RIP: The French Partisan

14 juillet - L'horreur a Nice

14 juillet – L’horreur a Nice

Shalom, dit is Ziva met de sleutel van de bar vanuit Tel Aviv: 30 graden, humidity: k*t, wind te weinig, kans op een terroristische aanslag: like every day. Vandaag houden we het kort, want we gaan het over werk hebben en daar wil helemaal niemand lange stukken over lezen. Werk is namelijk v…

Goed, dat waren dus de eerste zinnen die ik had getypt voor een luchtige vrijmibeau. Het zou gaan over een artikel van Martin Vrijland waar de zelfbenoemd journalist een huilverhaal afsteekt over de trage toekenning van zijn bijstandsuitkering. Het zou luchtig zijn. Iets met als je product niet verkoopt moet je iets anders gaan verkopen, en niet zonder meer verwachten dat je naast je geleuter nog een uitkering kan ontvangen. Ondernemersrisico, luiheid, van alle walletjes mee-eten. Dat soort dingetjes. Misschien met een foto met honing op mijn buik of zo. Gewoon vrijmibeau stuff.

Nou, dat is dus anders geworden. Er kwam iets tussen. Een aanslag. Een verschrikkelijke aanslag. Wederom in Frankrijk. In Nice. Op het moment dat ik dit schrijf – het is 03.00 AM Jerusalem time – zijn er 77 doden en meer dan 150 gewonden te betreuren. Een vrachtwagen – vol met explosieven en wapens bleek later – heeft zich 2 kilometer lang door een haag van feestvierende mensen geploegd tot de chauffeur uitstapte en wild om zich heen begon te schieten. De situatie is op dit moment nog niet onder controle en er zijn berichten over een gijzeling in een hotel. Kortom, enorme chaos, en een enorm leed. De eerste ongecensureerde beelden liegen er niet om. VERY GRAPHIC

Anyway, de bar is de hele dag open, en we hopen dat iedereen veilig is en hetzelfde geldt voor familie en vrienden.

Music: Leonard Cohen – The Partisan

81 thoughts on “RIP: The French Partisan

 1. ““We can’t let the terrorists win”. But we are letting them win, and we’re letting their religion win by not naming it as their motivation.”
  (tweet van Pat Condell)

 2. Ik ken een plek waar de syriegangers s’nachts voor de moskee staan te poseren voor hun vertrek. De overheid weet er ook van maar blijkbaar is het allemaal heel normaal, want niemand doet er iets aan.

 3. “Opvallend genoeg is de voorruit van de vrachtwagen doorzeefd met kogelgaten, maar juist niet op de plek waar de chauffeur zou zitten. Ook zie ik geen bloedsporen of gescheurde kledingstukken op de vooruit.”
  Was getekend: Maud Oortwijn, de zoveelste wannabe speurder, vanuit een bedompt keldertje in Amsterdam.

  Humor ist, wenn man trotzdem lacht….

 4. #edit* We hebben enkele zin in dit verhaal Don. Respect voor de doden die gisteren zijn gevallen.
  Geen discussie hierover en doe je verhaal maar op je eigen site.

  Nog een keer en dan sta je onder moderatie.

 5. Donder op Donkiezot! randdebiel……… Je moet eens wat aan dat botte koppie van je laten doen, het functioneert duielijk niet helemaal bij je…..je zal wel vaak gestraft zijn door je pa!

  • Ik vroeg me vanochtend twee dingen af:

   1) hoe laat Don op Swapichou zou komen met een verhaaltje over dat Nice een false flag zou zijn;
   2) welke sukkel hier als eerste serieus op in zou gaan.

   Nou jongens, wie gaan Don nog meer het voor hem volledig nieuwe nieuws brengen dat hij niet goed wijs is en dat dit op Swapichou niet de bedoeling is?

 6. Martin Vrijland. Die gozer gelooft in de Matrix en een aanslag met Haarp op de brexit verkiezingen en Nano deeltjes om ons te conecten aan een Quantum alien computer. De sociale dienst heeft gelijk. Martin heeft een psychiater nodig.

 7. Hear it in my spirit
  I’ve seen heroin for myself
  On the street so young laying wasted
  Enough ain’t it enough

  Crippled world
  I just can’t bring myself to see it starting
  Tell me how I fear it
  I buy prejudice for my health

  Is it worth so much when you taste it
  Enough there ain’t enough hidden hurt
  A time to sell yourself
  A time for passing

  Spirit
  How long

 8. Vrijland: ‘De aanslag komt president François Hollande macaber genoeg niet zo heel erg slecht uit.’

  Je bent echt een compleet gestoorde klootzak als je dit schrijft. Al durft hij dit keer het woord hoax niet te gebruiken.

  • Ik ga inmiddels denken dat het de heer Vrijland niet slecht uitkomt. Verder is ieder woord over zijn “artikel” een woord teveel.

 9. Verschrikkelijk wat er in Frankrijk is gebeurd, RIP!
  Verschrikkelijk dat er sujetten zijn die denken dat er geen doden zijn gevallen!

  Verschrikkelijk dat Vervloesem een zgn zelfmoord in scene zet om nog meer aandacht te kunnen genereren en op deze manier probeert critici de mond te snoeren.
  Bah……

  • Nogmaals sorry @Glennvan8eren was natuurlijk @Glennvan8teren.

   Pfffff sorry ik ben een beetje verward. Ik hoop op een beetje begrip van de wel ontwikkelde mensen op deze blog.

   • Wel in deze reactie mag je lezen als “goed” en niet als tegenstelling tot “niet”.

    • Dan nog blijft mijn opmerking geldig. Je rekent je zelf dus niet tot de goed ontwikkelde mensen.
     Kortom, taalkundig ben je in ieder geval onderontwikkeld, gezien je reactie op “dit” en “deze”.
     De columnist mr. J. Heldring, die vaak schreef over taalfouten in HET NRC (Echte Rotterdammers zeggen nou eenmaal HET NRC i.p.v. DE NRC, hetgeen correct is, want het is DE Courant en niet HET Courant, maar dit verder terzijde) heeft meerdere male betoogd, dat taalfouten over het algemeen denkfouten zijn, waarmee ik je het voordeel van de twijfel geef in die zin, dat ik je nog enig denkvermogen toedicht.

   • Waarmee je dus impliciet toegeeft zelf niet tot de groep van ontwikkelde mensen te behoren, want anders had je geschreven:”de andere ook ontwikkelde enz”.
    Beetje laat, dat inzicht in je eigen bekrompen geestelijke ontwikkeling, maar OK, het begin is er.

    Overigens; het is DIT blog en niet DEZE blog; maar dat gaat waarschijnlijk boven je petje.

  • Sorry, van boosheid vergeten te plaatsen.
   Kathleen=Vervloesem himself
   ===============================================================
   Marcel Vervloesem
   22 uur ·

   Morkhoven bericht.

   Marcel is niet overleden . !!

   Vandaag gingen er wat berichten de ronde dat Marcel zou overleden zijn na een zelfmoorddaad vandaag . Diverse mensen belden om hun medeleven te betuigen . De Werkgroep deelt nu mede , dat het om vals bericht betreft en Marcel springlevend is .

   De valse berichtgeving kadert in een zoveelste poging om het werk van Marcel er onderuit te halen en de mensen te doen geloven , dat Marcel niet meer bestaat. Men gaat in de hetze bijzonder ver en dit zonder scrupules .

   Dus mensen weest gerust , Marcel maakt het goed en werkt ondanks de stormen tegen hem gewoon verder.
   Kathleen.

 10. Om nog maar eens te illustreren dat we worden omringd door gekken die alle contact met de realiteit voorgoed verloren hebben. Micha Kat die in zijn meest recente dronkemansbraaksel idioten als Boudine en Ton Hofstede als ‘invloedrijke partijen’ kwalificeert.
  Laten we Het Leven vieren met een gedicht wat Jules Deelder voor zijn dochter schreef. (Tip. Als je Rotterdam aandoet, lekker een biertje gaan drinken in Café Ari)

  VOOR ARI
  Lieve Ari
  Wees niet bang

  De wereld is rond
  en dat istie al lang

  De mensen zijn goed
  De mensen zijn slecht

  Maar ze gaan allen
  dezelfde weg

  Hoe langer je leeft
  hoe korter het duurt

  Je komt uit het water
  en gaat door het vuur

  Daarom lieve Ari
  Wees niet bang

  De wereld draait rond
  en dat doettie nog lang

  #NiceAttack #RIP

 11. “”Micha Kat die in zijn meest recente dronkemansbraaksel idioten als Boudine en Ton Hofstede als ‘invloedrijke partijen’ kwalificeert.””

  oftewel Kat smeert Boudine en Hofstede stroop om de mond …… en vermoed dat kat/rat deze twee gaat gebruiken om zijn credits op te vijzelen.
  Overigens vind ik het erg vreemd dat Kat nog steeds aansluiting vind met zijn gedrag.

  Overigens heeft Kat nog andere inkomsten?? aangezien zijn tube your shop kanaal als een dood vogeltje erbij ligt. Heeft hij toevallig inkomsten uit een aanvullende uitkering of iets dergelijks?

 12. “”martin vrijland
  Daarnaast lichtte ik toe dat er veel websites zijn die mij proberen zwart te maken via smaad- en lastercampagnes.””
  man man man dat hij dat aanhaalt ………ik zou zeggen ga je lekker recepten schrijven voor de Viva,
  Anderzijds zijn Martin Vrijland en consorten zelf ook niet fris qua laster grappen en grollen dus min of meer hoort dat gewoon bij zijn “werk”
  Overigens levert laster en dergelijke juist “”werk”” zoals we dat bij Kat zien, en dus weer paar extra pagina tekst oplevert voor zijn fans, bijv. in de trant van een P r de Vries aanhalen zoals Kat regelmatig Klomp aanhaalt en voor de 1000 ste keer zijn fanmail van het OM er weer eens ingooit voor de kijkcijfers en donaties.

 13. Er is ook nog klein menselijk leed.
  Bart van Well stopt met zijn strijd tegen de Staat wegens ernstige gezondheidsproblemen.
  Ik hoop dat hij lekker opknapt, want het lijkt me helemaal geen kwaaie vent, maar iemand die na vervelende ervaringen in zijn jeugd gewoon ook nog eens met de verkeerde mensen in zee is gegaan, met als dieptepunt de “pedoverhoren”.
  Wanneer je zijn TL op twitter van de afgelopen twee, drie weken bekijkt (@BVW11) dan zie je iemand, die werkelijk geen greintje gezond beoordelingsvermogen meer over heeft.
  Als dat de aard is van zijn gezondheidsproblemen, dan is stoppen met die gekkigheid en breken met die foute vrienden een mooie eerste stap om er uiteindelijk weer bovenop te komen. Tism gegund.

 14. paar weken Douwer? zeg maar een paar jaar aangezien hij toch enig les stof heeft moeten opduiken bij figuren als Kat.

  Gezondheids problemen of aanstelleritus ………

  Overigens vind maar een vreemd gebeuren met die stichting, die vWell over heeft gezet naar een ander persoon, hij verkondigde destijds dat hij afstand deed.
  Ga me dus afvragen of er inmiddels al mensen geholpen zijn met binnenkomende giften ……… en het geen stichting is al la Kat die zich verkoopt met zielige verhaaltjes en natte vinger werk.

  Misschien wat rauw, maar een of ander manier vind ik hem sneaky ongeacht wat hij onder zijn leden heeft. Overigens loopt de een weg met een geestelijke aandoening, ,en de ander gaat er weer tegen in als een dwangmiddel van de staat zoals Martin V.land dat weer aanhaalt in zijn betoog.

  Uitzuigers ……die geen eer hebben en ander opzadelen met hun laster zoals dankbaar zijn man

 15. HAHAHA DIE MICHA TOCH! WAT EEN IDIOOT! ARRESTEER HEM! MAAK HEM KAPOT! ERIC, MYRA, KOM OP! EXPOSE MICHA ALS EEN PEDOFIELE VERRADER EN EEN SMERIGE OPLICHTER! KOM DAN!

  Blijkbaar zit Micha weer eens in een depressieve modus, dan volgen er altijd van dit soort teksten. Deze zin is echter wel weer frappant.

  Micha is inderdaad een verrader: hij stak bijvoorbeeld JDTV meerdere malen een mes in de rug, onder andere door de relatie met advocaat Van der Meer doelbewust op te blazen.
  Micha is ook een oplichter: zie de hele Micha-claim.

  Dat geeft toch ook te denken over de toevoeging ‘pedofiele’ die hij zelf gebruikt.

  • Natuurlijk geeft dat te denken, en kan je dat als koekje-van-eigen-deeg ook wel uitspreken over Micha. Heb ik ook gedaan. Maar toch is enige terughoudendheid wel op z’n plaats, denk ik.

   Bij sommige reaguurders op KLOL wat het natuurlijk evident (bv. PinkyPaint, Rudolf Paul), maar uiteindelijk zijn Micha’s veroveringen (Aline, Catherina, Victoria en nu Caroly) altijd dames op leeftijd.
   Je weet natuurlijk niet hoe ie zich in hostels gedraagd tov backpackende jongedames, na een paar glazen alcohol. Maar er is ook geen aanwijzing dat ie zich daar op die manier zou misdragen.

   Ik weet het echt niet bij Micha. Die obsessie, die plastische beschrijvingen, ze moeten ergens vandaan komen. Maar ja, pedofiele gedachten/fantasieen hebben maakt iemand ook nog niet actief pedoseksueel.
   Ik heb een sterk vermoeden dat ie ‘worstelt’ met zichzelf, maar het zou me uiteindelijk toch verbazen als ooit zou blijken dat ie daadwerkelijk over de schreef is gegaan.
   En voor de goede orde: toen Micha in Z.O-Azië woonde, woonde ie met Aline, in Laos, en dat is nou net niet een typisch pedo-paradijs (wel tegen de grens met Thailand). Zo’n reaguurder als Aart Liberty, die zat dan weer wel op die plekken in Thailand en op de Filipijnen die er bekend om staan.

   Ik denk oprecht niet dat ‘kinderseks’ een reden was om in Laos te gaan wonen. Wél maakte zijn verblijf daar duidelijk dat ie zich uitsluitend druk maakte over de “duizenden nederlandse kindslachtoffertjes van Demmink”, terwijl ie nooit met een woord repte over diezelfde problematiek in de regio waar ie woonde, en waar het probleem toch echt een stuk groter en zichtbaarder is. Waaruit je dan wel de conclusie kan trekken dat de slachtoffers van kindermisbruik ‘m eigenlijk geen zak interesseren. Maar dat was al jaren duidelijk.

  • Je moet er inderdaad helemaal niks achter zoeken.
   Kat is net zo min een pedofiel als dat hij bijvoorbeeld een satanist is. Dat zijn voor hem gewoon uitgekauwde en inhoudsloze scheldwooorden, zoals hooligans een paar keer per minuut het woord kanker in de mond nemen, zonder stil te staan bij de betekenis van dat woord.
   Dat zag je nog toen de moeder van JD volgens Kat “in besloten pedokring” was begraven. Daar dacht de stumper niet eens over na. Pas na commentaar realiseerde hij zich, wat hij daar feitelijk had opgeschreven.
   Laat het plakken van pedo-etiketjes maar gewoon aan de plottertjes en het hooivorkenvolk over.

 16. Wat is het volgende dat Martin Vrijland uitvreet. Sociale dienst medewerkers beschuldigen in een artikel waarin hij claimt dat het Matrix Agenten zijn uit de Saturnus main frame haha. Hou op man ik heb veel meegemaakt maar deze man is echt van de pot gerukt en heeft accute hulp nodig.

  • Het is nog veel erger. Volgens het apocriefe evangelie van Jodocus van Firenze werkte Maria kort voor de geboorte van Jezus als dienstmeisje bij de familie Rothschild.
   Nod nod wink wink.

  • Je zou toch bijna – uit medelijden – een keer een 15000-delige legpuzzel van Newman’s Who’s Afraid of Red, Yellow & Blue III door haar kelderraampje kieperen zodat ze toch eens keer een tijdlang zoet is met een nuttige dagbesteding.

   • Jonas, Hoe komt het dat jij weet dat er een kelderraampje is? En hoe komt het dat jij weet, dat er exact 1 kelderraampje is? Ach, ik weet het antwoord al.

    • Nou Maud, dat antwoord is dan ook erg makkelijk, he? Het is namelijk precies dezelfde bron die vertelt wat jouw adres is, jouw geboortenaam, jouw geboortedatum, je burgerservicenummer, je paspoortnummer en nog veel meer info die een normaal iemand geheim houdt. Diezelfde bron is de persoon die haar buren belaagt, bespied en fotograferend achterna loopt.
     Inderdaad, die bron het Maud Oortwijn. Maar ja, je bent al ze lang zo verward dat je eigenlijk geen idee hebt wat je allemaal de wereld inslingert.

     Ik ken ook mensen in deze wereld die écht “gestalkt” worden, of beter gezegd: nauwlettend in de gaten gehouden door hun regering (het gaat in mijn geval dan om Iraniërs), die gedragen zich dus compleet anders dan een fantaste met achtervolgingswaanzin. Die zijn juist enorm voorzichtig met hun privégegevens.

 17. Het blijft curieus dat Dankbaars aangifte tegen Hebben niets anders is dat een herhaling van argumenten, en hij geen enkel bewijs aanlevert voor diens betrokkenheid op de moord van Marianne Vaatstra. En daar gaat die aangifte over. Dus al die circumstantial evidence die Dankbaar aanlevert – waarvan nog maar de vraag is of daar iets van klopt – doet niet ter zake.

  • Het zijn ook altijd dezelfde usual suspects (=lees idiots) die Wimp bijvallen. Wimp was de meest verstandige van het stel nadat Jasper S. tegen de lamp liep en Wimp gaf eigenlijk vrij snel toe dat de zaak hiermee als opgelost moest worden beschouwd. Vervolgens heeft Wimp zich door figuren als André Vergeer en Ronald Beetstra toch weer laten opnaaien en zijn ze door blijven zeiken over hun waanideeën dat iedereen van Justitie en de Rechterlijke Macht corrupt is en dat er persé een doofpot moet zijn. En tsja, Wimp is ijdeler dan gezond is voor een mens en besloot na het zoveelste levenswerkje wat hij in rook had zien opgaan het Vaatstra vehikel toch nieuw leven in te blazen. Vervolgens besluit Hans Mauritz om incompetente Wimp eens even een paar euries lichter te maken en praat Wimp en zijn obsessie ongeremd naar de mond. En voorwaar, plotsklaps liggen de ‘verklaringen’ voor het oprapen en passen deze wonderwel allemaal precies in Wimp’s lulverhaal. Met als resultaat; Wimp’s huwelijk naar de kloten, Wimp die zijn hele vermogen heeft verkwanseld en staat Wimp een onvoorwaardelijke gevangenisstraf te wachten terwijl Mauritz er in verhouding genadig van afkomt.

   Maar dat is nog niet alles want prompt beginnen de Vergeertjes, Beetstraatjes, Yvonnes en Akkys van der Veer -ieder met weer zijn/haar eigen agenda- veilig aan de zijlijn te roepen: “Goed gedaan Wimp”. “Hou vol”. “Wij steunen je”. “Ik kom je in de gevangenis opzoeken”, als Wimp steeds kanslozer wordende acties blijft ondernemen. En waarom? Omdat deze idioten vol haat zitten en alleen maar imaginaire vijanden de schuld kunnen geven van de misère in hun eigen leven. Echter, zijn ze allemaal nog wel zo gehaaid om een ander ervoor op te laten draaien als ze te ver gaan in hun gefrustreerde en kwetsende uitingen. En Wimp? Die trapt hier natuurlijk ook weer met open ogen in en is helemaal in zijn eentje zwaar De Sjaak. Maar Wimp gaat zichzelf nog veel verder in de nesten werken. Daar zijn niet veel complimentjes voor nodig. Je ziet een parallel met Ben van den Brink die Argusoog om zeep hielp met continu maar blijven claimen dat Arend Zeevat c.s. niet mochten stoppen met Ben’s ‘zaak’ tegen de terechte uithuisplaatsing van diens kinderen.

   Zelfs het lieve moedertje van Wimp zal inmiddels wel inzien dat zoonlief door zijn eigen ‘achterban’ wordt genaaid waar hij bij staat. Dus anders dan wat Chris Klomp Wimp goedbedoeld als advies heeft meegegeven -zeg ik- vooral zo doorgaan Wimp. Je hebt het verdiend.

   • Ronald Beetz, dat is.
    Zijn andere hobbies op zijn oude dag zijn atletiektraining geven en priemgetallen verzamelen. Hij heeft verder een vooroorlogse website waar zelfs @Ruut zich voor zou schamen.
    Het is inderdaad duidelijk, dat Wimp door zijn trouwe volgertjes de gapende afgrond ingejaagd wordt. Als toeschouwers die in koor “springen!!” scanderen als iemand op een dakrand staat. Een roedel hyena’s, en Wimp is de prooi.
    Chris Klomp bedoelt het goed met zijn advies, maar een papkindje als Wimp heeft absoluut niet de guts om zijn fouten onder ogen te zien.
    Zoals ik al eerder zei: niet meer te redden.

    • Ronald Beetz, dat is.

     Ach, natuurlijk. Excusez le mot 🙂

     Wim zal ongetwijfeld in de veronderstelling verkeren dat hij Chris van passende repliek dient maar het wordt steeds zieliger.
     “Maaike die nog steeds van Wimp houdt”.
     “Een onwetend bakvisje (Isabella) die het er mee eens is dat er een bebloed trainingsjack in de doofpot zit”.
     “Maaike die in 2001 in haar dagboekje al optekende dat Hebben erbij betrokken was”.
     “De verkeerde Ali die opgepakt werd”.
     “Een stel Tokkies die niets beters te doen hebben dan 24/7 vanachter de gordijnen te gluren wat er voor vrijpostigheid bij anderen plaatvindt”.
     “Een vriend van Wimp die zegt dat Wimp gelijk heeft”.
     “Het is niet Wimp die al die beschuldigingen doet maar Wimp die hier slechts anderen citeert”.
     “Hebben die gewoon een leugenaar is omdat Wimp het zegt”.
     “Wim die niet volstrekt kansloos is met zijn ‘tegen aangifte’ want bij Wimp is het juist helemaal niet zo dat de wens de vader van de gedachte is”.

     En dit is dan het ultieme bewijs dat de moord op Marianne Vaatstra in de caravan en aanwezigheid van Wolfgang Hebben heeft plaatsgevonden, het OM en de Rechterlijke Macht corrupt zijn en een doofpot affaire onder de pet houden én de DNA match en bekentenis van Jasper S. zo de prullenbak in kunnen.

     Als Rudy Wimp nou gaat smeken om ermee op te houden? Zou Wimp dat dan net zo goed in de wind slaan als hij dat bij zijn ex deed en nog steeds bij Maaike doet? Dan kan Wimp die cake met die vijl erin verstopt mooi op zijn buik schrijven.

   • Tja, en dan nog zo’n Yvonne die meent dat ze Chris Klomp ter overdenking moet meegeven: Ik denk dat als Marianne jouw zusje geweest was, dat je dan héél anders gedacht had.””

    Goh, joh.. echt Yvonne? Ooit bedacht dat Marianne broers en zussen heeft, en een vader, en een moeder, en ooms en tantes, en neven en nichten, en vrienden, in die korte 16 jaar dat ze mocht leven? En ook bedacht dat NIEMAND maar dan ook NIEMAND uit die hele groep zich aan de kant van Wim schaart?
    Wat moet er gebeuren voordat er eens na jaren een lampje gaat branden?

    Dit soort domheid is echt te stuitend voor woorden. Ik kan me hier nog steeds zo over opwinden, dat stupide gedrag alsof ze iets ‘goeds’ zouden doen zonder ook ooit maar enig besef te tonen wat voor intens leed ze veroorzaken.

    • Akky van der Veer zegt: 17 juli 2016 om 16:33
     (…)
     P.S. Ik heb het vertrouwen in de rechtsstaat al lang geleden verloren.

     Ook zo’n opmerking waaruit dezelfde stuitende en nietszeggende domheid blijkt. Dus ‘autoriteit’ Akky van der Veer heeft het vertrouwen in de rechtsstaat al lang geleden verloren. Oh jee, dienen we waarschijnlijk nu allemaal te moeten denken ofzo.

     Te dom om te strijken maar een attitude of ze de wijsheid in pacht heeft. Maar juich vooral Wimp verder de afgrond in. Dat doet ze dan weer wel goed.

 18. ‘Harry Bennebroek’ en ‘De Grijze Duif’ zijn natuurlijk ook niet te beroerd om hun duit in het zakje te doen. En Wimp staat zich -volop in de schijnwerpers wanend- glimmend van trots op te maken voor zijn ultieme ‘stage-dive’. Maar dan blijkt de zaal een stuk leger dan gedacht en deinzen het handjevol ‘fans’ onverwacht achteruit. In plaats van dat ze Wimp -zoals het hoort- opvangen laten ze Wimp gewoon te barsten vallen. Over tot hun orde van de dag en op zoek naar een nieuwe uitlaadklep om die weer hernieuwd met hun haat en frustraties op te jutten. Alleen de labiele Boudine, die zal niet te beroerd blijken om op haar onnozele blogje de actie ‘Stuur Wimp een kaartje’ te starten.

 19. Op een reactie van Chris reageert Wimp: Chris, Je verdraait de zaken. Ik heb de familie al jaren met rust gelaten (…)

  Al jarenlang dagelijks een blog volkalken over de Vaatstra zaak, reacties daarop faciliteren die moeder Vaatstra voor rotte vis uitmaken, twee incompetente broddelwerkjes uitbrengen waarvan je dan ook nog exemplaren gaat lopen uitdelen in de directe omgeving van de familie, allerhande media blijven bestoken met emails, aangiftes doen, persconferenties aankondigen, blijven beweren dat verklaringen waarin Maaike ondubbelzinnig aangeeft helemaal klaar te zijn met Dankbaar en zijn ‘club’ vals zijn, steeds maar weer mensen opbellen…etc. etc.

  Het is zoals de Rechter stelt: “geen inzicht in het kwalijke van zijn handelen”.

  Er is nog maar 1 optie om dit te stoppen. Dwangverpleging. En Wimp is hard op weg dit in Hoger Beroep voor elkaar te gaan krijgen.

 20. Koldertje, Wie is hier nou de whimp? Weet iemand wie jij bent? Jij durft toch alleen maar te kalken als een anonieme pissebed onder je steen? Chris Klomp is tenminste een vent. Als je durft te vertellen wie je bent, then maybe your bullshit dignifies a response.

  Wim

   • Ach, Wimp blijkt elke keer toch weer heul veel verder van het padje af dan gedacht. Want dat toontje ook weer hoe Wimp hier over Chris Klomp schrijft.
    Net of Wimp de autoriteit en de succesvolle verslaggever / (onderzoeks)journalist is en Chris de onwetende en talentloze prutser die overal in is mislukt. Het blijft fascinerend om te zien hoe iemand zich in alles de bovenliggende partij waant terwijl zijn hele leven aan puin ligt. En de manier waarop Wimp zich maar blijft manifesteren maakt ook dat het werkelijk nooit meer goed gaat komen met hem. Tot op zekere hoogte is het een psychologisch afweermechanisme maar zelfs dát is bij Wimp volledig van de werkelijkheid losgerukt. Zijn reclasseringsambtenaar zal het met stijgende verbazing gadeslaan en Justitie krijgt de munitie om Wimp in Hoger Beroep tot de maximale eis en aanvullende maatregelen veroordeeld te krijgen op een presenteerblaadje aangeboden.
    Maar goed, ik ga waarschijnlijk ook een beetje in herhaling vallen. Dus ik ga maar eens genieten van het heerlijke zomerweer 🙂

  • Koester jij nou maar @Wimp, dat ik met mijn -betrekkelijke- anonimiteit juist jou in bescherming neem tegen 1 van je vele geestelijke mankementen -ergo- de onbedwingbare drang tot stalken. Dat scheelt jou nog meer juridische problemen en disciplinaire verplichtingen die je al door de Rechterlijke Macht zijn opgelegd. En er zit voor wat betreft disciplinaire maatregelen sowieso nog heel wat voor je in het vat, schat ik zo in.

  • Doet dat ertoe wim? Dat de eigen naam van kolderkamp er niet staat? Ik heb ooit eens op jouw site gereageerd en werd vervolgens door jou gestalkt. Alsof mensen op jou en je wanen zitten te wachten aan de telefoon. Om die reden reageren mensen anoniem.
   Kolderkamp heeft inhoudelijk gelijk, je stalkt die familie al jaren, daar is geen ontkennen aan. Blijkbaar weet je dat, anders zou je niet ad hominum reageren, maar inhoudelijk. Je bent gewoon een zieke man wim, heel erg ziek.

    • Zei ik dat dat per mail was dan? Je hebt me gestalkt door mijn bedrijf te bellen, om te checken wie ik was…. je checkt het liefst iedereen, omdat je echt denkt dat de aivd op je site mee kijkt en wil infiltreren. Er zijn er hier genoeg die die ervaring met je hebben. Je bent een stalker en querulant….. maar dat had je vast nog nooit gehoord.

 21. Nog eentje dan en dan ben ik ‘echt weg’ 🙂 (Niet alleen lekker weer maar ook nog 4 loodzware Alpen etappes) #TourDeFrance #FuckingSpannend!

  Wimp heeft een fotootje geplaatst van een gesigneerd prutswerkje waarin hij ongetwijfeld met tranen in zijn ogen heeft geschreven:
  Voor Isabella, de dapperste getuige van allemaal

  Isabella getuige? Getuige waarvan?

  Misschien moet Wimp eens het volgende aan zijn reclasseringsambtenaar voorleggen:
  “How can I learn if I don’t understand what I see”

 22. Zeg Ziva en Teigertje, even simpelweg een vraag…. zijn jullie als (naar ik aan neem beheerders van deze site) dit overheersende gespui van die ‘mister Kolderkamp’ nou noóit eens spuugzat ?! Ik zit hier – als vrijblijvend burger-toeschouwer’ sinds aantal wk regelmatig wat mee te lezen maar verwonder me daar sinds kort nogal over…. Wát drijft deze persoon, en waaróm, I wonder…. ‘k Heb voor hém ook wel een nummertje van Talk Talk i.d. aanbieding ; https://www.youtube.com/watch?v=NwA6XEkMZkA

  • @ vrijblijvend burger-toeschouwer

   Mooi man (of vrouw, dat kan natuurlijk ook). ‘Living In Another World’ behoort zeker tot het betere werk van Talk Talk.
   En je hebt ook helemaal gelijk dat ik in een heel andere wereld leef dan jij. Doe je de groetjes aan Wimp?

 23. ik vind em wel vermakelijk, die kolderkamp. Mooie woordenschat, lekker scherp. Hij heeft 1 onhebbelijkheid en daarin lijkt ie 100% op Wimp…… : Hij valt in herhaling…., het is telkens dezelfde plaat die hij afdraait….. 😉

  Prettige vakantie allemaal!

 24. Ik moet nogal eens aan het volgende grapje denken.
  Een automobilist hoort op de radio, dat op zijn weg een spookrijder is gesignaleerd.
  “Eén spookrijder?”, zegt hij. “Eén? Ik tel er wel honderd!”

  Dat is Wimp ten voeten uit. Ergens de verkeerde afslag genomen, en hoe meer tegenliggers hij tegenkomt, hoe meer hij ervan is overtuigd, dat hij op de goeie weghelft zit. En hij geeft nog eens extra gas.
  De afloop laat zich raden.

  Fijne vakantie iedereen!

 25. Bitch, I love you
  I don’t know just why
  Bitch has done me wrong
  But now baby
  That’s why you got me
  Singin’ my song

  Girl, you know you love
  To talk some shit
  Bitch, don’t make me
  Bust ya in your lip
  She talka me back
  And gonna make me
  Hit your lips

 26. De transcriptie van die interviews van Dankbaar op zijn site geeft zijn tekortkomingen driedubbel aan: geen van wat die mensen zeggen duidt op enige betrokkenheid van Hebben bij die zogenaamde moord in een caravan.

  Strikt genomen wordt er niet meer beweerd dan: er werd drugs gebruikt in de caravan van Hebben (die daar zelf niet bivakkeerde)

  Maar getuige 1 heeft niets zelf gezien

  Getuige 2 kan dat weer niet bevestigen. Vermoedt dat Hebben – had videotheek – porno bestelde dat ‘ergens’ werd gedraaid of opgenomen. Maar dat is weer ‘intuitie’. Heeft Marianne wel eens gearmd met een asielzoeker gezien, maar niet welke.

  En al deze vaagheden en onduidelijkheden morft Dankbaar dan tot een concreet verhaal, waarvoor geen enkele basis bestaat.

  • Wimp probeert met roddel en achterklap Hebben als een onbetrouwbare leugenaar neer te zetten omdat dit dan het ‘bewijs’ zou moeten vormen dat Hebben een valse aangifte tegen Wimp deed. Wimp etaleert hier het zoveelste knappe staaltje onkunde over hoe het begrip ‘bewijs’ dient te worden uitgelegd (net als dat Wimp -met hoe meer voorbeelden hij het begrip ‘daderkennis’ probeerde ‘uit te leggen’- op slapstick-achtige wijze de plank juist steeds verder begon mis te slaan).
   Het leukste -of domste- is dan echter nog dat de ‘uitleg’ van Wimp over ‘bewijs’ bijvoorbeeld bij Mauritz weer helemaal anders blijkt te liggen. Want Wimp is door Mauritz opgelicht -naar eigen zeggen voor tonnen- en heeft de samenwerking met Mauritz verbroken omdat Mauritz volgens Wimp -en hé, waar hebben we dat eerder gehoord- “een onbetrouwbare leugenaar bleek te zijn”. Maar nu komt het, de ‘(kluis)verklaringen’ -die overigens ook pas opdoken nadát Mauritz zich met de zaak ging bemoeien- en het zogenaamde ‘campingverslag’ van Mauritz -en iedereen raadt het al- daarover liegt Mauritz nu weer niet en is hij wel heel betrouwbaar gebleken. Volgens diezelfde Wimp. Hij kan natuurlijk ook niet anders want het luchtballonnetje van Wimp -wat zonder de inbreng van Mauritz al van inferieure kwaliteit was- ploft in zijn eigen gezicht als hij zijn ‘superieure inzichten’ over het begrip ‘bewijs’ op dezelfde wijze toepast als dat hij dat bij zijn -overigens volstrekt kansloze- tegenaanval op Hebben in stelling brengt.

   @Wimp Jij gaat niet voor de bijl door een corrupte Justitie en een corrupte Rechter maar omdat iedereen met nog een beetje redelijk werkend verstand gehakt maakt van je incompetente en inconsequente gejammer.

 27. Best wel een goede samenvatting van Kolder:

  “Maaike die nog steeds van Wimp houdt”.

  Klopt!

  “Een onwetend bakvisje (Isabella) die het er mee eens is dat er een bebloed trainingsjack in de doofpot zit”.

  Klopt! Behalve dan dat Isabella onwetend is. Bauke en Maaike weten ook dat er een bebloed trainingsjack in de doofpot zit

  “Maaike die in 2001 in haar dagboekje al optekende dat Hebben erbij betrokken was”.

  Klopt ook!

  “De verkeerde Ali die opgepakt werd”.

  Klopt ook!

  “Een stel Tokkies die niets beters te doen hebben dan 24/7 vanachter de gordijnen te gluren wat er voor vrijpostigheid bij anderen plaatvindt”.

  Die snap ik niet.

  “Een vriend van Wimp die zegt dat Wimp gelijk heeft”.

  Klopt ook. Zijn wel meer dan 1 vriend.

  “Het is niet Wimp die al die beschuldigingen doet maar Wimp die hier slechts anderen citeert”.

  Klopt ook!

  “Hebben die gewoon een leugenaar is omdat Wimp het zegt”.

  Nee, klopt niet, zie je vorige stelling.

  “Wim die niet volstrekt kansloos is met zijn ‘tegen aangifte’ want bij Wimp is het juist helemaal niet zo dat de wens de vader van de gedachte is”.

  Klopt ook!

  • Ja, @Wimp en nu nog onder ogen durven zien dat deze -overigens lang niet uitputtende- opsomming van zaken waarover jij maar blijft door jammeren, met elkaar gemeen hebben dat het meeste sowieso al irrelevant was en/of is geworden omdat deze zaken domweg door de werkelijkheid zijn achterhaald.

   En toon je ook wederom aan dat je zo ver van het padje bent dat je niet eens weet wat je zegt. Want op: Hebben die gewoon een leugenaar is omdat Wimp het zegt. reageer je dat dit niet klopt.

   Notabene in deze reactie zijn je eigen woorden: (…) Wim: Als ik Wolfgang een leugenaar noem, wat hij gewoon is, (…)

   Ben je inmiddels al niet eens meer in staat te begrijpen dat het dus wel klopt wat ik had opgeschreven?

   • Wim noemt zichzelf onderzoeker, maar in feite slingert hij dus gewoon andermans verklaringen op het net en bestempelt dat dan als de waarheid…… hij liegt zoveel bij elkaar, dat hij zichzelf constant tegenspreekt.

 28. Wim is Micha Kat light; zowel Wim als Micha vechten tegen windmolens, al moet ik bij Wim dan weer zeggen dat zijn windmolen van karton was ( dus enigszins realistisch maar van zo’n slecht materiaal dat ie direct inklapt bij elk zuchtje wind, lees normaal verstand) en er bij Micha nooit enige sprake is geweest van een windmolen…
  Qua kritiek kunnen we helder zijn; dat kunnen ze allebei niet hebben. Maar wat blijkt; als je bekend en journalist bent en Wim dus denkt zijn 20 secondjes of fame er mee kan pakken mag die blijven staan, doe ik of wie dan ook hetzelfde worden we zonder waarschuwing gewist! Bij Micha blijven ze soms staan omdat hij die avond de Guinness belangrijker vond als moderatie…

Reacties zijn gesloten.