Art Monday: Petey Ulatan

Okay, vandaag is de Aarde niet rond. Ook niet plat (sorry jongens), maar lekker hoekig.

Meer van dit soort fraaie, briljante en middels prachtige video’s van de nu eindelijk als hoekig bewezen Aarde op het Instagram account van Petey Ulatan: imagination takes you everywhere.

Advertenties

26 thoughts on “Art Monday: Petey Ulatan

 1. Prachtig werk, met eigenlijk heel weinig views.
  Ik zou het liken
  (als ik niet mijn instagram-account had enkele maanden geleden had opgezegd omdat er niet langer een chronologische tijdlijn was).

 2. 😉 en Jonas heeft weer een nachtbesteding 😉

  Dit is volgens mij wel promising software: Plotagraph

  Maar wat ik briljant vind aan het werk van Petey Ulatan is dat hij in zijn animaties de daar aanwezige mensen of ‘werktuigen’ als volkomen ‘normaal’ of op hun gemak mee laat acteren. “Je loopt gewoon gezellig langs de rand van de wereld”.

  I like that.

   • hmm, ik weet wel wat fotografie, bijv met muzikanten, waar dit soort cgi echt verbluffend cool kan zijn. Dan is 300 euro snel terug verdiend. De emotie van die muzikanten en het moment van de track kan je dan wel heel erg goed benadrukken. Zeker omdat deze software zegt slecht 1 shot nodig te hebben om de animatie te kunnen maken.

    Kijk dit. Wacht tot 3 mins voor de drum solo, maar het gaat natuurlijk om de vest solo vanaf 4.00 mins. Briljant wanneer je die software loslaat op foto’s die je hier zou hebben kunnen maken.

 3. Ze is voor mij de Sade van de deephouse music …..

  Ik mis haar elke keer als ze in de buurt is door een of rare reden ❤
  Gelukkig is ze verhuisd naar Berlijn [vanuit VS, ze komt uit Oeganda] 😛

 4. Nooit van gehoord Ziva, heel bijzonder. Ik heb er de ballen verstand van dus meer kan ik er niet van zeggen.

   • Aha, zo zie ik Martin in ieder geval niet. Maar het staat hem vrij dat te denken van zichzelf, immers, hij moet zijn dagen voor zichzelf ook zinvol maken. 😉

Reacties zijn gesloten.