96 thoughts on “RIP: Munich

  • bild.de

   Auch Kinder unter den Opfern
   Im Klinikum rechts der Isar soll nach tz-Informationen ein Opfer mit Kopfschuss gestorben sein. Der Klinikchef bestätigt bei RTL, dass Kinder ins Krankenhaus gebracht wurden. Teils mit lebensgefährlichen Verletzungen.

 1. Dank Ziva, ja veilig hier, want bij mijn ouders in NL, samen met lief.
  Maar het komt natuurlijk wel erg dichtbij zo (dit is ten westen van Olympiapark/dorp, terwijl wij aan de oostkant wonen (bij de Olympiatoren/BMW-Welt), dus geen plek voor de dagelijkse boodschappen, maar af en toe zijn we er wel.
  Nu naar Luik, en dan maandag eens zien hoe de stad er aan toe is..

 2. Dat is nu geluk bij een ongeluk Jonas, verschrikkelijk. Een 18 jarige Iraans Duitse jongen en geen andere daders zoals het er nu uitziet.

 3. Die Vrijland is compleet gestoord geworden met zijn half doorbakken karbonade Analyse van de zaak. Hee maar die Islamietische volgelingen van God Vrijland vreten het op of het goud is.

 4. Wimp slaat de plank weer eens geheel mis.

  In deze reactie toont Wimp een fax uit 2008.

  En triomfantelijk meldt hij in een commentaar eronder:
  Laatste alinea van bovenstaand artikel. Let op! Na enkele malen schorsing en overleg beslist de rechter dat hij niet kan beslissen om Rashid’s verklaring in de openbaarheid te brengen! Die verklaring was dat Haval Ali Mawloud betrokken was bij de verkrachting/moord op Marianne Vaatstra en daarna gevlucht is naar Irak. Mocht niet in de openbaarheid! Hoezo geen doofpot? Hoezo geen collaboratie van de rechterlijke macht? De OvJ Tom Wiersma die het verhoor deed van Rashid is nu zelf rechter…

  Maar wat staat er nu eigenlijk precies in die laatste alinea?
  “De Rechtbank ziet er voorlopig van af om u als getuige te horen. Ik kan nu niet beslissen of het verstandig is dat uw verklaring in de openbaarheid wordt afgelegd. Daarom gaat deze zaak naar de rechtercommissaris.”

  Het gaat dus om de verklaring die R. als getuige in die knokpartij nog zou moeten afleggen en gaat helemaal niet over een verklaring die R. al had afgelegd in een andere geruchtmakende zaak. Laatstbedoeld punt wordt alleen maar als motivering ingebracht om te voorkomen dat R. over die knokpartij in de openbaarheid een verklaring zou moeten afleggen.

  Niet dat Wimp nu zal toegeven dat hij ’enigszins’ vooringenomen voor de zoveelste keer de volstrekt verkeerde conclusie heeft getrokken. Wimp is voorbij het ‘point of no return’ en kan niet anders meer dan klapwiekend om zich heen slaand de cel in met een daarop volgende -langdurige- periode met dwangverpleging.

  Het zal maar voor je in het verschiet liggen. Want nogmaals @Wimp, niet Justitie en de Rechterlijke Macht is corrupt. Het is je eigen ziekelijke obsessie en dolkomische incompetentie waarmee je jezelf de nek om hebt gedraaid. Het bovenstaande voorbeeldje is er het zoveelste bewijs van.

 5. Ik zou toch zweren dat Kat gisteren een artikel had over de openluchtvergadering van De Stem van de Straat, het tv programma van Salto waaraan hij zelf zou deelnemen. Terug te vinden bij Nico vd Ham. Maar nu is het weg. Weer ruzie achter de schermen?

 6. Reutlingen, machete-aanval door Syrische asielzoeker. Waarschijnlijk de schuld van al die schaamteloze reclames voor damesondergoed.

   • Er is veel op Twitter aan te merken, en zelf heb ik me daar nooit geregistreerd. Maar voor feiten die niet-PC zijn, zijn we er steeds meer op aangewezen. Een groot deel van de MSM bagatelliseert, verzwijgt, verdraait en liegt. (En hetzelfde geldt voor Europese overheden. Denk maar aan Rotherham, of aan Keulen.)

  • Ik las het gisteravond en had het ook al gearchiveerd vanuit de gedachte dat dit zoveelste debiele stukje nooit lang op het blogje van Wimp zou staan. En Wimp maar volhouden dat hij niet gek is en dat het belachelijk is dat de Rechtbank al eens een multidisciplinair onderzoek naar hem heeft gelast.

  • Staat inmiddels weer online. Na het lezen hiervan gaat Faek natuurlijk onmiddellijk het door Wim verzonnen complot opbiechten.

  • Omdat Dankbaar van gekkigheid niet weet wat hij nu weer moet schrijven. Een normaal mens stopt eens na honderd herhalingen, gaat eens wat anders doen in zijn leven, maar Dankbaar komt niet meer los van zijn onderwerp.

 7. En dan op een ratterige manier een autobedrijf vermelden met zijn lullige x3, zodat bekend is waar faek werkt of werkte, wat een eikel is het toch. Wim is echt het laagste soort wat een samenleving te bieden heeft…….

 8. Nu de nieuwigheid van wraking van de rechter er een beetje af is komt -als je jezelf enorm in de nesten hebt gewerkt met smaad, laster, valse beschuldigingen, het verspreiden van leugens etc. etc.- het doen van aangifte tegen diegene die niet te beroerd is je daar voor aan te pakken blijkbaar in de mode.

  Net als Wimp, volkomen kansloos.

  • Nou daar zal die lieve meneer Baybasin (stuur hem eens een kaartje, let wel op de adreswijziging!) wel heel blij mee zijn. Met die transfer hebben ze precies het tegenovergestelde bereikt van wat ze wilden: Baybasin zit nu in de PI in Vught en dat is bepaald geen stap in de richting van meer vrijheid. Eerder een stap richting zwaardere detentie met nog minder vrijheden. En dat allemaal buiten Baybasin zelf om, die heeft ongetwijfeld niets van deze actie geweten want anders had hij het wel geprobeerd te voorkomen. Het toont het grenzeloze onbenul van deze groep zelfbenoemde vrijheidsstrijders maar weer eens aan. Et tu, asinus. Maar goed, JDTV mocht in het vliegtuigje mee dus die had de dag van z’n leven. Toch nog een winnaar in deze total mission failure.

   Met zulke vrienden heeft die lieve meneer Baybasin geen vijanden meer nodig.

 9. Je zit weer een stuk in de ruimte te brabbelen de Mink.

  De missie is inderdaad geslaagd. Naar Vucht is het een stuk minder ver vliegen en dat scheelt in de kosten als we morgen weer een rondje boven de gevangenis draaien. Eens kijken of ze hem dan weer verplaatsen!

  Zo komt die man tenminste ook nog eens buiten. Eerlijk gezegd ben ik wel jaloers op hem, want niet iedereen mag zomaar een ritje mee in de politieheli! 😉

  • Dat is precies de kern van de zaak. Jij vond dit fantastisch om dit te doen. Niet omdat dat in het voordeel van Baybasin zou kunnen uitpakken maar omdat je je kinderwens in vervulling zag gaan: in de cockpit van een echt vliegtuig mogen zitten. En je kon tijdens de voorbereiding nergens anders meer aan denken, die hele sleep en de achterliggende boodschap waren maar bijzaak. Waarschijnlijk heb je de nacht ervoor slecht geslapen van de opwinding: niet voor de gevolgen voor Baybasin maar omdat je mee mocht in het vliegtuigje. Heb ik gelijk of niet?

   En ondertussen was er niemand in de groep die dacht aan de mogelijke negatieve gevolgen van deze actie, terwijl die door een kind voorspeld hadden kunnen worden. Wat hadden jullie nou verwacht? Dat Baybasin ad hoc vrijgelaten zou worden zodra jullie met die sleep over de PI vlogen? Dat dit verder zonder gevolgen zou blijven? Dat de gevangenisdirectie lachend de schouders op zou halen? Dat Baybasin vol ontzag gecomplimenteerd zou worden door door z’n medegevangenen? Nee natuurlijk niet: dit soort dingen veroorzaken onrust in een groep gedetineerden en dat geeft gevolgen voor het lijdend voorwerp van die onrust. Die wordt afgezonderd van de rest. Ergo: Baybasin zit nu in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught, een inrichting die niet bepaald bekend staat om z’n prettige gevangenisregime. En dat allemaal mede dankzij een puber die droomde over stoere vliegtuigjes. Heb je er eigenlijk nog een echt pilotendiploma voor gekregen, JDTV?

   Gelukkig vond JDTV het prachtig dat Baybasin midden in de nacht in de politiehelikopter mocht. Dat had hij zelf ook wel gewild. Taatuutaatuu!

   • Wat ben je opeens begaan met het lot van Baybasin na al die jaren van stilzwijgen.
    Trek je je het echt zo aan of zie je het weer als een mooie kans om jezelf moreel superieur te vinden enz. Beetje treurig dat je het nog steeds niet onder je eigen naam durft te doen. dat zegt veel over je!

    Ik heb een paar jaar in de kleine luchtvaart gewerkt, dus van een vluchtje maken lig ik echt niet meer wakker. En ja ik heb er heerlijk van genoten. Vier uur lang zonder deur in het vliegtuig, naast een van de mooiste sleepvliegtuigen van Nederland. Het weer was perfect en we zijn ook nog eens nergens tegenaan gevlogen. Onderweg heb ik zoveel mooie dingen gezien, dat ik niet eens zou weten waar ik moet beginnen om het allemaal te vertellen. Het mooiste moment was natuurlijk wel toen we boven de bajes hingen en luchtverkeersleiding ons op verzoek van de politie wegstuurde. Op dat moment zag ik alle vervolgstappen al voor me en de rest van de vlucht flapperden mijn wangen omdat ik zo’n grote glimlach had.

    Dat met die heli is natuurlijk helemaal geweldig voor Baybasin. Hoeveel mensen die levenslang hebben krijgen er nu helikoptervluchtjes aangeboden. Als je je helemaal kapot zit te vervelen in zo’n bajes, waar je toch de rest van je leven moet doorbrengen, dan lijkt zo’n vluchtje mij persoonlijk wel 2 weken verzwaard regime waard. Want dat is hoe lang hij daar blijft zitten tijdens het onderzoek naar deze kwestie. Dat je dat ook maar weer even weet met je krokodillentranen!

    De gevangenen zijn het niet eens met de beslissing om Baybasin in verzwaard regime te plaatsen en zij zijn inmiddels om deze reden in hongerstaking gegaan. Het is nu zaak voor justitie om heel snel een paar hele wijze beslissingen te gaan maken, voor dit echt uit de klauwen gaat lopen. Jij hebt gelijk en die gevangenen ook! Het was onze schuld dat wij daar vlogen en dat er naar ons gezwaaid werd vanaf de grond. Daar konden Baybasin en de anderen die in isolatie geplaatst zijn niks aan doen. Dit is nu net de reden waarom de genomen beslissingen ook onlogisch en onterecht zijn. Baybasin wist niets van deze actie af, dat wij precies tijdens het luchten boven de bajes hingen was ook meer geluk dan wijsheid. Waarom moet hij hier op deze wijze voor gestraft worden…..puur omdat zijn naam op die banner stond?

    Nee De Mink. Je bent gewoon een ouwe mislukte trol die het kan blijven proberen, maar uiteindelijk heb je gewoon niks in handen. Ik ben oprecht en niet omgekocht en probeer het hele verhaal gewoon zo goed mogelijk in beeld te brengen. Natuurlijk ben ik blij als mensen luchtreclame als effectief actiemiddel zien en ik ook nog eens mee mag vliegen. Wat had je dan willen zijn relllende ME’ers en brandbommen? Het zieke aan jouw persoonlijkheid is dat je graag leed bij anderen wil zien en je het er als het even kan ook nog wil inwrijven om je ego te bevredigen. Wat dat betreft ben je misschien wel net zo ziek in je bolletje als Micha Kat.

    Misschien moet je daar eens over gaan nadenken, in plaats van komen aanzetten met je zoveelste flut theorietje. Wat dat betreft ben je ook echt een van de minst creatieve complotdenkertjes in de scene!

    Ga je schamen…..

    En ja als ik de kans zou krijgen vlieg ik heel graag mee met de politieheli om eens mee te maken wat ze doen. Het is niet alleen het meest nuttige luchtvaartuig van Nederland, maar ook nog eens een vliegende camera! Ik kom er oprecht voor uit dat ik jaloers ben op de mensen die dat werk doen. Met zo’n machine in je handen kun je echt een verschil maken en dat is een heel mooi iets! Taxivluchtjes van bajes naar bajes zijn naar mijn mening echt een verspilling van vlieguren voor zo’n machine. Echt schandalig!

    Na al je wijze woorden zit ik me nu trouwens wel af te vragen wat voor brevet jij eigenlijk wel niet moet hebben…….een van onvermogen misschien?

 10. Ik kan mij niet voorstellen, dat Adele van der Plas hele dagen bezig is met de juridische bijstand van de goudeerlijke koerdische zakenman Baybasin.
  Gelukkig voor haar lijkt het er op, dat 3 levensgevaarlijke (Lees: goudeerlijke touristen) RAF’ers zich ophouden in Nederland.
  Die kunnen vast wel wat bijstand gebruiken van een bewonderaar.

  Verder nog dit.

  Ergens op deze site wordt gesteld, dat Wimp een soort Kat light is.
  Daar ben ik het niet mee eens. Kat is net als onze Donnepon volkomen gestoord met op zich krankzinnige denkbeelden (NWO,in stukken gesneden baby’s, te vergelijken met een platte aarde), maar verder redelijk ongevaarlijk.
  Wimp daarintegen is een psychopaat die het leven van vele mensen tot een hel maakt. Min of meer te vergelijken met een schrijftafelmoordenaar.

 11. Kostelijk al jullie commentaren.

  Tijdelijke terugtrekking van boodschap aan Faek had te maken met timing. Een vriendin zei me dat ik dat nu nog niet moest doen. Ik was het met haar eens.

  Schrijftafelmoordenaar? Toe maar! Wie vermoord ik dan? Met wie van mijn “slachtoffers” hebben jullie zo’n medelijden?

  Wim

  • Wimp, imbeciel weekdier dat je er bent, mensen geestelijk kapot maken is ook een vorm van moord, maar dan erger. Want als je echt vermoord wordt, heb je daarna wel rust.
   Overigens, die vriendin van jou, is dat een verpleegkundige uit het GGZ-circuit, of wordt die ook verpleegd in zo’n instelling?
   Vriendin van Wimp, dat gun ik mijn ergste vijanden niet.

  • Ach ja WimP, om dat te kunnen begrijpen is nou eenmaal enig empathisch vermogen nodig, en dat is nou precies wat er ontbreekt; met de beste wil van de wereld heb je geen enkel idee wat dat is.

   Net zoals je bv. een begrip als ‘daderkennis’ maar niet onder de knie krijgt, en daar zelfs als het je 10x verteld wordt toch nog een eigen draai aan wil geven, is zelfs de woordelijke betekenis van het woord ‘empathie’ te hoog gegrepen voor je (steeds als je het probeert, lijkt het alsof je denkt dat het een synoniem is van ‘sympathie’). Laat staan dat je zelf in staat bent tot een stukje empathie

   En daarom staat er dus ook (weer) in je vonnis dat je geen enkel inzicht toont in het kwalijke van je gedrag.
   En omdat je dat niet kan zien, ga je jaren als een monster te keer. Een monster dat met geen mogelijkheid in kan zien welk ontstellend leed ie veroorzaakt. Een monster dat profiteert van het gebrek aan daadkracht van de rechtstaat, en dus zolang nog op straat mag zijn.

  • Tijdelijke terugtrekking van boodschap aan Faek had te maken met timing

   Die ‘vriendin’ van je heeft natuurlijk helemaal gelijk Wimp. Iets op zondagavond plaatsen waaruit blijkt dat je een zwaar gestoorde idioot bent is niet zo handig. Daar kan je beter mee wachten tot dinsdagochtend. Dan kom je een stuk minder idioot en gestoord over.

 12. Wimp, Imbeciel weekdier? snappen jullie nu echt niet dat schelden en schimpen zwak is?

  Vriendin van Wimp? Och, ik heb er zoveel. Sommigen uit jullie eigen gelederen.

  Kunnen jullie ook even aanduiden voor wie ik een empathieloos monster ben? Wie zijn mijn “slachtoffers’, met wie jullie zo’n medelijden hebben? Name the names. Dan kunnen we wellicht een zinvolle discussie aangaan?

  Wim

  • ach ach ach, daar komt de charme-poging maar weer ’s uit de kast. Echt niet doorzichtig, hoor. Nu is ‘schelden en beschimpen’ natuurlijk weer ‘zwak’, want helahola, dát mag alleen WimP natuurlijk. Je eigen dronken scheldmailtjes ineens weer vergeten, WimP?

   Er is je de afgelopen jaren al honderden keren verteld voor wie jij het empathieloze monster bent, en als je dat nú nog steeds niet weet, of beter gezegd: doet alsof, want je weet het verdomde goed, dan maakt het ook niet uit om dat nóg een keertje te doen, omdat er dan zogenaamd ‘een zinvolle discussie’ uit zou komen. Die komt er niet. Binnen 3 zinnen zit het toch alweer op dooddoeners “maar ik heb getuigen die die weten dat Faek op 3 mei is afgevoerd”, en dan gaat de sleetse plaat weer verder.

   Vastgeroest in zelfgecreeerde wanen, en rücksichtloos jarenlang aan een dood paard trekken ten koste van een getormenteerde familie.

   Verder is “vrienden” zijn met iemand iets totaal anders dan opzichtig slijmen omdat je de illusie hebt dat die ander iets voor jou zou kunnen doen. Maar ja, ook dáár heb je weer die empathie voor nodig om dat te begrijpen..

 13. “Er is je de afgelopen jaren al honderden keren verteld voor wie jij het empathieloze monster bent, en als je dat nú nog steeds niet weet, of beter gezegd: doet alsof, want je weet het verdomde goed, dan maakt het ook niet uit om dat nóg een keertje te doen, omdat er dan zogenaamd ‘een zinvolle discussie’ uit zou komen. ”

  Zal best, maar ik snap het nog steeds niet. Herhaal nog even voor wie ik een empathieloos monster ben. Come to the point! voor Wolfgang? Voor Stephanie? Voor Faek? Voor Rida? Voor Riad? Wie bedoelen jullie? Toch niet Joris Demmink en Harm Brouwer?

 14. “Zal best, maar ik snap het nog steeds niet.”
  De zin die je eigen treurigheid het beste samenvat.
  Alleen een volkomen zelfgeobsedeerd empathieloos monster kan een getergde moeder van een verkracht en vermoord kind een emailbericht sturen met de vraag “zich voor te stellen hoe één dader haar zowel vaginaal als anaal verkrachtte”, terwijl na 12 lange en zware jaren strijd, ein-de-lijk de dader gevonden kon worden. Nog los ervan dat die email eerst en vooral de sexuele incomptetentie van WimP zelf benadrukt, is het gewoon bijna niet te bevatten dat iemand het in z;’n botte hoofd kan krijgen zo iets te sturen.
  En dan is dit nog maar een van de tientallen of honderden voorbeelden waarbij WimP als vleesgeworden egocentrist zich geen enkele voorstelling kan maken wat zijn stalk/mail/bel/publiceergedrag teweegbrengt bij een ander.

  Ook in je volgende vonnis gaat het weer staan: “we rekenen het de veroordeelde vooral zwaar aan dat hij geen enkel besef heeft van het kwaadaardige/kwalijke van zijn handelen”.
  En zo zal het doorgaan totdat uiteindelijk die onvermijdelijke dag komt dat ze je in een hokje stoppen, omdat je in de open maatschappij niet te handhaven bent. Het jammere is dat het rechtssysteem zo sloom werkt, en dat je slachtoffers nog lang moeten wachten op die dag.

  • Het jammere is dat het rechtssysteem zo sloom werkt, en dat je slachtoffers nog lang moeten wachten op die dag

   Helemaal mee eens. Maar waar die slachtoffers nu moed uit kunnen putten is m.i. dat dit heel definitief gaat eindigen voor Wimp. Hij is in zijn proeftijd in de fout gegaan wat Wimp een onvoorwaardelijk straf heeft opgeleverd. En in hoger beroep zal -onder een door hemzelf gecreëerd steeds slechter gesternte- hoogstwaarschijnlijk een hogere straf incluis een multidisciplinair onderzoek worden geëffectueerd.
   Dan volgt nog een civiele procedure aangaande ‘Het verboden dagboek’. Dat gaat Wimp zijn laatste centjes kosten en als klap op de vuurpijl is daar het volgende incompetente broddelwerkje (had ik dat al eens gezegd?) van Wimp zelf nog. Daar kan met de uitspraken van de voorgaande procedure(s) meteen korte metten mee worden gemaakt.

   Het ziet er in het geheel niet rooskleurig uit voor Wimp.

  • Wat 100% zeker is, en het enige wat relevant is: jij hebt haar- sinds de arrestatie van Jasper – nooit gevraagd wat zij denkt of meent. En dát is waar je onmenselijkheid begint.
   Ze smeekte André Vergeer om overal buiten gehouden te worden, de dag na de arrestatatie toen haar leven een andere wending nam. Maar nee, het was ze niet gegund door de egocentrische beesten, ze moest en zou worden misbruikt als het excuus ‘voor wie we dit allemaal doen’; want helahola wat zou dat toch fijn veel aandacht genereren als haar naam op de cover zou staan.
   Met als trieste trieste dieptepunt dat je haar AOW in beslag neemt, omdat zelfs de jarenlange rechtzaken tegen je, met als doel je te laten stoppen, het kwartje nog niet doen vallen.
   Wat voor vreselijk onmens ben je dan, WimP?
   En ik vind het best erg dat wij als maatschappij een moeder van een bruut vermoorde dochter niet kunnen beschermen tegen dit soort schoften.

 15. ‘Jonas J, Je gelooft werkelijk dat Maaike meent dat de moordenaar van haar dochter achter de tralies zit?’

  Dankbaar denkt nog altijd dat hij de spreekpop van Maaike is.

  • Precies, je hebt het nooit gevraagd. Ik ben dus prima geïnformeerd. Het is exact waar dit over gaat.

   “maar vele anderen wel”
   maak daar maar van: enkele anderen. Dat zijn dan: de aartsleugenaar Mauritz en verder Gea en Akky (misschien nog een of 2 anderen), dus ook nagenoeg geen contact met haar hebben gehad, die er een belang bij hebben om het waanidee dat Maaike achter je zou staan overeind te houden, en je dus voorzien van wat zij denken dat Maaike zegt.
   En omdat ze je iets vertellen wat je graag wil geloven, blijf je je dan daar maar aan vastklampen.

   Je hebt geen idee wat er speelt in het leven van Maaike: jij niet, Akky niet, Klaske niet, Gea niet en Hans Mauritz al helemaal niet. Het is een grote circle-jerk om elkaar proberen wijs te maken dat Maaike hier achter zou staan, Het is niks meer dan een ‘I want to believe’, omdat je je er wel aan móet vasthouden omdat je anders al helemaal geen morele verantwoording hebt voor je wandaden.
   En zelfs na bijna 4 jaar ben je nog te dom en te eigenwijs om dat idiote idee te herijken. Je bent geen vriend van Maaike, geen steun en toeverlaat.

   Je bent een egocentrisch monster die slachtoffers van een misdrijf hardnekkig misbruikt voor eigen gewin, de kwelgeest die vastbesloten is ‘zijn gelijk te halen’ terwijl niemand ‘m daarom gevraagd heeft, niemand van de betrokkenen achter ‘m staat, en die daar herhaaldelijk voor veroordeeld is.

   • We zien hier het stereotiep gedrag van een onverbeterlijke stalker die niet gehinderd wordt door voortschrijdend inzicht. Wat de moeder van Marianne Vaatstra ook zegt, wat ze ook schriftelijk meerdere malen vraagt, in de zieke bovenkamer van Wimp is dit allemaal ingegeven door de overige leden van het gezin en staat de moeder van Marianne Vaatstra nog steeds voor de volle 100% achter de hersenschimmen van deze zot. In de waanwereld van Wimp dan.
    Maar ook al wordt het geduld van een normaal denkend mens hier wel heel erg op de proef gesteld, en is dit met name voor het gezin Vaatstra-Terpstra te gek voor woorden, beseft Wimp niet eens wat hij over zichzelf heeft afgeroepen. Dat gaat hem echt rauw op zijn dak vallen. Ook al is dit een schrale troost voor het gezin Vaatstra-Terpstra.

  • Het is niet Wimp die Wolfgang Hebben van de meest vergezochte zaken ongefundeerd heeft beschuldigd, het is niet Wimp die zegt dat Maaike nog steeds ‘achter hem staat’, nee, het zijn ‘allemaal anderen’ die dat beweren.
   Zie hier de laffe hond en incompetente idioot die er wel mee in de spotlights wilde staan en aangemoedigd door een stel nóg grotere idioten -die dan nog wel zo handig zijn om veilig aan de zijlijn te blijven staan- nu midden op het veld voor een vol stadion met zijn broek op de enkels staat.

 16. Micha die de waarheid wilt weten en Myra die nooit hoor en wederhoor heeft toegepast voor of naar haar ‘radio’ uitzendingen.
  Ik werd ook door Myra belasterd zonder dat ze een weerwoord aan mij vraagde voor of na de uitzending. Maar wel mijn naam uit angst weerhield in haar uitzending en ik wel wist dat het over mij ging. Maar ze wel in die uitzending beweerde dat ik haar ‘ook zou hebben ‘bedreigt’ en ze bang was voor mij, terwijl daar ook niks van waar was.

 17. Luister goed in het begin….Myra zegt: Ja ik hoorde van een vriendschappelijk vriend en daarna dacht ze dat Yvonne van Hertum wel oké zou zijn…… Luister en ervaar hoe Myra tot haar gedachtegang komt en daarmee juist mensen belasterd met alle gevolgen van dien!

 18. Beste Mart, ik heb echt helemaal niets met heel dat wereldje rondom zelfbenoemde pedofieljagers. Yvonne van Hertum is er niet meer, we hebben haar ooit op bezoek gehad met een filmpje waar we geen behoefte aan hadden. Zo heb ik ook totaal geen behoefte aan info over die fittie van jou met Myra, alles rondom die van Hertum wil ik hier liever niet zien.
  Dus laat het a.u.b bij deze reacties over van Hertum en haar vriendschap met Myra en jouw rol in het geheel.

 19. De echte achtergronden, los van Mart’s fittie van tien jaar terug: Bart heeft zich kennelijk vóór de verhoren uit laten kopen. (Ik sta niet in zijn schoenen, dus ik heb daar geen oordeel over).
  Myra wist dat toen al, en hield dat stil, maar komt er nu toch mee naar buiten, omdat ze met name door Kat stelselmatig wordt afgebrand als werkend voor JD, in de gebruikelijke grievende bewoordingen.
  Google maar eens op Myra vuile jodin moffenhoer

  Filmpje, vandaag door Myra geplaatst: https://www.youtube.com/watch?v=efvHVP6Qcm8

  • Hmm, volgens Chris Klomp klopt dit verhaal niet @Johan Boosman. Kijk maar in zijn TL. De advocaat van Van Well heeft de antwoorden.
   Myra gelooft wat Bart zegt en dat is de verklaring waarom Myra dit zegt volgens Klomp.

   • Ik heb het twitterdraadje gelezen en er op gereageerd. Myra leest letterlijk het gesprek met Bart voor, dus daar ligt het niet aan. Dus of Bart liegt, of Klomp liegt, een van de twee.
    Dat Bart liegt kan ik me voorstellen; die is heel erg de weg kwijt.
    Van Klomp valt het me tegen, dat hij er wel op twitter over begint, maar het verder in het ongewisse laat, terwijl hij suggereert dat hij meer weet. Begin er dan niet over, denk ik dan.
    Vandaar, dat ik af en toe snak naar een type als Karel Maasdam, die gewoon zonder omwegen zei wat hij van die poppenkast vond 🙂

    • Wie zegt dat Van Well de boel niet aan het opkloppen is? Erg duidelijk is hij niet.

     En dan denk ik weer aan die vage herinneringen van Van Well aan zijn achterbank ontmoeting met iemand die gaandeweg Joris werd. Alleen kon hij zich die persoon niet voor de geest halen. Maar het was Demmink, dat weer wel.

    • Klomp heeft over de advocaat van Van Well bellen maar die zit toch echt wel met geheimhoudingsplicht als het om zijn cliënt gaat lijkt mij. Het ging ook al om een oudere tweet van Van Well, dus waarom komt Chris nu pas met het RT- en van die bewuste tweet?

     • Zoals gezegd: Klomp valt me hier zwaar tegen. Die tweet is twee weken oud.

      Wat Bart betreft: hij vertelt in het gesprek met Myra over zijn twee stoornissen. Ik neem aan, dat hij die heeft. Dat hij zich JD herinnert valt hem dan niet kwalijk te nemen. Die rat van een letseladvocaat wist dondersgoed dat die herinnering hoogst waarschijnlijk niet echt was, maar hij heeft het vuurtje toch flink opgestookt. Behalve dat Bart in zijn jeugd is misbruikt, is hij nu ook misbruikt door een stelletje hyena’s met dollartekens in hun ogen en/of een of andere idiote Demmink-obsessie.
      En Bart ligt nu volledig in de kreukels.

     • De stoornissen van Van Well zijn heel complex, maar ook hij kan manipuleren of een eigen wereld creëren met zijn waarheden. Maar die advocaat bellen lijkt mij i.i.g. zinloos. Ja, 1 verklaring is niet voldoende zoals Chris net uitlegde aan Myra.

      En Demmink is voor velen een verdienmodel, zolang het allemaal wat wazig blijft zijn er meer mensen geïnteresseerd.

     • Bart van Well heeft Myra gewoon lekker zitten voeren en met het verzinsel te zijn benaderd voor een afkoopsom of iets dergelijks willen suggereren dat Demmink hiermee indirect een schuldbekentenis deed zoals Kat uiteraard meteen in zijn gebruikelijke kapitalen schuimbekt.
      Lieden zoals Van Well, Koos van Woudenberg en Kat verzinnen ‘de feiten’ gewoon waar je bij staat. En figuren zoals een Myra geloven dat meteen als het ook maar een beetje in haar ideeën past. Het lijkt wel alsof Myra wat kritischer wordt maar ze is en blijft een doodgewoon en vooringenomen complotgekkie die ook helemaal opgaat in een fantasie ‘onderzoeksjournalist’ te zijn.

     • “Bart van Well heeft Myra gewoon lekker zitten voeren en met het verzinsel te zijn benaderd voor een afkoopsom of iets dergelijks willen suggereren, dat Demmink hiermee indirect een schuldbekentenis deed zoals Kat uiteraard meteen in zijn gebruikelijke kapitalen schuimbekt.”

      Sapperdeflap!
      Blijkbaar heb je het filmpje niet bekeken, en slaat je eigen fantasie hier flink op hol. Je zoekt er een masterplan achter, dat er gewoon niet is.
      Van Well is geen schaakgrootmeester, hoor!

      Wat Myra betreft, die gelooft niet alles en doet kritisch onderzoek, zonder aanzien des persoons. Haar missie lijkt te zijn het zuiveren van de plotterwereld, door een flinke schoonmaak, om de plotterwereld geloofwaardiger te maken, zeg maar.
      Haar track record omvat inmiddels het definitief ontmaskeren van
      1) Samson de Rolodexman
      2) Marcel Vervloesem
      3) Koos Woudenberg
      om haar drie grootste trofeëen maar even aan te vermelden.

      Ik geef het je te doen.

     • Nou nee *kuch* de ontmaskering van Koos kwam toch echt hier vandaan, Myra was in die tijd woest op ons, Koos was dat uiteraard al lang. Er is toen ook nog wat geklooid met schoolfoto ‘s. Je geeft haar teveel credits, er is n.a.v. artikelen op Swap op de achtergrond het een en ander gebeurd dat de vertrouwensbreuk betekende tussen die twee.

      Juist in die periode stuurde Myra Yvonne van Hertum op ons dak, in het kader van het pedofielenjagen.

      Myra is aan het eind van de dag precies zoals Ziva haar net beschreef in het draadje onder Personal, het draadje op twitter gaat trouwens ook nog even door.

     • Ja precies. Het Koos Woudenberg is een HOAX is credit Teigertje.

      Myra heeft destijds nog braaf Koos ge-interviewed langs een serieus winderige dijk. De opnames waren ook slecht (JDTV bedankte voor de job of had geen tijd).

      Myra, zo gaat het verhaal, besloot vervolgens om een deel van het budget met de alternatieve camera-man in een hotel in Sexbierum om te zetten. Ik geef haar geen ongelijk. Sta je daar in de middle of nowhere, met een idioot die je al na 10 minuten door hebt. Maar je bent in Sexbierum? Wat doe je dan best? Sex hebben in Sexbierum natuurlijk.

      Geen idee of het een waar verhaal is, maar als het waar is, kan ik er alleen maar om lachen. You go Girl 😉

     • Oeps, @teigertje, je hebt helemaal gelijk.
      Omdat ik er geen al te langdradig verhaal van wilde maken ging ik te kort door de bocht met mijn te bondige formulering.

      Met de ontmaskering van Koos bedoelde ik eigenlijk aan te geven, dat Myra het bedrog van Koos binnen de plotterwereld uitgebreid aan de kaak stelt; tot op de dag van vandaag. Als je @corrumpere een beetje volgt, dan weet je hoe dat in zijn werk gaat. Haar verdienste is dus inderdaad niet het ontdekken van zijn bedrog.
      Aan die exposure hangt een flink prijskaartje, inclusief bedreigingen in de privé sfeer.

      Fijn weekend verder!

     • In die periode hebben er meer mensen werk van gemaakt bij Swap, dat van die schoolfoto was bijv. niet mijn werk. Je kunt het eigenlijk allemaal wel onder het betreffende artikel lezen.

      En wat betreft het verder exposen van Koos, mijn mening is dat Koos het vervolg helemaal zelf heeft gedaan met zijn aparte verhalen op zijn website, zijn vreemde gedrag op twitter enz. Myra was in die tijd ook nogal actief op boublog.

     • en slaat je eigen fantasie hier flink op hol.

      Op hol slaan zou betekenen dat ik het niet onder controle heb. In dat verband zou ik dan liever stellen dat mijn fantasie regelmatig in volle galop gaat. Dát kan ik alsdan zeker niet ontkennen 😉

 20. De ronduit zielige en eenzaam malende Micha Kat is ook zoooooo voorspelbaar. Telkens als hij zich weer in allerlei bochten moet wringen om zijn ongebreidelde woede en obsessieve frustraties over ‘zijn’ Demmink levenswerk -dewelke juist mede door zijn debiele uitlatingen als een nachtkaars is uitgefloept- naar een ongekend succesverhaal van zijn ‘inspanningen’ moet ‘spinnen’, is daar ook altijd de ondergang van De Telegraaf onlosmakelijk mee verbonden. En die ondergang is nu definitief. Voor de 11.361e keer. In een welhaast wel heel erg beperkt wordende ‘woordenschat’.

  En @Micha, je kan dan wel wild om je heen kleunend beweren dat je met allemaal amateur ‘journalisten’ te maken hebt maar dan roep ik toch maar weer even in herinnering, dat je er bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) als een incompetente idioot met een ferme trap onder je paranoïde reet bent uitgebonjourd vanwege “totaal ongeschikt” voor het vak.
  Wat is overigens de status van je gerechtelijke stappen tot rehabilitatie? Wil dat een beetje vlotten?

  • Die vragen zijn veel te ingewikkeld, @voornaamgenoot.

   Om half één vanmiddag was Kat nog de enige plotter, die in zalige onwetendheid verkeerde over het filmpje van Myra, en geeft hij Poes Mis nog een paar vegen uit de pan over Myra’s zogenaamde onthullingen.
   Verder doodt hij de tijd met een riedeltje over de kleurplaten van de Telegraaf en een stukje in de Groene, dat hij blijkbaar niet eens heeft gelezen.
   Hij drinkt nog een liter zwarte koffie, en zijn kater trekt langzaam weg.

   Ongeveer een kwartier daarna ziet hij ineens het filmpje, maakt een 180 graden draai, en meldt trots, dat wat nu over Van Well bekend is geworden te danken is aan zijn onthullingen.

   Aan zijn onthullingen.
   Waarschijnlijk gelooft hij het zelf, de leipo.

  • “”als een incompetente idioot met een ferme trap onder je paranoïde reet bent uitgebonjourd vanwege “totaal ongeschikt” voor het vak.

   was gebasseerd op zijn grappen grollen naar een ander lid Bart Mos, in een eerdere fase hebben ze zelfs Kat nog een finacile injectie gegeven van 5000,- ivm met zijn rechtszaak tegen Westenberg.

   Kat had in de Bart Mos zaak nog een mogelijkheid om in verweer te gaan gaan met een periode van 3 maanden, Kat was destijds te lui ondanks dat hij dit wel op de website aandacht aan had geschonken en dus op de hoogte was van het termijn.

 21. Johan Boosman (werktuigkundige) juli 31, 2016 om 19:16 Beantwoorden

  Zoals ik zei: eigenrichting is altijd af te keuren.
  De realiteit is dat de koerdische gemeenschap er niet van gediend is, als je – op zijn Hollands gezegd – “aan hun vrouwen komt”.
  En dat men daarvoor niet naar de politie stapt, maar dat men zelf maatregelen treft.
  Dat ik dat van harte zou toe juichen, geef ik grif toe, maar een bedreiging is toch echt iets anders.

  Boosman, Ik vrees dat je Koerden, en met name Faek, onderschat. Of eigenlijk overschat. Ik overschat jou niet als ik stel dat jij een laffe anonieme pissebed bent. Je spreekt jezelf bovendien tegen. Eigenrichting is af te keuren, maar anderzijds toe te juichen!

  Dit was de grootste belediging die je Faek had kunnen maken. Het is wel duidelijk dat je niets over Faek weet.

 22. “”Die rat van een letseladvocaat wist dondersgoed dat die herinnering hoogst waarschijnlijk niet echt was, maar hij heeft het vuurtje toch flink opgestookt””

  sja de advocaat behartigd het gevraagde van zijn client, tevens geld dat voor de advocaat van Kat, die vervolgens maar voor clown Kat zijn idoterie moet verwerken.

Reacties zijn gesloten.