Brexit part three, talk with the aliens.

Gefeliciflapstaart alle liefhebberts van de aliens, Niburu and Co. Juncker zegt nu ook dat ze bestaan, dus is het zo. Mooi, dat ontbrak er nog aan en dan ga je bijna nog begrip krijgen voor de Engelsen die met deze mallert niet meer samen willen werken. Ik zou zeggen: Junckxit.

48 thoughts on “Brexit part three, talk with the aliens.

  • “….politieke vervreemding en het idee dat het politieke systeem een soort vijandige entiteit is die tegenover de bevolking staat en alleen zichzelf of een aantal belangengroepen representeert.”

   Nouja, dat is helaas grotendeels ook zo.

   Maar waar ik me aan erger is dat velen zo verward raken en onbewust in extreem rechtst denken belanden, zichzelf in de voet schietend. Neem David Icke. Wel mooi speeches geven over kosmische verbintenis, vereniging van mens en ziel en nog meer van dat soort gedoe, maar ondertussen groot voorstander van Brexit. Ik volg die logica niet meer. Als iedereen zich weer achter zijn grenzen gaat verbergen, hoe moet die hereniging van de kosmische mens ooit tot stand komen dan?

 1. Er is deze reis geen sprake van een of ander complot. Druncker gebruikt een ongelukkig soort van retoriek, die nergens verwijst naar het bestaan van buitenaardse wezens. Dat hij logischerwijs al dan niet oppervlakkig in contact staat met “alle” planetaire wereldleiders, verwijst eerder naar zijn intense gebrek introspectie en zelfinzicht. Het universum inclusief Jomanda heeft geen vertrouwen meer in de voorzitter van de EU, Europa gaat gewoon door met bestaan. We leven gelukkig niet meer in 1934, de tijd waarin je met een bloksnor de wereld gek kon maken.

 2. Ach lieve lieve @Teigertje. Juncker moet de GLOBE redden. Mission imposseble. Daarom zetten ze deze zuiplap in. De Aarde is plat. Accept it.

    • @Don het regent elke nacht en hier Laos overdag.

     Ik kan je wel mijn indrukken van het leven hier weergeven. Misschien interessanter dan kinderachtige gedoe. Maar iets zegt me dat je dat allemaal niks intereseert.

     • Probeer nog iets te achterhalen over Micha Kat tijdens zijn verblijf in Laos zou ik zeggen. @Mind Fever

     • Haha nee ik wil helemaal niet in Laos blijven. Puur voor visum. Morgen terug naar de socialistische republiek. 30 dagen erbij eensgezaamd 150 dollar (visums, reiskosten etc) kwijt, teringleiers.

     • Geez, Micha zat in Laos op de achterbank van zijn vriendinnetje die daar een fietsvakantiereisburo runt. Deze dame ontmoette hij in Kazachstan waar hij in de slipstream van een ander vriendinnetje was neergestreken, en nu zit Micha in het post-Victoriaanse Ierland en organiseert hij een weekend Duitsland met zijn nieuwe vriendinnetje: margarita -> caroly -> nijmegen -> kleve; plotter de plotter / ttw.

      Kom op mannen, zo moeilijk is het allemaal niet om de draadjes te volgen.

     • o ja, zo ver had ik nog niet doorgedacht.
      Dit had ik natuurlijk ook al wel: nieuwe vriendinnetje -> caroly -> margarita de kolonist
      Maar dit nog niet: caroly -> nijmegen -> kleve

      Dan zit Caroly er al dieper in. Waarschijnlijk is Micha nu aan het zeuren dat zij dan even voor hem een bedrijfje moet oprichten, ach toe nou, “what could possibly go wrong?”, of misschien is dat al gebeurd. En dat moet dan weer stiekem, want officieel kan/mag Micha er niet bij betrokken zijn, anders staan belastingdienst/schuldeisers weer voor de deur.
      Als Caroly nog wat spaarcentjes heeft is ze die geheid kwijt na afloop van deze flirt met Micha-“steun-me”-Kat

 3. Je kunt merken dat Dankbaar niks meer te doen heeft. Welke gek gaat een uur lang naar dat geneuzel van Johan Oldenkamp luisteren? In een beroerde geluidskwaliteit ook nog.

  • Hoogtepunt van de debiele Youtube filmpjes van allround nutcase Oldenkamp zijn altijd het begin en het eind als dat verwilderde, paranoïde koppie en dat onverzorgde gebit van Johan rechtsboven in beeld verschijnt. Het is zo voorspelbaar dat fulltime wappie Oldenkamp, wanneer hij lucht krijgt van iets uit de complot idioten hoek wat tot enige berichtgeving (hoe summier ook) in de media zou kunnen leiden, hij er als een aasgier op afduikt om er niet gehinderd door enige kennis van zaken zijn gestoorde parasietenplasje over te doen. En dan zit deze wholly clown altijd maar te raaskallen dat anderen een gebrek aan kennis hebben terwijl hij zelf opzichtig fout op onjuistheid op onvolkomenheid op baarlijke nonsens stapelt.
   Het is bovendien uiterst lachwekkend dat de incompetente Oldenkamp het ook steevast heeft over ‘zijn kostbare tijd’. Hoezo, kostbare tijd? Oldenkamp zit als een laffe hond met geen cent te makken, op andermans zak terend en illegaal samenwonend ondergedoken om zich te onttrekken aan maatschappelijke en sociale verplichtingen die nu eenmaal (hoewel misschien niet altijd even leuk) bij een welvarende samenleving horen. Dat Johan een maatschappelijke carrière in rook zag opgaan (en eigenlijk in alles wat hij onderneemt volkomen mislukt wat best zielig is) komt nu eenmaal voort uit het feit dat hij de intellectuele vermogens ontbeert om zich in een academische / wetenschappelijke omgeving te kunnen handhaven. Hij is op de toppen van zijn tenen wankelend ergens onderweg zwaar overspannen geraakt en als gevolg van de daarop volgende (en onbehandelde) burnout volledig van het padje geraakt. Vervolgens is Oldenkamp volstrekt losgezongen van de realiteit overtuigd geraakt van een waandenkbeeld dat hij een vooruitstrevende wetenschapper zou zijn. Niets is minder waar en een gegeven als ‘goed kunnen leren’ zegt helemaal niets over iemands verstandelijke vermogens. Johan is er het levende bewijs van.

 4. Ronald Reagan in een UN speech over Alien (out of this Earth) threats.

  there are freaks coming to rock our Planet!!!!!!!

  • Ja, Reagan die is ook uiteindelijk aan Alzheimer overleden. Dit waren al de eerste tekenen.

   • Goed toespraakje van Reagan. Hij gebruikt een stijlfiguur – Stel, dat… – om een zinnig punt te maken.
    Overigens gaan veel mensen ervan uit dat onze intelligente beschaving niet uniek is in het heelal, of zelfs in onze Melkweg. Zoek eens op “Fermi paradox”, genoemd naar de grote fysicus Enrico Fermi, ontwerper van de allereerste kernreactor.

    • Edgar Mitchell’s ging ook openbaar met zijn overtuiging dat we bezocht worden. Zo zijn er meer van dat soort “openbaringen”. Geen concreet bewijs, slechts de stem van iemand met bepaalde achtergrond.

     Dan zijn er nog vrij talloze UFO gerelateerde incidenten die simpelweg onverklaarbaar zijn .

     Ik kan het allemaal moeilijk opzij schuiven, maar weet niet echt waar de waarheid ligt. Time will teach.

 5. Vandaag om 13.00 uitspraak smaadzaak Dankbaar en Mauritz, voor Dankbaar staat er de eis van 5 maanden. Uiteraard gaat Dankbaar in beroep zodat hij lekker verder kan gaan frunniken op zijn site.

   • Dat is niet grappig maar pijnlijk. Geeft aan hoe corrupt we “ons” rechtssysteem hebben laten worden door ignorantie.

     • Ik benoemde de platte Aarde niet eens. Dus fuck you! Het is gewoon in en in triest hoe dom mensen als jij zijn. Geef mij @Ziva dan maar. Zij kan iig denken.

     • En ook @Teigertje begint langzaam zelf na te denken. Maar jij @Rogierd bent een hopeloos geval. Een talent van 50.

  • @Nujij wil jij je voortaan beperken tot max drie linken in 1 reactie, anders val je in de spambox.

  • Dat was te verwachten natuurlijk, nu de strijd tegen Demmink definitief kansloos is geworden voor de heren en dames plotters. Dus nu gaan ze elkaar maar zieken om in elk geval nog wat spannends te vertellen te hebben.

 6. In reacties van de plotters over morkhoven zie je terug hoe goedgelovig ze zijn. Zo zegt myra dat morkhoven bewijs achterhoudt!!! Er is gewoon geen bewijs, er is geen film….. Maar dat lijken ze maar niet te begrijpen.

 7. Het gaat weer eens niet goed met de AIRVD:

  ‘PC’s worden als wapens ingezet door straling en hoog frequent geluid uit te zenden. Een PC staat zowat in elke woning en is aangesloten op het internet, het World Wide Web, WWW. Letter W staat in de Hebreeuwse numerologie voor het getal 6. WWW staat voor 666, vernoemd naar het Bijbelse beest. Het WWW is door CERN ontwikkeld, het logo van CERN bestaat ook uit drie zessen. cernHet geheimzinnig CERN met hun deeltjesversnellers wat in werkelijkheid SUPERCOMPUTERS zijn maar zogenaamd zijn ze op zoek zijn naar deeltje X.’

  Prompt wordt hij toegesproken door een hulpverlener genaamd Paul Verspeek.

  • Das mooi, dan kan die hulp gaan verlenen aangezien wij er helemaal geen zin in hebben. :).

  • Die “hulpverlener” is Tunneltje; ooit vast (kritisch) reaguurder op KLOL, totdat Micha hem op een dag publiekelijk ‘ontmaskerde’ via zijn email-adres, een jaar of 4-5 geleden, schat ik. Was iemand die altijd beleefd bleef, maar steeds bij ieder artikel de kritische vragen stelde, wat natuurlijk niet op prijs werd gesteld door de bulk van de commenters, die toen nog vrij talrijk waren. Op een gegeven moment was er een like/dislike-mogelijkheid op de comments, en werd ie dus standaard flink gemind. De Mink kent ‘m nog wel. Het is geen hulpverlener, maar een journalist. Leuk om ‘m nog weer eens te zien. Was, naast De Mink, een van de redenen om destijds de comments op KLOL te volgen. 🙂

 8. Nu is Katje aan het jengelen en enorm zielig aan het doen en dit een speciaal gemaakt anti Kat site aan het noemen. Wees gerust, we vinden niet alleen jou een gestoorde gast, dat denken we ook van de rest van de complotters. Niet in al je miserie alles naar je toetrekken Micha, maar goed….Demmink is totaal onschuldig dus je moet weer anders te jengelen hebben….wat een afgang weer Micha, de zoveelste. En ja, dat is deprimerend….kom gewoon naar Nederland, laat je liefdevol verplegen in het PBC en wie weet komen we je nog wel opzoeken….

  • Wat een onderzoeksjournalist is het toch, neen Micha..de wereld draait niet altijd om jou, er is ook nog een Wim Dankbaar. En daar is deze site om begonnen/opgericht. Kan iedereen gewoon lezen, dus zonder WOB verzoek, in de eerste artikelen.

Reacties zijn gesloten.