Vrijmibeau: Sink Hole

Dead Sea - Danger - Sink Holes

Dead Sea – Danger – Sink Holes

ani holech le’beit ha’sefer. Voor mij is de vakantie over. Ik ga weer naar school. Althans als ik de mega scoops van afgelopen week uit de Plotter-Efteling moet geloven. Maar is er nieuws? Is er iets dat mij anders zal laten denken? Nee natuurlijk niet. Beter, het is nog dramatischer dan ‘ever’.

Laat ik beginnen met de grootste grap: Micha Kat’s omduwen van de NPO. Lol, *proest*. Goed die les hebben we weer gehad. Het is een ‘haha’ en dat was het. Belangrijkste vraag die blijft hangen na deze onzin: ‘Beste lieve hardwerkende OM; wanneer wordt deze tot 10 maanden onvoorwaardelijk veroordeelde crimineel nou eindelijk eens opgesloten of behandelt?? Kies! Ons maakt het niet uit. Maar doe iets! Het is nu een ‘sink hole’.

De een na grootste grap is wat lastiger. Is grap 2 het nu al hilarisch stompzinnige boek “Peter is Gek” (titel onder voorbehoud) van puber-criminelen Brown/Kat, of is het toch het tergend schrijnende kansloze gestotter van ‘ik ga dit echt wel winnen’ Wim Dankbaar? Beide zijn ‘sink holes’. Het eerste duo is een ‘disaster waiting to happen’, en de tweede is een ‘rijke succesvolle man’ die zichzelf vrijwillig – inderdaad – de ‘sink hole’ in werpt. Met de laatste heeft niemand medelijden – want 1% -, maar toch. Voor beide geldt; verkomen is beter dan opsluiten.

Of is het toch, gewoon, omdat het echt zo enorm kansloos is dat je er eigenlijk niet meer om kan lachen; de ‘survival-week’ van Martin Vrijland? Echt, ik moest er zo om lachen, en toch weer niet. De propositie: Je gaat met mij (Martin Vrijland) een week naar Zuid-Frankrijk; geen drinken en voedsel zullen wij meenemen of bij ons dragen. Als er animo voor is, dan doe ik ‘matrix-les’.

What the f*ck” is dit? Suicide by Martin? Ik bedoel, het is ronduit gevaarlijk. Of zijn er werkelijk mensen die denken dat dit weekje ‘drama’ vooruitzichten biedt? Dat ‘Martin’ dit kan?! Dat Martin weet wat een ‘bes’ is? Ik voorspel; na twee dagen weet Martin het team van ‘nitwits’ niet meer onder controle te houden, en dan? De ‘blue’ of ‘red’ pil optie?! Veel geluk Martin, maar naast Hollywood heeft de wereld buitengewoon slechte ervaringen met dat gedrag van je. Zeker wanneer je verbiedt ‘eten of drinken’ mee te nemen. Oh ja, dat is iets met een ‘kers op de taart’ of een pyramide. Maar doe je ding: sink hole.

Whatever. Back to school is deze onzin natuurlijk allemaal niet. Daarvoor moeten we zijn bij radio-mama Myra. Die publiceerde deze week een “BREAKING” interview met “Robby van der Plancken”. Ik geef het eerlijk toe. Niets in mij deed een orgaantje ofzo twinkelen bij die naam. Maar als je lekker in de pedoplotter-wereld zit is deze man een held. Maar liefst twee uur plus had Myra uitgetrokken voor het verhaal van “Robby”. In twee delen, waardoor je bijna gedwongen werd om na het eerste deel, ook het tweede deel te bekijken. En dat was superk*t. Het is niets. Laat ik het zo zeggen; je zit twee uur naar een veroordeelde crimineel te kijken die uiterst sloom zijn eigen straatje schoonveegt. Het hele interview had niet alleen in 20 minuten gekund, maar het zou daarmee ook heel veel duidelijker zijn geweest: “losers will be losers” en daar helpt niets tegen. (L*llig man, dat je zo’n k*tleven hebt gehad.) Het doel? Zelfverklaard ‘super hero’ Marcel Vervloesem ontmaskeren tot de fantast die hij is. Heel België weet dat al, maar de Nederlandse notoir wat langzame #demmink ‘patienterie’ wil liever wat steviger pijlen in de wakkere hersenpan. Het resultaat? Nogmaals, een ‘sink hole’, want nergens kwam die ‘Robby van der Plancken’ overtuigend over. We weten nu, na f*cking twee uur, dat Robby gewoon een vet enge crimineel is met een rotjeugd en Marcel Vervloesem een rare criminele fantast. Nou, dat wisten we dus nog niet. Sink, sink, sink hole!!!

Meer kan ik er niet van maken. Deze week. Het is echt drama. Het plotterwereldje is een ‘sink hole’. Volkomen kansloos krijst het, maar er gebeurt werkelijk niets dat anders is dan 20 jaar geleden bedacht. Oh ja, dat was ik nog vergeten te melden: er is binnenkort een 9/11 conferentie; 15 jaar 9/11. In Utrecht. *zucht*… sink hole. Het zinkt steeds dieper. Vrijwillig.

Laten we dronken worden. Dag school. De bar is open. We gaan er gewoon voor. Het is vrijdag. F*ck the sink holes.

music
Bob Dylan – The Times they are a changin’

42 thoughts on “Vrijmibeau: Sink Hole

 1. Over survivallen met Martin: ik neem aan dat dat helegaar niet onder bezielende leiding is van Martin, maar dat ie gewoon z’n ~15% krijgt aan commissie. De prepper-winkel zal het verder wel verzorgen. Poeder genoeg.

  Sinkhole#7698:
  Beo & Bea deden een ‘crowdfunding’ oproep om een kleine duizend euro op te hoesten om een officieel onderzoek door het Nederlands Forensisch Onderzoeksinstituut naar de ‘natte handtekening’ onder het Rabobankcontract van Bea&ex-Beo.
  En lo-and-behold: dat bedrag is ook nog opgehaald. Hopelijk is er ook nog een paar euro over voor de aanschaf van een balk, waarover die resterende €950 gemieterd kan worden. Want de conclusie van de NFO gaat natuurlijk gewoon zijn dat dit contract bij de notaris gewoon echt is
  (nog los van het feit dat het ook werkelijk geen ene zak uitmaakt, omdat ze helemaal niet bestrijdt dat ze die handtekening zelf heeft gezet).

  Ondertussen houdt Koning Willem zich nog helemaal stil over al dit leed. Schandaaaalig!

 2. Het nieuwe filmpje van Micha Kat is op zich nog kleurrijk creatief te noemen, ware het niet dat hier zijn enorm zieke geest echt in de overdrive gaat…

  Wat een droeftoeter!!

  • Kat loopt duidelijk achter met zijn wanen over opgenaaide driehoekjes uit het jaar kruik. Gewoon een rfid tag onder de huid, en de NWO weet wie je bent. Het zoveelste fantastische joetjoepie voor de kat ze kut.

   • Zelfs voor de schizofrenen zijn er meerdere tags per pesoonlijkheid beschikbaar al naargelang de voorraad strekt. Er is dus hoop voor de complotterts.

 3. Die gek weet vast niet dat er in de Ardennen in de nacht en zo WOLVEN en LYNXEN rondlopen die je met alle plezier in stukken zal scheuren in je Plottertentje. En als je te zwak bent om te eten en te drinken ben je een makkelijke prooi voor the local wildlife. Achja, hebben de wilde dieren ook weer wat VERS VLEES! PLOTTERVLEES wel te verstaan…

  Want in een hotel slapen? Oh nee, die horen bij de illoemienatie!

 4. Er is natuurlijk helemaal niks mis met het leren van basale survival-technieken; je weet nooit of je ooit in een situatie belandt waarin het je leven kan redden.
  Daarnaast, het is een intense en meditatieve ervaring om gewoon een tijd helemaal op jezelf aangewezen te zijn, afgesloten van alles wat ‘beschaving’ is en je te redden met datgene wat je in je rugzak bij je hebt. Dan leer je ook van je zelf hoe je om gaat met die – onvermijdelijke – d’rop-of-eronder momenten waarop dingen akelig verkeerd dreigen te gaan.

  Het heeft dan ook niks te maken met complotter zijn, en je hebt er ook zeker geen Martin Vrijlands voor nodig.

 5. Bij deze, 1 ik ben nooit veroordeeld geweest voor zedenfeiten, dus zeker geen held in de pedo wereld zoals u omschrijft, ik vaar u dan ook vriendelijk maar uitdrukkelijk om dat te veranderen/verwijderen, dat ik niet overtuigend uitkom is uw mening, dat hoef ik ook niet elk woord is ondersteund met officiële documentatie, ben zelfs niet veroordeeld voor moord, maar doodslag als u dronken iemand doodrijd heeft u dezelfde straf denk daar eens over na,

  • Beste Robby, leuk dat je reageert.
   Er wordt nergens beweerd dat je veroordeeld bent voor zedenfeiten, maar ik geef toe dat het wellicht wat te cryptisch omschreven is. Ik heb het veranderd zodat het ook voor jou duidelijker is. Graag gedaan.

   Verder veel succes met je verdere leven. Ik hoop dat er nog wat van uw goesting verborgen ligt.

  • Heeft niks met een land te maken, tijgertje. Volgens een of andere zelfverklaarde culinaire Hollandse freak kan het nog gekker in een land dat 0.015 % van de wereldbevolking uitmaakt.

  • Het is helaas waar ;-( Nutella is the best, naast Pizza of Schnitzel. Uiteraard hebben we een betere Nutella dan jullie. Maar dat is natuurlijk niet echt een verrassing.

   Chocolade is gewoon geen discussie. En het is echt lekker met patat.

  • Micha Kat wil graag als ‘gekkie’ gezien worden. Dat, denkt hij, levert hem een voordeel op bij de rechtbank en houdt hem ‘out of jail’.

   De kern van die gedachte ligt bij zijn rechtszaken met het NRC. Toen werd het NRC deels in het gelijk gesteld, en deels ook niet; omdat Kat niet serieus te nemen was.

   Die strategie doet hij nu weer. En terecht natuurlijk, want er staat nog 10 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf open voor Micha, en een ‘taakstraf’ van 60 uur. Daar wil je wel de joker voor uithangen om daar onderuit te komen. Dus, doet Micha heel raar: “Ik ben gek, ik ben Micha”

   Tegelijkertijd wil Micha per sé serieus genomen worden door de ‘echte journalisten’, maar is dat een stap te ver. Dus jengelt hij bij blendle. En niemand wil hem daar plaatsen. Biedt hij wat aan bij zijn oude vrienden van de Groene, en die zien hem ook liever achter de tralies. Dus brandt Micha beide partijen ‘at will’ af.

   Het is echt een zielig verhaal

   Sterker, het zou mij niets verbazen dat het volstrekt onzinnige ‘plotterbadge’ videootje dat hij heeft gemaakt rechtstreeks te maken heeft met het feit dat zijn ouders niet een geldbedrag naar hem hebben overgemaakt deze maand. Micha’s holocaust-ontkenning, of beter belediging van holocaust-slachtoffers heeft alles te maken met het beledigen van zijn ouders. Verder echt niet.

 6. Robby van der Plancken met zijn broer. Het pakket bevat bevat vijf verschillende boeken van mij. Verjaardagskado van Robby aan zijn broer. Zijn broer is een grote fan van James Files.

 7. De 52e verjaardag van mijn tante Corrie uit Bakkum, afgelopen zaterdag. Naast haar zit oom Henk. Oom Henk is een grote fan van Volkert van der G.

Reacties zijn gesloten.