Völlig losgelöst von der Erde

Terwijl wij vandaag de waanzin van de dag weer voorbij zagen komen bij de bozige witte plotmannen, met extra bonus voor blockkoning Koos van Woudenberg, gebeurde er iets waar wij ons met zijn allen ernstige zorgen over moeten maken. Mevrouw Merkel heeft het vandaag 14 april 2016 behaagd om de vrijheid van meningsuiting in de wilgen te hangen wat totaal niet nodig was. Immers, zij had namens de Duitse regering geen instemming op het recht op vervolging van de satiricus Jan Böhmermann hoeven te geven. Nu kwam zij met een smoesje over de rechtsgang wat geen zinnig mens gelooft, achterdochtig als wij zijn. Wat er natuurlijk werkelijk speelt is dat het dun in de broek loopt vanwege het falende EU beleid waarvan Erdogan nu misbruik maakt. Merkel staat open voor chantage, welkom in het Cabaret Merkel. Met een passend muziekje erbij op de vrijdagavond neem ik even een flinke slok gin-tonic.

Aanvulling 16-04: Dit is wat Human Rights Watch zegt over deze kwestie:
https://www.hrw.org/news/2016/04/16/germany-prosecuting-satirist-mocks-freedom-speech


Advertenties

33 thoughts on “Völlig losgelöst von der Erde

 1. Zo maar een hoopvolle gedachte.

  Volgens de “gedegenereerden” of “quasi modo’s” zou op 21 december 2012 de wereld vergaan omdat de Maya-kalender dan zou aflopen.
  Alleen degenen, die zich in de buurt van de berg Bugarach in Zuid-Frankrijk zouden bevinden, zouden gered worden door aliens, die zich met ruimteschepen in die berg zouden bevinden enz.
  De burgemeester van Bugarach (200 inwoners) was bang, dat als het feest niet door zou gaan, de idioten die zich in zijn dorp wilden verzamelen colectief zelfmoord zouden plegen.
  Het dorp is enkele dagen voor de “fatale” datum hermetisch afgegrendeld door de Gendarmerie en gelukkig is er verder niets gebeurd. Gelukkig voor die burgemeester dan, want je zal die shit maar moeten opruimen.

  Wat is er nu zo hoopvol?

  Naar mijn overtuiging komt de poppenkast rondom dhr. Demmink deze zomer tot een einde. (Geen spoor van bewijs, Baybasin blijft gewoon in de bajes, enz).

  Wellicht een reden voor de Kats, de van der Hams enz. om er ook maar definitief mee op te houden.

  Deze gedachte maakt mijn zondag helemaal goed 🙂

  • Ik zou er niet teveel op rekenen.

   Toen Micha Kat een paar maanden opgeborgen werd in de gevangenis van Zoetermeer, en toegang kreeg tot de gevangenisbibliotheek ging hij de Bijbel lezen.

   Het resultaat: Micha ging via assistent Andre Vergeer ‘berichten uit de Bajes” dicteren, bedelde ipv om donaties om telefoonkaarten, en wist het na een week of twee bijbelstudie 100% zeker: Micha Kat is de manifestatie van de Bijbelse Profeet Micha.

   Geloof me, deze gekkies houden pas op wanneer je ze serieus voor een lange tijd isoleert en onderwerpt aan extreme therapie en/of medicatie.

   Micha Kat is ‘long gone’, Nico van der Ham heeft zichzelf inmiddels ‘gemorphed’ in een soort van Micha Kat -2.0 en is eigenlijk ook niet meer echt te redden. De vraag is eigenlijk: hoe lang laat een maatschappij dergelijke rotte appels nog doorrotten, en anderen besmetten? Zie de Rogier Hop. Die is zichtbaar aangetast door de Micha Kat’s en Nico van den Ham’s.

   Het rot maar door, en op een dag is iedereen weer verontwaardigd wanneer een onschuldig mens op een beestachtige manier is afgeslacht omdat de volkomen geschifte dader dacht dat hij of zij een agent van de Demmink squads was.

    • Daarom niet onderdrukkend want ik geef de jeugd hun macht terug. Blijf lekker hangen in je conservatieve ideeën maar maak je kind niet bij voorbaat kansloos. @teigertje
     Weet dat ik ook veel respect voor jou heb.

     • Huh, wat heb ik nu weer gedaan?
      Dat was een opmerking van @ziva, Don.
      Ben het overigens wel met haar eens.

     • JIJ geeft de JEUGD hun macht terug?! Dat is aardig van JOU. Al weet ik even niet met welke autoriteit JIJ spreekt. JIJ hebt namelijk niets terug te geven @Don, want JIJ bezit geen autoriteit over de JEUGD. JIJ bent straks/morgen gewoon onderdeel van de autoriteit van de JEUGD. En die weten wel raad met arrogante opa’s zoals jij.

 2. Ondertussen lijkt 9/11 weer helemaal terug in de actualiteit. We weten allemaal dat er vliegtuigen in het World Trade Centre zijn gevlogen, maar nu gaat het er om dat de Amerikaanse regering de betrokkenheid van Saudi Arabia heeft verhuld. Zie hier: http://nypost.com/2016/04/17/how-us-covered-up-saudi-role-in-911/. Als reactie lijken de Saudies hun Amerikaanse tegoeden te willen terug trekken. Zie hier: http://www.zerohedge.com/news/2016-04-16/saudi-arabia-threatens-us-it-will-liquidate-its-treasury-holdings-if-congress-passes.

  Ik snap dat dit gewoon politiek is en eigenlijk geheim had moeten blijven, maar ja, de complotters zullen wel andere fantasiën hebben.

 3. voor wie twitter heeft zoek op #9/11 voor diverse artikelen over het boze Saoedi Arabië.

 4. @karel herman,

  Tja, dat heet ook wel ‘over het kookpunt raken’, of gewoon ‘over de kook zijn’. Maar het kan natuurlijk ook anders gaan, en dan spreken we van een ‘melt down’ bijvoorbeeld.

  In het geval van ‘het kookpunt hebben bereikt’ kunnen we uitgaan van een situatie waar de gewone burger de enorme onzin van die plotgekkies niet meer accepteert, en er doorlopend aangifte wordt gedaan voor bijv laster, smaad of belediging. Zeg maar de situatie waar Micha Kat zich bevindt. Of Wim Dankbaar Iedereen is wel redelijk ‘over de kook’ van deze heren.

  Een ‘melt down’ kan je weer afzetten tegen het ‘gekkie’ in kwestie waar de opeenstapeling van psychische en maatschappelijke problemen zo intens wordt dat een gezond zicht op de omgeving verloren gaat. Hier kan je bijvoorbeeld naar Maud Oortwijn kijken als voorbeeld, maar procestechnisch is ook een Nico van den Ham, of een Micha Kat aardig om te volgen; die zie je gewoon wegzakken in de modder van hun eigen ellende.

  En dan hebben we het nog niet eens over ‘de zaak bevriezen’. Ook al zo’n mooi voorbeeld waar we vooral bij Micha Kat moeten zijn. Menen dat er een ‘status quo’ is, heel hard roepen dat je dan gewonnen hebt, maar enorm veel energie steken in het behouden van die bevroren toestand, want ‘oh jee’ als het weer aan de ‘kook’ komt, dan ben ik ONHERROEPELIJK f*cked.

  shavua tov

Reacties zijn gesloten.