D-day

Hoi allemaal,

Teigertje zag het aantal reacties groeien op de vorige post.
Vandaar dat ik even meehelp. Is mijn eerste keer.
Als iemand er nog een leuk plaatje bij doet, ziet het er wat gezelliger uit. Muziekje mag ook, al is het alleen maar voor Martin Vrijland. Gewoon omdat dat kan!

teigertje

Er gebeurt dan ook erg veel, wat meer mensen zijn er nu wakker aan het worden.. ahum.

We zullen zien…,

Vandaag dus Demmink dag.
Teiger is benieuwd want Demmink mag dan wel gepensioneerd zijn en in New York wonen (las ik ergens..), zijn verleden blijft vragen oproepen en zelf ben ik van mening dat de Roestige spijker terechte vragen heeft die antwoord verdienen.

Update door Xara:

Thanx, vanuit het diepst van mijn hart dat je het even waarnaam Teigertje. En je mag van mij nog veel vaker posten!

Vandaag dus Demmink dag.”

Blijft twijfelachtig nog steeds.. maar Micha is er natuurlijk al weer uit http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24963/breaking-breaking-breaking-breaking-2

Tegenwoord door Barra:

http://barracudanls.blogspot.nl/2013/09/dooie-mussen.html#comment-form

Zucht, laten we gewoon eerst maar even het onderzoek afwachten?

304 thoughts on “D-day

  • Ik probeer weleens te luisteren naar de youtubes van Francis, maar man man wat een langdradige eentonige kletskous is dat. Slaapverwekkend saai gebazel, en gemiddeld iets van 40 minuten ofzo.

   Dus wat een uitzending met Myra – ik stel nooit een relevante vraag – Talk for me radio nog kan aanvullen weet ik niet..

   Pfff, je zal maar zo’n Francis tijdens een feestje oppikken, en dan uren naar dat stompzinnige gebabbel moeten luisteren.

   • Het is meer in het licht van de laatste gebeurtenissen dat het mij interesseert, maar dan zou ze inderdaad relevante vragen moeten stellen.
    Misschien heb je ook wel gelijk hoor, ik val ook in slaap als ik hem hoor praten voor de deur van zijn caravannetje.

   • “Pfff, je zal maar zo’n Francis tijdens een feestje oppikken, en dan uren naar dat stompzinnige gebabbel moeten luisteren.”

    Ben jij voor vanmiddag uitgenodigd dan??
    😉

   • @FeeX

    Nee, dat ben ik niet ;-( En ik had nog wel mijn Rothschild For The Win jurkje klaargelegd, en mijn ‘made in Gaza’ kousen opgepoetst.

    Maar ik begrijp het wel. Ze willen even onder elkaar zijn. Over geld terug praten enzo, en dan is het een beetje irritant wanneer ik daar met een wijntje sta te lachen.

   • @FeeX

    Hahahaha….neeeeeeeehhhhhhhhh Francis *zzzzzzzzzzzz* betekent dat mijn wijn heet wordt in de volle zon 30 graden hier, en ik mijn hand verbrandt aan het glas wanneer ik wakker wordt en denk: “ha, lekker wijn”, van schrik mijn glas uit mijn hand laat vallen, alle wijn over mijn mooie jurkje laat vallen, en heel ongelukkig wordt, waardoor ik alsnog naar de kapper stap.

    Hmm, naar de kapper dan maar…tenzij iemand even een webcam ophangt in dat pand in Schiedam. Gewoon zeggen dat het van Wakker Dier is, ofzo.

   • LOL. Volgens mij hadden ze je niet eens herkend. Maar een wijn drinkende vrouw in Gaza-kousen in hun gelederen… misschien maar beter van niet. Straks word je nog als correspondent gevraagd… of voor een deal-in-natura (in navolging van Vic, Quirine en Alex) en wat moet je dan zeggen?

 1. Gaat het feestje van vanmiddag wel door?
  Of komen er nu een hoop gedupeerden bijeen, die geld willen hebben?
  Vragen, vragen..

  • Toch wel triest. Plaats je meerdere oproepen en invites op je “de grootste alternatieve media website van Nederland en Gewesten” komt er niemand, of anderhalve armoedzaaier.

   Dan ben je best wel mislukt.

   • LoL, ja dat was een mooie trekker van Micha…ik ben de creme de la creme… Micha. Alle gekkie’s komen nu natuurlijk als gekken aanrennen, want een handtekening en misschien zelfs wel een glimlach Hallo van Micha, Martijn, André, Myra, of..of..of oh ja dat Niburu elfje is mega super cool qua ervaring en netwerk enzo


 2. Ik weet het.. *kuch*geen you tube.. en de eerste 10 minuten gaat over de brief van Arend, en de reacties erop.
  Kun je gewoon overslaan, eigenlijk
  De rest zijn interne issues, wat trouwens wel interessant mbt adres Schiedam,(de ontruiming?!) en andere schimmigheden.

  De kater van Schiedam.. *in KAPITALE letters*
  Kopt morgen de (alternatieve) media?

  • Nee, het went nooit, maar über emotioneel erover worden is ook niet de weg. Het gebeurt, en dat sucks, maar het gebeurt al tijden.

   Wat te denken over Kevin Carter, een Zuid-Afrikaanse fotojournalist. Hij schoot in Sudan dit beeld van een stervend kind met een gier readyom het op te eten. Kevin won er een Pullitzer mee, maar beroofde zichzelf een paar maanden later van zijn eigen leven. Too much emotion, and another wasted life..

   En in Sudan is het nog steeds k*t.

   • Opmerkelijk, denk ik eigenlijk dat je soms filmpjes ziet, en jezelf af blijft vragen waarom de filmer niet ingrijpt.
    Lijdensprocessen vastleggen is een kunst.

    Die foto van de fotograaf is een meme geworden.
    Dat soort foto’s doen het ook goed bij collectieacties.
    Ook in de kunst en religie is lijden een menselijke uitingsvorm.
    http://guillermohabacucvargas.blogspot.nl/

 3. Pingback: Politieke val: “Maar de strijd gaat door.” | swapichou

Reacties zijn gesloten.