ramadan mubarak

happy ramadan from the city of Tel Aviv, Israel

happy ramadan from the city of Tel Aviv, Israel

Nou ben ik niet bepaald een fan van de oplopende (religieuze) emoties die tijdens iedere ramadan in mijn eigen ‘neighbourhood’ opspelen, maar ik word erg vrolijk wanneer ik naar mijn werk rijd en het bovenstaande billboard door heel de stad zie terugkomen. “Happy Ramadan” toegewenst door de “City of Tel Aviv”: Vrijheid van godsdienst en beleving is een individueel en groepsrecht en het stadsbestuur laat weten dit te ondersteunen en toe te juichen. Ook al weet het dat juist deze periode aanleiding is voor haat en aanslagen en een extra druk op politie, veiligheidsdiensten en militairen legt. Toch is de boodschap belangrijk. Het laat zien dat tolerantie nog altijd mogelijk is. Het laat zien dat de grondbeginselen van onze Staat nog steeds staan en levend zijn. Het laat zien dat wij niet buigen voor terreur, of voor de enkeling die alleen nog maar kan haten.

Dat die enkeling soms uit grotere getallen bestaat dan je liefhebt wordt snel duidelijk in de reacties onder dit artikel van Geenstijl. Niet een Israelische maar een Nederlandse website inderdaad; toleranter zou je denken. Nederland! Gidsland en zo.

Nou ben ik óók niet bepaald fan van de Nederlandse roze onderbuik dwazi’s van Geenstijl, maar wanneer ik de reacties lees op het ‘ramadan-artikel’ dan schrik ik enorm. Ik ken haat persoonlijk, in zijn meest afschuwelijke vorm, laat daar geen twijfel over bestaan, maar deze vorm, de onderstroom, de toon, de subtiliteit, het naïeve, de domheid, de frenzy, het stapelende, het volkomen gebrek aan nuance en tolerantie, en de stuitende discriminatie of het stomende racisme is angstaanjagend. De tolerantie dáárvoor, vooral dat.

"mossels"

“mossels”

Ik begrijp nu waarom veel ‘Joden’ uit Europa ‘vluchten’ naar Israel, zich vestigen in onze steden zoals Tel Aviv. Het is niet alleen om de groeiende dreiging van Islam-terrorisme of anti-Israel sentimenten onder de Europese moslim-gemeenschap. Het is óók – en misschien wel onbewust de belangrijkste reden – omdat de autochtone bevolking van Europa, van Nederland, overduidelijk helemaal niets heeft geleerd van de eigen donkere gitzwarte geschiedenis. De ronduit walgelijke reacties bij Geenstijl en op talloze Twitterstreams vormen een vele malen grotere bedreiging dan de meest gruwelijke aanslag van een paar terroristen, of de opgetelde smaad en laster van een naar liefde smachtende Micha Kat of naar ‘cash’ hunkerende Wim Dankbaar.

Nederland Muziekland.

115 thoughts on “ramadan mubarak

 1. (…) een naar ‘cash’ hunkerende Wim Dankbaar.

  Dat wil zeggen…volgens deze makelaar en funda heeft Wimp zijn villa verkocht.
  Dat Wimp wederom met zijn incompetente broddelwerkje -inclusief JFK knoeierij- aan het leuren is geslagen kan ook te maken hebben met een op handen staande verhuizing naar zijn moeder. Dat scheelt weer een verhuiswagen of 3 en Wimp kan al die onverkoopbare meuk überhaupt niet kwijt op zijn jongenskamertje 😉

   • Wij sijn egt wel heel jaloers nietwaar @Zivac. Maar gekkie is niet origineel, dat woordje heeft Ziva verzonnen.
    Ps: het busje stopt niet meer vanavond.

    • @Ruud_SBW die van zichzelf zegt dat hij kan schrijven, en dan vol trots verwijst naar zijn eigen web site: het kan bijna niet treuriger.

     Je kan niet schrijven @Ruud_SBW. Echt niet. Je bent misschien best een aardige man, maar er zit geen schrijver of zelfs copywriter in je verstopt. Echt niet. Je bezit gewoon niet de bekwaamheid om mensen aan je te verbinden. Dat staat los van je kunde als schrijver uiteraard, maar toch, daar begint ‘het verhaal’ wel mee. Dat ontbeer je: ‘verhalen vertellen’. Je kan “d” en ‘t” en “kofschippen” als geen ander optellen, aftrekken, delen, en nog slimmer laten zinken, maar nooit weet je in een tekst de lezer ook te plezieren, te irriteren of te manipuleren; “een verhaal te vertellen.”

     Je verhaalt slecht wat wij allemaal al weten, en niet of niet langer in geïnteresseerd zijn. Je mist totaal wat ‘wij’ voelen of willen weten.

     Je bent een verouderde Wiki: een ‘SBW’ – een ‘spamboxwiki’

     @Ruud_SBW
     Dat maakt je niet minder nuttig. Maar wel minder populair. Hou daar rekening mee bij je volgende ‘entry’.

     • > Dat maakt je niet minder nuttig. Maar wel minder populair.

      [link naar lijst populaire pagina’s zelf bij voorbaat al geschrapt]

      De wel-verhalen, die er ook zijn, worden dan weer minder gelezen. De populaire pagina’s gaan vooral over de DOS-box. Zegt iets over de lezers, minder over mij.

     • > Je kan niet schrijven @Ruud_SBW. Echt niet.

      Als het zo slecht is, kan die zelfpromotie ook geen kwaad, hè? Dus je ben toch bang dat iemand het aanklikt. Weet je wat: vervals de link gewoon naar een cholocadeballenverhaal, zoals je de vorige flikte! Laache, waor? Leuke dinge veur de minse!

     • Ja sufferd_SBW, mijn voorlopige nieuwe koosnaampje voor je: SpamBoxWiki. Betekent zoveel als: “Veel theoretische wetenswaardigheden die je onmiddellijk (met twee d’s en twee l’s) in je spambox gooit, want superboring en niet nu nodig of zelfs gaapveroorzakend of gewoon superstom off topic” Afgekort naar een begrip is dat: SpamBoxWiki.

      Ergo, een SpamBoxWiki. Dubbel Afgekort, want Twitter-proof tot _SBW.

   • Nu hebben we Ruut met zijn gedram gehad en vervolgens komt Don met deze nergens voor nodig en op de persoon uithaal. Wat is er mis mensen, kunnen jullie niet tegen een beetje warmer weer of zo? Doe normaal reageren voor de zoveelste keer, Ziva heeft een stukje geschreven om eens goed over na te denken, dat verdient zoveel meer als deze onzinnige reacties. De volgende keer mikken we dit soort reacties er gewoon uit zonder commentaar. Een reactie daarop met gemekker over het waarom vliegt er dan ook zo uit. Gewoon geen zin in!

   • Don moet altijd heel vroeg opstaan voor zijn werk, liet hij al eens doorschemeren.
    Dus hij had vanochtend om half vier gewoon last van zijn ochtendhumeur.
    🙂

   • Zonder gekheid.
    Als je ’s nachts om half vier je ongenoegen moet uiten op internet, dan gaat het helemaal niet goed met je. Daar kun je de Joden met hun bolle aarde wel de schuld van geven, maar je weet diep in je hart ook wel, dat dat onzin is.
    @Don, zoek hulp. En dat hoeft geen dokter te zijn, dat kan ook een lieve buurvrouw zijn.

   • Ik doel op de Nanninga’s, de Roosjes en de verheffende reacties op de ramadan. De verontruste ‘burger’is gewoon de racist die uit zijn hok is gekropen. Ja het ouderwetse racisme is toppie.

   • Als je iedere dag om 4 uur uit bed moet voor je werk, dan vraag ik me af wat voor een werk onze Don doet. De mensen die ik ken, die er zo vroeg uitmoeten, staan in de productie in een fabriek. In ieder geval is het niet vaak iets hoogdravends qua werk.

    • Er is volgens mij niks mis met werk in de productie, werken in ploegendienst omdat je in de verpleging zit of wat dan ook. Zonder deze mensen zouden jij en ik ons leventje niet kunnen leiden zoals wij dat doen.

     • Ik zeg ook niet dat er iets mis mee is. Misschien dat je die gedachte had, omdat de associatie met Don gelegd wordt :). Ik vroeg me eigenlijk gewoon af wat Don voor een baan heeft.

 2. Goed stuk wel. Ik weet niet of men niks geleerd heeft van de geschiedenis. Kan zijn dat ik NL te hoog inschat, maar achterlijke mensen, useful idiots, zullen er altijd blijven. Die lopen overal rond. Of geenstijl echt het nederlandse sentiment representeerd is beetje de vraag. In ieder geval wel zorgwekkend.

 3. Wat ik zorgwekkend vind is een aantal reaguurders dat laat weten dat zij een goede opleiding hebben. Dat is wel het bewijs dat het onderwijs gefaald heeft.

  • Jij bent van 62. ik ook. In die zin hebben we hetzelfde onderwijs genoten. Boute uitspraak dus en ook een beetje dom als ik dat hier zo mag zeggen. Ik vermoed dat je niet optimaal gebruik maakte van de kansen die je werden geboden @Dorothy.
   Is niet erg maar accepteer gewoon dat je niet perfect bent. Hoe simpel?

   • Ik ben van 63 en het is niet dom. ALs je de jaren 70 hebt meegemaakt dan zijn deze jaren een ramp. Niets over zelf denken, niets over maatschappij kritiek. Ik heb ooit eens gelezen dat iemand terecht op merkte dat als de idealen van die jaren waren doorgezet er geen voedselbank bestond. Het neo-liberalisme heeft de deur opengezet naar het gesundenes volksempfinden, niet meer denken, de grootste bek telt, oplichten is cool.
    Als je je daar aan spiegelt Don dan ben je dom

 4. Ik denk dat Bart het verder had kunnen schoppen dan jongensprostituee als hij op school wat beter had opgelet. Grammatica is niet zijn ding.

 5. Dan heeft Vervloesem dus het zoveelste misdrijf gepleegd. Cruciaal bewijs jaaaaaarenlang achterhouden, terwijl hij daarmee hooggeplaatste figuren mee had kunnen opsluiten. Obstructie van de rechtsgang, alsnog kinderporno uitzenden enz….Wordt nog wat met Marcel. Maar denk inderdaad dat “ineens” de politie TOCH de video in beslag heeft genomen. Marcel is digibeet en weet niet hoe hij moet digitaliseren en kopiëren, hij klungelt dus graag met zeer belastend bewijs. Wat een dodo is het ook….

 6. Iets zegt mij, dat Kat weer on speaking terms is met “Groetjes Gretha”, vanwege dat obscure duitse linkje, dat hij never nooit zelf had kunnen vinden.
  Dat wordt dus over een poosje wellicht signing off vanuit een duits Fawlty Towers hotel tief hinten feindlichen Linien.

  • Gretha van Groetjes, of zijn ex Catharina ‘geen-complot-is-mij-te’ Dol, die zich op 3 juni op haar Facebook profielfoto zich ook weer in haar ‘Arrest Demmink’-shirt hees. Misschien mag ze zelfs weer ooit Micha’s fiets lenen.

 7. Marcel Vervloesem zegt op zijn eigen facebook pagina dat er een inval is geweest bij de Morkhovengroep. Ze hebben niets gevonden, want de groep is altijd goed voorbereid (ze verstoppen hun foute plaatjes goed). Zul je zien dat ze straks toch de tapes meegenomen hebben en deze dus niet onthuld worden op vrijdag…….

  de plotters worden helemaal euforisch….. zal wel weer een domper worden….. maar ze blijven hopen.

 8. Op ROL is het alweer gedownplayed tot ‘Vrijdag gaat Vervloesem duidelijkheid scheppen’.

  Verder heeft Vervloesem sowieso nooit belooft dat ie de inhoud van de videoband zou onthullen, alleen de videoband zelf. Dus ooit zal er wel een dag komen, na weken breeduit aankondigen, dat er een foto geplaatst wordt van een trotse Marcel V. met in zijn hand een Betamax-band met een vergeelde sticker ‘de geile avonturen van Claus en Joris op de Apollo, deel 1’.
  Wat zullen de pedoelitemeneren peentjes zweten..

 9. vs evacueren vrouwen en kinderen van hoofd luchtmachtbasis ramstein in duitsland

  Dat doen vrouwen en kinderen van in het buitenland gestationeerde Amerikanen normaal gesproken nooit…zomervakantie vieren in eigen land.

  #turbofacepalm

  • Mooi. Dan gaat het uitbreken van de Derde Wereldoorlog vrijdagmiddag dus hopelijk ook niet door, want ze hebben stralend weer voorspeld voor dit weekend.

  • Het is ook volkomen BS van ‘der sogenannte “Enthüllungsjournalist’. Ramstein AFB wordt zeer zeker niet geëvacueerd. Sterker nog, dit weekend is packed met events, waaronder een optreden van Trace Adkins. Er is wel een demonstratie gepland die de Westgate tijdelijk sluit, maar de Eastgate is gewoon open.

   Micha Kat en feiten: het blijft een even irritante als hilarische combinatie.

 10. (…) (Wordt vervolgd in deel 2)

  Zucht. Daar gaan we weer. Wederom gaan voor de tigste keer dezelfde waandenkbeelden de revue passeren. Voordeel is dat Wimp en Vergeer weer ff van de straat zijn en ik vind dit dan wel een formidabele dijenkletser: Een kenmerk van smaad is immers ook dat de smaadpleger weet dat het gestelde niet de waarheid is. Dat is bij mij niet het geval.
  En dan niet doorhebben dat je volkomen kansloos bent met dit soort infantiele en achterlijke redeneringen.

  ROFL

  • Precies.
   Hij denkt er vanaf te komen met als kern van zijn betoog:
   Van smaad of smaadschrift kan dus geen sprake zijn als ik te goeder trouw heb kunnen aannemen dat de publicatie waar was en dat het algemeen belang de publicatie eiste.
   Want Feik heeft het zelf gezegd tegen Maurits, dus ik ben te goeder trouw.
   Verder heeft Wimp (lees: Vergeer) het heel slim over zijn “stelling” dat Hebben er bij was. Blijkbaar is dat iets anders dan een “bewering”. Daar denkt de rechter anders over.
   Meer woorden maak ik hier op Swap voorlopig niet meer vuil aan Wimp. Ik ben blij, dat hij binnenkort voor het hekje staat wegens overduidelijke smaad, en ik verheug me op de advertenties die hij in een aantal dagbladen moet plaatsen, waarin hij vertelt dat zijn boek helemaal nergens over gaat.

    • In deel 1 is Wimp na een quickscan al te betrappen op 2 leugens omtrent die zogenaamde verklaringen van Feik en Rida. Dat belooft nog wat voor de volgende delen.

    • Ik zie dat er steeds minder gereageerd worden bij Wimp, en de reden is dat hij zichzelf eindeloos zit te herhalen. Alsof we het onderhand niet weten.

     • Ik denk dat er ook minder wordt gereageerd omdat een aantal Wim fans van het eerste uur zijn afgehaakt.Niet iedereen is nog steeds zo idolaat van Wim als Akky. Daarnaast worden reacties van kritische bezoekers niet geplaatst. Ik heb meerdere maken een berichtje willen plaatsen, maar er is er nooit 1 doorgekomen.

     • Ik heb het idee dat Wim’s beslaglegging op Maaike’s AOW de nekslag heeft gegeven.
      Enkele jaren geleden, toen een nieuw artikel op RiK makkelijk honderd of meer comments opleverde, waren er vooral een heleboel woorden voor de moedige vrouw die hun steun verdiende om – ondanks Boze Bauke & De Akelige Kinderen – het kwaad ten goede te keren.
      Gelukkig heeft WimP zijn moeder nog.

  • En dan in 1 schrijfsel blijven verdedigen dat die verklaringen echt wel echt zijn, want Mauritz dit en Mauritz dat, én het hoofdstuk 4 uit je boek bijvoegen waarin je schrijft wat voor ziekelijke fantast Mauritz is.
   WimP gaat duidelijk voor de volledige ontoerekeningsvatbarheid-optie.

   Ik hoop dat het psychologische onderzoek – waar de rechter ook deze keer weer om zal vragen – dit keer iets minder vrijblijvend is. Maar dat zal ijdele hoop zijn.

   • @Jonas J

    Zaak wordt behandeld door de meervoudige kamer. Die zijn bevoegd -anders dan de politierechter (enkelvoudige kamer) eerder- daadwerkelijk een multidisciplinair onderzoek op te leggen. Gezien het trackrecord wat Wimp met zich meezeult heb ik goede hoop dat dit onderzoek naar de geestelijke gezondheid van Wimp nu wel degelijk ten uitvoer zal worden gebracht. Eerst een paar maandjes ‘brommen’ en dan een langdurig verblijf in een psychiatrische instelling. Dat is het enige wat recht zal doen aan deze zaak.

  • Citaat van citaat Wim Dankbaar:
   ==
   Een kenmerk van smaad is immers ook dat de smaadpleger weet dat het gestelde niet de waarheid is.
   ==
   Dat geldt voor laster, niet voor smaad. Wetboek van Strafrecht staat gewoon online hoor.

 11. Aardig artikel over Trump, dat wat mij betreft ook over Micha Kat had kunnen gaan.

  Is Kat, zoals (bijna) iedereen denkt, een leugenaar en een fantast?
  Misschien is het antwoord wel gewoon NEE.
  Wat hij wel zou kunnen zijn, lees je hier: http://bit.ly/1TVMXJi

  • LoL @douwer.

   Aardig artikel inderdaad.

   Vooral dan deze laatste alinea voor de vergelijking met Micha Kat.

   Mijn inschatting is dat de eerste onvervalste bullshitter op een gegeven moment ook in Nederland ten tonele zal verschijnen. Want ook Nederland – gepolariseerd, versnipperd, door beeldvorming beheerst – is rijp voor zo’n postwaarheidpoliticus. Mijn intuïtie: ook hier is een bullshitter goed voor zeker dertig zetels.

   Daar is het eerste historische feit voor het bestaansrecht van de Oranje Republikeinse Piraten met Erwin Lensink (ik ben zo gek als een hoedje) en aanstormend Minister van Veiligheid en Justitie Micha Kat.

 12. On topic, dit is het doorslaan naar de andere kant. Het is geen grapje, jullie kennen haar nog uit een eerder artikel van mij:

 13. Bizar, die bloedhonden zoeken natuurlijk de plekken op waar niemand het verwacht.

  • Mooi! -Zie hier de “mondsnoerende logica” van HHC!. Heerlijk! Ik mag die Ton steeds meer. Hij maakte natuurlijk een uitglijder met dat Demmink-kinderdagverblijf verhaal… maar goed, kan gebeuren.

   Ton gaat verder waar Micha (roept maar wat, geen bewijzen) en Wimp (roept maar wat, geen bewijzen) zich te min voor voelen. Namelijk: Check, check, dubbel check. Daarnaast gaat Ton zeer systematisch te werk en onderbouwt en archiveert hij alles perfect. Daar kan Wimp nog een puntje aan zuigen.

   Ton zal zich ook nooit laten belazeren door een oplichter als Mauritz. Dat kan gewoon niet bij een persoonlijkheid als Ton.

   • @markiezet

    Ton is tot op zekere hoogte van een ander kaliber dan Micha en Wimp maar wordt net zo goed geleefd door zijn waandenkbeelden: (…) “U kent de pitbulls van het HHC inmiddels. Wij checken op feiten en bewijs. Onze juristen hebben navraag gedaan bij het Parket van de procureurs des Konings. (…)

    ‘Eenpittertje’ Ton blijft domweg ook gewoon een sneue man die verstrikt is geraakt in een infantiele fantasiewereld.

    • @Kolderkamp, Ik bespeur een lichte ironie in het schrijfsel van Ton. Het citaat wat jij aanhaalt is toch geweldig? Het kan allebei, of Ton meent het echt wat hij hier schrijft, of hij drijft de spot met zichzelf. Ik ga voor het laatste.

     Uiteraard is mijn reactie hiero ook niet geheel zonder ironie 😉

    • Ton is een schoolvoorbeeld van iemand die de realiteit niet kan accepteren.
     In zijn geval het, overigens zeer trieste, feit, dat hij zijn kinderen niet meer kan zien.
     Ik neem aan dat iedereen wel weet van zijn strijd met de Turkse overheid.
     Daardoor is hij ondanks zijn (deels verzonnen) opleiding en intelligentie in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en zit nu op de bodem van de put waar hij van een uitkering leeft.
     In zo’n situatie ben je al snel geneigd om geen enkele instantie meer te vertrouwen, zeker niet als het de overheid betreft met als bittere consequentie (ghoet gezpeldt Rhuut?) dat je belandt in het gezelschap van Kat, Ham, Vergeer, Wimp, Brown, Bou enz.

     Oprecht jammer.

   • Geplaatst bewijst niet wanneer opgenomen. Lijkt best op een Portugees koffiehuisje trouwens, alleen hebben die meer keus dan alleen croissants. Kat snapt nog steeds niks van zintuigfysiologie en weet niet dat een mens op wiebelbeelden niks ziet. Hou die camera af en toe eens 1 of 2 seconden stil man! Cursusje nemen bij JDTV misschien, tegen een schappelijk prijsje met verrekening van? 🙂

    Zou Kat het resultaat van zijn inspanningen ooit wel eens terugkijken? Ziet hij dan zelf wel wat? Jong en dynamisch is hij toch ook niet echt meer, dus het kan er niet aan liggen dat ik te oud ben voor die snelle promotie.

    Zoektip (bewust geen link): monteren koningin van de chaos-tv

    • Voorheen warden er nog weleens filmpjes gemaakt van rond de 10 min, dit lijkt wel steeds korter te worden . Dat heeft natuurlijk te maken met wat men ervoor betaald.

     Maar ondanks dat kan je klanten heus wat extra s geven, en helemaal als een Kat zijnde die toch geen zak te doen heeft.

     Overigens lijken mij dat degene die de filmpjes bekijken voornamelijk uit bedrijven hun eigen kring komen + aanverwanten …..

 14. o, kijk, Micha heeft een nieuw business-initiatief, waarvoor hulde: http://revolutionaironline.com/breaking-micha-opent-een-nieuwe-business-de-complot-koppel-vakantie/
  Nu nog even een KvK-nummer aanvragen (of eigenlijk een Chamber of Commerce nummer, COC-nummer dus 🙂 ), een rechtsvorm en algemene voorwaarden, en hij kan los.
  Maar ja, dat zal dus wel weer niet.

  Leuk idee verder, jammer dat er zo weinig complotters zijn die een cent te makken hebben. Misschien meld ik me wel aan; ik ben nog nooit in Ierland geweest. Als teigertje zich ook aanmeldt, dan zéker. :p

  • Wat hieraan weer opvalt is dat Kat de omvang van zijn achterban volkomen verkeerd inschat. Een aanhang die helemaal geen 250 euro fee kan betalen, bovenop verblijfskosten.

   • Anyways, een beetje zuinig levende plotter gaat zelf voor 250 euri op en neer naar Ierland.

  • Aggossie. Eigenlijk is hij op zoek naar een nieuw vriendinnetje, en ik geef hem daarin groot gelijk.
   Het contact afgelopen week met Groetjes Gretha was dus geen succes.
   Ik zie hem nog eens gelukkig worden met Caroly van Oostende. Die is zich al opzichtig aan het opdringen, en die heeft een voorkeur voor in de goot terecht gekomen intellectuelen.
   Hand in hand aan het strand zitten kijken naar het uitbreken van de Derde Wereldoorlog aan de horizon.

  • Kat zat dus in Italië om ‘oude contacten’ die hij in de tijd dat hij bij Hans Vogel verbleef (die volgens mij inmiddels ergens in Zuid-Amerika verblijft) had opgedaan nieuw leven in trachten te blazen. Nu zit hij dus weer onverrichterzake -én blijkbaar met liefdesverdriet- weer noodgedwongen -want veel goedkoper- in Ierland zielig te zijn.

   • Ik denk, dat hij vooral in Italië zat, omdat hij bang was, dat ouderling Abbink hem na zijn hoger beroep dezelfde dag nog door de Garda zou laten oppakken om hem in de NL bajes te kunnen stoppen, incl DNA-afname.

    • Dat onverrichterzake zake zou wel eens waar kunnen zijn, want Kat had ons drie Pedofilica video’s beloofd. Het is bij een (opgenomen te Italie) gebleven. Misschien kreeg Hans Vogel ruzie met zijn vriendin over een weer ‘veel te lang verblijf van Kat’.

     • Douwer zou het te maken kunnen hebben met het beleid van Ierland, sommige landen mag je een max aantal dagen in het land zijn, en vervolgens moet je de grens over voor een bepaalde tijd waarna je weer welkom bent voor x aantal dagen (???)

     • Als EU-inwoner mag je niet zo lang in Ierland blijven als je wil, je hoeft je zelfs niet eens te registeren (zoals dat bv. in Duitsland wel moet), zolang je geen aanspraak maakt op overheidsvoorzieningen.
      Overigens ben je met Ryanair voor 2 of 3 tientjes in Italie vanaf Dublin (zelf een klapstoel meenemen). Waarschijnlijk is een tripje met ferry naar GB duurder.

      Toch verbaast het me dat ie weer zo snel terug is in Dublin, zonder ooit “officieel” op ROL te zeggen wat ie nu eigenlijk in Italie deed (vorige keer was het nog iets van de ‘End-of-the-world-tour’ of zo). Zou kunnen dat ie sneller dan verwacht ‘ongewenst’ is verklaard op zijn gastadres, en noodgedwongen weer naar Dublin trok.

      Blijft de hamvraag: waarom steeds terug gaan naar Ierland?

 15. Geen filmpje, geen baanbrekend nieuws van Vervloesem; zelfs de meest fervente complotdenker moet nu toch inzien dat Marcel totaal van het padje is en alleen maar wat roept voor aandacht. Hij hoopte natuurlijk dat door de start van het EK iedereen hem vergeet…maar niemand doet dat. HHC zal hem wel fileren, en hopelijk neemt nog ergere fantast Kat nu ook eens afstand van bewezen pedofiel Vervloesem. Maar ik vrees het….Kat heeft namelijk nogal een handje ervan om bij zelfs zijn ergste vijanden toch nog een reddingslijntje vast te maken zodat wanneer hij hen kan gebruiken, ten goede of slechte, hij die binnen kan halen en natuurlijk vriend en vijand gebruikt voor zijn eigen plotteragenda. Maar daarin is hij geen vreemde….

  • De “ontmaskering” van Vervloesem zal Micha weinig problemen opleveren:
   immers, als Vervloesem een oplichter blijkt, dan bewijst dat dat ie een pion is van de pedo-elite, en is het dus in feite de pedo-elite die zegt de videoband te hebben. Dat is dus hét bewijs dat die band echt bestaat, want waarom zouden ze daarover liegen??1!!1?!
   En dus is daarmee nóg eens bewezen dat Demmink babies eet.

   Zoiets zal het wel gaan worden.

   • Kat is een hoernalist. Daar betichtte hij vroeger anderen van, maar hij is er zelf één. Vroeger werd hij goed gefund door de Pootjes en ook Dankbaar heeft hem wel eens wat toegeschoven.

    En tja, je kunt bedenken dat het Vervloesem wel goed uitkomt als Kat een beetje mist veroorzaakt en gaat lopen roeptoeteren op zijn website. Dus er gaan binnenkort (of het is al gebeurd deze week..) wat eurootjes van België naar Ierland…

    Uiteindelijk hebben ze elkaar allemaal nodig om de complotterdrek rond te pompen over de verschillende websites….

    Zeg, gedachtenexperiment….. Wat zou er gebeuren als Ton HHC zijn neus steekt in de Vaatstrazaak….. Hebben we dan vuurwerk?

 16. “”Wat hieraan weer opvalt is dat Kat de omvang van zijn achterban volkomen verkeerd inschat.””

  ach ter donatie vroeg hij zonder zich te schamen ook 40 euro ………..

  Wat waren Kat zijn woonkosten nog maar weer ( 100 euro pw)??

Reacties zijn gesloten.