VrijMiBeau Personal

Deze tijd van het jaar noem je komkommertijd. Een tijd van het jaar waarin verder niks te doen is en dus kunnen we eindelijk relaxen bij de bar met ons favoriete drankje. Heerlijk nietsdoen, eindelijk dat boek eens lezen of dat uitstapje maken en verder geen zorgen… maar is het eigenlijk zo rustig? In plotterland suddert het wat na, het ziet er naar uit dat alle plannen die er waren om Demmink down te krijgen als een kaars in de nacht zijn uitgedoofd. Natrappen is wat rest, verdachtmakingen, dreigementen, scheldpartijen, hij zegt/zij zegt etc. etc.

In de echte wereld is er weer een aangifte gedaan tegen Ebru Emar, dit keer door een Turkse organisatie die niet eens de moeite hebben genomen om hun site ook in het Nederlands te vertalen. Momenteel loopt de Turkse kliklijn als een tierelier en proberen de Turken/ Nederlandse Turken hun verschil aan inzichten *kuch* op Nederlandse bodem letterlijk uit te vechten. Ook via verdachtmakingen, dreigementen, scheldpartijen, hij zegt/zij zegt etc. etc.

De Nederlandse Overheid blijft tot op heden nogal stil, natuurlijk vanwege het vluchtelingenakkoord dat er bereikt is met Turkije. De EU heeft zichzelf in een onmogelijke positie gebracht heeft door jarenlange struisvogelpolitiek en een totale administratieve wanorde te Brussel. Dankzij deze wanorde, het ontbreken van een fatsoenlijk registratie/ beveiligingssysteem heeft de EU haar lot in handen gelegd van een dictator en speelt mede hierdoor polarisatie een steeds grotere rol in o.a. Nederland. Rechtse groeperingen hebben nu dagelijks een field day dankzij een al jaren durende kortzichtig beleid.

Het is dus helemaal geen komkommertijd en ik begrijp niet hoe een Tweede Kamer doodleuk haar reces kan vieren terwijl er zoveel belangen spelen. Heel andere belangen dus als die van een meneer die ergens in een hostel steeds verder doordraait of mensen die tot in den treure oude koeien uit de sloot slepen terwijl irl de wereld in de fik staat. Maar dat is dan ook de core business van een plotter, zich afsluiten van de werkelijkheid.

139 thoughts on “VrijMiBeau Personal

Reacties zijn gesloten.