorstellen, maar hij vond niet dat hij me uitgenodigd had en vond het ook niet leuk dat ik er was. Toen wees ik hem erop dat trollen, AIVD’ers en debunkers ook uitgenodigd waren, maar dat had ik verkeerd begrepen ofzo. Hoe dan ook. Ik betaalde mijn eigen drankjes en de rondjes van de mensen die met me kletsten (ik drink alleen Duvel).

Werd na de kennismaking met Micha apart genomen door een vaag figuur, een man van zekere leeftijd die volgens mij spiegies nogal in de knoop zat. Die kwam eerst met wartaal over homo’s aanzetten en dat al dat feminieme heel slecht was vanwege allerlei dieptepsychologische redenen. Waarop ik hem vroeg hoe hij de gay leather scene in die context zag, want die is toch tamelijk macho. Ik verbaasde me er ook over waarom hij daar überhaupt tegen mij over begon, dat ik meer interesse in hem persoonlijk had (nichterig-zwoel naar gesprekspartner kijkt en langzaam de lippen aflikt) en eigenlijk nooit over seksuele oriëntatie begin als ik iemand net spreek. Dat vond hij bij nader inzien ook (verlangend terugstaart).

Toen begon hij ineens over “non lethal weapons” en dat hij een beta is dus dat hij veel gelijkerder heeft dan een domme alfa als ik (wat op zich juist is) en dat ik me daarom onvoldoende realiseer dat de bandbreedte in Mhz uitgedrukt de afgelopen jaren steeds smaller is geworden, wat een le-vens-gevaarlijke ontwikkeling is op het vlak van non lethal weapons. Dus. En het gaat ook steeds sneller. Steeds. Maar Sneller. en korter ook, qua bandbreedte. Ik kon er geen touw aan vastknopen, maar als domme alfa leek me dat een non-lethal weapon uiteindelijk toch te verkiezen is boven een lethal weapon, want tja. Bij lethal weapons is de kans toch groter dat je het niet overleeft. Maar dat zag ik verkeerd en daar gaf ik hem maar gelijk in.

Ik probeerde het gesprek op klokkenluiders te brengen, maar hij vond niet dat ik hem daarmee moest associëren, hoewel hij wel op dat feestje was. Het viel me trouwens op dat iedereen daar voor zijn eigen stokpaardjes zit, iedereen zijn eigen issues heeft en eigenlijk behoorlijk plichtmatig de Demmink gebedjes naprevelt. Quirine de Kok (die ex van Spong) is wel serieus en devoot, die had nog foldertjes over pedofilie in de rechtsstaat uitgeprint en die onderweg in de trein achtergelaten, zodat we het weten. Ik kreeg er ook eentje, maar moest beloven van een andere dame in het gezelschap dat ik die niet online zou zetten.

Hoe dan ook: mijn grote vriend JDTV kwam binnen en dat was eigenlijk best gezellig. Inderdaad maar even een jointje met hem gerookt achter de kerk en hij gaf me eigenlijk wel gelijk in zijn kritiek op hem. Het gehad over verbreding van zijn onderwerpen en dat bijvoorbeeld het welzijn van bijen minstens even belangrijk is als Demmink. Dat punt ziet hij wel in.

Daarna weer teruggelopen en met zijn andere grote vriend de soeverein een hele discussie over soevereiniteit gevoerd. Weet even zijn naam niet meer (herken hem wel), maar die was daar dus met zijn vriendin. Ik uitleggen dat ik ergens ook best soeverein ben, maar dat we ook sociale wezens zijn en dan uiteindelijk tot onderlinge afspraken komen kwa financieel geld. Maar hij vond dat ik me in zijn kritiek op hem (hij zit achter ikclaimmijnnaam.nl) toch wel keihard was geweest

Aan ze uitgelegd dat ik ergens ook best wel anarcho whatever ben, maar dat je gewoon in de problemen komt als je tegelijk binnen het systeem blijft. Een vriend van me dacht er ook al jaren geleden zo over en die heeft toen aan zijn ouders een voorschot op zijn erfenis gevraagd, waarmee hij een stukje berg met een olijfboomgaard “off the grid” op Karpathos kocht en daar zelf een huis op bouwde. Dan ben je soeverein. Maar een hypotheek niet meer betalen die je zelf aangegaan bent snap ik niet, want het was een soevereine daad om dat document te ondertekenen.

Toen nog een tijdje over draagvlak gehad. De vriendin van ikclaimmijnaam.nl had een verhaal waar ik wel in kon komen. Ze huurde haar huis van de woningbouwvereniging en kon het toen overkopen en heeft dat gedaan. Ze woont er al veertig jaar en weigert dus nog haar hypotheek te betalen. Maar die veertig jaar huur zijn een hoger bedrag dan de waarde van dat huis, ik kon er allemaal wel inkomen. Maar ja, ze tekende dus wel een koopovereenkomst.

Aan haar uitgelegd dat sterk activisme begint bij organisatie, dat vakbonden eerst een stakingskas hebben en zij ook mensen die autonomie claimen op moeten kunnen vangen, want niet iedereen heeft zoveel mazzel als haar (ze denkt dat ze nog bnie uit haar huis gezet werd omdat ze “sterk” is).

Had het ook nog met verschillende mensen over complotters vs debunkers en denk ik bijgedragen aan een wat ehh.. “positiever klimaat”. Uitgelegd dat je het over van alles oneens kan zijn, maar dat je nog best een biertje kan drinken na er stevig over van mening verschild te hebben. Dat het niet wezenlijk is. Van daaraf kwam het gesprek op Martin Vrijland en hoe hij in dat debat een grens overschreed door mijn kind erin te betrekken. Ik geloof niet dat de stemming in het complotterkamp trouwens erg pro-Martijn is.

Heel veel gesprekken gevoerd. Was echt een snelkookpan.

Maar ik heb genoten.

648 thoughts on “Donaties en een feestje! (update: verslag van het feestje!)

    • Micha had niet gerekend op gasten, dus de barrekening stond op zijn eigen naam, en niet op creme de la creme. En tja, dan klopt de bonnetjesadministratie niet meer wanneer er een paar alto’s een colaatje gaan bestellen, of huiver… een glas water.

    • En ik moest mijn beeldscherm blijven omdraaien, lastig hoor.
      Heb er een stijve nek/schouder aan overgehouden.
      Ik zag straatstenen, de kruis van Micha, en het gezicht van de mogelijke eigenaar van de witte schoenen..
      Tis mijn werk he..

      Maar goed..
      M.E was niet uitgenodigd..zaten in het busje stand by..
      (zitten nu met nekklachten.)
      Aivd moest wel..

      • Ja dat had ik ook. Zit ik helemaal klaar met een fles wijn, zit ik plotseling alleen naar een onbekend mannenkruis te staren waar witte schoenen onder flashen. Zit ik dus zomaar plotseling ongewild gewone mensen porno te bekijken?!!

        En dat niet alleen. Zodra het een beetje spannend wordt – er begint een sul te pronken met zijn twee HBS-diploma’s (dus opa gekkie) – schaakt Jeroen het leukste jongetje van de klas Eric en scharrelt hem handig het pand uit terwijl hij op ‘off air’ drukt.

        Echt, dat kan niet. Dat is niet rekening houden met de kijkers in Noord-Nederland, centraal Israel en de ondergrondse bunker van de Swap.

        Jeroen gaat ook terug naar de training, want dat de eerste de beste plotter-gekkie toy boy hem van de missie aftrekt is niet goed. Zo voorkomen we nooit dat Micha en zijn dolle dwazen de NWO omduwen.

      • Nee, Eric JDTV tikte Jeroen onmiddellijk off line. Niet goed. Daar moeten we wat aan doen. Ik ga vannacht even naar de software versie kijken die we in Jeroen zijn hoofd hebben ge-mindcontrolled. Ik denk dat ik wel weet waar de bug zit. We hebben hem te geil gemaakt, en nu triggered hij al bij de naam Micha, terwijl het natuurlijk moet zijn ‘bij de aanblik van Micha’.

        Kwestie van vlaggetje anders zetten, en – helaas – hem een nachtje martelen met pluche konijnen en naakte poppen. Maar ja, dat wisten we vantevoren. Programmeren van een manchurian met ons budget is een uitdaging.

        Gelukkig heeft hij wel de trackers kunnen plaatsen.

  1. @Swapichou, hahaha. Heb helaas de livestream gemist, of nou ja, volgens mij heel weinig gemist. Jeroen, misschien heb jij nog nieuws 🙂

    Op de site van Ton Biesemaat, Het Haagse Complot, valt vandaag een betoog* te lezen over 10 jaar KLOL. Hoewel, het leest meer als een ideaaltypische benadering, een lofzang op Micha eigenlijk. Een paar jaar geleden zou ik me er wel in kunnen vinden; nu schudde ik meewarig mijn hoofd.

    De werkelijke gang van zaken rondom Micha en KLOL is de laatste jaren voor de meesten wel opgehelderd; Micha is geen klokkenluider in de ware zin des woords, maar Micha heeft bepaalde belangen en bepaalde aandoeningen die zijn agenda bepalen.

    In elk geval wil ik Micha wel feliciteren met zijn jubileumfeestje. Zeker omdat dit waarschijnlijk het laatste zal zijn. Ironisch dat juist ten tijde van zijn 10-jarig jubileum de eensgezindheid en onderlinge harmonie minimaal lijkt, maar de geruchten en perikelen juist groter dan ooit blijken. Ik zou zeggen: voorwaarts, open de beerput van de klokkenluider!

    * Ze hebben het slim aangepakt daar: een speech aankondigen (van André Vergeer :)) en de tekst pas vanavond online zetten. Nog niet openbaar, Komt u vanavond terug?, klingelt de pop-up nog steeds. Ben dan wel benieuwd wie nog meer gespeecht hebben, en verheug me al op het zoeken van enig cabaretgehalte. Gewoon niets verwachten, dan kan het alleen maar meevallen 😛

    • Ton Biesemaat haat Micha Kat met een passie, en wil helemaal niets met die dwaas te maken hebben.

      Deze Ton is een loser uit de klasse KLOL. Raakte zijn kinderen kwijt aan een Turkse vrouw, werd naar eigen zeggen niet fijn behandeld, is (ex-)arts, (ex)software developer (ex)special forces bij de NL commando’s, en nog een hele hoop ex-en.

      Schreef een boek over zichzelf en de daaruit voortvloeiende ellende dat uiteindelijk allemaal, je raadt het al, de schuld is van de overheid en bovenal Joris Demmink.

      Gekkie met brains, maar niet minder gekkie.

      Bij ons staat hij op plaats 366.666 als aandachtspunt. Dat is 35.000 plaatsen lager dan Aart Liberty, en die heeft best prioriteit, zeg maar.

    • Ayah Ziva, thankx. Hierbij mijn excuses dat ik genoemde Ton de laatste tijd consequent verwarde met Ton Hofstede (dat is ‘m wel, toch). Goed dat je hierop wijst.

    • Vendetta is Sietze Planting? Hmm, vandaar dat iedereen buiten het KLOL-kamp aanwijst dat deze Sietze misschien wel eens last kan hebben van PTSS. Een veteraan uit een oorlogsgebied die zich daarna als ‘Vendetta’ indentificeert op het anti-overheid subweb is een big no-no vlag.

      Dat Stichting Emma riedeltje van Francis is zijn wederkerende Delphi Orakel. Argusoog en Micha Kat huurde via die stichting een sullig vergaderkamertje, en die stichting heeft banden met de VN. En banden met de VN betekent banden met Satan himself; de gate naar de NWO, een kamer vol camera’s in spijkers verstopt aan de muur, en freelance Mossad agenten achter de bar.

      Het lijkt allemaal buitengewoon significant vanuit je caravannetje, maar in werkelijkheid gaat het natuurlijk helemaal nergens over.

      Kleuterschool deductie, en 40 minuten – los van herhaling-optie’s – video footage.

      *zucht*

      • Vendetta ís Francis.

        Hij wijst juist naar de mislukte samenwerking tussen Micha, Arend en Sietze.
        Schijnt dat Micha hem belast heeft met de ‘krikkegate’ mail wat nu uit de weg is geholpen met de gezamelijke Hetze ‘Micha’
        *Zie mijn opgegeven huiswerk van vandaag*
        Zucht..
        *Discipline!!*

        Maar goed Francis kan wel lang van draad zijn..
        Toch zijn zijn comments wel vrij eh, duidelijk..beschreven.

  2. @FeeX, Emma is het Emma-centrum in Utrecht. Een dingetje van oud-Argusoger en Vrijmens Luuk van Dinter (pardon: Luca; van Dinter. Daar werden allerlei bijeenkomsten gehouden en dingen voorbereid voor demonstraties enzo.

    • Word toch ook wel benieuwd naar de werkelijke toedracht van / de feiten rondom dat loonbeslag. Arend repte over een dwangsombevel van €164.000.- maar claimt in zijn laatste Argusoogartikel dat een resterende schuld van €160.000 is kwijtgescholden. Blijft er alsnog €4000.- over, maar is dat het hele bedrag dat betaald moe(s)t worden? Als hij ook zijn ontslagbrief van GGN publiceert, waarom dan deze stukken niet? Nu blijft er gedoe over en dat lijkt me ook niet in zijn belang.

    • @Xara, gisteren schreef je nog dat je geen geld wilde besteden aan een telefoontje 😮 Anyway, morgen wordt met slag om de arm, ben sowieso grootste deel van de dag weg.
      Verder heb ik je berichtje gezien, maar ik weet nu even niet meer dan hier al gezegd is.

    • Ik waardeer zijn actie bij deze ook wel.
      Komt netjes face to face feliciteren.
      Bestelt een Duvel, ook nog..om mee te proosten.
      Stopt 6 euro en 66 cent in de donatie of fooienpot.
      (hear/say.)
      En komt ongeschonden weg..
      Zonder dat wij onze bus hoefden te starten.
      Dat moet je nageven.

      • 2 uur is niet teveel in dit. (ik dacht dat ook) Vooral het einde is mooi.Het is zeker de moeite waard om te te (gaan) beluisteren.

      • P.S. Het is een ‘aanvulling’ in het geen wat FeeX al eerder aangaf. Planting en Micha, Arend enz… komen aan bod in dat gesprek. Eerder vandaag vroeg Teigertje ook al hierna. Maar het werd pas vanmiddag online gezet en moest het ook zelf eerst horen of ik wel een link daarover zou gaan geven hier. Nadat Myra haar felicitatie’s van de (blinde schapen) aan Micha online gaf en SlaafNL dat aangaf op KLOL vond ik het nodig om het hier te vermelden.
        Geloof me het is een aanrader. Voor nu of voor morgen ;-).

    • jezus, wat een slecht geluid!! moeten we hier echt naar luisteren? Dan zijn onze no-go filmpjes nog van betere van kwaliteit!

      • Ze hebben het geheel nog niet door, daarom ook de uitlating (blinde schapen) het gesprek met Francis Capelle is daardoor nog mooier om te laten zien hoe dom ze zijn!

    • @ Niemand.
      Het staat vrij om inhoudelijk objectief verslag te doen.
      En te linken.
      Hou het kort en krachtig, objectief.

      *Verwacht kort en bondig rapport, om 8.00 uiterlijk*

      • @ Niemand.
        Ligt eraan, als je de hoogte en dieptepunten in 1 a.4 kunt samenvatten, accepteer ik dat.
        Zo niet, dan niet.

      • Reactie op youtube van Myra op dat van Francis. (onder dat filmpje) Ze vind dus Francis nu oprecht? (eigen straatje schoon vegen nu?)

        Nadat ze vandaag wel bij het ‘feestje’was van Micha en hem feliciteerde enz…?
        Na mijn idee had francis wel gelijk in dat gesprek met Myra. Buiten dat ik het einde over de NWO niet kan bevatten (achter kan staan dat het geheel daar over ging) Maar mijn idee is wel dat Francis wel gelijk heeft!.

        Talk2Myra 25 minuten geleden
        Het is vreemd dat nog steeds 3 dingen niet duidelijk zijn. Ik vind dat je geen recht hebt om iemands inkomsten en uitgaven te weten omdat hij toevallig een publiek persoon is. Ik vind dat je je niet moet bemoeien met iemands sex leven als je er zelf geen deel van uit maakt.Ik vind dat je moet incalculeren dat sommige mensen je vertrouwen niet waard zijn. Het gaat niet om Francis als persoon, sterker nog, ik vind hem oprecht.

      • Luister naar het gesprek met Francis bij Myra dan hoef ik niks te vertellen anders dan dat er al bekent is.Blinde schapen!

      • P.S. Het gesprek van 1:51 kan ik niet in 1 A4 aangeven. Het begin te beluisteren heeft ook te maken met het einde van dat hele interview. (klein verslag) ik heb een andere kijk nu op Francis. Geeft wel een inkijkje in het geheel van Micha en aanhang!

    • slaafNL | 2 oktober, 2013 at 21:08
      @ Julius (…)
      Aangezien ik zelf min of meer klaar ben met KLOL wilde ik afsluiten met de link van het interview tussen Myra en Francis, waar ik wederom bespeur dat we geen vragen mogen stellen, er eigenlijk geen organizatie achter de alternatieve media bestaat en het gras vandaag de dag rood is. Het ziet er groen uit naar mijn mening maar ik heb moeten vaststellen, na het luisteren van het interview van gisteren, dat dat gewoon niet zo is.
      Myra, wat ik mij vooral afvroeg is waarom jij het zo voor Sietze en Micha opnam.
      Het is mij wel duidelijk, bye bye, zwaai zwaai:
      [Youtube v=zGnd5i5PKCI]

      • Weglopende slaven.
        Daar waren bazen niet blij mee.
        Muiterij enzo werd op de dorpsplein wel ‘gevierd/bestraft.

      • P.S. FeeX

        Het is een weglopende slaaf die wel aangeeft hoe het werkt bij Micha en aanhang!
        Beluister a.u.b. het hele gesprek!

      • En sorrie….

        Ik moet me verontschuldigen, ik vind na het beluisterd te hebben dat Francis geen slaaf is maar wel zelf kon en nadacht en hij dat Myra probeert duidelijk te maken.
        Maar nogmaals luister zelf maar en maak dan je eigen idee ervan! Het is niet aan mij om iemand te veroordelen maar ik wilde dit wel aangeven hier omdat ik niet zag dat niemand daarmee aankwam naar alles wat er vandaag hier werd verteld!

      • @ Niemand.
        Je had je rapport intussen kunnen schrijven.
        Wellicht dat ik morgen luister, of niet.
        De gelegde dwarsverbanden en constructie in onderlinge verbanden..
        Leuk en aardig, maar..
        Vendetta/ Capelle heeft zeker wel goede punten, vermoed ik.
        Welke dat zijn, dat ter discussie..
        Heb er (behalve mijn interesse (internet/sekten geen belang bij)
        A4 om 8,00 moet lukken!

      • Teiger heeft net alvast in grote lijnen geluisterd naar Myra en dan vooral het midden en het eind.
        2 opties; Myra is dom maar doet of ze slim is of Myra is slim en doet of ze dom is.
        Zeg het maar.
        Nou heeft teiger ook niks met Myralalalal, vindt het een mislukte intrigante.
        Dat KLOL samenraapseltje op haar kanaal zegt mij verder ook niets,

        Even kort:
        Capelle kwam heel goed en scherp uit de verf in tegenstelling tot het YouTube filmpje waar teiger bij in slaap viel., Wat hij zegt over donaties en de georganiseerdheid van de alternatieve media daar ben ik het mee eens.

        Verder vielen mij een tweetal reacties op, die volgens mij van Zeevat afkomstig waren op het Myralalalal kanaal, zien jullie die ook?

      • @Sander:Ja, die had ik al gelezen.
        Myra van Puffelen heeft zo haar eigen opportunistische agenda, maar de inkomsten vallen tot op heden tegen.

      • @ teigertje

        Waarom dacht je dat ik deze link gaf? Die andere was een aftreksel van dit.

        En Feex 8:00 gaat echt niet lukken!

      • @ Teigertje

        Natuurlijk zien we de recties op dat youtube kanaal.
        Daar waar Myra zichzelf probeert te verontschuldigen maar wat al nooit meer kan. Capelle had haar waar hij haar wilde hebben. Haar domheid naar boven te halen! En ook om haar aan te geven in hoe (on) verantwoordelijk ze is met haar gedrag van haar ‘radio’ zender in waar mee ze bezig is! Zonder na te denken over de info en de gevolgen van dat alles. Myra doet zich voor als een dom iemand maar is zeker mede verantwoordelijk!

  3. @Sander, ik mis Matt, Wim, Bou, Myra, Vergeer..
    En ‘andere verwanten’ op je Jan steen 2013 editie.

    • @FeeX, allemaal weggecensureerd 😦 wegens onvoldoende weergaveruimte daaro. Doe zo wel ff een linkje plaatsen.

    • Bij Bou wordt het hele KLOL gebeuren genegeerd.
      Wim wordt weer eens warm aangehaald. Hahaha je teleurstelt mij wederom niet mevrouw!
      Heeft natuurlijk met motto Vaatstra te maken.

  4. @Jeroen
    Wat goed zeg. Gisteren dacht teiger dat je een grapje maakte.
    Mooi hoor, wat had Micha voor een krijtpak aan vandaag haha, ja wilde nog wel wat meer opmerken maar dat hebben de dames hierboven al besproken hé Xara.

  5. @teigertje: hahaha, ja dat krijtpak viel me inderdaad ook op! De rest.. ach…. dat zijn vrouwen die daarop letten, misschien vond Micha onze Jeroen ook wel lekker :). Kan best, je weet het niet. Crème de la crème 🙂

  6. Jeroen zei ook *jeweetwel* 2x
    Gaf toch wel ‘herkenning’ omdat Jeroen gewoon zich beriep op wederzijdse parallellen.
    En alternatieve vormingen.

    Micha zijn stem sloeg niet eens over, eigenlijk..
    Maar goed..
    Hij heeft zijn zonnesonarcremé..

    • @teigertje
      Het heeft me behaagd je te verrassen… *klik*
      Challange: zoek de subliminale geintjes… het zijn er 3 tot 6 tot 9 , al naar gelang het voorstellingsvermogen reikt… Antwoorden binnenkort, mits de nachtelijke juridische belangstelling het toelaat 😉

  7. Lachen met z;n alle? Maar vergeten we nu in hoe ernstig dit alles is? En welke rand figuren achter dit alles staan? Iemand gaf het al aan we missen. 10 jaar lang en wie deden er 10 jaar mee of hebben in die jaren meegedaan met die onzin van micha? En welke gevolgen hebben dat en zullen er gaan volgen van dat gedrag? Ik vind het niet lachwekkend dat iemand een avatar online gooit en er dagelijks met het gedrag van Kat en aanhang slachtoffers vallen en het OM niks doet!

    Dat was ook de intentie in wat Francis aangaf in zijn gesprek met Myra! Wordt eens wakker allemaal! Criminelen lopen weg (en komen weg ermee) en wij als burgers mogen volgen (zien via internet) als blinde schapen in wat deze nieuwe media ons probeert te vertellen? Ja wij moeten hun criminele gedrag volgen. Mensen bellen enz. wat Micha dagelijks doet enz? Nee dat zijn de mensen waarop wij moeten gaan bouwen?

  8. Ik heb vele site’s gezien en gevolgd, ik zelf heb ook geen oplossing voor het gedrag wat gaande is via internet. (elke idioot kan een weblog beginnen) Wat ik wel weet is dat het OM geen weet ervan heeft en er niet mee om kan gaan. (er is nog geen wetgeving daarvoor) Maar wel zie ik dat ook deze site meedoet met ‘grapjes’ enz… Terwijl het wel gaat om mensenlevens. Dat vertellen Micha en aanhang niet, nee die houden hun ‘handen’ dan ver terug. Wel opruien maar ze deden in werkelijkheid niks. En wij en deze site doen er vrolijk aan mee en we lachen om avatar’s. Wat al strafbaar is trouwens, als je iemand anders foto misbruikt voor welk doel dan ook…
    Ben dan zo stoer en geef je eigen foto dan online zodat ook de ander jou zo kan en mag gaan plaatsen. Ik heb een voorbeeld van dat iemand veroordeeld is voor een parodie en het plaatsen van een foto. 4 maanden voorwaardelijke gevangenis straf!
    Deze Sander kan nog wel een probleem daarmee krijgen! En andersom hoe zouden jullie het vinden als de andere kant dat deed t.o.v. jullie?

    • @ Niemand* Terwijl het wel gaat om mensenlevens.*
      Welke mensenlevens?
      Die van degene die deze ‘onderzoekers’ onder de loep nemen/worden genomen?

  9. Het is geen geintje…. 4 maanden voorwaardelijke celstraf voor het plaatsen van foto’s en een parodie van foto’s. Ik kan het daarom ook niet waarderen in wat Sander liet zien en laat zien.

    • @Niemand
      Het is creatieve satire. Het doel is niet om te beschadigen. Als meer mensen er moeite mee hebben haal ik ‘m van openbaar af. Ik vind het toelaatbaar.

      • Sander geen geintje….BEWEZENVERKLARING

        Wettig en overtuigend is bewezen dat de verdachte het ten laste gelegde heeft begaan op die wijze dat:

        zij op tijdstippen in de periode van 14 januari 2009 tot en met 10 mei 2010 te Rotterdam meermalen, wederrechtelijk opzettelijk stelselmatig inbreuk heeft gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van [aangever], met het oogmerk die [aangever] vrees aan te jagen, immers heeft zij, verdachte, :
        – in de periode van 14 januari 2009 tot en met 22 oktober 2009 foto’s van die [aangever] op haar, verdachtes, internetblog geplaatst, en op dat blog gesteld dat die [aangever] dagelijks contact zoekt met ****** en
        – in de periode van 24 maart 2009 tot en met 10 mei 2010 fragmenten van telefoongesprekken met die [aangever]en foto’s van die [aangever] op een voor anderen toegankelijk deel van internet [naam internetsite] en/of [naam internetsite] geplaatst .

      • BESLISSING

        De rechtbank:

        verklaart de officier van justitie ontvankelijk in de vervolging;

        verklaart bewezen, dat de verdachte de ten laste gelegde feiten, zoals hiervoor omschreven, heeft begaan;

        verklaart niet bewezen hetgeen aan de verdachte meer of anders ten laste is gelegd dan hiervoor bewezen is verklaard en spreekt de verdachte daarvan vrij;

        stelt vast dat het bewezen verklaarde oplevert de hiervoor vermelde strafbare feiten;

        verklaart de verdachte strafbaar;

        veroordeelt de verdachte tot een gevangenisstraf voor de tijd van vier (4) maanden;

      • Dus en of-dat er meerdere mensen een probleem mee zouden kunnen hebben en je dat dan daarna pas (naar hun mening) eraf gaat halen (als anderen?) is niet van toepassing! Het is je eigen verantwoording en gedrag! Daarom zijn er juist deze gerechtelijke uitspraken van (voor) mensen die rechtszaken moesten doen voor dit soort gedrag!

      • Het maakt mij verder niet uit of-dat ze jou ter verantwoording gaan roepen.
        Ik wilde aangeven met wat een ‘lolletje’ kan zijn voor een ander een ieder inde problemen kan gaan brengen met de wettelijke macht. Want daar zitten die gasten aan de andere kant juist op te wachten!

      • Voorbeeld kan al niet duidelijker zijn dan dat Micha aangaf met die ‘doods’ bedreiging vanaf camilerri (Matt en Pascal) en daar niks mee werd gedaan. Hij kan dit weer opvatten met het gebruiken van “kijk dan’ Maak de ‘kat” niet wakker ook al lijkt het leuk voor een ander!

      • OMG, krijgen we nu die gekkies hier omdat Micha ze belazerd heeft…

        Let wel: Swap is gewoon een forum, ja een forum, met kut linkjes en kut reacties, dat is het.. geen diepgaande dingen enzo.. of je moet tussen de regels door kunnen lezen, maar dat kunnen gekkies niet..

        Verder heb ik geen mening en ik denk de rest ook niet.. *Xaar klopt haar kussen even lekker zacht* Trusten!!

      • Nou. En helemaal als je bedenkt dat dit wel meeviel. Ik ben wel eens scherper uit de hoek gekomen en het werd door vriend en vijand gewaardeerd. De vergelijkingen van @Niemand gaan overigens mank, waar hij een creatieve uiting als deze vergelijkt met doodsbedreigingen, inbreuk op de persoonlijke levenssfeer of het plaatsen van telefoongespreks-fragmenten of foto’s op een gastblog met als doel vrees aan te jagen. De intenties en nuances liggen hier iets anders. Maar bedankt voor je nachtelijke juridische interesse, @Niemand.

      • @niemand

        Het verschil tussen Sander’s afbeelding en die veroordeling is dat zijn plaatje niet vreesaanjagend is en die bedoeling niet heeft. Je kan heel ver gaan met satirische kunstzinnige uitingen. Zo fotofuckte ik een keer Fleur Agema als moffenhoer die kaalgeschoren werd, toch wel een tandje erger dan Sander’s “tableau vivant”. Kom je in onze rechtsstaat allemaal mee weg.

      • Precies, Jeroen. geen (creatieve) vrijheid zonder verantwoordelijkheid. Ik ben ook niet vies van grenzen opzoeken. Het leven is al saai genoeg.

        PS Lekker snel internet in de trein tegenwoordig… alleen vertragingen vanwege aanrijding persoon schiet ook niet op 😦 Gelukkig is ’t mooi weer en zo lekkere lunch.

  10. Wederom sluit het weer aan in wat Francis vertelde aan Myra en in hoe het werkt.
    Nu klopt Micha zich weer op de borst dat Erwin Lensink hem gemaild zou hebben,.(de waarheid weet ik niet die weet Erwin wel) maar weer een v.b. van het opruien van… Wat dat van doen heeft met Micha’s eigen inzet blijft dan weer onduidelijk. (anderen mailen en vertellen) Maar geeft wel weer aan in hoe Micha in elkaar steekt!

    Ik miste nog wel op KLOL dat Mark Rutte vandaag Micha niet mailde om hem te bedanken voor zijn 10 jarige inzet! Maar nee Erwin Lensink mailde! (je weet wel de waxine lichtjes gooier) Die heeft de mensheid verder geholpen? Mensen grow up! En laat je niet verleiden door ‘hun’ onzin en gedrag maar zie het geheel!. En laat je niet verleiden door zelf dat strafbaar gedrag over te nemen en jezelf daarmee strafbaar te maken in wat jezelf op internet neergooit! (hoe lollig het ook mag zijn!)

  11. Overigens, over zelfoverschatting gesproken;
    Reactie van Wim op (voornamelijk), zichzelf:

    Jacqueline, Peter weet nog niet half wat er nog meer op hem af komt. Straks moet zijn advocaat een boek proberen tegen te houden. Zou zo maar de Ontvoering van Alfred Heineken kunnen overtreffen. Dat weblogje van Wim is niet zijn grootste zorg. Is maar een paar duizend lezers per dag. Hoewel het de laatste dagen wel de pan uitrijst.

    Lijkt mij wel heul sterk hoor.

    • Er is heel veel nieuws. Posts, video en verse commentaren. Kan het niet eens allemaal volgen want moet zo weg. Maar de hete herfst is begonnen, zoveel is zeker.

    • @ Teiger..
      Is dat een belofte, of een dreigement van Wim..
      *Ik zal iedereen hoe dan ook overtuigen /dwingen dat die Ali en Feik erachter zitten?*
      Wim moet zijn eigen verhalen bij elkaar leggen.
      Komt hij erachter dat het niet klopt.

      Die Geke.. en Klaske die zich over Wim en Vergeer ontfermt.
      De vage getuigenis van Alexia waar er weekendrooster was, en er een Ali binnen kwam..
      ( De naam Ali is erg gangbaar ook nog)
      Blijkt, er zijn er minstens 3 intussen in beeld geweest bij Vaatstra.
      Zie Rosalie van zessen..

      Ze is ontvoert (volgens Geke) met de auto, en ipv dat men het lijk onvindbaar maakt..
      Laat men een fiets achter (zonder vingerafdrukken?)of heeft men er van te voren al neergezet..
      Zoiets dus..
      Ja Wim…
      Vrij logisch..
      Marianne haar planning van die avond verliep anders..
      Dus een ‘voorbereide ontvoering’ loopt al mank.

      Je zou een publicatie verbod moeten hebben, of een boete bij het gebruik van de naam Vaatstra in de media.
      Je zou een boete moeten hebben, omdat je privacy schending toepast, laster en smaad pleegt om je eigenbelang te voeden.

  12. @Jeroen: kijk eens wat van Puffelen schrijft op KLOL :). Nee maar…. 🙂

    vanPuffelen
    3 oktober, 2013 at 13:19
    Kijk zoals onze Barra vriend gewoon naar het feest komt en Micha aanspreekt, dat kan ik wel waarderen. Zo gaan we met elkaar om. Micha hield zich weer perfect staande en liet zich niet van de wijs brengen. Ik blijf er bij dat het allemaal met kinnesinne te maken heeft. De vijand zit gewoon onder/in ons.

    • Niet dat ik barra ben, maar dat vind ik leuk om te lezen. Want het is serieus een misverstand dat ik haat aan de plottertjes zou hebben, integendeel zelfs. Het komt zo af en toe wellicht wat sarcastisch muh muil uit, maar mijn drijfveer is niet haat. Nooit. Overigens probeerde ik Micha helemaal niet “van de wijs” te brengen. Je kan het gesprekje terugluisteren, ik kwam hem alleen maar de hand schudden en me netjes voorstellen, heb ook geen consumpties van hem genomen (los van een blokje kaas en een bitterbal). Ik deed geen “ambush interview” zoals hijzelf geregeld doet, hij was degene die begon over Demmink en ik gaf alleen maar aan dat ik daar anders over denk omdat ik geen enkel bewijs heb gezien.

      Hij gaf toen aan dat andere mensen na vier aangiftes allang opgepakt zouden zijn en dat de bewijslast bij andere zedenzaken vaak dunner is. Ik dacht toen dat het nooit zo kan zijn dat een jarenlange hetze op die manier loont, maar hield dat wijselijk voor me, haalde op eigen kosten een biertje en knoopte een gesprek met Erik aan over feminiteit, alfa’s versus beta’s en non-lethal weapons.

      Eerlijk gezegd was ik geïnteresseerder in andere plottertjes dan in Micha zelf. Zitten veel lieve mensen tussen.

      • ‘Onze vriend Barra’.
        Myra vind je ook leuk hoor
        Ze blijft wel naar je hengelen..

        Maar goed.. ik beluister het Francis interview (niet achtereen)
        Maar Francis lijkt me wel iemand die sterke principe er op na houdt.
        Bij Arend heb ik mijn twijfels erover.
        Hij heeft een zuigende werking, vind ik.
        Hij wil m.i aan het roer staan.

  13. ah, info over Wim op Boublog 🙂 De zitting is bepaald op maandag 28 oktober om 11 uur in de Rechtbank van Groningen. Volgens mij wordt dat een feestje! 🙂

  14. Wow, bizar artikeltje van Micha inzake Kat vs Zeevat.

    die factuur kan natuurlijk best voor zijn zoon bedoeld zijn, maar dan werd hij alsnog op Micha’s adres afgeleverd, waar die zoon helemaal niet woont. Het maakt niet wezenlijk uit voor de kritiek van Arend, of Micha die rekening voor zichzelf of iemand anders betaalde. In dat stukje schrijft Kat trouwens ook nog dat hij van Dublin naar Frankfurt ging en als ik alleen al zijn reiskosten van de afgelopen paar maanden bij elkaar optel, kom ik op een aanzienlijk hoger bedrag uit dan die ene factuur. Kat verweert zich kortom met een drogverhaaltje, waarmee hij het gelijk van Arend impliciet aantoont.

    Overigens gebruikt Micha zelf wel dunnere “bewijzen” dan Arend om zijn sataniese pedopuntjes mee te illustreren, dus heel veel recht van spreken heeft hij niet.

    Niet dat ik Arend helemaal zuiver op de graat vind, want hij ging wel op een sneaky manier zowel het adres als het telefoonnummer publiceren, zonder dat dit een belang diende. Hij beschuldigt Micha ook van dingen waar hij zich jaren zelf aan bezondigd heeft en gaat tot overmaat van ramp zijn gelijk op een nare, campagne achtige manier proberen te bereiken. Hij probeert de “moral high ground” te pakken, maar eigenlijk gaat het er Arend vooral om dat hij zich afgewezen voelt. Thatz not ok.

    • inderdaad, ik las het net ook, heb ook even het telefoongesprek gehoord. Vraag bij mij blijft ook hoe Arend aan die envelop kwam.. Dat lijkt me niet goed.

    • Arend gaat blijkbaar graag op de “j’accuse” toer, ik zie eerlijk gezegd ook wel een soort van ziekelijk patroon. Op zijn werk werd hij nota bene ontslagen omdat hij het intranet volblafte met allerlei narigheid over het management van zijn instelling. Als ik wel heb ging dat ook al over “financiële malversaties”. Net als nu.

      Arend’s strijd tegen het “onrecht” gaat over het vermeende onrecht dat hem persoonlijk aangedaan werd, wat volgens mij samenhangt met (en gevoel van) afwijzing. Dan gaat hij daar wel een case bij verzinnen. Maar goed, hij is bepaald niet het enige complottertje dat zich aan dat script bezondigt en tot in lengte van dagen in dat cirkeltje zal blijven ronddraaien.

      • @Arend

        Into my loneliness comes—
        The sound of a flute in dim groves that haunt the uttermost hills.
        Even from the brave river they reach to the edge of the wilderness.
        And I behold Pan.
        The snows are eternal above, above—
        And their perfume smokes upward into the nostrils of the stars.
        But what have I to do with these?
        To me only the distant flute, the abiding vision of Pan.
        On all sides Pan to the eye, to the ear;
        The perfume of Pan pervading, the taste of him utterly filling my mouth, so that the tongue breaks forth into a weird and monstrous speech.
        The embrace of him intense on every centre of pain and pleasure.
        The sixth interior sense aflame with the inmost self of Him,
        Myself flung down the precipice of being
        Even to the abyss, annihilation.
        An end to loneliness, as to all.
        Pan! Pan! Io Pan! Io Pan!”

    • Compleet onzin stukje van Micha If you ask me HOAX

      1. De zoon van Kat studeert (en woont) in Oxford UK. Vrolijke, knappe jongen die graag de wereld rondreist. Zijn moeder (de ex dus van Kat) betaalt die opleiding. Irrelevant, maar als background. Het is al een ‘dingetje’ waarom zoon in NL een rij-opleiding gaat volgen, terwijl hij al jaren niet meer in NL verblijft. (zijn vooropleiding deed hij Mostar). Maar goed, dat kan zijn keuze zijn geweest. Dan nog, weet Micha kennelijk niet dat zijn zoon in NL is om een rij-opleiding te volgen. Vader/Zoon houden elkaar toch op de hoogte in een internationaal gescheiden gezin, zeker wanneer voor die rij-opleiding het woonadres van papa als factuuradres wordt gebruikt?

      2. In het telefoongesprek doet Micha net alsof de factuur van ‘vandaag” als een verrassing komt, terwijl er in juli al een factuur is gestuurd, en deze nieuwe factuur er eentje betreft van een extra paar uur ‘lessen’. Zelfs in het geval dat de eerste factuur nooit door Micha is gezien, lijkt de tijd tussen ‘vandaag’ en ‘eind juli’ voldoende ruim voor een ‘herinnering’. Kat moet geweten hebben van deze rijopleiding op de naam M. Kat. Zijn quasi “Oh Marius…blah blah..nou snap ik het” is daarom imo niet geloofwaardig.

      3. How convenient, de ANWB stuurt daags na de ‘rel’ over deze rij-opleiding plots een factuur dat Micha triggered eens te gaan bellen met de ANWB. Da’s best mooi toevallig, maar in de praktijk en statisch gezien een wonder.

      4. De telefoniste, met een wel heel erg duidelijk voor Micha LOKAAL accent, benadrukt expliciet de voornaam van Kat’s zoon. Het klinkt bijna theatraal, alsof de luisteraar die nuance dient op te merken. Kat neemt vervolgens alles over, het is hem nu volledig duidelijk, inderdaad – daar weet ik van – dat is mijn zoon… bla bla. Kennelijk herinnerde Kat zich gisteren niet zo expliciet dat zijn zoon – die in de UK woont – in NL rijlessen neemt, en dat het postadres van papa gebruikt wordt. A bit of a stretch IMO.

      5. Dan de expliciete verwensing van Kat naar het adres van Arend in het geval de laatste een defamation campagne tegen Kat voert. Zo kennen we het gebroken brein weer van de whatever cluster-path Micha Kat weer. Vol in de aanval, niets is te gek, en alles, maar dan ook alles doen om het eigen gecreëerde zelfbeeld in stand te houden. that includes the real possibility of fakery. Personality types zoals Kat liegen voortdurend.

      6. Convenience again; Precies op de datum dat Kat naar het buitenland reist neemt zijn zoon de zogenaamde extra rijlessen af. Dat kan uiteraard, maar statistisch – in acht nemend dat Micha niet zo vaak reist, en zijn zoon in het buitenland leeft – is die kans klein. Nog kleiner wordt het wanneer het precies dat alibi biedt dat Kat nodig heeft om de kersverse ‘beschuldigingen’ van Arend te weerleggen.

      7. De reactie van Micha Kat op deze beschuldiging is ronduit lauw. That is wanneer je Kat’s gebruikelijke reactie’s op beschuldigingen in vergelijking meeneemt. Nou kan dat om tactische redenen zijn bijv. mbt de Harm Bos Stichting (lees: de erfenis veiligstellen), maar de persoonlijkheid van Kat heeft in het verleden meerdere malen bewezen niet over dit soort tactisch vermogen te beschikken. Under performance is voor wat dat betreft niet een kosher signaal.

      8. Changing the story as we go: Eerst beweert Kat nooit rijlessen te hebben gevolgd, als eerste reactie op de ‘factuur-photo’. Dan beschuldigt hij Arend ‘valse facturen’ te fabriceren, en nu is het verhaal; “Ah okay, dat is idd een legitieme factuur, maar bedoelt voor mijn zoon, en guess what? Zijn naam begint ook met een M.”. Spinning heet dat bij de NWO. Daarbij moeten we niet vergeten dat Kat al enkele dagen de tijd heeft gehad om zichzelf te herinneren hoe deze ‘valse beschuldiging’ tot stand is gekomen, en waar het misverstand is ontstaan.

      9. Last but not least. De factuur an sich is helemaal niet belangrijk en ook niet het issue. Het issue is dat Kat donatie-gelden voor eigen persoonlijk gebruik inzet. Dat is de kern van de beschuldiging. De ANWB factuur was slechts aanvullend bewijs. Nergens gaat Kat in op deze kern van de beschuldiging, maar ‘spint’ nu ‘het bewijs’ zodanig dat de beschuldiging wegglijdt naar de achtergrond. Dat is uiteraard sluw enzo, maar tegen de aard van Kat in. Nergens komt hij schuimbekkend terug op die walgelijke beschuldiging alsof hij persoonlijk zou profiteren van de donatie-gelden, terwijl dat expliciet zijn (vermeende) integriteit schaadt. Dat kan impliceren dat Kat een gebalanceerde persoonlijkheid bezit, maar dat is helaas niet zo. Kat’s reactie is daarom alleen al ‘ongeloofwaardig’. Hij heeft er voor minder door het diepste slijk gehaald zullen we maar zeggen.

      En zo kan ik nog wel een extra negen punten uit mijn losse pols typen die in ieder geval voor mij roepen: HOAX.

      • Ik bedoel.. als ik alleen al de kosten van de drankjes en de hapjes van gisteren en zijn citytripjes bekijk (hij zat ook in een hotel in Dublin), wat is de relevantie van die rijles factuur? Ik vond het dan ook geen goed idee om gisteren een rondje van hem te accepteren, want ik heb geen idee met welk bloedgeld dat mogelijk gemaakt werd.

        Voor de rechter leidde hij nog een zwervend bestaan in grote armoede. He is hem gegund hoor, maar zijn levensstandaard past niet bij de beslagen die op hem gelegd werden, maar dan vind ik een ambigue factuur van slegs honderdvier eurie een losse flodder.

      • Een rijbewijs lijkt me wel een prè als journalist.
        Maar Micha is een activist..
        Dat factuur, dat ‘na de ontruiming’ op dat adres kwam, geeft toch wel aan dat er géén ontruiming plaatsvond.
        Francis ziet dat toch wel helder.
        Alhoewel hij zeer zeker goede punten naar voren bracht.
        Ben ik wel van mening dat hij beter een andere zorgverzekeraar had kunnen kiezen.
        Dat dan wel.
        Maar goed, zijn probleem, of keuze.
        ‘God voor ons allen en ieder voor zich.’
        Dat draagt Micha uit in zijn lIJderschap.
        Francis heeft die ‘sekteachtige collectief’ ook niet goed ingeschat.
        Maar goed..
        Hij heeft wel sterke argumenten over de dubbele moraal daar.
        Maar kan dat beter niet via you tube vorm geven.
        Dat was geen goede eerste indruk.

      • @Zivac,
        je zoekt er teveel achter en je spint je vast in je eigen complot tot en met een gefingeerd telefoongesprek aan toe (ja, bij de ANWB in Rotterdam spreken ze rotterdams) Straks ga je nog beweren, dat het kind DUS twee lekke banden gehad moet hebben.
        Het joch heeft part noch deel aan het gedrag van zijn vader, maar vijf minuutjes internet op het onschuldige schaap levert op, dat hij momenteel in Nederland woont.
        Een leuk ventje trouwens.

      • @Josee

        Sure, ik spin het precies zoals ik het wil laten klinken, en nog expres ook. De reden?

        “Avoid challenging the narcissist’s wishes or desires. Narcissists have a low tolerance for frustration or interference.”

        “Challenging”. Precies het tegenovergestelde van wat de Micha Kat-achtige NPD-ers nodig hebben, maar wat hopelijk wel voldoende vragen en lagen richting zijn gedraai en gezever oplevert.

        Het is me allemaal te toevallig deze verklaring van de ‘aanval op Micha door Arend”. Laat het maar eens roken onder dat Schiedamse bed. Het recept bij Micha’s dokter ligt al klaar, en pillen genoeg.

        En ja, zijn zoon is een leuke jongen. En dat hij nu in NL woont, maakt van het verhaal niet een beter concept. Dan is het al helemaal vaag dat pa niet weet dat zoon de rekeningen naar zijn woonadres stuurt.

        Anyway, ik hou die jongen ook liever buiten deze discussie.

      • fruitarier
        3 oktober, 2013 at 12:12

        ff complot denken.. daar schijnen we hier nogal goed in te zijn.

        Waarom niet meteen reageren toen Arend de eerste keer die link op het Net gooide… toen wist je toch ook al dat jij het niet was die rijlessen nam?

        Waarom ‘ kom je erachter’ dat jij het niet was die rijlessen nam maar zoon Marius enkel nadat je met de ANWB gesproken hebt?

        Dat kan je toch meteen aan hem vragen (hoeveel M. Kats zullen er zijn in jouw huishouden)

        Of… je hebt de link natuurlijk niet gevolgd of …. je hebt de anwb gebeld om te checken of de brief een vervalsing was en daar hoorde je pas voor het eerst dat het een rijles voor je zoon was (niet echt veel contact mee blijkbaar) .

        Nou ja….

        duidelijk dingen opschrijven is ook een vak.

        Micha, gisteren was groots…. ben blij dat ik geweest ben… ben blij dat er hele heldere mensen bij waren die ik allemaal heel hoog heb zittten.

        VOorwaarts!!!

        Kijk, deze reactie is precies hoe het is, het feit dat Micha ineens na een paar dagen pas doet of zijn neus bloed is inderdaad verdacht en ondertussen nog steeds geen antwoorden op de vragen vanuit de achterban die er werkelijk toe doen wil je nog geloofwaardig overkomen en een draagvlak behouden.
        Dat draagvlak zie ik nu toch echt wel wegebben na deze uithaal naar Zeevat, wat een stelletje kleuters. Ondertussen blijft Vergeer nog steeds stil en dat vertrouw ik dus niet en vraag me af wie van de plotters hier ook nog vragen over gaat stellen daar Vergeer penningmeester is in de Stichting Bos.

        Van mw. Gretha wordt ik echt onpasselijk, het komt allemaal zo nep over al die reacties van haar. Bah.
        Aan sommige van die plotters heb ik wel een hekel, ligt meestal aan het huichel-gehalte.

      • @Jeroen
        Schijnbaar had Arend ff niks anders voorhanden om Micha mee om de oren te slaan.
        Alleen vraag ik mij af hoe Arend die factuur/foto in handen heeft gekregen, ze zijn toch gebrouilleerd? Heeft hij Micha’ s huissleutel? Komt ziekelijk over.
        Mijn interesse ligt bij de verhouding inkomsten privé-inkomsten en de inkomsten donaties en Stichting(en) in verhouding uitgavenpatroon Kat.

      • @Teigertje

        Arend kreeg deze info via mail van ‘iemand die bij KLOL gebanned is’.

        Het is niet zo moeilijk om te bedenken wie dat is, maar tevens niet zo belangrijk om te weten.

      • @Jeroen

        Voor het gemiddelde plottergekkie bij KLOL is 104 euro een maand eten. Dat Micha dat dan in een avondje aan de verheerlijking voor zichzelf uitgeeft in een kroeg met bitterballen en bier is iets waar óók wel eens vragen over gesteld mogen worden door zijn fanclub.

        Donatie’s worden gedaan door het bier uit de eigen mond te houden, en dan wordt de donatie weer in bier omgezet ter meerdere glorie van Micha Kat.

        hmmm…

        Best leuk, dat post-NWO denken, maar imo iets teveel Animal Farm 3.0.

      • @Zivac
        Dat verhaal over die reaguurder die gebanned is is lulkoek.
        Teiger is nu eenmaal een snuffelaar en je komt dus niet zomaar aan zo’ n brief.
        We zullen het nooit te weten komen maar het triggert mij wel een beetje.
        Misschien heb je wel gelijk.

      • @Zivac,
        ik zie je punt nu.
        Was even bang, dat je de weg kwijt was, want ik heb je in dit bonte gezelschap hoog zitten.

      • @Josée
        Mij moet toch even wat van het hart.
        Dit is de tweede keer dat jij een opmerking deponeert over het gezelschap hier.
        De eerste keer bestempelde je als dom (issue over de YouTube filmpjes). nu weer de toon over het bonte gezelschap. Jij behoort zelf ook tot het gezelschap, je kiest net als ik ervoor hier te reageren. Prima, niks mee mis. Maar iedereen is anders en niet iedereen denkt hetzelfde en doet hetzelfde. Ik probeer nu een beetje rekening te houden met jou omdat ik las dat jij problemen hebt op te laden als hier veel filmpjes staan.
        De tweede keer dus dat ik het idee krijg dat jij moeite hebt met de verschillende soorten reacties hier.
        Ik vindt dat gewoon een beetje jammer omdat ik het niet erg positief over vindt komen. Ik hoop dat dit veranderd.
        Sorry mensen, ik wil alleen maar voorkomen dat ik anders een keer onvriendelijk ga doen.
        Verder no hard feelings.

        • De insteek van dit blog is zoals het onstaan is, spontaan alles kan en moet, binnen de perken van goed fatsoen, en met als drijfveer complotters, kunnen. Maar ik ben het met Josée eens, offtopic gezever kan in de stamkroeg, en moet dan maar dus vanaf nu in de stamkroeg. Dit geldt ook voor niet relevante YouTube filmpjes.

          Mee eens dames en heren?

          @moderators, gaarne dus ook poets verwijderen wanneer dit niet gebeurd. Zo is het inderdaad niet meer zo dat een pagina minutenlang moet laden omdat er dertig liedjes gepost worden.

          Swapichou

      • @ Swap
        Ik post nu ook wat minder you tube,
        Ben er niet geheel mee gestopt.
        Bij de opmerking van Ali had ik het liefst André van Duin opgezet.
        *Ali van de wegenwacht.*
        Voelde me wel wat geremd..

        Tuurlijk had Josee ook kunnen aangeven dat haar pagina langzamer werd daardoor.
        Ipv het op deze wijze te brengen.
        Dus.. de huishoudelijke mededelingen is dat er wel relevante info gepost mag worden en humor/muziek Off topic geparkeerd worden??
        *Vragen durft*

        • @Feex

          Hahaha nee gewoon dat er ook een plekje voor ouwehoeren is, ik snap Josée wel. Probeer je een beetje in te lezen staat er plots een rits totaal offtopic filmpjes en ditjes en datjes, daar hebben we het stamcafé voor, dus laten we het stamcafé dan ook daarvoor gebruiken. Misschien niet zo een slecht idee een Muziek Doos pagina aan te maken voor alle mooie liedjes die we willen delen?

      • Offtopic is zeker iets wat ik in ieder geval wil respecteren.
        Maar de manier waarop het vermeld wordt is minstens zo belangrijk als je het met elkaar gezellig wil houden.
        Verder zeg ik hier niks meer over. Het zat mij gewoon dwars.

      • Vooral voor @Teigertje:
        * nu weer de toon over het bonte gezelschap*
        Beste Teigertje, jij vat dat blijkbaar verkeerd op, dat kan gebeuren op een forum, waar je mekaar niet in de ogen kan kijken, dus ik wil best de moeite nemen om daar op te reageren.
        Ik zie het hier als een bont gezelschap, en daar is wat mij betreft helemaal niks mis mee, sterker nog, ik vind dat leuk.
        Het IS toch een bont gezelschap? Je komt hier allemaal mensen tegen, die je in het dagelijks leven en in je werk totaal niet tegenkomt en waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! Of vind jijzelf het hier maar saai, en zie je alleen maar keurige nette mensen hier?
        Nou dan. Ik hou zelf wel van een beetje afwisseling.

        Verder over de YouTube filmpjes. Ik ben daar een paar keer over begonnen, misschien heb mijn reacties niet allemaal gelezen.
        Als er een stuk of vier of meer YouTube filmpjes op een pagina staan loopt mijn computer vast. Er komt dan een pop up met de tekst: Firefox probeert een script te laden, wilt u doorgaan? Annuleren/Okee. Maar dan werkt mijn muis al niet meer en moet ik met Ctr Alt Del mijn PC afsluiten, en dan moet Windows weer h-e-l-e-m-a-a-l overnieuw opstarten: je zal het vast wel eens hebben meegemaakt.

        In mijn ergernis heb ik die filmpjes STOM genoemd. Of dom. Ik ken jou verder niet, maar dat zo zou ieder mens op een gegeven moment reageren, dus jij vast ook wel.

        Trouwens, het heeft geholpen! Iedereen bedankt!

        Ik denk, dat ik het nu voorgoed heb uitgelegd. Als dat niet is gelukt: helaas pindakaas.

        Speciaal voor jou een plaatje van een bont gezelschap:

      • Kijk, zo’n reactie van Arend geeft de burger moed:

        “Wel wil ik toegeven dat ik de publicatie van de aan mij toegestuurde foto met onderschrift, vanuit een gekwetst egostuk in mij heb gedaan. Bij deze dus.”

        Ik kan natuurlijk naar doen over zijn zeverige terminologie (whaaa @ “gekwetst egostuk in mij”) of zeuren over het feit dat hij toch nog even moet benadrukken dat anderen zoiets helemaal niet durven te bekennen, maar ik vind het goed dat Arend dat inzicht had en daar rond voor uitkwam. Kan gebeuren, ja tog?

        Neemt inderdaad niet weg dat er vragen zijn over de factuur, maar die worden eerder opgeroepen door het bizarre en ongeloofwaardige antwoord van Micha dan de lullige actie van Arend en kan me eigenlijk wel vinden in de punten die Ziva maakt.

        Behalve die van “changing the story while going along”, want dat waren imo eerder geïrriteerde reflexen dan dat hij werkelijk een verklaring gaf. Die laatste verklaring. Dat was echt een kaasverhaal. Dat hij inconsistente antwoorden gaf was eerder omdat Micha in reactie op Arend als een wilde om zich heen ging slaan en random mensen beschuldigen, zoals hij Arend ook vervloekte tot in de verste uithoek van de hel ofzo. Het had eerder met verwarring en razernij te maken, dan dat hij zich (in dit geval) vastlulde in zijn verhaaltjes. Denk ik dan.

        Maar goed. Zijn verhaal rammelde aan alle kanten. Het kan dat 104 euro een heel bedrag is voor iemand met een smalle beurs, maar dat feest, die reizen, hotel en zijn vakantie vormen bij elkaar natuurlijk een nog veel groter bedrag en laten een patroon zien. Wat mij betreft gaat het over het recent ontstane beeld dat hij ondanks al die shit toch “the high life” kan leven en heerlijk over heel Europa kan jetsetten met wat van de leugens aan elkaar hangende lulverhaaltjes in zijn rugzakje.

        Hoe dat allemaal mogelijk is als er van alle kanten beslag op je gelegd werd is volgens mij een veel grotere vraag dan een enkele privé uitgave. Misschien spaarde Micha wel het voedsel uit zijn mond om zijn zoon die rij opleiding te kunnen geven. Weten wij veel. Maar zo’n hele serie van grote uitgaven is echt een alarmbel. Dan kan je bijvoorbeeld ook als beslagleggende partij (de Telegraaf toch?) gaan vermoeden dat je in het ootje genomen wordt en zouden eigenlijk wat forensische accountants de administratie van Micha moeten doorlichten. Had Steve Brown misschien nog wat tips over het wegsluizen van je geld om het zo buiten een beslag te houden? Is natuurlijk wel strafbaar.

        • Even iets anders Jeroen. Ik vond jouw opmerking over dat veel ‘complotters’ eigenlijk hele lieve mensen zijn heel treffend. In mijn ergernis jegens tiepetjes zoals Kat, Alberda en om nu even niet te beginnen over de idioten van Olympique Xion… Vergeet ik inderdaad vaak dat het hele lieve en bezorgde mensen zijn die vaak al dan niet door eigen schuld zijn afgezonken en verloren in de klauwen van narcistische gekken zoals Kat en Vrijland zijn gestonken. Valse profeten noemt men dat normaal gezien. En dat vind ik behoorlijk rot. Ik ken er een paar uit mijn eigen omgeving die gewoon bang zijn. Terwijl het allemaal niet zo erg is. Snap je wat ik bedoel?

      • @josée
        De discussie over YouTube was alweer geweest, daarin ben je in ruime mate tegemoet gekomen lijkt mij.
        Teiger wil hier graag vriendelijk blijven dus ik denk echt dat ik voldoende heb toegelicht wat ik bedoelde en als de schoen je past trek je hem aan.
        Bedankt voor het plaatje!
        Groeten teiger.

      • @Jeroen
        Jij als “insider” weet misschien wel of er eigenlijk meer opnames zijn van het feestje gisteren? JDTV misschien?
        Je weet,teiger is altijd nieuwsgierig.

      • En het linkje verwijst naar de betrouwbare bron die haar geïnformeerd heeft.
        Je ziet wel, die site staat boordevol betrouwbare info. (kuch).

      • Beste @Teigertje,

        Met “wie de schoen past, trekke hem aan” kan ik natuurlijk niks.

        Dat ik zelf moet gaan raden, waarvoor ik me zou moeten verantwoorden, is een bekend spelletje, waar ik al ruim veertig jaar niet meer aan mee doe.
        Wees voortaan een eerlijke tijger en zeg wat je op je lever hebt, OF hou gewoon je mond.
        Ik ga verder niet meer over dit onderwerp reageren, maar ik hoop, dat je wat hebt aan mijn advies.

      • Voortaan een eerlijke tijger.
        Wauw!!
        Ik had overigens in mijn allereerste reactie al gezegd wat ik op mijn lever had!
        Gelukkig bepaal ik overigens zelf wel wanneer ik mijn mond moet houden, ook teiger heeft lang geleden op de basisschool gezeten Josée!
        Laten we er nogmaals over ophouden.

    • “dat hij van Dublin naar Frankfurt ”

      Kan ook zijn omdat het gewoon goedkoper was. Toen Transavia nog geen spotgoedkope tickets naar Portugal bood, ben ik ook wel eens met de Lufthansa via Frankfurt van Amsterdam naar Porto gevlogen. Of Zurich of Parijs, was soms ook voordelig (niet gevlogen, wel gezien op site toen). Alle kans dat dat voor Dublin ook geldt?

  15. Ben nu even de dingen aan het lezen over Wim en zijn rechtszaak. Volgens Bou gebruikt hij die rechtszaak om de Vaatstra zaak uit te leggen, dat Jasper het niet kan hebben gedaan.. Uhhm, volgens mij staat hij daar gewoon terecht voor smaad en laster. Goed, even bijlezen.

    Bij een rechtszaak met dat doel mag je volgens mij ook geen andere feiten ter sprake brengen, maar moet nog even bijlezen. Als het openbaar is, ga ik zeker even heen.

    • “Meneer Dankbaar U staat hier onder verdenking van belediging van meneer X, wat heeft U hier op te zeggen/”

      ‘John F Kennedy is vermoord door de CIA meneer de rechter’

      *zucht*

    • Inderdaad, hij wil via die rechtszaak afdwingen dat allerlei getuigen onder ede gehoord gaan worden.

      Precies dezelfde strategie volgde jaren geleden Maurice de Hond (en Wim Dankbaar was voluit medestanders dus hij weet dat) en dat is toen mislukt: rechters houden de zaak bij de zaak. Ze staan niet toe dat in een smaadzaak een complete moordzaak wordt opgelost.

      MdH heeft ervan geleerd, WD niet.

    • @Ruud
      Om zichzelf dan vervolgens in de slachtofferrol te manouvreren: complot, complot, corrupte rechters.
      Vervolgens komt dit weer op al die bekende sites te staan en zo gaat het weer vrolijk door, ongeacht de emoties van de familie Vaatstra want er is een hoger belang, jawel.

  16. LOL ben nu de dingen aan het lezen van Wimp.. Die is ook echt doorgedraaid.. Jasper S. bekentenis + DNA. Maar nee, Wim zal hoe dan ook zijn “gelijk” krijgen. Hij staat terecht voor smaad en laster d.m.v. 2(!) aangiftes. Weet hij wel dat daar 4 maanden gevangenis straf voor kan staan?

    • Hopelijk komt de kleine, verschrompelde, morsige, vadsige Ali ook naar de zaak, vergezeld van twee beëdigde kleermakers met meetlinten, om nu voor eens en voor altijd publiekelijk vast te stellen hoe lang hij nou eigenlijk is.

      • De Ali van Rosalie, of de andere Ali figuren?
        Ik denk dat er een ‘identity parade’ komt en elke Ali dat in NL een oproep krijgt.
        En ook de de Ali’s die mogelijk ooit in NL is geweest.

        Er was ooit eens een vermissingszaak.
        Waren toch 150 mensen die meenden deze gezien te hebben.
        Bleek dat ze al dood waren.
        Sus nooit gezien konden zijn.

  17. Vrijland kon er niet om heen, en schrijft plichtmatig over Renetta-gate.
    Met de grootst mogelijke tegenzin, en met fluwelen handschoentjes.
    Doodsbang, dat Peter R. ook maar een vinger naar hem uit zal steken,
    verschuilt hij zich in zijn artikel bij herhaling achter de brede rug van Dankbaar.
    “Niet slaan, meester! Dat zei ik niet, dat zei Wim!”, hoor je hem tussen de regels door piepen.
    Nee, het leven van een onderzoeksjournalist gaat niet altijd over rozen.

  18. @ Micha moet alleen al van zijn advocatenkosten intussen wel wat bonnetjes hebben.
    Ik bedoel..
    Het is eigenlijk opmerkelijk dat hij wegkomt, daar waar ‘Jan Lullig’ de volle lading krijgt.
    Niet alleen hij, maar zijn consorten ook.
    Micha is gewoon het boegbeeld van een Nar in het rechtssysteem geworden.
    Die status staat voor mij overeind.

    • Viel me ook op bij Anker en Anker in hun verdediging.
      Dat het beste uit de kast werd getrokken voor een laffe en Narcistische klojo.
      Ik kan er niets anders van maken…
      Anker en Anker wil ik best wel qua inzet hebben, mocht ik een geschil hebben..
      Maar goed.
      Dan moet ik eerst erge dingen begaan.
      Dat dan wel..
      En krijg ik ze gratis ook nog..
      In die zin ben ik ook een realist,met idealisme ook nog.
      Dat dan wel..
      Anker en Anker had ik beter kunnen waarderen in de rol van het O.M.
      Dat zeker.

  19. http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24861/de-19-marianne-vaatstras-van-ierland
    dovla
    17 september, 2013 at 12:23
    @Liesbeth

    Laten we inderdaad bij de feiten blijven. Hoofdverdachte in deze zaak is Larry Murphy, een veroordeelde Ierse serieverkrachter. Hij was opgepakt in 2001, toen hij op heterdaad betrapt werd door twee jagers. Hij is vrijgelaten in 2010. De ontvoeringen vonden plaats in de jaren ’90. Waar woont Larry nu? In Amsterdam. En zo komen wij altijd terug naar Nederland. Allemaal komen ze naar Sodom en Gomorra van de NWO, want hier kunnen ze doen wat ze willen.

    Risico’s zijn minimaal, politieapparaat is een lachertje en de top van de justitie doet eraan mee en/of wordt gechanteerd door de serieverkrachters en pedofielen.

    http://www.nu.nl/binnenland/2969751/europol-waarschuwt-amsterdam-gevaarlijke-ier.html

    Dit was uitgezonden op TV3 (28.11.2012). Het gaat over Larry en zijn huidige woonlocatie. Het duurt drie kwartier.

    ‘Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets’

    Micha Kat
    17 september, 2013 at 12:53
    @dovla
    dit is too sick, ik wist dit niet…

    Pik ik op uit onze AIVD stamkroeg..
    Maar toch doorgaan op Victoria Condoom Gate in uniform?..
    *Strange?*

  20. @Swapichou
    Even huishoudelijk.
    Stamcafé is nogal vol wat betreft reacties, kun jij die misschien leegmaken, lukt mij misschien ook wel. Ik heb nog niet geprobeerd omdat ik het eerst als een brave teiger aan jou wilde vragen.
    Als we dit stamcafé regelmatig opschonen kunnen daar toch ook de muziekjes staan?
    Groeten teiger.

  21. Ik kom dus tegen bij Myra…
    internetgevaar zei op 15 april 2013 op 20:29:
    http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/recidive/vraag-en-antwoord/ben-ik-na-een-veroordeling-voor-een-misdrijf-verplicht-mijn-dna-af-te-staan.html

    Sukkel!

    Antwoord ↓
    internetgevaar zei op 14 april 2013 op 16:28:
    FeeX zegt:
    april 14, 2013 om 17:15

    Op het einde bij Myra klinkt toch wel voorkeur voor ‘manlijke jonge Marokkanen’
    0.56. En dat terwijl hij ‘geen onderscheid maakt tussen Nederlander en Marokkaan’.
    Martijn heeft duidelijk ‘een gespleten tong’
    Dat bewijst hijzelf…
    Een vieze Nederlander zegt ‘op handen gedragen te worden in zijn leiderschap’ van de Marokkanen.
    We wachten af…of het lijkt, of blijkt, wat het is.

    Ik had geprobeerd om eerder naar Myra te luisteren.. na 15 minuten had ik er genoeg van.
    Ik kan dat niet in 1x.. eigenlijk.
    *Slecht voor de bloeddruk.*

    Antwoord ↓
    internetgevaar zei op 14 april 2013 op 16:15:
    Oeps Myra je wist niet waarom je op barracuda werd genoemd?

    Waren er al niet meer site’s die het ook al eerder over jou gehad hebbenen nog….? Jou gedrag en je onkunde….. Onee je ziet in wat je wilt zien…

    Maar overleg maar even of je met mij in discussie wilt gaan openbaar!

    Ben benieuwd in wat je uitleg nu zal zijn!

    Antwoord ↓
    internetgevaar zei op 14 april 2013 op 15:36:
    Durf je het gesprek (op je zogenaamde ‘radio’) met mij wel openlijk aan myra?
    Laat je ook anders denkende aan het woord die aangeven in hoe jou onkunde is .En deze idioten voorgaande in die jij interviewde al hun woord mochten geven? En je moest even overleggen ofdat je een uitzending met mij kon doen?

    Je moest overleggen? Met wie?

    Anders dan al deze veroordeelde snuivers en phychopaten die al aan het woord kwamen bij jou en die jjj dat via you tube verspreide? Hoe betrouwbaar ben jij wel niet als zogenaamde ‘niet wetende’? Geef je aan dat ik maar zelf een radio staion moet neerzetten op internet? Kindje ik heb meer kennis van internet dan jou… Jij moet al via argusoog een chat online hebben anders weet je al niet wat er mogelijk is! En telkens heb je storingen door zogenaamde…..

    Onee ik had de keuze… beter was het om sbs6 te volgen dan jou gedrag via internet? Je weet niet eens waar je het over hebt!

    Antwoord ↓
    Wel een volger lijkt me zo..
    Gezien het mijn plempsel en quote al zo snel rond ging.
    Tja, openbaar forum, en quoten doe ik zelf ook..
    Of ik nu tevreden moet zijn?
    Ligt eraan in welk context??
    Internetgevaar?

  22. rc
    3 oktober, 2013 at 21:08
    @ gretha

    Eerst zeg je

    Wordt het met een goed hart gegeven dan wordt het ook met een goed hart gebruikt.

    dan

    Als ik iemand iets schenk, mogen ze wat mij betreft er alles mee doen wat ze willen al gooien ze het in de prullebak en dat hoeven ze mij ook niet te vertellen, misschien naief, maar het is zo.

    Is dat ook met een goed hart gebruikt?

    Ik heb nl de indruk dat vele die doneren dat voor de “goede”zaak doen, maar dat ze het niet al te breed hebben en dan is de laatse opmerking al gooit ie het in de prullebak voor diegene een klap in het gezicht. Mischien iets om over na te denken.

    *Het poldergreetmodelmotie afgewezen*

    • Yep, het is wel een beetje een *gaap* respons van Arend. Echt hard maken dat hij niet een HOAX de gekkie-wereld in duwt doet hij niet. Wat natuurlijk te denken geeft met zijn Ben van den Brink track record.

      problem, problem…. hoe definieer je de waarheid uit de breinen van twee gekkie’s?

      • Nog wat:
        Arend
        3 oktober, 2013 at 22:43

        Dit is wat ik als antwoord kreeg op de vraag hoe die persoon aan die foto kwam: (citaat)

        “Ten overvloede: er is niets vervalst aan deze foto, hij is gemaakt in het voorportaal van Micha’s appartement in Schiedam en is niet eens bijgeknipt of in helderheid aangepast o.i.d. (…)

        (…) Hoe die foto is gemaakt, hou ik voor mezelf maar het kan worden getypeerd als ‘zeer toevallig’. (einde citaat)

        -Zeer toevallig..jaja.

  23. Jawel..
    Arend heeft ‘vanuit zijn burgerTplicht’ of zo, nou ja verschuilend achter eigen ‘Integere ‘bron(b)RUGreden zo gebracht.
    Voor de rest sluit ik me wel aan bij Ziva..
    Het is een discussiepunt, er zijn er meer discutabel te noemen.
    *persoonlijke noot.*
    ‘Internetgevaar’ is mij ook niet eerder opgemerkt.
    Vond het wel vermelden waard.
    Had deze ook niet opgemerkt, zonder ‘analyse’ feest ook nog..
    Zo leer je wat bij..
    Maar goed..
    Plas , was.

    Gaat niet om 104 Euro, maar om de draai ervan.
    Micha had ‘in mijn optie en zijn hoedanigheid als journalist’ al eerder eigen vervoer moeten regelen.
    Dat hij nu begint over zijn zoon..
    Nu ineens wel?
    Die kan er ook niets aan doen, dat vader er geen weet van heeft?
    Dat ‘hij, Micha Kat’… vergeet.. dat er nog een M kat is?

    Vreemd,
    Ja,tog, niet dan?

    • Teiger denkt dat Kat om niemand echt geeft, weet je nog dat linkje dat je laatst had over zijn ouders.
      Beschamend dat je het noodzakelijk vindt om alles zo naar buiten te brengen op het net.
      Zijn toch de grootouders van zijn zoon. Zijn keuzes die je maakt.

      Geloof geen f..k van dat hele verhaal over zijn zoon.

      Door met dit soort verhaaltjes te komen dekt hij iets anders toe.
      Als de bezem door de KLOL boekhouding gaat zal het stoffen, stof op de mappen die misschien wel leeg zijn. Ja Kat lijkt mij geen type dat braaf zijn boekhouding doet.

      • Ja nou ja. Micha heeft wel een goede studie/carrière kunnen doen.
        En zijn zorg/verantwoording over familieverbanden spreekt hij nergens uit.
        Wel de belastbaarheid, of vrijwaring.
        Maar goed, dat zegt meer over Micha.

        Ik denk dat R.C binnenkort een ban heeft, en dat er hier ook ‘asielwerking’ plaats kan vinden..
        Dat dan wel.
        *Mijn wijsvingergehalte.. ik hoop dat ik deze kan blijven voeren,,dan..dat dan wel.*
        Kijk..M&M en Co..
        Het draait gewoon om geld, religie en ‘humane onrecht’

        Ik ben ..gezien ik bij de grens woon al een NSB..
        Heb ‘ergens in de periode Spaanse kraag al voor mijn geboorte in Het vergaßen verkoop een rol gehad?’
        Triest hoor, gezien geschiedkundig er veel opvang werd geboden aan Joden.. En Duitse deserteurs in de grensgebied.
        De Polen wel de brug wisten, maar er halve dorpen zijn weggevaagd door ‘vriendelijk vuur’
        Dat geschiedenis, geschieden is..
        Dat de Duitse WO meer gaat over Hitler, geniaal later geschift in Duitsland..
        Hij kon goed schilderen, kinderbijslag en autobahn..
        Verkeerd geadviseerd.
        Nou ja….
        Zal wel.
        Doet er niet toe..
        Niet meer, want.. zonder hem, was ik mogelijk niet geboren.
        Was de familie van mijn moeder niet gekomen/gebleven.
        Niet dat ik Hitler dank ervoor.
        Ik had ook van het ander geslacht kunnen zijn,ook nog, indien ze eerder of later sex hadden gehad.
        Daar draait het niet om.

        Daarin kent de waxinelichtgooier zijn huiswerk wel.
        Hoe dan ook, men begraaft,vergeven, maar niet vergeten.
        Ik ben eigenlijk nog verbaasd dat bij interland voetbal er meer beveiliging en omleiding M.E nodig is dan Duitsland /Nederland.
        Dat is ook wel het mooie van de grensstreek..
        En ja..
        Na de oorlog hadden we half Nordrhein Westfalen kunnen eisen, indien..
        Dat dan ook wel.

  24. Zooow, dus we hebben een good old jukeboxhoek? Chill!
    &Jeeminee, het begint nu toch echt een kift te worden tussen A&M. Het ettert nu al weken door en zicht op een slotje lijkt nog niet te bekennen. Zo pijnlijk hoe onze boegbeelden live naar de klote aan het gaan zijn, en de 1 na de andere awkward disclosure naar buiten sijpelt. Ik lees het mooi een andere keer wel, chillen bij het kampvuurtje = veel relaxter! 🙂 :-O

  25. Maar even over de YouTube’s @Swap…

    begrijp ik nou dat we geen ondersteunende filmpies meer mogen plaatsen? Of alleen maar wanneer het vet duidelijk is waarvoor, omdat 1 Josee een shitty compu en verbinding heeft?

    best sociaal, maar dus… dit mag wel?

    Op iedere verwijzing naar die vervelende Zionisten en Joden, gewoon keihard het Israelische (Zionistische) volkslied – Hatikvah – posten, met ondertiteling, in dubbele uitvoering, gewoon omdat dat kan – om aan te tonen dat het niet, en zeker niet, te doen is om wereld heerschappij:

    L’hiyot am chofshi b’artzenu – VRIJ zijn in ons EIGEN land…

    Of wanneer we het hebben over Plottergekkie’s die lui van hun verslaving na de ochtend-afkickrillingen in analfabetisch Nederlands beginnen te rossen op hun key-board doelgroep wise het nummer “get off ya knees’ voorschotelen; gewoon omdat ze dat waarschijnlijk beter begrijpen dan de ellenlange intellectuele verhalen van @Jeroen:

    Of gewoon omdat het mooi is, en ik persoonlijk een moment van schoonheid wil delen in dit onzeker moment van ons aller bestaan, en denk; ja, we could be heroes:

    Of me juist wat militanter voel, en meer ga voor de directe confrontatie en kies voor de direct approach via bijv Bauhaus?

    Nerve ends tick in flicker book animation
    One eye’s closed in fear, anticipation
    Will it stay shut? Will it ever open?

    Lijkt me dus best wel on-topic enzo, toch?!

    Ik bedoel, wanneer is wat goed, en wat past, of wat niet, en waarom niet? Toch niet omdat iemand hier met een 20-e eeuws modem-dingetje zit te reaguren?

    • Teiger zat net oude muziek doos te kijken en dat gaat prima!
      Maar goed, Swapichou en Xara bepalen hoe het gaat, we zullen zien of de kijkers het ook leuk vinden zo. Genoeg andere sites waar nog veel meer staat en dan heb ik het niet alleen over filmpjes.
      Iedere week doet teiger even de verschillende internet dingetjes in huize teiger nalopen, vroeger had ik nog Pascal geleerd op de commodore en dat was pas lachen. Heb er wel veel van geleerd, de gebruiksvriendelijkheid ligt nu zeer hoog, zo hoog dat mensen zelf niet meer nadenken over hoe en wat.
      Het is niet alleen virus, gewoon een goed anti spy ware programma er op zetten en laten lopen om de zoveel tijd. Zorgen dat de dingetjes compatibele zijn en de gewone schoonmaak.

  26. Haha, die Myra.

    Wat maakt het jou uit wat anderen vinden, jullie strijden toch voor de goede zaak. Al die zaken waar geheimen en complotten deel van uitmaken? Maar de essentie van deze hele zaak wil jij dus onder de mat vegen en de mensen onwetend laten.?
    Myra meet dus twee maten. Wat voor de boze buitenwereld geldt, geldt niet voor Kat en zijn vrind(innet)jes? Hahaha.

    Wim Heitinga zei op 3 oktober 2013 op 21:17:

    Het gesprek tussen Myra en Francis Capelle lijkt er een van intellectuele uitersten.
    Lijkt, want ik kan me niet voorstellen dat Myra echt zó dom is als ze overkomt in dit gesprek.
    Ken je écht het verschil niet, Myra, tussen een stichting, met al de wettelijke verplichtingen, en jouw donateurs knopje?

    Met vriendelijke groet
    Antwoord ↓

    myrala zei op 3 oktober 2013 op 22:12:

    Een stichting met een overleden persoon, als dat waar is, lijkt me niet echt van belang.
    Privé kwesties moet je buiten de publieke discussie houden. Dat wilde ik Francis vertellen.
    Bovendien als de zogenaamde alternatieve media elkaar nu in de haren gaan vliegen en daar de energie in gaat steken dan zijn we gewoon klaar.
    Wie zal daar nou het meest plezier om hebben denkt u?
    Antwoord ↓
    Afiqoman zei op 4 oktober 2013 op 08:28:

    Myra? Jij geeft Francis een podium,je stelt hem vragen,daar gaat hij dan op in,hij geeft helder weer op een mooie menselijke beleving en manier wat hem overkomen is en wat hij ervan gevonden,stelt openlijk dingen aan de kaak en zit men vragen,hoe wilde jij dan dat hij je vragen zou moeten beantwoorden?
    Dat weet je toch voor dat die uitzending begint,dat het er heel persoonlijk eraan toe zou gaan,als jij dan op je strepen staat,en kost wat kost aan prive kwesties geen podium wilt geven en ze buiten de publieke discussie wilt houden,dan had je hem niet moeten vragen in je uitzending te komen,want hij zit met vragen,en niet alleen hij,maar steeds meer mensen zitten met gelijksoortige vragen.

    Als de journalistiek binnen de alternatieve media graag wilt exposen,dan kan het ook zomaar zijn dat er mensen opstaan,die degene(n) die op die wijze te werk gaan,ook op dezelfde wijze worden exposed,als je uitdelen wilt met een portie expoosklappen,dan moet je ook kunnen ontvangen,en zeker als het nodig is.

Reacties zijn gesloten.