15 jaar 9/11, een overzicht

Vandaag 15 jaar geleden was er de grote aanslag in de USA, de inleiding voor de War on Terror. Uiteindelijk is het nu uitgegroeid tot een van de grootste complot-theorieën omgeven door allerlei verhalen, hoe komt dat? Een tijdje terug was er Complot or Not, een serie die gebracht werd door Een Vandaag, en een van de redenen dat Micha Kat slapeloze nachten heeft/had van woede want ZE HADDEN HEM, COMPLOTTER NUMERO UNO, niet gevraagd. Dit was een interview met Willem Post dat getoond werd tijdens deze special over 9/11 bij Een Vandaag:


Voor een vrij compleet overzicht over de verschillende complot-theorieën rondom 9/11 heb ik deze site -> http://youngcritics.nl/categorie/dossiers/911/, gevonden. Met veel aandacht heeft Maarten Janssens een leuk en interessant artikel voor de liefhebber bij elkaar geschreven. Tot slot nog even de onvolprezen *kuch* site Nine for News -> http://www.ninefornews.nl/nederlandse-wetenschapper-911-is-gewoon-een-complot/ , met de ‘inzichten’ van de ruimtevaart-deskundige Coen Vermeeren waar Barracuda vrij recent ook al een stukje aan besteedde.

56 thoughts on “15 jaar 9/11, een overzicht

  • Ik zie nu al een klein schoonheidsfoutje. De hyvespagina van JDTV vroeg niet om vervolging van Demmink maar om grondig onderzoek naar de kwestie. De naam van de pagina was dan ook OnderzoekJorisD.Hyves.nl

 1. 6 jaar geleden dacht Micha er ook anders over: http://www.klokkenluideronline.is/hartverwarmend-heb-ik-dat-bereikt/
  en deze:

  HET EINDE VAN DE WEG….
  26 september 2010http://www.klokkenluideronline.is/wp-content/themes/creative/images/smt/category.png Algemeen
  AAN ALLE LEZERS VAN KLOKKENLUIDERONLINE

  Toen ik het tweede en het derde deel van de Schiphol-persco bekeek -prachtig gemonteerd door onze Eric- wist ik het opeens: hier zit iemand die hulp nodig heeft. De hele performance is way over the top. Ik heb mezelf opgeblazen en kan het niet langer aan. Mijn persoonlijk leven wordt verwoest. Ik heb geen distantie meer: ik ben zelf mijn eigen strijd geworden en dat is fout. Ik schaam me. Ik moet kijken of ik nog terug kan schakelen naar een leven in liefde tussen en voor de mensen die mij zo dierbaar zijn zoals mijn lieve vriendin, mijn lieve zoon en mijn lieve vrienden. Ik capituleer. Het ga jullie goed!

 2. Er staan onderhand zo’n 5.670.000 filmpjes over 9/11 op YouTube, waarvan de helft in het afgelopen jaar is geplaatst. Een stijgende lijn.
  Iedere twee minuten is er ergens op de wereldbol (excuus, moet zijn: pannekoek) wel een halve zool, die vanachter zijn laptop met wat nieuws denkt te komen, en die met applaus wordt verwelkomd.
  9/11 hoort onderhand gewoon bij het leven, net als het weer, het voetballen, belasting betalen en Kerstmis vieren.

  • En Kat jokt weer eens, vlgs. de auteur is er wel degelijk een paar jaren later een gesprek geweest voor een stuk na de ene ontmoeting waar Kat het over heeft.

 3. Reactie bij Hofstede (gelezen door echte volmalloten):

  ‘Als je de site Rohypnol noemt dan weet je toch al dat ze je in de psychiatrische hoek willen duwen. De nieuwe bruinhemden en SSers van Nederland die Reijnders en Klomp. Proberen ze even hier een nieuwe Kristalnacht te ontketenen. Ach in Amerika dachten de journalisten ook dat ze oppermachtig waren. Nu loopt het ze dun door de broek. Binnenkort eten ze uit een vuilnisbak en wonen ze in een kartonnen doos. Als Trump het in zijn bol haalt om ze op te laten pakken voor landverraad dan zijn ze helemaal de klos. Wordt Clinton president door middel van fraude dan hebben ze ook geen toekomst. Binnen een maand hebben we dan WWIII. Zowel Klomp als Reijnders hebben geen toekomst op lange termijn. Door het feit dat ze zo destructief bezig zijn zou je ook wel kunnen concluderen dat zij degene zijn die psychiatrisch patiënt zijn. Al je zuur verdiende diploma’s tot toiletpapier degraderen dan ben je toch knettergek.’

 4. Kat heeft overigens gelijk, er is werkelijk geen touw vast te knopen aan dat Signaal Ruis-verhaal van Hofstede. Is ook niet de eerste keer.

  • Enorm warrig verhaal dat z’n doel zo wel voorbij schiet, ja.

   Wel grappig om te lezen dat ie dus een bandverleden heeft als toetseniet. Hij noemt de Höhner D6 in z’n rijtje, dus dan vermoed je een funky achtergrond (denk aan intro van Superstitious, om een typisch voorbeeld te noemen); dat zou me toch wel verbazen eigenlijk.

   De Rhodes en D6 had ik ook. Geen mini-moog, maar een collectie van modulair Doepfer spul, vroeger een Roland Juno106 en (mijn favoriet wegens simpelheid) de Korg MS10. 🙂

   Nog een mooi D6-clavinet nummer, voor 1x dan voor Ton:

 5. Kijk op revolutionaironline voor de zelf ontmaskering en desperate roep om psychische hulp van Micha Kat. Ton heeft geen moeite met die ontmaskering hoor, Swapichou en Barracuda en eigenlijk iedereen met iets meer IQ als een vlieg kan Kat ontmaskeren als leugenaar, overdrijver en crimineel. Micha draait door voor de zoveelste keer!!

 6. Boudine Berkenbosch kan het nog steeds niet verkroppen dat Ton Hofstede Vervloesem heeft beschadigd.

  Maar dan komt ze met dit: ‘Tot slot: ik denk dat Bonusje contact moet zoeken met Bart van Well en/of Robert van de Luitgaarden. Dat zijn lotgenoten. Hij kan zich ook wenden tot Marcel met zijn niet bestaande werkgroep, want ook daar vindt hij lotgenoten. Ik denk dat Bonusje een belangrijk verhaal te vertellen heeft, dat kan bijdragen aan de strijd tegen de kinderverkrachters.’

  Bonusje – voor de goede orde – is de reaguurder die onbegrijpelijk wartaal uitkraamt bij Revolutionaironline. Nog niet zo lang geleden schreef hij alleen maar in rare leestekens.

  Je kunt die Berkenbosch werkelijk van alles wijsmaken.

  • Ik denk, zie vrijmibeau, dat Bou dit best wel wel weet, maar dat ze te trots/ijdeltuiterig is om dit toe te geven. Er zijn best wel wat mensen voor wie toegeven dat ze fout zaten bijzonder moeilijk is.

   • Bou schrijft een stuk wat ze uit kan leggen naar 2 kampen, gelovers en niet gelovers van het Morkhoven fantasieclubje. Dat doet ze omdat ze niet mans genoeg is om een standpunt in te nemen. Ze is bang aanhang te verliezen…….. wel sneu eigenlijk, zoals het hele plotterclubje .

    • Dat kan ook zeker een argument zijn..plotters moeten natuurlijk de rij sluitend maken, en ach een leugentje meer of minder maakt dan ook niet meer uit.
     Het een sluit het ander niet uit.

  • Ik denk ex-scharrel. Ze reageert nl. niet meer bij Revolutionair. De kalverliefde is over na dat Ierland tripje. Waarschijnlijk is ze als een blok gevallen voor Coen Vermeeren.

 7. Ik denk dat de narcist Micha Kat stiekem maar wat trots is dat er een boek verschijnt waarin hij een hoofdrol speelt. “Het doet er niet toe wat ze over me schrijven, als ze maar over me schrijven.” Al die zogenaamde conflicten met Klomp, Vrijland, Myra, Hofstede, Reijnders, enz. kauwt hij eindeloos uit in zijn sneue video’s, in een wanhopige poging publiciteit te genereren voor het product Kat. Een buitengewoon inferieur product overigens, dat het zonder de goedkeuring van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen moet stellen.

  • Trots of niet, het is z’n enige onderwerp. Urgent!1!
   Voorheen werd ie betaald om over iets anders dan zichzelf te schrijven, of zag ie grote sommen geld in het vooruitzicht. Die tijden komen nooit meer terug. Ik volg eigenlijk alleen nog maar z’n youtube-kanaal. ROL is zo saai dat zelfs rollen met de ogen al te veel moeite is.
   Zelfs een plotter-soap heeft af en toe een frisse verhaallijn nodig. Het zit er niet meer in.

 8. Als je het “commentaar” (lees: stompzinnig gezever) leest van onze Wimp op het vonnis van Mauritz en het PV van de zitting van Hebben, dan bekruipt mij het gevoel, dat Wimp en Bonusje dezelfde personen zijn.
  Wat een complete waanzin; rijp voor de Long Stay.

 9. Hahahahahaha, die Bou ziet ze weer vliegen…. zonder enig bewijs weer eens van alles roepen.

  “Ik denk niet dat Marcel Vervloesem of De Koninck die stalking en e-mail verstuurde. Er is ook geen enkele relatie tussen Marcel en Erwin, dus ook dat is verdacht. Ik denk dat hier een geheime dienst tussen zit! En daar ben jij dan het slachtoffer van! Dat gun ik je niet.”

  slachtoffer van de geheime dienst……. hahahahaha, hoe verzint ze het weer. Alles om maar geen standpunt in te nemen. Waarom gaat ze niet gewoon bij die robby langs? Altijd hun mond vol met van alles, maar uiteindelijk is Bou net zo erg als de rest van de zielige plotters, bang om erachter te komen dat ze altijd onzin uitkramen…..

  Nou Bou, pas maar op, dadelijk komen we je halen vanuit de geheime dienst!

   • Eigenlijk mag ik het niet verder vertellen, maar we houden Echo Limo tot en met Prinsjesdag onder de ketamine. En Mike Kilo komt naar verwachting van pure ellende binnen afzienbare tijd op eigen gelegenheid naar 0031

   • Jo @jdtv Gisteren-avond al plan van aanpak doorgesproken met Klomp en Maarten Reynders.
    Bloedhonden trainen, bijlen slijpen en gaskamer schoonmaken want Kat beweerde dat we die hebben..vandaar #listtodo

    O ja, misschien is de waxinegooier er tussendoor geglipt, kan altijd gebeuren..*risico van het vak*

   • Volgens mij is E.L. onlangs overgeplaatst en het zou best mogelijk zijn dat de medicatie eindelijk aanslaat.
    Hij heeft nu vast geen zin meer in een debat met onze mopper-opa die zichzelf graag hoort praten en E. niet aan het woord wil laten 😉

    • E’s twitterfeed verstomde al op 9 augustus en het verbaasde me wel hoe weinig reuring dat bracht. En ook in de maanden ervoor was het alleen de mopperopa die zich er druk over maakte. Geen woord van MK, noch van Beo&Bea.
     Martelaar zijn is niet meer wat het was.

  • Boudine: type onderzoekster die niet verder komt dan de achtertuin van haar Zeeuwse woning. Al het bewijs staat gewoon op internet.

   • Als het er op aan komt liegen en bedriegen ze nog harder dan de msm….

    Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald…… dus Bou, hup hup naar Robby en ga het gesprek aan…… kijk naar de documenten en vraag die ook aan De Morkhoven fantasiegroep….die ga je vast niet krijgen van ze, of het zijn documenten uit het jaar 0, die je ook overal op internet kan vinden. Je kunt niet vasthouden aan een gedachteschim, vroeg of laat komt de waarheid toch boven tafel…. oh, vraag Vervloesem meteen om die band ….. hahahaha

   • Een weekje terug was Boe op haar blog in gesprek met “W”.
    Over “W” werd vroeger op Swap wel eens gesproken; nu gelukkig niet meer.
    Anyhow, Boe beweerde toen, dat Jasper S. hartstikke schuldig was en dat “W” maar eens naar de psychiater moest.
    Dus dat ze Morkhoven in het goeie perspectief gaat zien is gewoon een kwestie van tijd.

 10. weet je al hoe je gaat heten daar Teigertje ……… kan ik je toevoegen whahahahaha lekker gezellig :-))
  Zodat ik wat meer info van je krijg, zoals met welk merk shampoo je vachtje wast 😛

  Maar goed terug naar aarde de 12 punten van Micha kat …… wat een debiel, anderzijds is net zo strange dat een Ton Hofstede op alles reageert.

  • Het Swap team heeft in de afgelopen 24 uur crisisberaad gehouden nu onze Ton door drs. Kat als patsy is ontmaskerd. Gelukkig hebben we Caroly van Oostende nog. Die doet het best goed, vinden jullie ook niet?

Reacties zijn gesloten.