Knock Out

Vrijdag eind van de middag, Kat ligt ff bij te komen van een zware week. Het valt ook allemaal niet mee in deze bederfelijke wereld vol met allerlei gestoorden die hem zijn leven zo moeilijk maken. Wat het is natuurlijk onbegrijpelijk als de grote boze wereld om je heen niet inziet dat alleen jij het beste voorhebt met iedereen. En het enige wat jij voor al je goede werk terug wil is een beetje geld begrip, is dat nu teveel gevraagd? Ja mensen, het is een zwaar leven maar gelukkig is er op het einde van de zoveelste loodzware werkdag het vooruitzicht op een heerlijk koel pilsje.

Wat is er verder deze periode voorbijgekomen? Mijn blik viel op een artikel van Fenixx, een nogal rechtse site waarop in een artikel een lijst staat van mensen die berecht moeten worden volgens de schrijver Fubar. Slik.. Brrrrrrr.  Hij schrijft: ” En als we deze strijd om ons voortbestaan winnen dan is het beter om maar vast een lijst bij de hand te hebben van hen die berecht moeten worden. Onder Linksen, Socialisten, Stalinisten, Nazis, Islamieten, is de straf steevast de doodstraf. Voor eenieder die hun ideologie eventueel zou kunnen bedreigen. Zo ver wil ik niet gaan, bovendien moet ik een beetje oppassen met wat ik zeg.”. Hoppa, het kan allemaal gezegd worden in Nederland.

Dan is er nog de Nederlandse partij DENK die afgelopen week tijdens het debat over Turkije niet in de 2e kamer zat om een bijdrage te leveren als parlementsleden maar die die dag in zee gingen met Sylvana Simons. Sylvana maakt zich altijd nogal druk over racisme, uitsluiting en al die zaken meer maar nu er een kans ligt om in de politiek te gaan vond zij het wel een goede move om zich aan te sluiten bij een partij die overduidelijk selectief shopt in de mensenrechtenkwesties. DENK komt nogal opzichtig  voor het beleid van Erdogan op. Fuck de homo’s, vrouwenrechten en de Armeense genocide, dat werk. Maar verder een heel normale partij hoor!

En vanochtend werd bekend gemaakt dat er gisteren een Airbus A320 onderweg van Parijs naar Caïro is neergestort , we kunnen er dus wel van uitgaan dat de plotters er weer een gespreksonderwerp bij hebben..iets met false vlag etc.   Ook zonder Wim (die nu weer voor de verandering met de ombudsman bezig is want het schoorsteentje moet blijven roken),  en Micha in ruste blijven er echt wel genoeg onderwerpen over.De bar is weer open.

25 thoughts on “Knock Out

 1. Dat is het antwoord op Dankbaar zijn gestalk. Zet elke dag iemand bij de deur en misschien dat Wimp dan eindelijk begrijpt hoe anderen zich voelden, toen onze jehova getuige Wimp bij de deur stond.

  • Nee hoor, ik denk dat hij dat nooit gaat begrijpen, ik zag dit net voorbijkomen maar het is van drie weken geleden.

  • Vervloesem, zelf veroordeeld wegens verkrachting en aanranding van minderjarigen. Dat is een feit (maar over feiten schrijft Kat nooit).

  • Al die plottertjes geloven heilig dat Vervloesem tapes heeft met demmink erop. Vervloesem houdt het al jaren vol en met die domme plotters gaat hij het nog jaren volhouden. Die mafklapper geeft als reden dat hij bang is dat de tape zal verdwijnen als hij deze afgeeft bij de politie of andere instantie. Zijn die lui nu echt zo dom dat ze geen kopie kunnen maken??

  • Ik moet nog ergens een filmpje hebben liggen, waarop Vervloesem, (aanvankelijk) slechts gekleed in een roze tutu, zich in de Antwerpse Zoo door vier bronstige gorilla’s laat verwennen. Met een spetterend Happy End.
   Vraag me niet hoe ik er aan kom, maar neem maar van mij aan, dat ik dat filmpje heb.
   En ik zal niet aarzelen, om het te publiceren. Als ik het niet vergeet, tenminste.

   • Vervloesem zit inmiddels heftig zwetend en trillend op z’n eikenhouten bankje.
    Denk dat hij wel een bod van 5000 euro wil doen om dat filmpje van Douwer in handen te krijgen. Als Douwer handig is zullen de biedingen wel oplopen, want er zijn vast wel meer gegadigden voor. 😉
    #koekje-van-eigen-deeg#

 2. Waarom krijg bij het autoriseren via Twitter (wat ELKE keer opnieuw moet, handig!) Turkse tekst bij het goedvindknopje? Is dat een stille hint ergens voor?

 3. Het gaat niet goed met onze Wimp (hierboven ten onrechte met een pisvlek vergeleken; een pisvlek kan je namelijk gemakkelijk uitwassen).
  Al dagen lang geen enkele reactie op zijn debielenblogje op het item over de ombudsman.
  Hij is kennelijk zelfs niet meer in staat om zelf een doorzichtige reactie te geven.

 4. Niburu is in een grap getuind: ‘benaderd door een tijdreiziger’ uit 2063, die niet meer terug kan.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10705:wij-zijn-benaderd-door-een-tijdreiziger&catid=27:paranormaal&Itemid=40

  Mijn naam is Alex Havermans. Ik ben een tijdreiziger die al eeuwen op aarde rond toeft en zich bij de gewone burgers heeft gevoegd om niet op te hoeven vallen.

  Ik kom van oorsprong uit het jaar 2099 en ben op een missie gestuurd naar het jaar 1397 en kwam hier in Nederland terecht. Heb hier veel gestudeerd en op aarde rond getoeft hoe de mensen zich ontwikkelen.

  Mijn tijdmachine waar ik in gerezen heb is niet meer in staat om mij terug te brengen naar mij oorspronkelijke en dus ben ik hier nog eeuwen.

 5. Dit Alex verhaal doet mij denken aan: “Mijn codenaam is Qronos1 en mijn werkelijke naam is Scott. De eenheid waartoe ik behoor bestaat uit vier mensen die hier nu in deze tijd zijn.”

  Gauw weggooien die Paddo’s….

 6. Mijn naam is Alex Havermans. Ik ben een tijdreiziger..

  LoL, smells like het bier dat Alex Nieuwsbreker graag drinkt. 😉 Die heeft volgens mij zijn trollenpak weer aangetrokken.

Reacties zijn gesloten.