Не забудем, не простим

We won’t forget, we won’t forgive

Hands up if you got something to hide. Bron: @DarthPutinKGB

Hands up if you got something to hide. Bron: @DarthPutinKGB

Wat natuurlijk direct opvalt aan de plotters is hun adoratie, (hier nog een link over Irma Schiffers L E Z E N ), met Rusland. Vaak worden artikeltjes en video ’s gemakshalve geplukt van propagandakanalen (bijv. RT).  Boudine Beukenoot doet dit met enige regelmaat, maar Irma maakt er wat meer werk van. Deze kenmerkende adoratie van de plotter voor Rusland viel ook weer duidelijk op in de discussie die losbrak toen op alle voorpagina ’s van kranten de officiële eerste resultaten onderzoek MH17 van het OM openbaar werden. Overal doken de plotters vanonder hun putdeksels weer op om hun ongenoegen in deze kenbaar te maken, in het verleden ook gewoon gesteund door een journo als Wierd Duk en natuurlijk de onvolprezen^ Joost Niemöller. Leverde pittige gesprekken en interessante draadjes op die laten zien hoe de discussie tussen de journalisten gevoerd wordt tot op de dag van vandaag. Je hebt dus ook journalisten die niet vies zijn van een complotje meer of minder. Plotterend Nederland kan nu in ieder geval i.i.g. niet zeggen dat de MSM op hetzelfde lijntje zit in een groot complot tegen de bevolking. Ikzelf heb er weinig vertrouwen in dat Poetin ooit de verantwoordelijkheid gaat nemen en denk dat het uiteindelijk wel zoiets zal worden als dit:


Wie niet meedeed aan het plotteren rondom de MH17, vanwege niet te stoppen paniekaanvallen, was Micha Kat. De nachten met het angstzweet worden langer en langer waardoor het overdag maar niet lukt om de zaakjes op orde te brengen en de terugreis te aanvaarden naar Nederland. De stand op de site en de kijkcijfertjes op het You Tube kanaal Micha, waarvan een belangrijk aandeel ligt bij onze reageerders/guurders, bieden een weinig vrolijk makend financieel perspectief. Zelfs Swaphatsjoe heeft aanmerkelijk meer bezichtingen, dit alles werkt door in het koppie en dat viel zelfs voor blinden te zien.

En dan heb je de kwestie Mork op de wervelende site van mevrouw Boudine die ook geen tijd had voor de MH17. In haar geval had het te maken met het achterstallige moestuinonderhoud. Natuurlijk waren er ook de stutwerkzaamheden voor de stapel Morkplotkoekjes die al diverse malen instortte. Dit mede door het gebrek aan steun van Ton Hofstede die het licht zag. Hofstede is nu al een tijdje stil maar het gerucht gaat dat hij in alle geheim is afgereisd naar de Ierse contreien om daar te genieten van zijn rust, voor vele interpretaties ^ vatbaar blijkbaar. Dit genieten van je rust doet ieder op zijn eigen manier, dus hoe een ex-commando dit doet..geen idee. 😉

De Swap ploeg geniet ook op geheel eigen wijze van de weekend rust, hapje en drankje. Nog steeds zelfbediening en op eigen kosten want afgelopen week bleek dat ook onze kleine achterban opnieuw niets bijdroegen aan de schoonmaak bar en hulp behalve dan onze Glenn, waarvoor dank!

45 thoughts on “Не забудем, не простим

 1. Ja dat MH17 gedoe. Rusland is schaamteloos. Ter vergelijking toen Oekraïne per ongeluk een passagiersvliegtuig uit de lucht knalde koste het ze het een paar dagen om door ‘fases’ (ontkennen, wanhoop etc.) te gaan. De Russen spugen ons keihard in het gezicht. Dat is dan ook cultuur aldaar. Waar fouten erkennen hier gezien wordt als een teken van kracht word het daar gezien als een teken van zwakte. Ergo nooit en te nimmer zullen de Russen toegeven dat hun stinkende hand des doods van arrogantie, onkunde en amateurisme zo’n 300 mensen heeft vermoord. Ik vind het walgelijk. Doe dan een Amerikaantje en betaal de nabestaanden zonder officieel toe te geven dat je een blunder hebt begaan. Maar enkel in Rusland zie je iemand keihard tegen je liegen en jij weet dat hij liegt, hij weet dat hij liegt en weet dat jij dat weet. Maar ze doen het toch. Maffiapraktijken.

 2. Ne zabudem, ne prostim (nooit vergeten, nooit vergeven) is trouwens een prima titel @teigertje ik kan niet anders beschrijven hoe pissig ik ben op de houding van de Russen. Ik hoop dan ook dat ze zolang Poetin leeft het pispaaltje van de wereld zullen blijven. En breek me de bek niet open over huichelaars en landverraders als Joost Niemöller en c.s. het is dat we in het verlichte westen leven maar anders zouden dat soort (agit)propagandisten kaalgeschoren op de platte kar door dorpen en steden buiten de landsgrenzen afgevoerd moeten worden. Dorpsgekkies a la maar dat soort lijkenpikkerij en verraad doet mij plaatsvervangende schaamte ontwikkelen. Als er dan een moment is dat je als samenleving en gemeenschap eventjes je meningsverschillen moet vergeten dan is dit het wel. Wal-ge-lijk.

  • Op de website “De nieuwe realist” van Joost Niemoller werd kort na het neerstorten een bericht geplaatst dat er nog radiocontact geweest zou zijn met MH17. Nadat wij Dhr.Niemoller vroegen om ons van meer informatie te voorzien weigerde hij dit en namen we dus maar contact op met de woordvoerder van Malaysian Airlines.

   • @JDTV bedankt voor deze aanvulling.
    De woordvoerder zegt het heel kort en bondig: walgelijk.
    Idd, Joost niemoller is een walgelijke man.

 3. @teigertje overigens zijn Wierd Duk en Joost Niemöller absoluut geen journalisten. Het zijn betaalde broodschrijvers die parasiteren op wanhoop, bloed en tranen en ellende door daar een (betaalde) spin aan te geven. Er zit geen objectiviteit of feitelijk relaas in. Eerder een nefarisch doel om zo veel mogelijk twijfel te zaaien. Ik heb dat soort prutsers nooit begrepen. Lijkenpikker Joost Niemöller stond vooraan om zijn miezerige kutboekje te schrijven vol met valse aannames, leugens en onzin en daar een paar centjes mee te scoren. Je zou zo’n persoon eigenlijk moeten doodnegeren als het niet zo vreselijk veel woede opwekt. En ja. Ik geef het ronduit toe. Ik ben kwaad. Het individualisme is dermate doorgeslagen dat er letterlijk duizenden zo niet honderdduizenden mafketels rond lopen met een volstrekt ongepaste ‘alternatieve feiten-loze mening’. Prima. We hebben de rijkdom en vrijheid om eindeloos met elkaar in conclaaf te gaan over ditjes en datjes maar als een terreur-land zoals Rusland die zijn buurtjes al decennia terroriseert eventjes 200 landgenoten vermoord denk ik dat het toch echt HET moment is om alle neuzen een kant op te laten wijzen. Ja Bart Nijman, Joost Niemöller, Wierd Duk ik heb het over jullie.

  *gromt*

 4. Chips had ik de memo over de bardienst over het hoofd gezien? Ik had het ff te druk met wat persoonlijke dingetjes en mijn oude lappie die wat kuren vertoonde.

  In vergelijking kun je zien wat er gebeurt in Amerika. Donald Trump wordt door Amerikanen die nog redelijk kunnen denken als een bedreiging gezien. Dat is ook zo, want alle rampscenario’s als die griezel aan de macht komt, kunnen werkelijkheid worden. Nu zijn sommige Trump aanhangers echt te stom om voor de duvel te dansen en geloven dat Amerika weer groot zal worden, of denken dat ze met een proteststem een signaal afgeven. Putin, Trump of Erdogan het zijn allemaal machts wellustelingen die zo narcistisch zijn als de neten. Met alleen meer aanslagen, meer rassenhaat en vooral vrouwenhaat. Dat is iets om treurig van te worden,

 5. Gelukkig had ik nog nooit van Irma “ik ben een Waterman” Schiffers gehoord, en ik hoop haar weer heel snel te vergeten.
  9/11, chemtrails, terug-naar-de-gulden met zelfbenoemd überseksist Anthony Mighels, en een commentsectie die vooral volgeluld wordt met mensen die voelen dat iets zo is, en die euforisch vast stellen, dat er steeds meer mensen wakker worden en in het Licht komen.
  Pluspuntje: geen gebedel en gejammer om kwartjes en dubbeltjes.

  Huishoudelijk: de koffiefilters zijn op, en als mensen baby’s aan stukken hakken, haal dan daarna even een doekje over het aanrecht.

 6. Boudine Beukenoot over MH17:
  mr.drs.Bou: 30 september, 2016 op 13:27
  (…) Wat de Russen er mee doen, vind ik weer zo slim! De VS beweerde van meet af aan dat ze radarbeelden hadden die alles zouden bewijzen. Maar die beelden zijn geheim. Ook Rusland had radarbeelden die idem. Zij gaven deze niet vrij, voordat ons VerNederlandje met zijn idiote animatie-bewijs kwam. Toen kwam Rusland met de radarbeelden. Daarmee zetten ze het hele onderzoek in hun gerafelde hemd!

  Ik zal maar niet typen welke gedachten bij me opkomen als ik dit soort wanstaltige, geesteszieke en deze totaal ongepaste waanzin lees. Is er niet op een of andere manier -door nabestaanden ofzo- een aangifte in elkaar te fabriceren met het dringende verzoek om dit soort walgelijke idioten nu eindelijk eens stevig aan te gaan pakken?

  • ‘Zij gaven deze niet vrij, voordat ons VerNederlandje met zijn idiote animatie-bewijs kwam.’

   Ze heeft er nog geen minuut naar gekeken.

  • Dat mormel maakt gewoon gebruik van haar recht op vrije meningsuiting, dus in die zin doe je er niets tegen.
   Maar Karma is a bitch.
   Of beter gezegd: de praktijk laat zien, dat hoe sterker plottertjes radicaliseren, hoe ongelukkiger ze er zelf van worden en hoe miezeriger en marginaler hun leventje uiteindelijk wordt.
   Haar enige kans op een ongekwelde oude dag is, dat ze die nog in een staat van dementie mag uitzingen.

   • Ik vind dat wel een interessante discussie. Tot hoever gaat vrijheid in een samenleving? Amerika gaat heel ver en ergens ben ik het daar mee eens. Nederland is meer repressief. ‘Mein Kampf’ is hier verboden. Maar waarom? Het is een dom en saai kutboek voor simpele mensen met woede en haat.

    Persoonlijk ben in voor de ‘jij-doet-niet-meer-mee’ regeling. Ik denk gewoon dat je nuttig moet zijn in een samenleving en dat jouw nut heel verschillend kan zijn. Van de oppas oma tot de tiener die billen wast tot de zakenman die ook zijn steentje bijdraagt.

    Hoe ik het ook wil bekijken. Ik heb niet het gevoel dat dit mormel ook maar een cent heeft bijgedragen. Dat is op zich niet heel erg. Maar als je spuugt op de hand die je voedt wel.

    Ik zeg uitkering intrekken, internet afsluiten en laat haar maar voor onze oudjes zorgen.

    • Sorry hoor, maar als ik in een verpleeghuis zou belanden en ik zou het risico lopen, dat deze takketeef mijn billen zou wassen, dan zou ik onmiddelijk de dienstdoende arts om actieve euthanasie vragen op de kortst mogelijke termijn.
     Daar moet je toch niet aan denken zeg, om door zo’n compleet geschite idioot aangeraakt te worden.
     Schoonmaken van de toiletten, ok, maar verder mag het toch niet gaan.

  • O jee, wat hebben wij nu weer fout gedaan? en dat terwijl wij, en vooral Ziva heel aardig waren voor haar het afgelopen jaar. Het is ook nooit goed :). Ik zal morgen eens gaan luisteren of wanneer ik mij ertoe kan zetten.

  • Ik snap wel, dat ze zo over Swap denkt.
   Sommige mensen, die ook op Swap reageren, heb ik op Twitter heel vervelend tegen haar tekeer zien gaan. Het gaat daarbij om mensen, die ook dat grijze gebied niet kunnen zien tussen plotters en antiplotters, en die haar, in haar hoedanigheid van “plotter” voor van alles en nog wat uitmaakten.
   Gelukkig interesseert dat haar verder geen barst, want ze is integer, en dan maakt het niet uit wat twitteraars van je vinden.
   Ik wens haar het allerbeste, ben blij met wat ze voor elkaar heeft gekregen, en ben het volkomen met haar eens, dat plotters en humor niet samengaan.
   Ik zou daar aan toe willen voegen: radicale antiplotters en humor gaan ook niet samen.
   Cheers!

   • ‘Zij geloven helemaal niets’

    Zo simpel is het natuurlijk weer eens niet. Maar ‘wij’ begrijpen misschien, net als heel veel mensen die nooit op plotters reageren, iets beter de persoonlijke beweegredenen.

    Een deel heeft een wel heel nauwe gekleurde blik op de maatschappij, en zoekt selectief ‘bewijs’ om hun gelijk te halen (Berkenbosch, Dankbaar, Hofstede), anderen (Koos van Woudenberg) liegen en bedriegen om wraak te nemen, zoals trouwens heel veel opereren vanuit persoonlijke frustraties (met name na conflicten met autoriteiten) en dan is nog een handvol figuren die gewoon in een inrichting thuishoort.

    Myra is een type van de eerste categorie, met als motief een negatieve ervaring met autoriteiten. Integer misschien, maar behoorlijk naief.

    • Hmm,

     ‘Swapichou en Chris Klomp zijn ook een stelletje smeerlappen’ zegt Myra. Okay dat mag zij vinden. Ik was toevallig net begonnen met zo nu en dan modereren bij Swapichou toen midden in de nacht wijlen Yvonne van Hertum (zelfverklaarde pedojaagster),kwam binnenvallen met in haar kielzog haar vriendin Myra en kon toen voorkomen dat er een smerig filmpje op onze site werd gezet.

     Ik heb op twitter meegemaakt dat ik het kort met de NOS correspondent (voor Duitsland), Wollaars over Voskuil artikel in de AD had. Dit was zo ’n driekwart jaar terug en het betrof artikel o.a. over de Duitse jongen Manuel Schwarzwald. Onmiddellijk kwam Myra tussenbeide en begon Swap in diskrediet te brengen als zijnde roddelaars die je niet moet geloven. Dat ze Morkhoven niet meer geloofde is echt vrij recent, en het is echt niet lang geleden dat Myra nog heel anders dacht. De kwalificatie integer geef ik haar niet, ik gaf haar het laatste half jaar wel het voordeel van de twijfel na haar ommekeer.

     Dus laten we elkaar nu geen mietje noemen, en die opmerking was dus totaal niet nodig. Bovendien is zowel zij als wij niet aansprakelijk voor wat mensen op andere site ‘s/twitter doen want als ouwe koeien de reden is voor deze sneer dan durf ik toch wel te beweren dat de stand niet in het voordeel van mw. van Puffelen en voormalig co. is.

   • Voor de goeie orde: met die twitteraars bedoel ik niet @teigertje.
    Ik heb het hier over de recente periode, toen Myra al lang in haar nieuwe fase zat en door Kat en alleman verketterd werd. Sommige antiplotters vonden het toen nog steeds nodig om haar te verwijten, dat ze allerlei plottertjes in haar filmpjes een podium had gegeven.
    Fijn weekend!

 7. Nee teigetje, zo ging het niet. Jullie lieten zware bedreigingen van een gevaarlijke gek toe. Yvonne wist gelijk wie het was want had meerdere zaken tegen hem lopen. Hij had bij haar in de tuin gestaan enzovoort. Zij is mij te hulp geschoten. Daarna heb ik nooit meer last van hem gehad.

  Over de discussie met Wol. Jullie (want het was @swapichou) hadden gewoon geen gelijk. Blijkbaar kan je daar erg slecht tegen. Je ging af als een gieter want juist JIJ wilde mij wegzetten als lakei van Micha. Dat mislukte grandioos want Wol weet wie ik ben, haha.
  Groet Myra
  Aju!

  • Wat ben jij snel, Waarom kom je niet gewoon reageren onder je eigen nick Myra? Te hulp schieten met een bizar filmpje en ons verantwoordelijk houden voor de andere activiteiten van een gekkie.? En dan is er nog wat te zeggen over de activiteiten van een pedojaagster, maar goed. Maar jij googled wel iedereen die bij jou kwam reageren? Kom op zeg. Zodra wij zien dat iemand aan het dreigen/trollen gaat komt hij onder de moderatie.

   Je had geen argumenten bij Wol Myra, je zat toen nog in een andere fase van je leven.

   • En JIJ was natuurlijk heel lang een lakei van Micha Kat, een aanhangster en JIJ brak in op ons gesprek op onsmakelijke wijze. Je bent inmiddels van mening veranderd maar je had je eigen redenen om heel lang achter hem te staan terwijl hij toen al aardig in de overdrive zat. Wol weet helemaal niet wie JIJ bent, denk jij nu echt dat die man daar op twitter mee bezig is?

 8. Ik kan niet reageren onder mijn eigen naam. Ik moest voor een undercover actie ooit een fb account aanmaken. Kan ik niet meer veranderen. Wol is mijn buurman, tuttebel. Je bent zo een slechte verliezer, bah.

  • Hoezo ben ik een slechte verliezer? Ik laat je gewoon hier reageren hoor en ik hoef ook niet te schelden op je want nu laat je je wederom weer eens kennen! Omdat ik niet ruiken kan wie jouw buurman irl is, WTF. en omdat die buurman zich dan natuurlijk niet verder gaat bemoeien met onze woordenwisseling vanwege DAT feit (wat ik niet kon weten). Die man kiest dan voor de vrede, zou ik ook doen en is heel menselijk, kan ik mij wel in inleven nu JIJ dat zo zegt.. Maar in de regel Myra, kennen de mensen elkaar irl niet op twitter., werkelijk een hele vreemde denkwijze van mij.

   noot: ik weet ook niet of Wollaars er blij mee is dat jij dit nu zegt want het is wel zijn privé en het levert hem misschien uit plotterhoek (die dol zijn op de MSM), vervelende reacties op. Maar jij wilde even dit punt maken dus het zal wel.

   Zand erover, jij begint op you tube weer met een steek en ik reageer en nu is het klaar!

 9. Dokter Roel… Oh wow… Ik zit hier echt met verbazing te lezen. Hebben we als samenleving niet de plicht om te voorkomen dat mensen zoals Sylvia Millecam vroegtijdig en onnodig sterven. In mijn ogen is het gewoon moord.

  • Woestmakend is het. “Dokter Roel” met zijn hocus-pocus verhaaltjes.
   Met maar 1 doel.. Haarlemmerolie verkopen.

 10. CBD heeft wel degelijk effect, het is alleen jammer dat er een hoop mensen mee bezig zijn die alleen maar aan winst denken en hun product lekker verdunnen. De vader van een goede vriend van mij had longkanker en is weer schoon geworden nadat hij CBD ging gebruiken. Ik heb ook een tijdje de gang van zaken bij The Hemp Dispensary in Haarlem gevolgd en bij meerdere ziektebeelden zeer positieve resultaten gezien.

  Met al die holistische praatjes heb ik verder niks. Ik vraag me dan ook meteen af of dokter Roel zichzelf wel dokter mag noemen.

  • Hennep heeft wel degelijk medicinale capaciteit. Het is ten slotte een drug. Maar het heeft geen helende capaciteit. Voor m.s., aids of kankerpatiënten helpt het aantoonbaar om hun kwalen te verzachten maar het heelt niet. De patiënt gaat vrijwel altijd dood. Je beste kans om bijvoorbeeld kanker te overleven is nog steeds chemotherapie en of chirurgie e.d.

 11. @SwapiChou
  Inderdaad, maar de OEF factor van wiet, Cannabis whatever sort of drugs ; dood ellende en verderf. Vooral op jonge leeftijd.

 12. Kat heeft Revolutionair op slot gedaan om geld te vangen, maar publiceert via NRCOmbudsman gewoon de stukjes die hij anders toch zou hebben geplaatst, terwijl de videootjes nu bij de UFO gekjes van Niburu staan. Kortom, de weinig overgebleven Kat fans hoeven helemaal niks te betalen.

Reacties zijn gesloten.