Vrijdagavond- snack

Sorry dames en heren voor dit late bericht. 😉
Zowel Ziva als ik *EDIT* (en Swap)  *EDIT* hebben het een beetje druk, de tijd tikte door en voordat wij het wisten was het alweer vrijdagavond.  Wel jammer, door die drukte hebben we heel de middagborrel gemist.
Maar niet getreurd, de avond ligt nog voor ons.

Wat valt er te vertellen wat we vorige week nog niet wisten op plottergebied?
Het enige wat feitelijk wel vast staat is dat de zaakjes steeds verder aan het afglijden zijn en de Guinness inmiddels niet meer aan te slepen is in Ierland ergens op een treurig B&B afwerk- plekje.
Verwijten plotters richting Demmink, de pedo rechters dan wel de de vermaledijde satanische media zodat men het eigen faalhazen gedrag niet onder ogen hoeft te zien.
Been there, done that ..en nu op naar de borrel en een snack gezien het tijdstip.

Bovendien is het veel leuker(vind ik), om naar de oneindige reeks Donald Trump filmpjes te kijken. De gladiool maakt het met de dag bonter en het zou mij niet verbazen als hij straks ineens afhaakt. Gewoon omdat het kan en vooral omdat hij niet tegen zijn verlies kan. Zelfs voor de republikeinse partij wordt het allemaal te dolletjes en als hij zelf niet uit zichzelf afhaakt dan misschien via een kunstmatige ingreep.
Over politiek geschreven , wie gaat er stemmen voor/tegen associatieverdrag Oekraïne?
Zelf heb ik inmiddels veel zin het hele vod te verscheuren dan wel in de fik te steken omdat ik er gewoon niks mee kan.
Wie vertelt er nu de waarheid: het ja of nee kamp?

Advertenties

14 thoughts on “Vrijdagavond- snack

 1. Sorry dames en heren voor dit late bericht.

  Ach, je bent de enige niet. WimP is ook laat met z’n dronkenvrijdagartikel. Komt straks wel *blik in glazen bol*: Het wordt een warrig stukje waarin ie verdedigt waarom ie beslag heeft laten leggen op Maaike’s rekening en dat het allemaal haar eigen schuld is. #€0.02

  • My ‘late night’ two cents 😉
   Zoals te doen gebruikelijk is Wimp deze week weer ‘goed’ bezig geweest. Omdat Wimp’s advocaat -het hele dossier overziende- een beslaglegging als weinig succesvol heeft ingeschat is Wimp op eigen titel met een deurwaarder in de weer gegaan. Maar Wimp kennende heeft hij die deurwaarder maar half geïnformeerd dus die is gewoon aan de slag gegaan zonder te weten dat er nog een vonnis ligt waar Wimp ook -maar hier zelfs voor de volle 200.000,- euries- de boot is ingegaan.
   Ergo, iets zegt me dat Wimp ze vandaag om zijn oren heeft gekregen van Moszkowicz en zijn deurwaarder op zijn zachts gezegd ‘not amused’ is. Echter, die deurwaarder gaat uiteraard wel een rekeningetje opmaken voor zijn voorbarige werkzaamheden. Wimp heeft dus weer extra kosten gemaakt -en dat is een harde realiteit die nu goed bij Wimp begint binnen te komen- met een volstrekt kansloze actie en is zijn wonden aan het likken.

   • Jullie zijn Ware Wimp Watchers! Ik denk dat ik die deurwaarder H.P.A. van Beest straks even wakker bel, of hem op zijn Wims eens aan een kruisverhoor te onderwerpen, want Wimp zelf zal je hier niet meer over horen.
    http://www.beestdelft.nl/
    (ook buiten kantooruren bereikbaar)

    • Hahaha @douwer

     Zou Wimp zijn opdracht aan de deurwaarder meteen hebben gecombineerd met het uit de 3 Primera’s te Delft terughalen van zijn onverkoopbare incompetente broddelwerkje? Moet Wimp nog wel in het bezit zijn van zijn BMW (zie dit filmpje op min 0:34) want met drie dozen gaan lopen sjouwen in het OV is natuurlijk teveel gevraagd van ‘ons moeders papkindje’.
     En over het filmpje gesproken…het geestelijk verval is Wimp in 2014 fysiek al goed aan te zien. En dan laat die schlemiel met trillende handjes een potje zien met een ‘mega belangrijk bewijsstuk’ waar Wimp natuurlijk niet mee naar de pliesie is geweest want ‘de pliesie werkt niet mee’.
     Maar goed, het is inmiddels glashelder dat Wimp vanaf min 2:40 gewoon glashard staat te liegen over een zogenaamde kluisverklaring van Feik. Waarop de verslaggever vraagt of deze zogenaamde getuigenverklaring niet gelogen zou kunnen zijn. Natuurlijk kan dat zegt Wimp vervolgens, maar niet in samenhang met 2 andere zogenaamde kluisverklaringen. En wat blijkt ondertussen -door Wimp inmiddels schoorvoetend toegegeven- er zijn helemaal geen kluisverklaringen. Sterker, de zogenaamde verklaringen waar Wimp zijn incompetente broddelwerkje op blijft baseren blijken gewoon helemáál niet te bestaan. In geen enkele vorm of hoedanigheid.

     Tuurlijk, iedereen begrijpt dat als je in het water valt en je niet kan zwemmen dat je dan begint te spartelen. Maar als je entourage je niet kan redden omdat ze ook niet kunnen zwemmen dan verzuip je. Onverbiddelijk.

     • Aggossie.

      Wat een ziel is het toch, zoals hij daar in Oudwoude met een superieur glimlachje even achteloos dat haarklemmetje tevoorschijn haalt voor de camera.
      Een haarklemmetje, dat een week daarvoor nog voor een paar dubbeltjes in het rek hing bij het Kruidvat in Dongen, maar waar Mauritz inmiddels een halve Balkenendenorm mee heeft binnengesleept.
      En natuurlijk heeft Wimp de waarheid maar weer eens naar zijn hand gezet: het artikel (dd 10 juni 2014) over het Explosieve Haarklemmetje is helemaal foetsie. Sterker nog, de hele maand juni 2014 heeft in Wimps beleving achteraf nooit plaatsgevonden.
      Zelfs het succesvolle bezoek aan Oudwoude is daarmee uit het krom-is-kromme geheugen weggepoetst.

 2. De deur uit om te stemmen vanwege een stelletje digitale volksverlakkers die een democratie verneuken ? Nu niet en nooit niet. Onbegrijpelijk hoe Jan Roos de kiesraad bij de neus neemt met een bus vol geprinte nephandtekeningen, a la raison van 4o miljoen Euro!

  • Het zit je wel dwars he? Dat die dekselse kereltjes het toch maar voor elkaar gekregen hebben. 😀

Reacties zijn gesloten.