Overwinning

Gin o'clock - Metro GB - vrijmibeau campaign

Gin o’clock – Metro GB – vrijmibeau campaign

Het is maandag. Vijf dagen voor het vonnis van het Hof in één van de hoger beroep zaken van Micha Kat. Vijf dagen voor Micha gaat beseffen dat het OM niet als een kaartenhuis in elkaar valt, en dat hij zijn eerste forse onherroepelijke vonnis op de monitor van de (internationale) luchthavens heeft staan. Het criminogene lasterplottertje had vorige week al een kleine ‘reality check’ en verdween voor een aantal dagen in ‘shock’ onder zijn bed, maar inmiddels heeft hij het licht weer aangedaan en neemt nog een laatste spurt, met niet-bestaande of uit zijn verband getrokken ‘uitspraken’ of verzinsels.

Het gemankeerde koppie gooit nog een laatste poging – na jaren van uitstellen, traineren, en ronduit saboteren van zijn eigen strafzaken – in de gekkie-pot: brieven schrijven aan iedereen. Brieven verstuurd door zijn advocaat uiteraard. Een advocaat die zich – zo blijkt uit de stiekeme audio tapes van Nico van den Ham – wel in erg vreemde bochten moet wringen om de belevingswereld van Micha over te brengen. Het leverde mr Stapel al wat verbaasde opmerkingen van het Hof op tijdens de behandeling van de ‘Vogelenzang’-zaak, waarbij hem zelfs werd gevraagd of hij zich uitsluitend in de rechtbank bevindt als mondstuk van ‘client’ of dat hij ook nog aanwezig is als professioneel raadsman. Het zal je maar gevraagd worden.

Kortom het ging allemaal niet helemaal zoals het zich in het koppie van Micha had vormgevat. Tot een inhoudelijke behandeling, waar juist zijn advocaat nog wat punten had kunnen scoren, is het nooit gekomen. Althans, niet in aanwezigheid van Micha’s advocaat. Die was naar huis wegens het ontbreken van een verder mandaat. Dan ben je best een domme plotter wanneer je dit bedenkt als je winnende strategie. We zijn dan ook heel benieuwd of mr Stapel zich nogmaals voor het psychiatrische karretje van Micha laat spannen en die kansloze brieven (wederom) verstuurd.

Op naar vrijdag 27 mei; vonnis-dag. De komende dagen zal er ongetwijfeld nog een heleboel hysterisch gekrijs waar te nemen zijn vanuit een Iers hostel. Wij zijn al vast begonnen met onze vrijmibeau-campagne op de leestafel van Micha – in gratis kranten uiteraard, want we houden onze doelgroepen goed in kaart – en de bestellingen voor de Swapichou-gin voor komende vrijdag zijn verzonden. Op naar de overwinning.

68 thoughts on “Overwinning

 1. Zelf vraag ik mij wel eens af hoe de mailbox van een ‘Micha-advocaat’ eruit ziet. Dat staat volgens mij vol met de meest onzinnige, pedante, en hysterische mails.

  • Kat heeft net als Plotteropa het mobiele nummer van Mr Thijs Stapel.
   Dus op termijn krijgen we de weerzinwekkende gesprekken tussen Kat en de voor Joris Demmink werkende Stapel vanzelf te horen in de rubriek Stapel Gate.

 2. Micha is ondertussen op zijn blog weer vrolijk om zich heen aan het slaan zonder gefundeerde beschuldigingen. Wordt tijd dat hij echt gestopt wordt en een hele tijd de gevangenis in verdwijnt!!

 3. Opvallend.

  Normaal gesproken (nou ja, normaal en Kat) laat Kat altijd het opgenomen telefoongesprek horen op zijn krijssite.
  Het gesprek met mw. den Uijl, waarin deze laatste gezegd zou hebben, dat de uitspraak van Raadsheer Abbink over de persrichtlijn onacceptabel is, mogen we zelf niet horen.
  Ik gok er op, dat mw. den Uijl het niet zo gezegd heeft.

  De loser.

  • Ow, dat opgenomen skype gesprek gaat nog wel komen en we gaan Micha horen zeggen: “Abbink zei; “Ik heb geen booschap aan de persrichtlijn’.

   Maar het zal snel blijken dat Abbink dat helemaal niet zo expliciet heeft gezegd, en Micha dat weer klakkeloos van zijn jankopa Nico heeft overgenomen of zo.

   En dan blijkt dat de uitspraak van die Raad voor de Rechtspraak medewerkster weer in een verkeerde misleidende context is uitgelokt. Iets dat Micha bijna altijd doet met zijn ‘feiten’: liegen, misleiden, omdraaien, en fantaseren. Micha in een notendop.

 4. Intussen is Don in vorm.Chris Klomp is volgens Don ook door Demmink misbruikt op 3 jarige leeftijd. Ja, ja de aarde is plat, de NWO is aan de macht en Sinterklaas en de kerstman bestaan.

    • Ik ben niet van de “bad trips” @Dorothy. Misschien dat jouw leven één grote “bad trip” is met een verkeerd lichaam en zo maar leer eindelijk om te gaan met wat er zoal op je pad komt. Uiteindelijk zul je dan een stuk minder bekrompen over komen en beter met je woede, ongeloof en mislukte leventje kunnen omgaan.

     • Ach Don mijn leven is gewoon, maar ik laten we maar stellen dat het er vreedzamer uitziet dat de jouwe. Ooit van Isaac Newton gehoord. Of bestaat die ook niet net als Corpenicus en Gallilei? Je mag van mij alles vinden, maar ik beschuldig tenminste niet iemand vals dat is een doodzonde. Over omgaan met woede en bekrompenheid gesproken, schatje!

     • @Dorothy Je beschuldigde me expliciet ervan een drugsgebruiker te zijn. Een doodzonde inderdaad. Of Isaac Newton heeft bestaan? Tja zeker weten doen we niets. Wie schreef er bijvoorbeeld onder het pseudoniem William Shakespeare? De Earl of Oxford misschien.

     • De stukken van “William Shakespeare” werden sinds 1599 opgevoerd in The Globe.
      Speciaal om de bevolking van Londen subliminaal zo gek te krijgen om in een bolle aarde te gaan geloven.
      Wat nog best aardig gelukt is.

  • Je zal vroeger als kleine Donny maar zo’n grote ronde strandbal op je hoofd gekregen hebben.
   Daar kun je je hele leven last van blijven houden.

 5. Nehee Douwer,

  Onthou nu eens voor eens en voor altijd.: Als de aarde plat is, dan bestaan strandBALLEN ook niet.
  Donnepon heeft dus een strandSCHIJF op zijn koppie gehad.

 6. LOL. Drs. Caroly van Oostende ontpopt zich op ROL als de nieuwe Ruut.
  #taalnazi
  Volgens mij heb ik Poes Mis al eens op een behoorlijke spelfout gewezen, ik moet nu helaas constateren dat er welgeteld twee kromme zinnen staan in een reactie van twee zinnen. Ga eens op taalles, Poes Mis!

 7. Micha’s luiheid won het weer eens van z’n egotripperij. Op ROL een half artikel met een verwijzing naar NRC Ombudsman, alwaar vrijwel dezelfde tekst staat met een verwijzing naar De Nieuwe Reporter. Inbreng van Micha: nada.

 8. “”Ondertussen lijkt blaaskaak Mauritz nu toch ook wel echt goed in de sh*t te zitten.””

  Dat kan nog wel eens tegenvallen, bij de boekpresentatie van de oordopjes bla bla, deelde hij mee dat het financiele gedeelte op naam van zijn vrouw terrecht kwam.

  anderzijds geen post waar je op zit te wachten met zoveel getallen …….

 9. Ach ja, weer een projectje van Mauritz… Weer een boek dat nog moet verschijnen… Weer een fucked up website om dit boek wat nog moet verschijnen te promoten…

  Mauritz dacht natuurlijk met het Ballast Nedam / Oomen -verhaal, dat ga ik nog eens doen bij een andere bouwer. Dan kom je een keer de verkeerde tegen, je moet wel een zaak hebben. Dat heeft Mauritz niet, alleen maar laster en smaad.

  Bij Ballast / Oomen – verhaal was er ook sprake van een heel andere situatie. Een project directeur die terminaal was en nog een keer een paar vuile streken wilde uithalen met zijn voormalige werkgever nadat ie weggebonjourd was. Je weet altijd wel “iets”. En als je lang genoeg leidinggevende bent geweest ergens, weet je genoeg van je mede directieleden om toch vooral lastig te zijn. Deze Oomen vond in Mauritz een ware medestrijder om de zaak voort te zetten.

  Het leek Ballast beter om maar te schikken. Dat kan. Door de rancune van Oomen en door Mauritz als testamentair executeur aan te stellen, is de erfenis verdampt en bleef er niets substantieels over voor de erfgenamen. Toen dat geld op was, vond Mauritz een ander “slachtoffer” en begon het leegzuigen opnieuw. Arme Dankbaar…

   • Hahaha, dat nieuwe boek van Mauritz moet zogenaamd in juni verschijnen. Dat kennen we onderhand wel. Mauritz is kampioen doorschuiven van deadlines. Zijn boekjes over Peter R. de Vries en de herdruk van zijn Vaatstra boek zijn natuurlijk weer een maand opgeschoven, en dat gaat al twee jaar zo. De man heeft simpelweg geen geld om een drukker te betalen.

 10. Het lijkt me moeilijk om dat bedrag even weg te poetsen, op wiens naam het bedrijf ook staat. Het spastische verweer van Mauritz geeft weinig hoop voor hem. De enige deler die Wim, Hans, Micha, Nico en andere kompanen hebben is dat ze een erg ‘rooskleurige’ visie op de werkelijkheid hebben. Alleen de realiteit is heel anders.

  Platzak uit huis gezet of onder het bed in een hostel. Ja, heus de overwinning heeft nog nooit zo zoet gesmaakt. *not*

 11. Yes, toch nog een hysterische uitspatting van Micha zo vlak voor het arrest van Ouderling Abbink. Zo ziet blinde paniek eruit:

  Maar, Micha wint op alle fronten! For your happiness and your freedom! Blijf storten mensen!

  • Maar eerlijk is eerlijk: Micha ziet er een stuk gezonder uit na z’n korte retraite. Beetje bijgebruind, z’n wallen drastisch gereduceerd en hij kijkt ook een stuk fitter uit z’n ogen dan twee weken geleden. Micha kan er weer jaren tegen.

 12. En ondertussen in Nederland gaat Opa van den Hammie lekker door met nodeloos schreeuwen en brullen op zijn webstek. Sommige mensen zouden echt de toegang tot Internet moeten VERBIEDEN! En maar mensen stalken en bemoeien met zaken waar hij geen moer mee te maken heeft: http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/05/onmenselijke-terreur-woningcorporatie.html

  De moeder van Micha zal zich nu wel SCHAMEN voor haar bloedeigen kind dat ze ooit zoiets gebaard heeft….

 13. “”Maar eerlijk is eerlijk: Micha ziet er een stuk gezonder uit “”

  nouuu volgens mij slipt hij een beetje dicht, en wordt bij de minste geringste opwinding erg kort ademig

  me tante die een pakje zware shag weg stookt per dag, heeft nog meer lucht …..

 14. Dus het enige sprankje hoop, de Turkse getuigen, vallen weg. Vrijspraak voor Demmink en een heel groot gat in de hoofden van de complotdenkers, omdat ze niet meer door kunnen fantaseren over hoe en wat als alles van tafel wordt geveegd…wat nu bij Micha Kat?? Die krijgt komende week nog meer slecht nieuws te verwerken….

  • Verder fantaseren over de zogenaamde wandaden van Demmink zullen de plottertjes toch wel, juist omdat er na het neerleggen van het vooronderzoek verder geen vervolging zal worden ingesteld (althans, dat kan ik me niet voorstellen want er is totaal geen houvast verder). Het boek-Demmink zal een open einde hebben en dat is het meest ideale voor de dames en heren complotdenkers. Het biedt nog jarenlang ruimte voor allerlei interpretaties, fantasieën, plots opduikende (super)getuigen, nieuw ‘bewijsmateriaal’, nog meer boeken die op het Binnenhof kunnen worden uitgedeeld en nog meer smaad- en lasterzaken.

   Het doemscenario zou juist een veroordeling van Demmink zijn. Dat zou immers weliswaar op korte termijn voor euforie zorgen (“allemaal dankzij ons!”) maar na een paar dagen feestvieren zouden de plotters erachter komen dat ze geen gespreksonderwerp / boeman meer zouden hebben. Dan wordt verder reutelen over Demmink simpelweg doelloos en dreigt er een gespreksvacuüm voor figuren zoals Micha en Myra.

  • Leuk detail: Micha “Demmink” Kat is weer de laatste die het nieuws over Demmink gaat brengen vandaag. Reeds alle MSM hebben er inmiddels over bericht: o.a. de Telegraaf, het AD, de NRC, de Volkskrant en zelfs de NOS hebben er reeds over bericht. Inmiddels is het bericht zelfs al weer bijna van de NOS-frontpage verdwenen zo oud is het.

   En wie zit er weer niet op te letten? Jawel, Demminkspecialist Micha Kat.

  • Twitter kende ook even een fijn snelkookpannerig Demmink-momentje (dat inmiddels ook al weer is uitgesudderd). Nog even gezellig met Myra gebakkeleid over welles/nietes.
   En wie ligt er nog ronkend op zijn nest? Inderdaad, Micha Kat. Of all people.

 15. Je kan er op wachten dat het als klassenjustitie wordt afgeserveerd.Overigens klagen de vitalifeitjes dat ze voor de AIVD worden aangezien. Ik blijf erbij die pretsigaret is niet meer wat ie is tegenwoordig.

   • Gisteren berichtte Ina Samaniri van de Ombudsman Wimp dat het OM heeft laten weten dat er vandaag een brief naar hem is gestuurd in reactie op Wimp’s e-mail van 18 mei 2015 gericht aan de heer Mous.

    Overigens was Wimp weer hilarisch voorspelbaar in zijn reactie.

    Ina Samaniri; Mocht de ontvangst van de brief onverhoopt uitblijven, kunt u weer
    contact met mij opnemen

    Wimp; Ik weet nu al dat het een non-reactie zal zijn, waarin niet inhoudelijk op mijn vragen wordt ingegaan. In dat geval kom ik bij u terug

    Ina Samaniri mag de spam configuratie van haar mailaccount wel heel erg rap op een ‘Wimp alert’ gaan instellen. Dan blijft haar inbox tenminste verschoond van de stalk mails die Wimp hier aankondigt.

    Me dunkt dat het bij de Ombudsman inmiddels ook wel helder is dat Wimp en zijn ‘grote gelijk’ een ziekelijk waandenkbeeld is waar al veel te veel mensen mee lastig zijn gevallen en nog steeds worden. Het multidisciplinaire onderzoek -wat de Rechtbank Groningen jegens Wimp heeft gelast- dient a.s.a.p. plaats te vinden.

    Daar laat het OM idioot Dankbaar toch niet onderuit komen?

    • Hmm, ik weet dat niet zo zeker. In Nederland kun je bijv. ook niet tegen je wil opgenomen worden zonder toestemming burgemeester. Hoe dat dan zit met als je uitspraak rechter niet nakomt m.b.t. psychisch onderzoek. Is het bindend of een advies, een advies kun je volgens mij naast je neerleggen.

    • Nope Wim Dankbaar hoeft niet mee te werken aan het psychologisch en psychiatrisch onderzoek dat de Rechtbank gelastte voor hem.

     Sterker, Wim heeft destijds een hele boze brief gestuurd naar de instantie die dat onderzoek zal uitvoeren of coordineren. Wim heeft ze verteld dat ze allemaal knettergek zijn, helemaal van het pad af om hem te durven willen proberen psychiatrisch te onderzoeken.

     Mooi land dat Nederland waar je een beslissing of doorverwijzing van een rechtbank gewoon naast je neer kan leggen en er vervolgens nog een belachelijke brief overheen legt.

     Zonder enige consequentie. (behalve dan voor de slachtoffers)

     • Het zit toch net weer even iets anders in mijn optiek. Want het is natuurlijk dan wel zo dat de Politierechter (Enkelvoudige Kamer) van de Rechtbank Groningen een multidisciplinair onderzoek naar Wimp heeft gelast, maar een Enkelvoudige Kamer is niet bevoegd dit onderzoek ook daadwerkelijk op te leggen cq af te dwingen. Vandaar dat de zaak is doorverwezen naar de Meervoudige Kamer die daartoe wel bevoegd is.
      Ik heb echter geen idee of dit ‘wordt vervolgd’ al door de Meervoudige Kamer is behandeld en zo ja, wat daar dan voor uitspraak in is gedaan.
      Want ik volg Wimp uitsluitend voor ‘Ende Vermaeck’ (hoe stuitend deze idioot zich ook manifesteert) en niet zozeer ‘Ter Leering’ van waar Wimp allemaal precies in is verwikkeld en de precieze status ervan. Daar is Wimp dan weer een te onbeduidende lamlul voor 😉

      Maar goed, als ik vanavond -or whenever- wellicht nog in een Sherlock Holmes modus transformeer krijg ik misschien nog wel inspiratie om er even verder in te duiken. Tenzij iemand anders al een actuele(re) status paraat heeft natuurlijk. Das altijd welkom.

     • Ach, die vent is gewoon gek. Zo denken Jasper en Feik er ook over. Maar hij heeft natuurlijk wel een goed boek op zijn naam staan. En dat is ook wat waard.

     • Aha @Johan Kolderkamp

      Nou, de meervoudige kamer heeft wel een vonnis geveld voor Wim Dankbaar: 4 weken voorwaardelijk en een schadevergoeding van 1500 euro per stuk. Geen idee hoe de rechtbank over zijn mentale vermogens heeft nagedacht of bereid was deze verder te willen onderzoeken, maar volgens NU.nl was de rechtbank vrij ondubbelzinnig:

      [..] Dankbaar moet de lasterlijke teksten verwijderen en stoppen met dergelijke publicaties. Zo niet, dan verdwijnt de man linea recta de cel in, is de belofte van de rechter. [..]

      Nou, dat is dus niet helemaal gelukt. (both ways)

 16. Johan, als reactie op je laatste zin.

  Hoopvol bericht over een andere crimineel, te weten Volkert van der Graaf.

  Ik heb het al eerder voorspeld; het wordt voor ons een mooie zomer.

  Proost.

  • De mooiste reactie op Niburu, wat mij betreft:
   Dit soort, naar alle waarschijnlijkheid, bedrieglijke verhaaltjes draagt ertoe bij dat getuigenissen van echte tijdsreizigers in diskrediet gebracht worden.
   🙂

   • Vroegâh, toen opper-niburuaan Anton Teuben het oer-Niburu nog bestierde vanuit het Groningse Winsum las ik ooit een reactie die in grote lijnen hier op neerkwam.
    Er was een ‘wakkere’ geest die het dan toch wel opvallend vond dat de meeste UFO waarnemingen -wereldwijd- altijd zo’n beetje boven dit Groningse gehucht plaatsvonden.
    En terwijl de niburu expert UFO-logen elkander met rode koontjes en oortjes al tijden lekker zaten te maken met ‘waarnemingen’ waarin men verhaalde over zeer geavanceerde UFO’s die met onwaarschijnlijke snelheden vanuit het niets verschenen -dan wel uit het zicht verdwenen- en in staat waren de meest fantastische manoeuvres te maken die het menselijk voorstellingsvermogen bijkans te boven gingen -en dat ook nog eens volledig geluidloos!- opperde één van de niburu UFO-experts doodleuk dat de ons bezoekende buitenaardsen via Winsum waarschijnlijk de beste aanvliegroute hadden om onze Aarde te bezoeken. Reken maar dat dát he-le-maal geweldig gevonden werd…

    Sesamstraat is er in vergelijking hogere wiskunde bij. Arme zielen.

     • Helaas is er gewoon een simpele wetenschappelijke verklaring:

      Bolbliksem en Menselijk geheugen.

      Het grootse probleem is namelijk dat het korte termijn geheugen niet optimaal functioneert dat wil zeggen dat men wel iets waarneemt en herinnert maar de details niet kan onthouden. Vrijwel iedereen vult die details in met fantasie. Dat is mens eigen. Dat is vaak angstaanjagend en dus vult men die in met bizarheden, angst, paranoia en andere irrealistische zaken. En daar hebben we tevens het fundament van ‘plottertjes’ die dingen niet kunnen bevatten, zaken niet goed kunnen herinneren, en vooral heel veel fantaseren op basis van een minderwaardigheidscomplex en vooral angst… HEEL VEEL ANGST.

      Wat wel heel mooi is dat sommige mensen dat tot een ware kunst maken.

      Bedankt jullie mooie fantasierijke schrijvers en uitvinders! Zonder jullie dromen en fantasie was dit medium nooit werkelijkheid geworden – geschreven vanaf een telefoon – communicator – en gepost via dingen die 40 jaar geleden als theorie werden beschouwd!

     • Beetje stompzinnig antwoord (met alle respect). Het is niet alsof die mogelijkheden niet al in overweging zijn genomen.

 17. Blijft grappig dat een zichzelf serieus noemende website als Niburu totaal geen kritische noten plaatst bij tenenkrommende zinsopbouw en kinderlijke taalfouten. Ook vinden ze het niet raar dat zijn “collega” M. Jackson wel gewoon kind is geweest en wij hem allemaal hebben kunnen zien opgroeien maar die Alex gewoon a la Highlander gewoon jong blijft….maar het is zeer vermakelijk…wellicht iets voor Kat nu het Demmink verhaal in duigen valt??

 18. Het OM zou vanaf morgen eigenlijk een bounty op Micha zijn hoofd moeten zetten …..

  Win win situatie mbt kosten reducering rechtsorde en oud beroep weer in ere hersteld 😛

 19. Gezien Micha zijn populariteit vermoed ik dat er een aantal vrijwilligers zijn, die het werk voor een heel laag prijsje willen doen. Zolang bed and breakfast, vliegtickets zijn inbegrepen.

 20. Micha is in zijn laatste filmpje weer in afwachting van de alleen in zijn hoofd bestaande Demmink-squads, en sluit weer af met zijn eigen Piet Paulusma-kreet, signing off for ROL deeeeeeeeeeeeeep behind enemy lines for your freedom only . Hij kan bij terugkomst in Nederland nog altijd bij niburu.co het weerbericht gaan doen a la Piet…live vanuit de P.I. te Vught is dit uw weerman Micha Kat…

  • Nou, Maud is zeker niet thuis 😦
   douwer says:
   Your comment is awaiting moderation.
   27 May, 2016 at 10:04

   Zo werkt het niet.
   Stel dat het je lukt, en dankzij jouw hongerstaking wordt Nederland een republiek.
   Dan hoeft er vervolgens maar één voorstander van de monarchie in hongerstaking te gaan, om dat weer ongedaan te maken.
   En als er dan de volgende dag ergens iemand in hongerstaking gaat, die vindt, dat het Kalifaat moet worden ingevoerd, dan kunnen we wéér omschakelen.
   IK zou zeggen: begin vanmiddag nog met een lekker croissantje.

   • maudoortwijn says: 27 May, 2016 at 15:25
    Ik ga in hongerstaking, om aandacht te vragen voor misstanden. Een republiek worden we alleen, na een referendum.

    Zo werkt het nog steeds niet, beste Maud. Je ‘eist’ als eenling een referendum en dat gaat hem niet worden. IK zou zeggen, ren naar de Febo, trek een broodje kroket uit de muur en ga op de Dam zieltjes winnen. Dat is om te beginnen een stuk effectiever al zal de realiteit uitwijzen dat het even zinloos is als in hongerstaking gaan. Je hebt dan echter alvast wel weer een warme en vaste hap binnen @Maud.

 21. Moet er niet eens een Amber Alert uitgaan voor Wimp?
  Voor het laatst gesignaleerd woensdagavond laat op zijn Spartamet in de Overveensche Duinen, om zijn hoofd leeg te maken.

  • Ik vermoed dat Wimp zichzelf in een doofpot aan het stoppen is. Zijn Spartamet wordt binnenkort -met lekke band- gevonden in een weiland bij Noardburgum. In de onmiddellijke nabijheid zal tevens een balletpakje met ketchupvlekken, een scheerkwast en een doosje lucifers met daarin een haar gevonden worden. Evident dat Demmink en Henk Mous achter deze mysterieuze ‘wegsluizing’ zitten. André Vergeer heeft de -431(!) pagina’s tellende- concept kluisverklaringen van de ‘shoarmaboer’, de ‘schapenherder’ en een ‘achter-achter-achterneef’ van Baybasin al klaarliggen.

   Het boek is nu al voor te bestellen. Niet goed? Geld weg!

Reacties zijn gesloten.