Love is in the Air

Ow Micha Kat, wat een treurnis nu allemaal. Ik was vanmiddag tot tranen geroerd toen ik las dat jij dankzij zo’n smerige journo zoals Klomp never nooit meer op normale wijze aan een vriendinnetje kan komen. Ik kon het niet geloven, en riep hem op het matje, waarom is dat nu? Hoe heeft het zover kunnen komen, jij stoere aantrekkelijke plotwaus dat je er rondloopt. Je weet, bij Swaphatsjoe zijn wij nooit te beroerd en vandaar deze oproep helemaal gratis en voor niks. Wie oh wie durft het aan om met drs. Micha Kat op een zwoele zonnige dag ergens in een heerlijk rustiek dorpje een guinness te nuttigen (samen uit 1 glas), en daarna nog eentje en nog eentje. Micha Kat trakteert maar veel eten zul je niet want eenmaal in de directe nabijheid van deze meest bekende plottert van Nederland zullen vlinders de leegte in je maag opvullen. Oh wat een heerlijk vooruitzicht, daarna zal de avond onder een volle maan opgevuld gaan worden met een meest spannunde plotcursus. Heerlijk, trek je topje maar uit de kast Micha Kat want natuurlijk past er op ieder plotpotje wel een dekseltje en ze kan dus op dit adres reageren: drsmkat@yahoo.com. Ik neem aan dat jij een meisje – meisje type zoekt gezien je voorkeur voor wulpse types als Victoria. Dit zeg ik slechts om je nog een extra handje te helpen.
Wij wachten hier nu in spanning af want het zal vast niet lang duren voor de eerste dame zich komt aanmelden. In afwachting hiervan gaat onze bar alvast open alwaar er fatsoenlijk bier geschonken gaat worden en heerlijke andere aperitiefjes alvorens wij aan onze traditionele Bilderberg maaltijd gaan. Dit jaar wederom geschonken door de Demmink squads als dank voor onze inzet.

 

 

55 thoughts on “Love is in the Air

 1. Het meest fantastische aan Micha’s plan is dat straks niet alleen hele Ryanair-vliegtuigen vol nederlandse Tila Tequilas naar Ierland afreizen – waarbij Micha zelf natuurlijk alle “maar ik zag haar het eerst!”-rechten heeft – maar dat ie ook nog eens €250 per dame opstrijkt. Het is geniaal. Dit kan niet falen.

 2. Zou hij op dit idee gekomen zijn naar aanleiding van zijn artikeltje over die seksverslaafde? Wellicht moet hij eens aan de slag met de webcam, kun je ook enorm rijk mee worden heb ik gehoord! Wel een beetje vreemd dat hij hiermee komt op de dag dat de grote onthulling van Morkhoven komt. Daar hebben we hem verder nog niet over gehoord!

  • Je zit wel erg in spanning, te hopen dat die band er is…..

   “Hoe laat kunnen we iets verwachten? ik wil het graag z.s.m. op mijn blog gooien”

   Snap jij dan echt niet dat er niets komt? Als er een band was, hadden ze die al lang laten zien….. Plotterlogica om daar mee te wachten…. Dommer nog… Mensen die het geloven.

   • Op twitter zie ik dat jij echt denkt dat die band er is…… Morkhoven heeft nooit wat opgelost en zolang dat niet doordringt zal er weinig gebeuren. Snap jullie fixatie op kinderporno niet, het is gewoon sensatiezucht, omdat je hoopt een hooggeplaatste omlaag te kunnen halen.

  • Haha, dat is te optimistisch. Ze komen met nietszeggende documenten van 20 jaar oud….. Zelfs nu zijn er nog mensen die die morkhoven geloofd.
   Erik, in je interview met die Vervloesem zie je zelf toch ook wel dat hij alles uit zijn duim zuigt? Niets is onderbouwd en het is een waterval aan verzinsels…… De manier waarop hij het je verteld….. Jonguh toch, het is ijdele hoop voor je….. Je stelde je vragen overigens wel wat hijgerig….

 3. Op TL van Bart staat een foto van hem met Adele, Vervloesem en Yvonne van Keulen. Dat laatste verbaasd mij, ik heb haar boeken gelezen en ik geloof dat zij Bart op haar beurt ondersteunt. Maar je zou van haar verwachten dat ze Vervloesem zou doorzien.

  • Ik zag een interessante vraag voorbijkomen op twitter: Kon je in die tijd video’s overplaatsen op cd roms? Dus geen fragmenten maar langere films?

   • CD-roms zijn 700MB per stuk, en daar kon je op zich best een langere video op zetten, ook toen. Het was in 1999 heel normaal om een full-length speelfilm zo te coden dat ie precies op 1 CD-rom paste; dan was ie prima kijkbaar op schermen uit die tijd..
    Het was toen ook veel meer noodzakelijk om beeldbestanden (AVI, WMV, MPEG, RealMedia) zo klein mogelijk te houden.

    Maar volgens mij heeft Morkhoven het in die brief niet over video,maar om de foto’s van 70.000 slachtoffers.
    En dat levert een klein probleem op: Stel dat dat dan 70.000 verschillende foto’s zijn, dan betekent dat dat je gemiddeld 10KB per foto hebt om dat op 1 CD-ROM te passen, en dat is alleen mogelijk als het allemaal pietepeuterige thumbnails zijn.
    Zelfs als je een matige kwaliteit aanbiedt, krijg je niet meer dan zo’n 5 tot 10 duizend foto’s op 1 cd-rom.

    • In 2013 had het HHC uitgebreid contact met Morkhoven inzake de affaire Ben van den Brink. Zoals het HHC wel meer zaken heeft uitgezocht en daar nooit over heeft gepubliceerd.

     Waarom heeft Ton daar nooit over gepubliceerd? Omdat hij er wellicht uiteindelijk ook achterkwam -zoals ieder normaal denkend mens allang wist behalve psychiatrisch patiënt Arend Zeevat en de gemankeerde meelopers van complotblogje Argusoog- dat de enige ‘affaire’ aan deze ‘zaak’ alleen en juist de zwakbegaafde fantast Ben van den Brink en de hopeloos incapabele moeder Leoni zelf waren cq zijn?

     Ton heeft nog heel wat ‘debunk’ werk te verzetten. Te beginnen bij totaal idioten als de achterbakse, manipulatieve en volstrekt incompetente Bou, de stalker, liegende lasteraar en broddel ‘onderzoeker’ Wimp en de aan complete waanzin ten prooi gevallen delinquent Micha Kat.

    • Iemand trouwens een idee, waarom Morkhoven hun brieven verstuurt op blauw papier? En het Koningshuis ook op blauw papier reageert?

     • Blijf het raar smurfen. Als ik een brief krijg van niemand minder dan Beatrix, die ik met veel aplomb en trompetgeschal op internet zet, dan smurf ik toch een goed leesbare zwart-witkopie?
      Of smurf ik er nou teveel achter?

     • Ach, lieden van het slag Vervloesem zijn nu eenmaal niet de meest talentvolle medemenschen die op onze planeet rond scharrelen. Ze zijn ondeugdelijk, slordig en rommelen maar wat aan zonder steekhoudende kennis van zaken en/of vaardigheden. Dat een aan lager wal geraakte halvegare als Kat op zo iemand moet terugvallen -en hilarisch genoeg HHC noodgedwongen moet gaan schofferen om vol te kunnen blijven houden een ‘zaak’ te hebben over iets dat er niet is- zegt dus meteen alles over de kwaliteiten van deze zelfbenoemde ‘onderzoeksjournalist’. Die kwaliteiten -zo ze er überhaupt ooit waren- zijn volledig verdampt in alcohol en doldrieste kolder.

     • Het maakt niet uit al was het paars gestippeld, deze Belg zit gewoon verschrikkelijk alles uit zijn grote duim te zwammen. Niemand heeft ooit iets van materiaal gezien en het gaat ook nooit gebeuren omdat het er simpelweg niet is. Wat erg is omdat dankzij deze aandachtszoeker de slachtoffers van kindermisbruik minder serieus worden genomen, hij teert op het leed wat wel degelijk voorkomt.

      Reken maar dat als je beelden hebt, er echt wel een onderzoeksjournalist klaar staat om achter de feiten aan te gaan. Is ook al diverse malen gebeurd…geen aandacht meer aan geven en over tot de orde van de dag. Over Boudine heb ik ook al lang genoeg gezegd. Ik hoop dat de hete aardappeltjes haar goed bevallen, het schijnt wel slechter tuiniers weer te zijn komende week, volgens mij maakt Boudine zich daar meer zorgen over dan over het waarheidsgehalte van de meer dan extreme fantasieverhalen die zij dwangmatig aanhangt.

      Ton is wakker aan het worden, evenals een aantal andere mensen. Beter laat dan nooit zeg ik maar.

     • Iemand trouwens een idee, waarom Morkhoven hun brieven verstuurt op blauw papier?
      Geen inferieur scanapparaat in dit geval. De brieven zijn gefotografeerd. En dit is zo’n situatie waar de automatische witbalansinstelling van een digitale camera weinig betrouwbaar is: blauwe achtergrondmuur, invallen daglicht. Is makkelijk te corrigeren achteraf.
      Hier met gecorrigeerde witbalans: http://imgur.com/SLUS0Ps

    • “Ik heb Marcel gevraagd of hij mij een fractie van de CDRom die hij aan Beatrix heeft gestuurd, wil sturen. Dan pleur ik al die foto’s gewoon op mijn website, zodat het publiek ook kan zien dat deze wanpraktijken daadwerkelijk bestaan.”

     t is dat ie niks kijgt want brainfart, maar anders had ie weer een rechtzaak….

 4. Hier het diepfilosofische verhaal van Guido Jonkers, een heuse ‘complo-denker’

  Het begrip ‘complodenker’ is gekoppeld aan het simpele mechanisme om de onkunde over een bepaald onderwerp, af te wentelen op degene die met dit onderwerp op de proppen komt. Door deze persoon een stickertje op te plakken, in de sfeer van ‘idioot’ en ‘zwart-gallige’, hoeft de sticker-plakker, naar zijn idee, niet in te gaan op het onderwerp. Simpele onkunde kun je daarmee ook omdraaien. Degene die het ‘complotdenk-stickertje’ krijgt opgeplakt, is kennelijk de enige die genoeg weet van het onderwerp, om het inhoudelijk bespreekbaar te maken.

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/complotdenker-is-feitelijk-n-compliment/

 5. Op twitter lopen Donk en de plotters te kirren over documenten die al 20 jaar oud zijn. Hij gelooft zelfs dat er een video in 2000 verstuurd is……naar justitie…. Donk, wake up dude, morkhoven neemt iedereen in de maling…..

   • Ach ja, onze “held” wil weer eens de leiding hebben. Hij die zeker wist dat dit weekend WO3 zou beginnen om Demmink wit te wassen. Hij die altijd zegt dat Demmink baby’s eet maar daar geen splinter bewijs voor heeft, niet eens 1 naam van een slachtoffer of nabestaande….Micha die laf in Ierland zit omdat hij keer op keer weigert zijn verantwoordelijkheid te nemen voor de onzin die hij brengt en daar door tegen 5 doorgesnoven debiele fans die hem nog geloven schreeuwt dat hij door Demmink-, Putin-, Beatrix-, Bilderberg-, en weet ik wat zelfverzonnen squads uit Nederland is weggejaagd. Dat terwijl hij wel feestjes houd voor zoveel jaar KLOL en geen hond van al die squads kwam opdagen enz…Die Kat wil leiding geven?? Het geeft gewoon het totale faillissement neer van de complotscene!! De ergste leugenaar met de minste fans moet de leiding geven aan een handjevol mensen die het nodig vinden zich in babykleding te hijsen tijdens verhoren en domme vragen stellen die te makkelijk te debunken zijn door Barracuda en Swapichou-medewerkers/lezers….het is over en uit met de complotscene, met zelfverkozen leider Micha Kat voorop!!

 6. Zo maar even wat opmerkingen over Peter Air de Vries naar aanleiding van het HHC gebral over Morkhoven e.d.

  Ging die niet samen met Wimp indertijd naar de USA om nu voor eens en altijd de werkelijke toedracht boven water te krijgen over de moord op Kennedy?
  Zo ja, dan vast op kosten van de toen nog redelijk bemiddelde Wimp.
  En dan de PC van Tonino. Natuurlijk stom om zo’n oud ding gewoon langs de stoep te zetten. Iedere OvJ weet of moet weten, dat onze geliefde criminelen zelfs de vuilniszakken uitpluizen van Zwacri-OvJ’s.
  Uiteraard kunnen ze niet zelf met dat ding de publiciteit zoeken, maar wat is er gemakkelijker dan er eerst wat kinderporno op te zetten en vervolgens dat ding in handen te spelen van Peter R? (Oh ja, het was een taxichauffuer die dat ding had gevonden, LOL)

  • De foto’s op de PC van Tonino waren toch echt 100% het gevolg van zijn eigen surfgedrag op bepaalde websites. Lees je eens in, zou ik zeggen, in plaats van complotten te verzinnen.

 7. IK hoopte, dat ze er allemaal met hun gore jatten van af zouden blijven, maar naar Micha Kat gaat de twijfelachtige eer, om vandaag als eerste Nederlandse plotter te suggereren dat de shooting in Orlando een false flag is.

  En dat voor een paar rotcenten. Bah!

  • Had je het echt anders verwacht @Douwer. Ik vind het inmiddels zo voorspelbaar, verdiend ook geen enkele aandacht. Bovendien is Micha natuurlijk ook zo homofoob als wat, bekrompen mannetje.

   • Je verwacht het natuurlijk wel, maar je hoopt, dat ze er eens een keertje mee ophouden.
    Voor Kat is het natuurlijk gewoon een reflex om overal False Flags te zien. Daar denkt hij niet eens over na. Een soort Pavlov reactie, als het ware.
    Misschien komt het toch nog eens goed, want het is gewoon een zielige stumper, die gelukkig wat zelfinzicht begint te vertonen:
    Ik ben ook gewoon te eenzaam en zit de hele dag te malen en te broeden. Misschien moet ik wel effe dimmen. De groeten aan iedereen! Micha

    • ‘Voor Kat is het natuurlijk gewoon een reflex om overal False Flags te zien. Daar denkt hij niet eens over na.’

     Dat is standaard voor die figuren. Niks uitzoeken, gewoon maar wat roepen.

     • Nou ja, vroeger zat er nog enige onderbouwing onder dat soort uitspraken, in de vorm van herinterpretatie van videobeelden, foto’s etc. Tegenwoordig is het gedegradeerd tot een kwestie van FALSE FLAG!!1! roepen, liefst nog voordat de laatste patroonhulzen tijdens zo’n schietpartij de grond raken. Op zich een goede ontwikkeling: op die manier krijgt zo’n complot een stuk minder voet aan de grond bij het grotere publiek.

      Jammer dat Micha m’n correspondentie met hem weer offline heeft gehaald. Het gaf een mooi inkijkje in zijn grenzeloze onbetrouwbaarheid. De kop van het artikel deed vermoeden dat ik zelf Ton Hofstede benaderd zou hebben. Wat hij er in het bewuste artikel natuurlijk niet bij vermeldde is dat hij nog voor zijn eerste reply naar mij (die hij bewust had weggelaten in het artikel) Ton Hofstede al in de mailwisseling betrokken heeft.

      Uiteraard is het aanbod dat ik Micha deed vervallen, al helemaal na diens recente snoepreisje naar Italië. Hij moddert maar lekker verder in Ierland of waar dan ook.

 8. En dan deze, wat een waanzin:

  Dan ga je serieus met je tentje op stap om deze beelden te kunnen vastleggen..dat zal ze leren!

Reacties zijn gesloten.