Vrijmibeau digestif du jour

Deze hele week bombardeerde Micha Kat ons met het ene artikel na het andere over Ton Hofstede. Hij heeft natuurlijk al vaak over Ton geschreven maar nu kwamen de schimmels onder de hersenpan van Kat volledig tot expansie. Ton is namelijk tot het voortschrijdende inzicht gekomen dat alle verhalen die de werkgroep Morkhoven als zoete plotkoek probeerde te verpatsen vol bedorven ingrediënten zat. De Demmink koekjes bleken al eerder ook ongeschikt voor verkoop zodat de familie Poot de stekker uit de volautomatische Demmink deeg spuwer trok. Gedesillusioneerd *kuch* vertrok Micha Naar Ierland waar hij zich veilig waant voor de tsunami aan Demmink-squads waar hij dagelijks nachtmerries van heeft.

Hetzelfde lot staat de Vervloesem koek te wachten, totaal ongeschikt voor verkoop. Dit ondanks inspanningen van Boudine Beukenoot die in de hitte trachtte te achterhalen waar het bewijs was dat Ton Hofstede arts zou zijn, of dat de naam van Ton Hofstede wel Ton Hofstede zou zijn, en of dat Ton dus eigenlijk Tonny heette en dus misschien wel helemaal geen man was. Dit alles uiteraard in het kader van waarheidsvinding,  dit moeten de geachte lezertjes van stamppot Boublog wel begrijpen. Uiteraard heeft dergelijke waarheidsvinding topprioriteit daar de vraag wat Vervloesem en Kat nu eigenlijk voorstellen als onderzoekers desinfo is, MIND CONTROL mensen en snap dat nu eens eindelijk. 🙂

Afgelopen week las ik een alleraardigst artikel op Skepsis waarin de volgende alinea staat:
Hier staat tegenover dat complotdenkers zelfrespect kunnen ontlenen aan hun rol als klokkenluiders, kritische onderzoekers en ontmaskeraars van het kwaad. Zij beschouwen zichzelf graag als een verdrukte elite die anderen de ogen kan openen voor de gevaren die ons bedreigen, als een groep onafhankelijke denkers die zich in tegenstelling tot de argeloze massa niet door de autoriteiten in de luren laat leggen. Het aanklagen van vermeende samenzweerders die verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor het kwaad, biedt de mogelijkheid de eigen ongenoegens te kanaliseren en geeft het leven meer richting en betekenis. Daar komt nog bij dat het opwindend kan zijn om geheimen te ontsluieren en deze met anderen te delen.’

Dit dekt de lading van wat er gaande is: het zelfrespect van de zelfverklaarde klokkenluiders Micha en Boudine staat op het spel. In Micha zijn geval zelfs zijn beoogde broodwinning toen een carrière in de MSN totaal implodeerde nadat bleek dat geen enkele zichzelf respecterende hoofdredacteur iets kon met zijn manier van eh ‘werken’. Micha werd ontmaskeraar van het kwade, met als hoofdingrediënt Demmink, en vrijwel alles om hem heen zoals de Morkhovengroep, bakte koekjes van dit ingrediënt. Maar de koek is op en ver over de datum, wat overblijft is het drankje na deze mislukte povere ‘maaltijd’, het digestive. Voor drankjes moet je uiteraard bij Swaphatsjoe zijn, op de vrijdag-middag. Dus vooruit, in het kader hiervan schenken wij vanmiddag whiskey van een goed jaar en muziek mag uiteraard ook.

Via Damian Kempf.

Bron: Kempf.

38 thoughts on “Vrijmibeau digestif du jour

 1. Als jullie de dit aanklikken dan vinden jullie meer info over het boek van Maarten Reijnders dat op Kloptdatwel stond. Excuses, er stond eerst een verkeerd linkje en ging over een ander artikel.

 2. Och jee, bou heeft een verhaaltje over christel, waarin ze sarcastisch schrijft dat christel niet bestaat, zodat ze altijd kan beweren dat ze niet geloofde dat christel bestaat of dat het sarcastisch was, naargelang haar uitkomt. Bou, ieder weldenkend mens die de verhalen van christel leest, zoet dat het een uit de duim gezogen fantasie is. Het is nog kinderlijk geschreven ook nog. Marcel die van vakantie terug moet komen om dat rolstoelers niet in de bioscoop mochten, vond ik nog het meest hilarische. Of dat spannende bord met al die foto’s en lijntjes, dat bord dat iedere dag veranderde……… nergens een snipper bewijs, nergens een linkje naar een artikel….. Het laat maar weer eens zien hoe naïef Bou is……

 3. In de plottertjesoorlog is vandaag een eerlijke koerdische zakenman met een hart van goud en trouwe hondenogen De Pineut.
  Normaal gesproken is de Zure Haring een vervelende zeurpiet, maar soms komt hij verrassend helder uit de hoek:

  • Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat deze Haring zelf nogal een liefhebber is, maar dan van softdrugs. Werkloos is hij in elk geval, want hij is er op elk uur van de dag.

  • Swapichou bestaat voornamelijk uit psychopaten, Zionistische maffia, mensen die amper een gezond ontwikkeld moraal geweten hebben, echte gekken, het heeft totaal geen zin om daar één zinnig woord aan te richten. Moderne NSB’ers die alles voor hun Führer doen.

   #schuddebuiken

   • Shit hij heeft ons door! Maar hij is natuurlijk ook pissed aangezien de verschillende namen waaronder hij probeert in te loggen op Swapichou de afgelopen maanden geen enkel nut had. We hadden er nl. gewoon geen zin in. Kijk voor een Boerine Beukenoot willen we best wel een uitzondering maken 😉 maarrrrr er zijn grenzen.

 4. De complotters zijn jarenlang strafbaar en moreel laakbaar bezig geweest en beginnen nu te ontdekken dat de sterke verhalen over Demmink en de pedo-elites op weinig anders dan drijfzand berusten. De snuggerste van de plotters, Hofstede en Myra hebben eindelijk ontdekt dat van Woudenberg, Kat, Dankbaar en van Well en van Vloesem allemaal leugenachtige fantasten zijn die hen jarenlang aan het lijntje hebben gehouden met verzinsels.
  De conclusie dat het tijd wordt te bekennen dat ze jarenlang hersenspinsels najoegen en onschuldige mensen jarenlang ten onrechte zijn besmeurd en gestalkt krijgen ze echter niet over de lippen. Ze gaan vlijtig op zoek naar nieuwe fantasten die de complottheorieën weer nieuw leven kunnen inblazen. Het fantaseren en het lasteren zit de plotters in het bloed, ze kunnen niets anders en ze willen niets anders. Dat ze onschuldige mensen onvoorstelbare ellende bezorgen kan dit tuig geen bal schelen.
  Een zeer weerzinwekkend geval is Boudine Berkenbosch. Dit kwaadaardige kruidenvrouwtje presenteert zich als jurist van academisch niveau maar houdt nu ook koppig stand in haar spelonk van leugen en bedrog. Ze weet hoe het zit maar liegt en lastert vrolijk door. Ik hoop werkelijk dat deze spin nog een keer voor het gerecht wordt gesleept.

  • Het blijft jammer dat het OM opdracht heeft gegeven om mijn beeldmateriaal van de graffiti actie van Micha Kat in strijd met de uitspraak van de rechtbank te laten vernietigen. Anders hadden we nu een complete docu gehad waarin het verhaal van A tot Z te volgen was geweest. Dankzij deze vorm van censuur is het verhaal nu niet meer compleet te krijgen. Het is echt enorm jammer, want voor hij zijn teksten op het gebouw van het OM plaatste, gaf Kat een mooie uitleg over waarom hij dit deed en over zijn strategie om Demmink in het getuigenbankje te krijgen. Met het vernietigen van dit beeldmateriaal heeft het OM zichzelf wat mij betreft in de voet geschoten.

   • JDTVHQ: Dankzij deze vorm van censuur is het verhaal nu niet meer compleet te krijgen. Het is echt enorm jammer, want voor hij zijn teksten op het gebouw van het OM plaatste, gaf Kat een mooie uitleg over waarom hij dit deed en over zijn strategie om Demmink in het getuigenbankje te krijgen.

    Welk verhaal is niet compleet te krijgen? Wat doet het zoveelste lulpraatje van Kat ertoe? Waarom maak je geen transcriptie van Kats woorden?

    Op YouTube gaf je de volgende merkwaardige reactie op een filmpje van Kat:

    Waar het om gaat is: waar focus je op? Waar besteed je je kostbare tijd en middellen aan? Micha Kat heeft drie kogels over. Van links komen Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en Hans Holthuis. Van rechts komen JDTV, Talk2Myra en Het Haagse Complot. Op wie gaat Micha vuren? Juist. No further questions.

    De gewelddadigheid van deze fantasie geeft te denken. En blijkbaar geloof je nog steeds in de Demmink Doofpotverhalen over JD, Wabeke en Holthuis, want “vuren” op deze personen verdient in jouw ogen blijkbaar de voorkeur. Lees de reactie van Quad Vlieg nog eens goed, zou ik zeggen.

  • * OP SWAPICHOU WORDT NU DEZELFDE TAAL GEBRUIKT ALS TEGEN DE JODEN IN NAZI-DUITSLAND *
   Nou, gefeliciteerd, Quad Vlieg. Je comment staat integraal op KLOL.
   Kat weet natuurlijk zeker, dat Chris Klomp dit heeft geschreven (kortsluiting in je hersenpan is a bitch) en oh ja: “This smells naar de gasovens.”
   (mogelijk een door-elkaar-hutseling van gaskamers en verbrandingsovens, die volgens Kat overigens nooit hebben bestaan)

   • 1 op 1 met democrator op HHC die hier alles de gehele dag loopt na te lezen.

    Enne klokslag 14.00 al 4 maal Ierland=Kat, waar hebben we toch al die aandacht aan verdiend?

   • Swap is inderdaad razend populair bij de plottertjes 🙂
    De Zure Haring zegt: Ik voel me helemaal vereerd ze hebben het over me op Swapichou.
    *naar Zure Haring zwaait*

  • Chris klomp is gewoon Chris Klomp en komt als dusdanig ook overal reageren #metjeflauwekul, ik heb niet de illusie dat het wat uitmaakt dat ik het zeg *slik*.

   Btw al 7 maal Kat, wie zegt mij dat jij Micha Kat niet bent, jij moet Micha Kat wel zijn 😉 Iets met *zoals de waard is*.

  • Ja, Lidy snapt ook dat dat Demmink-, Baybasin- en Vaatstraverhaal inmiddels definitief is doodgelopen. De plotters hebben alleen nog elkaar om te bestrijden. Dat doen ze met tenminste zoveel overgave als ze toonden in hun windmolengevechten tegen Demmink en de pedo-elite.

   Grappig dat bij Micha’s alle mensen die hij voor pedo uitkafferde inmiddels nauwelijks nog worden genoemd.

 5. Tuurlijk, dan wel een aperetiefje, de whiskey staat er nog maar dat kan vanavond wel. Voor de Plotters: Dit is code-taal (9x), en hoogst
  G E H E I M, ik herhaal G E H E I M.

 6. Ik wil graag een (paar) glaasje(s) prik op deze mooie Zondag. Het liefst Cava. Max is dan wel enigszins onder mijn gespannen verwachtingen 6e in Singapore geworden, daar staat tegenover dat Feyenoord bij PSV wint…

  Ja, Micha en Wimp, ik ben zo’n burgerlul die helemaal vrolijk wordt van Sport. Daarom wederom speciaal voor jullie inclusief lyrics 🙂

 7. Hoor ik iets over Cava? Geef mij dan ook maar een glaasje. Het is grappig om te zien dat de plotkastelen als kaartenhuizen vallen. Voor de slachtoffers zal het een schrale troost zijn, die hebben zich suf moeten procederen. Maar dat Dankbaar het in zijn portemonnee voelt en op een lullig appartementje zit, Kat in Ierland die geen deuk meer in een pakje boter kan slaan en Marcel Vervloesem die moeilijkheden heeft met justitie. Sister Karma nam de tijd dat moet toch een geruststelling zijn, denk ik.

  Mme de montespan voorheen Dorothy Parker.

  • O jee, ik krijg net in mijn AIVD oortje te horen dat ik lieg want Kat zit in Frankrijk. O jee, wat nu? Nou dat maakt niet veel verschil AIRVD. Doei! Ik wil een filmpje!!
   En blijf ik natuurlijk met extra veel aandacht uit Ierland zitten, maar meerstemmige AIRVD weet het beter, die kijkt dwars door ons systeem heen en noemt ons satanisch. Haha en oh ja uit de 20ste eeuw.

   AIRVD
   airvd.wordpress.comx
   In antwoord op teigertje.

   Je liegt weer eens en valt weer door de mand, Kat zit in Frankrijk op het moment.
   Spam | Herstellen | Permanent verwijderen

   • Wat een analytisch vermogen heeft die AIRVD alias DeRol toch. Misschien kan hij ook uitleggen waarom ‘Kat’ een vredespijp rookt met zijn gezworen vijand NRC.

  • Hey Micha, niet zo verlegen, joh.
   Nogmaals sorry, dat ik zei, dat je met je nieuwe bril op Fred Teeven lijkt, en dat je hem daarom nooit meer durft te dragen op je filmpjes.
   Gelukkig kent niemand in Ierland Fred Teeven, dus kan je er wel gewoon mee over straat zonder voor gek te lopen.
   Mocht je ooit van je leven nog eens terug komen naar NL dan is dat natuurlijk een probleem, maar tegen die tijd ben je misschien weer aan een nieuw montuur toe.
   Doe de groeten aan de ennemie laains en hou je haaks!

Reacties zijn gesloten.