28 thoughts on “Virus

 1. Hey, we hebben er een groep plotters bijgekregen. Media als vierde macht, eerst natuurlijk de trias politica. Onheilspellend muziekje op de achtergrond. Kritiek is toch wel een dingetje.

  • Eigenlijk wel benieuwd, wie volgens DENK de media aanstuurt, want ze zijn wel zo bijdehand, om daarover op de vlakte te blijven (en alleen met het vingertje te wijzen).
   Joodsche bankiers? Satanische pedo’s? de NWO? Joris Demmink? Erdoğan? Putin?

   Ik kijk nog liever naar een rappende Micha Kat. Die komt er tenminste eerlijk vooruit.

   • Laat ze maar een paar zetels krijgen in de 2e Kamer. We hebben al een pvv met (imo) te veel zetels. Gaat het vanzelf knetteren bij de debatten in de 2e Kamer.

    Ik verwacht ook dat binnen no time mensen opstappen uit de partij Denk. Die linker met zijn baard is eng-conservatief. Dat kan gewoon niet goed gaan met Sylvana. Daar heb ik Sylvana nog te hoog voor zitten als ge-emancipeerde trotse black woman.

    We zullen het zien. We zien sowieso dat de politiek steeds meer aan het polariseren is. Dat is nooit goed voor de bestuurbaarheid van een land. En dat mogen de gevestigde partijen zich behoorlijk aantrekken. Laat ik één voorbeeld nemen: Samson.

    Samson is passé. Er zijn grenzen aan je geloofwaardigheid als politicus. Peilingen wijzen het ook uit. Wij burgers kijken toch naar de lijsttrekkers. Als je perse PVDA wilt stemmen, kan je ook op nummer 2 van de lijst stemmen, maar toch ben je eerder geneigd als zwevende burger om helemaal niet op een partij te stemmen als de lijsttrekker prut is.

    Samson zou beter gisteren dan vandaag nog opstappen.

  • Nog over Montesquiue, ik wil de pret niet bederven DENK maar dit is toch echt door hem geschreven over zwarte slaven.
   Monte..

 2. Ton Hofstede is leuk aan het worden. Hij ziet een gat in de markt 🙂

  Tja, als Barracuda er mee stopt, dan moet toch iemand het stokje overnemen? Waarschijnlijk zal ik nu ook wel een AIVD-infiltrant zijn. Drie jaar bezig geweest met infiltreren. En daar was eindelijk de bom die alle alternatieven in een keer laat ontploffen.

  Ter geruststelling ik ben ook lid van de NL-BVD en de TR-BVD.
  Nederlandse Binnenlandse en Turkse Buitenlandse Veiligheids Diensten.
  Lees het artikel over #demmink maar wat vanmiddag online wordt gezet.

  Nog meer duizend bommen en granaten.
  Geen UUR van de Waarheid, maar wel MAAND van de Waarheid.

  • Ton kan nog leuker worden als hij zijn WOB-pijlen ook richt op de Vaatstrazaak en daardoor heerlijk gaat clashen met Dankbaar….. 😉

   • Dat had de boerenslimme Wimp zelf ook al bedacht.
    En hij heeft daarom in Vervloesem Gate de afgelopen week een 180 graden draai gemaakt en staat nu volledig achter Ton.

   • En als hij het zelf niet had bedacht, had hij dat scenario hier onlangs kunnen lezen.
    Aan kleine dingetjes kun je merken, dat Wimp meeleest op Swap.
    *zwaaien doet naar Wimp*

    • Ja, Wimp zit nu wel lekker met Ton mee te heulen richting Vervloesem maar als Ton zijn stijgende lijn even doorzet moet hij toch inzien dat hij Wimp ook wel wat kritische vraagjes kan stellen. Zo heeft Wimp zijn advocaat bij het OM en de Rechtbank t.b.v. de smaadzaak tegen hem op 21 juni aanstaande een verzoek laten indienen om een aantal getuigen te verhoren. Ik citeer:

     De volgende getuigen zijn voor de verdediging van belang:

     1. De heer Faek Mustafa, wonende aan (adres).
     De heer Mustafa heeft onder meer tegen mijn cliënt verklaard dat hij ongewild getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra, gepleegd door Ali Hassan in de caravan van Wolfgang Hebben. (…)

     2. De heer Rida Hashimi, wonende aan (adres).
     Rida Hashimi, destijds een vriend en klasgenoot van Faek Mustafa, heeft tegenover cliënt verklaard dat Faek Mustafa hem heeft verteld dat de moord op Marianne Vaatstra is gepleegd door Ali Hassan (…)

     Is het niet gewoon zo -zoals we juist eerder op Wimp’s blogje konden lezen- dat Wimp deze zogenaamde ‘verklaringen’ van Faek Mustafa en Rida Hashimi zonder rechtstreeks bij hen te checken klakkeloos uit de koker van -de inmiddels volgens Wimp zelf uiterst onbetrouwbare- Hans Mauritz heeft overgenomen?
     Zo niet, waar zijn die middels een handtekening van ‘verklaarders’ gewaarmerkte verklaringen dan? Of zijn deze ‘verklaringen’ mondeling door ‘verklaarders’ aan Wimp bevestigd? Rechtstreeks van persoon tot persoon of telefonisch? Waar zijn dan de geluidsopnamen -Wimp neemt immers alles op- die zijn bewering dat Faek Mustafa en Rida Hashimi dit tegen(over) hem zouden hebben verklaard bevestigen?

     Wimp verschuilt zich achter de kromredenering dat het OM Faek en Rida niet onder ede wil laten getuigen omdat ze dan Wimp’s ‘gelijk’ zullen bevestigen maar zo werkt het überhaupt niet. Want waarom ondertekenen Faek en Rida niet alsnog een verklaring of bevestigen ze de beweringen van Wimp niet alsnog gewoon simpel via een geluidsopname? Daar hoeven Faek en Rida toch niet voor naar de Rechtbank te komen? De simpele waarheid is dan ook dat deze ‘verklaringen’ gewoon helemaal nooit door Faek en Rida zijn afgegeven en het OM geen reden heeft om aan te nemen dat ze de verzinsels van Wimp onder ede ineens wel zullen bevestigen. Bovendien weet iedereen bij voorbaat al wat Wimp gaat lopen roepen als Faek en Rida ook onder ede het lulverhaal van Wimp naar het rijk der fabelen zullen verwijzen. Dan zijn ze volgens Wimp omgekocht en plegen ze meineed. Daar hoef je geen helderziende voor te zijn.
     Dus voor Wimp geldt gewoon hetzelfde als wat hij Vervloesem nu huichelachtig verwijt. Wimp stelt dat er door Faek en Rida tegenover hem ‘verklaringen’ met een bepaalde inhoud zijn afgelegd. Dan dient Wimp daar dus ook het onweerlegbare bewijs voor te leveren. Zo lang dat achterwege blijft is Wimp net zo’n kansloze fantast en leugenaar als waar hij Vervloesem van beticht.

     *zeker weet dat Ton hier meeleest en stiekem hoopt dat het OM dit ook doet*

     • Juich maar niet te vroeg.
      Het ene moment fileert Ton Hofstede de beweringen van Marcel Vervloesem.
      In een vandaag gepubliceerd artikel verwijst Ton weer doodleuk naar een figuur als Frank Leenderts, die het confabuleren zo’n beetje heeft uitgevonden, en waar iedere serieuze Demminkjager met een hele grote boog omheen loopt.
      Vervloesem is wat dat betreft vergeleken met Leenderts maar een amateurtje.
      😦

     • Ach ze hebben elkaar allemaal nodig voor het rondpompen van content. Hoewel Dankbaar nu zware woorden gebruikt richting Vervloesem…., zal er wel weer een complotpunt aangedraaid worden.

      Wat ik echt niet begrijp is dat een advocaat als Adele vd Plas zich graag laat zien in de plotterscene. Ik begrijp dat je als advocaat alles voor je cliënt doet maar volgens mij doet het je -zorgvuldig geconstrueerde (gespinde)- verhaal over Baybasin geen goed als je je hoofd laat zien bij de rechtbankverhoren inzake Bart van Well of dat je samen met Vervloesem op de foto staat bij de boekpresentatie van weggejorist. (oké Yvonne Keuls was er ook, maar die heeft dan ook een echt verhaal bloot gelegd…).

      Dat snap ik dus niet.

 3. Zo’n Ton moet toch ook wel door hebben dat alles uit de duim gezogen wordt door de usual suspects? Vooral als hij door die idioten uitgemaakt wordt voor aivd-er. Koekkoek…

 4. Mag ik een teiltje? Dat salonfähig gelul van Denk. Leuk dat je Montesquieu gelezen hebt en dat ff laat zien op een filmpje. Dan heb je nog ons peroxide kuifje dat uit zijn dak gaat met de Orlando shooting en kwijlt op twitter.

  Onze half zachte premier die vlees noch vis is het is allemaal betreurenswaardig.
  Tijd voor een klassieker om die bagger te vergeten

  • De islam is een verderfelijke ideologie die op gespannen voet staat met alles waar wij in de westerse wereld waarde aan hechten. Iemand als Wilders doet daar niets aan toe of aan af. Ben ik nou een “racist”, dorothy?

   • Ik gaf je even een nadenk dagje @yoshiyahu over wat je hier stelde.

    Deze reactie van jou @yoshiyahu is generaliserend, de islam is geen verderfelijke ideologie. Er zijn mensen die dit geloof misbruiken, dat is wat anders evenals het gegeven dat er veel spanning is. Maar de wereld is niet zwart-wit en als jij denkt dat bijv. de christenen zo vredelievend zijn/waren dan moet je misschien toch even de geschiedenis boeken erop na slaan.

    Je stelde op het eind een vraag, waarvan je zelf eigenlijk al het antwoord weet, schijnbaar heb je toch behoefte aan een antwoord. Ja, het is racistisch want je sluit een hele gemeenschap kalt met deze uitspraak over verderfelijk. Laat dit soort meningen voortaan maar achterwege, ik zit er niet op te wachten.

 5. Gelukkig heeft ook het feestnummer Hans Holtrop eindelijk de weg naar ROL kunnen vinden. Is ook logisch met de enorme onthulling van vandaag natuurlijk: KIJK HIER!! EEN ONTVANGSTBEVESTIGING!! Abbink zal zich inderdaad volledig schaakmat voelen. Of zou hij een Michaatje doen (de boel zo lang mogelijk rekken)?

Reacties zijn gesloten.