Ode aan ‘wakkeren’! – Brexit

tinffoilcat
‘The greatest form of control is where you think you’re free when you’re being fundamentally manipulated and dictated to. One form of dictatorship is being in a prison cell and you can see the bars and touch them. The other one is sitting in a prison cell but you can’t see the bars but you think you’re free’

‘What the human race is suffering from is mass hypnosis. We are being hypnotized by people like this: (!!!) NEWSREADERS, POLITICIANS, TEACHERS, LECTURERS. We are in a country and in a world that is being run by unbelievably sick people. The chasm between what we’re told is going on and what is really going on is absolutely enormous’

– David Icke.

Nazorg: Vergis je niet – KLIK en (LYRICS)

*Yeah, about the Vatican assassins and how they will get you
And how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube*

 

68 thoughts on “Ode aan ‘wakkeren’! – Brexit

  • Helemaal niks, en bovendien het eerste artikel op Swapichou dat over David Icke gaat. Leuk!

 1. En als het moet staan we toch wel op. Zoals altijd. *zucht* die elite toch… Altijd zo dom dat ze niet weten waar de slagkracht ligt. Oh wacht…

 2. Nog even over de krant van gisteren, die inmiddels in de kattenbak ligt.

  De volgertjes van Wimp leven toch in een merkwaardige realiteit.
  De algemene gedachte is, dat als er getuigen (getuigen waarvan in hemelsnaam?) waren opgeroepen, de kaarten gisteren heel anders hadden gelegen voor Wimp.
  Waarmee ze stuk voor stuk toegeven, dat er tot nu toe geen grammetje bewijs bestaat voor De Moord in de Pipowagen, en dat het hele 100% fictieboek is gebaseerd op roddels, hearsay, wishful thinking, overspannen fantasietjes en uit de duim gezogen beweringen van Hans Mauritz.

  Wat me nog het meest verbaast, is dat iemand als R.A., alias de Grijze Duif, die ik echt heel hoog heb zitten, en waarvan ik hoop, dat hij dit leest, daar net zo hard aan meedoet.

  En vooral dat laatste wilde ik even kwijt, @Rob

  *hoofd schudden doet*

   • sja rob… wat moet je er van zeggen….. Op zaplog issie soms ook lekker bezig, stemt me nou niet heeeeeel hoopvol

    stond al klaar als reacitie… inloggen lukte niet, niks geen hoge pet dus

  • Zelfs als de ‘getuigen’ waren opgeroepen, en zelfs wanneer ze hadden verklaard dat hetgeen Wim beweert dat ze hebben gezegd waar is, dan betekent dat nog steeds niet dat wat Wim beweert ook daadwerkelijk waar is.

   Hetzelfde geldt voor die onzin comments van hem dat wanneer mensen het boek lezen ze dan ‘om zijn’. Dat is hartstikke leuk voor hem, dan heeft hij minimaal een overtuigend geschreven boek gefabriceerd, maar het betekent ook ditmaal niet dat wat er staat geschreven ook waar is.

   En dat concept schijnen de Cluedo-plotters met Wim als spelleider maar niet te snappen.

  • In het verlengde van jouw Grijze Duif opmerking is dit ook zo’n ongelofelijk voorbeeld van totale bull sh*it van Boudineke:

   [..]Deze hele smaadzaak is doorgestoken kaart! Het OM weet donders goed dat in het boek van Wim Dankbaar de waarheid staat. Zij weten al heel lang dat Hebben… in zijn caravan hoerde en snoerde met alles wat verboden is![..]

   Dat weet ze helemaal niet. Het is niets meer dan pedante bullying. Ze heeft op geen enkele manier bewijs of feitelijke onderbouwing voor haar stelling. Het is intellectuele drab, Zonder enige grondslag gedeponeerd waarbij vooral de eigen status in de groep de motivatie lijkt.

   *hoofd meeschudden doet met Douwer*

  • Boudine is een volslagen nitwit met een seksuele frustratie.
   Die gelooft heilig, dat De Moord in de Pipowagen als snuff movie te koop is op internet, als je maar lang genoeg googelt op Walpurgisnacht, en dat Manuel Schadwald is gestikt in 5 ml sperma (okee, laten het er bij hoge uitzondering 10 geweest zijn).

   Maar van de Grijze Duif had ik een meer realistische kijk op de zaak verwacht, zeker, omdat ik ook zijn kritische bijdragen heb gevolgd over de flauwekulpraatjes van Vervloesem, onder het motto: wie beweert moet met bewijzen komen.

   Put your money where your mouth is, @Rob, ook in de zaak Vaatstra.

   • Had jij dat gedacht van de Grijze duif @Douwer? Iemand die in al die onzin van Bou en Wim meegaat, neem ik sowieso niet serieus. Het is meer een soort van selectieve verontwaardiging naar Vervloesem toe, dat deugt ook idd. niet en al het andere ook niet. Ze moeten nu eindelijk eens gaan beseffen wat ze de familie van Marianne hebben aangedaan, allemaal!

   • Ik heb geen idee waarom je dat van Grijze Duif verwacht. Die loopt al sinds het eerste uur mee op complotsites (van ~2005 t/m 2014 onder de naam ‘Freedomfiles’). Misschien niet de meest doorgedraaide idioot die er tussen zit, maar hobbelt gewoon achter ieder complot aan: 9/11, MH17.. en ook dus achter WimP.
    En nu vindt WimP Marcel stom, dus gaat Grijze Duif meeblaffen. Want als WimP het zegt..
    Het is gewoon een mak meelopertje van WimP, imho.

  • Yup, en de Brexit-plotters roepen massaal op om een eigen pen mee te nemen, en vooral het potlood niet te gebruiken dat op de stemlokalen ligt, want gebruik je die, dan wordt je stem uitgegumd en in #remain verandert.

   *facepalm*

 3. Bij Berkenbosch worden aannames automatisch feiten. Vooral met een vette uitroepteken er achter.

 4. overigens dacht ik dat Kat de onderlinge strijd in complotterrland naar beneden wou halen , gaat ie vervolgens weer Wim Dankbaar afvallen. Want Wim heeft minder straf van de rechter gehad …….

  Kan geen link plaatsen van Kat zijn website ….een of ander error HTTP response code 503

 5. Zelfs als Wolfgang Hebben in alle opzichten gelijk krijgt, is zijn naam toch voorgoed besmeurd door lasteraars als Dankbaar, Kat en Bou. Dat is precies de reden waarom iemand als Kat me zo tegenstaat: zonder een schijn van bewijs heeft hij BN’ers als Spong, Eurlings, Lunshof (postuum) en tientallen anderen van de walgelijkste seksuele delicten beschuldigd, en hij komt ermee weg. Hij verdomt het zelfs om, zoals de rechtbank heeft gelast, stukken van zijn website te verwijderen.

  De journalist Matthew Parris maakt een soortgelijk punt in een stuk over de zanger Cliff Richard, die definitief niet wordt vervolgd. In dit geval is ook de Britse politie veel te verwijten.
  http://www.spectator.co.uk/2016/06/how-hard-would-it-have-been-not-to-traduce-cliff-richard/

  • Dat is precies de reden waarom iemand als Kat me zo tegenstaat:[..}

   Precies, same with me.
   Kat schommelde ooit volkomen dronken in Nieuwspoort naar Lunshof die daar – niet minder dronken – aan de bar stond, en begon heel trots te kakelen dat hij ook bij de Telegraaf werkte. (Kat was net aangesteld als buitenland-correspondent en daar uiteraard heel erg trots op). Lunshof keek hem aan en torpedeerde Kat met de opmerking: “Ik ken jou niet. Jij werkt helemaal niet voor de Telegraaf”.

   Dat moet je natuurlijk niet bij de narcistische Micha Kat uithalen, en zo begon aan de bar een vreselijke ruzie en scheldpartij. Kat liep uiteindelijk weg, op zoek naar een w.c., die hij niet vond en dus maar besloot tegen een muur aan te plassen.

   Lunshof was dit grapje de volgende ochtend nog niet vergeten, en als Telegraaf-bobo ging hij op zijn strepen staan bij de hoofdredactie. Resultaat: Kat werd dezelfde week nog ontslagen, of beter, zijn contract werd ontbonden. Einde ‘buitenland-correspondent voor de Telegraaf’ voor Micha Kat.

   Vanaf dat moment is Lunshof – ‘100% bewezen mensen!!! een pedofiel en eet (of beter at) hij babies met Joris Demmink.’ Volkomen louter door rancune gemotiveerde nonsense.

   Saillant detail: Het was Bart Mos die Kat destijds voordroeg bij de redactie van de Telegraaf voor die correspondentie-job. Bart Mos wist dat Kat nou niet bepaald een aangenaam mens is, maar vond wel dat hij leuke verhalen kon schrijven.

   Bart Mos is sindsdien eveneens een ‘person of interest’ bij Micha Kat. In oktober mag Kat zich nogmaals proberen te verdedigen tegen het criminele stalkingsgedrag dat hij Mos aandoet, inclusief een doodsbedreiging: in eerste aanleg werd Kat hiervoor veroordeeld tot een taakstraf 120 uur waarvan 60 voorwaardelijk.

   Het zijn dus volkomen certified psychiatrische patienten die menen alle ruimte te mogen opeisen om andere mensen volkomen kapot te schrijven of krijsen puur en alleen om hun eigen idiote gedrag te compenseren.

   Ik hoop dan ook echt dat Kat in zijn hoger beroep tegen de 10 maanden onvoorwaardelijk voor het beledigen van Marcel Gelauff (doorlopend, continue en recidiverend gedrag) een ferme tik krijgt.

   Het moet maar eens afgelopen zijn met dat walgelijke en vooral ziekelijke gedrag.

 6. Intussen wordt Arnold Karskens afgebrand op twitter. De revolutie is niet uitgebroken in Duitsland, de enige dode is de schutter hoogstwaarschijnlijk een verwarde man, net als Arnold. #telefoontjeuitduitsland.

  • Het slaat toch ook nergens op, om over slachting te twitteren terwijl de enige dode de mafklapper zelf is. Karskens de oorlogscorrespondent.

   • Zeker het is terecht. Ik heb ook nooit gesnapt wat er nou bijzonders aan die hele Karskens was. De ‘vrijdenkers’ die roepen dat ze een tegengeluid geven zijn gewoon een stel scribenten die shit publiceren. Maar zolang de vreemdelingenhaat er in wordt verkondigd wordt het verkocht als zoete broodjes.

    • Ben ik met je eens Dorothy, laat ik het zo zeggen. Het is allemaal op zijn zachtst gezegd nogal polariserend wat Karstens aan artikelen publiceert. Extremisme is nooit goed, niet aan linker en niet aan rechter zijde.

    • Zijn verslaggeving vanuit Afghanistan tijdens de Nederlandse missies en vanuit Irak. Dat was imho best bijzonder. Als bijna enige onafhankelijk en dus niet “embedded” journalist op “excursie” meegenomen door defensie. Als een van de weinigen beschreef hij imho een vrij realistisch beeld van de situatie daar. En je hoeft alleen de laatste berichten over de situatie in bijvoorbeeld Kunduz te lezen om te weten dat zijn reportages meer met de werkelijkheid daar te maken hadden dan de beelden van de enorm succesvolle “politie-agenten opleiden met playmobil” reportages van de NOS en embedded consorten.

     Als oorlogsjournalist vind ik hem dus best “bijzonder”. Daar buiten? Ach.. Iedereen mag een mening hebben toch? En nee die steekt hij inderdaad niet onder stoelen of banken.

     Maar je kunt natuurlijk ook elke journalist wiens mening je niet pruimt bestempelen als onbekwaam en oninteressant. Ook goed hoor.

     • Het is eerder af te vragen waarom iemand als Karskens zich zo profileert. Zeker ik geloof direct dat hij een eigen mening heeft maar als je in zee gaat met bedenkelijke lui dan verlies je wel terrein. Dan had hij zich maar onafhankelijk moeten houden en zich niet laten fêteren als grand ol journalist. Overigens heeft hij zich gisteren wel laten kennen. De hashtag was leuk maar hij blokte gelijk iedereen die op die hashtag was.

 7. Elke keer dat iemand zich een vrijdenker noemt wrijf ik verheugd in mijn handen. Als ik het lees is het 9 van de 10 keer BS, geblaat en alles waar islam critici voor staan is eigenlijk; moslim raus. Vertel je ze dat het BS is dan krijg je ze verontwaardigd op je dak. Wil jij dan in een moslimstaat leven? Wil jij verkracht worden? Wil jij in een burka over straat? Ik kots zo op die lui.

 8. Het zijn inderdaad misselijkmakende laffe zielige figuren, die niet eens blij kunnen zijn met een goede en vakbekwame afloop. Neetoor Karskens corrigeerde zijn inschattingsfout vrijwel direct overigens. Openlijk, ruiterlijk, en zeerzeker niet anoniem.

 9. Om over na te denken. Via channel 4 news:

  More “lone wolf” attacks in Europe have been carried out by right wing terrorists than religious extremists in the past 15 years.
  Whilst many more people were killed in attacks from Al-Qaeda and ISIS overall, a study says that “Right-wing extremists represent a substantial aspect of the lone actor threat and must not be overlooked.”

  -1:18

  • Daar hoef ik niet lang over na te denken.
   Ten eerste is dat je reinste appels & peren statistiek.
   Ten tweede is er geen wedstrijd aan de gang wie van de twee, de appels of de peren, per saldo de minste slachtoffers maken.

   • Dat is idd. ook weer zo. Het is gewoon dat ik zo ’n hekel heb aan die angstzaaierij maar ook aan dat extreme gedoe.

 10. @Douwer het is niet bepaald appels met peren vergelijken. Je ziet het al in het nieuws.

  Verwarde man pleegt aanslag maar er wordt zelden naar de achtergrond van de verwarde man gekeken, tenzij het overduidelijk aanwezig is. In het klimaat waar we nu zitten wordt er nog steeds naar ‘links’ gekeken terwijl pegida, de pvv en dat soort lui oprukken en allang de revolutie preken. Hun messias is Geert en als die aan de macht komt dan maken zij wel de straten schoon. In dat opzicht is het wel degelijk waar dat de rechts extremen goed onder de loep worden genomen.

  • Een label ‘links’ (appels) of ‘rechts’ (peren) is een non-issue. Het probleem ligt in het extremisme zelf. De zogenaamde ‘ideologie’ is slechts het ‘excuus’ om verwerpelijke daden te ‘rechtvaardigen’. Het zijn en blijven gevaarlijke gekken. Lone wolfs of aangesloten bij een clubje idioten.
   Kijk nu eens naar waar Wimp qua volgertjes van ‘afhankelijk’ is. Werkschuwe linkse uitkeringstrekkers en onbeduidende beroepskankeraars die normaal gesproken met de grootst mogelijke afgunst fulmineren over miljonairs die in miljoenenvilla’s steevast domicilie kiezen in de meest decadente gemeenten. Anderzijds zal de liberale en ‘keihard werkende entrepreneur’ en miljonair Wimp een broertje dood hebben aan niets aan de maatschappij bijdragende nietsnutten. Maar kijk aan, ze zijn tot elkaar veroordeeld. Niet vanuit hun ‘ideologie’ edoch, vanuit hun extremisme. En om er in de eerste plaats vooral zelf beter van te worden. Je ziet het ook bij Ton Hofstede. Het duurt nooit lang of er wordt via bizarre gedachtenkronkels weer een link gelegd naar zijn persoonlijke dispuut met Turkije en zijn Turkse ex-vrouw.

   *aan het nachtbraken vanwege #brexit #bremain*

   • Nu Kolderkamp, ik weet nog niet zo zeker of dat in de plotscene voor het grootste deel linkse uitkeringstrekkers zitten. Als ik kijk naar de uitspraken, vaak xenofobe, homofobe uitspraken dan denk ik dat dit toch nog anders kan liggen. Waarom zouden rechts gelovigen geen uitkeringstrekkers kunnen zijn. Zie bijv. de tokkies, Juist onder de meer rechter zijde van ons land zitten de complotdenkers, kijk maar eens rond op twitter. Maar goed, misschien zit ik ernaast.

    • Ja, daar waar ik juist zelf begin over dat ‘labelen’ een non-issue is vergrijp ik me er in bijkans 1 adem zelf weer aan ;-(
     Het zal aan het nachtelijke uur hebben gelegen. (En die Brexit zag ik niet aankomen alhoewel de signalen vannacht langzaam op rood gingen).

 11. m k zegt: 23 juni op 09:28
  Leuk gezegd, ZH, maar dat doe ik nu juist niet omdat Wim mij gelegenheden alles heeft gedaan mij te schaden en te slopen. Hij heeft zelfs aangifte gedaan tegen mij bij Justitie! De man is een contact-gestoorde psychopaat, een walgelijke figuur die geen gevoel kent. Hij heeft daarenboven het complete Vaatstra-dossier ‘gestolen’ van mij en Eric Donk. Tuurlijk, hij heeft er goed werk bovenop gedaan, maar het hele basis-verhaal lag al helemaal klaar. So far voor Wim Dankbaar.

  Hahaha

  *nog geen slaap heeft maar wel false flag voelt aankomen*

  #bremain

 12. Martijn Alberda heeft weer zitten googelen:

  ‘Ik vroeg me af of het weer van de laatste dagen mogelijk beïnvloed zou kunnen zijn met HAARP en deed een zoekactie naar HAARP in het Verenigd Koninkrijk. En tot mijn verbazing ontdekte ik dat David Cameron in 2013 een HAARP station heeft goedgekeurd in Wales.’

  En dat er een relatie is met Brexit.

  Het wordt met een linkje onder de aangehaalde video al meteen weerlegd, maar dat negeert Martijn natuurlijk weer.

  ‘Take note of the lack of security and massive power generators. I think it is safe to say this is not controlling the recent floods and bad weather in the UK.’

  https://www.metabunk.org/the-nerc-funded-mst-radar-facility-in-wales-is-not-a-haarp-installation.t3158/

  • m k zegt: 23 juni op 09:28
   Leuk gezegd, ZH, maar dat doe ik nu juist niet omdat Wim mij gelegenheden alles heeft gedaan mij te schaden en te slopen. Hij heeft zelfs aangifte gedaan tegen mij bij Justitie! De man is een contact-gestoorde psychopaat, een walgelijke figuur die geen gevoel kent. Hij heeft daarenboven het complete Vaatstra-dossier ‘gestolen’ van mij en Eric Donk. Tuurlijk, hij heeft er goed werk bovenop gedaan, maar het hele basis-verhaal lag al helemaal klaar. So far voor Wim Dankbaar.

   Klaske ferweda kwam inderdaad als eerste bij kat aankloppen vervolgens heeft Wim de rest van het onderzoeks verhaal gedaan en alleen gepinpoint op de Vaatstra zaak.
   Waarbij de basis van Kat niet zoveel om handen had …..
   De aangifte was gedaan ivm met belediging van de joodse gemeenschap.
   Wim had +/- vier weken geleden nog joviaal contact met Wim er geen vuiltje aan de lucht.
   Schijnbaar hebben Vervloesem en de matige straf (aldus Kat) voor Wim Dankbaar wat kortsluiting veroorzaakt behind de enemy lines.

 13. Nou, de plottertjes hebben er onderhand weer een knuffelcrimineel bij.
  De goudeerlijke, poeslieve, onschuldige zakenman Willem Holleeder.

  Want OM en Peter R.

 14. Ode aan de wakkeren…
  Aangezien de bar hier nog niet open is dan maar proosten via mijn blogje.
  *edit* ook voor jou ( en iedereen), is de regel: niet pluggen naar je eigen blog

 15. Uit “Het Nederlanse Volk Toespreken Voor Dummies”:
  Het maakt niet uit wat je zegt, maar ga nooit voor een plant zitten.

  • Of voor de kop van een bok…… Tja hij maakt het af en toe wel heel bont. Ga je de ruzie nog eens proberen bij te leggen @Donk

   • Als dat het geval is @Donk en je hebt een titel voor je vorderingen, wat Let je dan de vorderingen te incasseren? Of heb je geen titel?

Reacties zijn gesloten.