VrijMiBeau Pannenkoek

Omdat het kan en het toch niet uitmaakt wat wij op Swapichou voor stukjes schrijven, gaat het vanmiddag over de pannenkoek.  Het is namelijk vandaag pannenkoekendag en dit willen wij natuurlijk niet laten passeren zonder hier enige aandacht aan te geven.
Het is namelijk het lievelingsrecept, want goedkoop en voedzaam (maagvullend), voor de plotters.

Allereerst het recept voor een pannenkoek, het beste van het beste is uiteraard nog niet goed genoeg voor onze lezertjes dus is teigertje achter HET recept van de allerlekkerste pannenkoek aangegaan en kwam deze eruit:
INGREDIËNTEN 2 personen
250ml volle melk
125gr gezeefde bloem (tarwe, volkoren, haver of een mix)
2 eieren
Snufje zout
Boter of margarine om te bakken.

HULPMIDDELEN
Garde of vork

BEREIDINGSWIJZE
Doe alles in een kom en mixen maar, dan de pan goed heet laten worden en klontje boter er in en bakken maar!

SERVEERTIPS

Uiteraard kun je voor de variatie een beetje kaneel / vanillemerg door het beslag doen, en bakken met spek, appeltjes of rozijnen.

Verder is de bar weer open, kunnen jullie weer gezellig verder borrelen over opperpannenkoek Micha die zijn dagen inmiddels slijt met het neerplempen van artikeltjes over Chris Klomp, Chris Klomp en Chris Klomp.
Natuurlijk mag het ook over andere pannenkoeken gaan, over recepten van pannenkoeken etc etc.
Share and enjoy!

 

56 thoughts on “VrijMiBeau Pannenkoek

 1. De beste pannenkoeken maakte mijn oma zaliger. Het beslag niet al te dik en je had heerlijke pannekoekjes die er in rap tempo door heen gingen. Net nog geen crepes, maar lekker met stroop. Later kwam ik er achter dat aardbeien jam of nutella ook niet verkeerd als alternatief waren. Overigens vraag ik me af waarom -pannenkoek- een scheldwoord is?

  Gisteren heb ik de zonde begaan om in de supermarkt een fles met meel te kopen waardoor je de melk er alleen maar door hoeft te doen. Ben benieuwd naar het resultaat.

   • Het komt ook in het ‘mokums’ voor of in de wielrennerij na een rondje googelen. Die gast die uit zijn plaat gaat- met z’n 3 sterren hiero- zal het ongetwijfeld ergens hebben opgevangen. Overigens vond ik het gedoe met die fles dus helemaal niets. Niks shaken, gewoon dus in de beslagkom met melk ff kloppen en het ging prima.
    Gelukkig hebben we het hier niet over de kant-en-klare pannenkoek, die heb ik eens geproefd en daar bleef het ook bij. Net bordkarton.

 2. Arme Micha heeft vast een poging gedaan om een ‘artikel’ bij blendle geplaatst te krijgen maar daar uiteraard nul op rekest gekregen. En dus is blendle natuurlijk weer een grote zwendel.
  Maar Micha, vooropgesteld dat jij ooit in het bezit bent geweest van de competenties en vaardigheden om journalistieke stukjes te schrijven, zijn deze competenties en vaardigheden al heel lang geleden -als gevolg van de deplorabele staat waarin jouw geestelijke gezondheid is komen te verkeren- in rook opgegaan.
  Uit je uitingen -of het nu in je schrijvelarijtjes, telefoon opnames en/of videootjes is- leest, hoort en/of ziet een doorsnee mens het geraaskal van een steeds krankzinniger wordende zielige stumper die wanhopig -en tevergeefs- op de vlucht is voor zijn eigen hersenschimmen.

  En time is on ‘our’ side, Micha. Niet aan ‘your’ side. Neem nog een Guinness. Het kan zomaar je laatste zijn 😉

 3. Als aanhanger van de Bolle-Aarde-theorie prefereer ik toch een oliebol.
  Pannekoeken zijn maar flauwe, twee-dimensionale karikaturen van deze goedgevulde lekkernij.

  • Nou barendbarend, daar hoeven wij weer niet lang op te wachten.
   Wimp heeft inmiddels behoorlijk over Siekina Dalhuysen (Slachtofferhulp Nederland) lopen kotsen….. bah!!!!

   • yep, het ging weer hard deze vrijdagmiddag; het is zo’n beetje vaste prik aan het worden. Om half 2 stuurde ie z’n passief agressve email ‘antwoord voor morgen, or else!’ en een paar uur later kan ie zich al niet meer bedwingen.

    Ik vraag me trouwens echt af of Wim uberhaupt het boek van Simon Vuijk heeft gelezen. Hij lijkt echt niet te weten dat Bauke nooitoftenimmer Maaike heeft gekoppeld om tijdens de strafzaak al schadevergoeding van Jasper S, te eisen omdat ie daar helemaal niet voor was om dat op dat moment te doen. Maaike en 2 van de kinderen deden dat (weet niet uit mijn hoofd welke 2). Het is veelzeggend dat Wim dat dan toch op het bordje van Bauke te willen gooien.
    Maar ja, dat boek van Vuijk past niet binnen het navelstaren van Wimp, dus dat hoeft ie niet te lezen..

 4. Kat is weer eens cherries aan het picken.
  Geert heeft namelijk een rechter, die Kat ooit eens had, dus die rechter is natuurlijk door-en-door corrupt.
  Kat is een soort Geert avant la lettre, zeg maar. Geert is wat dat betreft eigenlijk nog maar een amateurtje.

  Over de corrupte pedo-advocaat Geert-Jan Knoops, die ook de weerzinwekkende raadsman is van de plunderende pedo-vrouwenmepper Camiel Eurlings, hoor je Kat ineens niet meer.
  Camiel Eurlings is al weer honderd blikjes bier geleden; dat zal het zijn.
  Over bier gesproken: storte, mense.

 5. En Wim heeft eeeeindelijk door dat Mauritz hem heeft opgelicht met de verkoopcijfers: https://rechtiskrom.wordpress.com/2016/03/19/interessant-verweer-van-hans-mauritz-in-smaadzaak/

  Citaat:
  “Maar kijk eens naar de laatste zin! Nauwelijks boeken verkocht? Hoe rijmt dat met de meer dan 10.000 boeken die volgens
  diezelfde Mauritz zijn verkocht? Hij heeft zelfs 8900 boeken opgegeven in een getekend contract. Geeft Mauritz hier een leugen en valsheid in geschrifte toe? En hoe zit dat dan met de 20.000 euro die ik heb betaald voor een tweede druk van 15.000 stuks? Die zijn dus wel betaald maar nooit gedrukt, laat staan verkocht!”

  • Dat wist hij natuurlijk al lang. Maar hij vond het al die tijd wel best, dat het net leek of er duizenden boeken waren verkocht.
   Nu komt het hem opeens niet meer uit.
   Om Mauritz te naaien, haalt hij nu echt alles uit de kast, om de kluisverklaringen onderuit te halen.
   Hij zaagt daarmee aan zijn eigen stoelpoten, want hij is nu aan het bewijzen, dat Feik niets heeft verklaard. Die verzonnen verklaring van Feik is nota bene de troefkaart, waar hij zelf zijn hele gammele kaartenhuis op heeft gebouwd.

 6. Zo te zien is het proces Hebben nu echt aanstaande.

  De reden dat Mauritz zijn beide boekjes maar blijft doorschuiven, nu iedere keer met een maand, is m.i. omdat hij simpelweg geen geld heeft voor de drukker. Waar hij in het verleden Dankbaar nog als financier had, heeft hij nu helemaal niemand. Blijkbaar hoopt Mauritz dat er genoeg voorbestellingen komen zodat hij ze alsnog kan laten drukken. Eigenlijk moet iemand Bol.com waarschuwen om die boekjes maar helemaal uit de database te halen.

 7. Akky van der Veer zegt:

  19 maart 2016 om 20:48

  ‘Het wordt nu echt tijd dat Maaike zelf ruggengraat toont en zich verweert tegen alle leugens die door het O.M. en Justitie van Vuiligheid plus Mosko worden opgedist en EINDELIJK eens openbaar voor haar voormalige maatje Wim Dankbaar opkomt!’

  Je blijft echt lachen met deze Akky. ‘Maatje Dankbaar’, die ze inmiddels al jaren niet meer heeft gesproken.

  • Ach Glenn, het hele cluppie rondom Dankbaar weet alles beter.

   Heb het al heel vaak gezegd, maar zelfs als het waar is dat een dochter of zoon van de familie afspraken maakt met moeders dan dienen de anderen dit te respecteren.
   In iedere familie worden wel eens afspraken gemaakt als er belangrijke zaken spelen en mensen kwetsbaar zijn, de sterke schouders eronder en samenwerken om de zaken nog een beetje rustig te houden wat al zo verschrikkelijk moeilijk is.

 8. Nou, pannenkoek is zeker een goed thema om Wim dankbaar te omschrijven. Neem bijvoorbeeld deze reactie van hem waar hij een zogenaamd screen print uit het CB-online toont dat door Mauritz aan hem is ‘verkocht’ als zijnde de status van verkochte/bestelde boeken nog voor de verschijningsdatum: te weten 3644 stuks.

  De kolommen en data geeft Mauritz als volgt:
  “ISBN/EAN auteur/titel Back order / Vrij besch. voorr. Prijs Melding uitgever / imprint
  9789081358408 – DANKBAAR/VERBODEN DAGBOEK VAN MAAIKE VAATSTRA € 22,90

  Aangekondigd 09-05-2014 – 3644 Novio Media / Buro Mauritz”

  Nou staan de rubrieken en data door elkaar, maar het getal “3644” staat logisch onder “Back order” of “Vrij besch. voorraad”.

  Om het verhaal van Mauritz kloppend te maken hoort het onder “Back order” en natuurlijk niet onder ‘vrij besch. voorr’, want het boek is (nog) niet verschenen.

  Probleem is dat CB-online de term ‘back order’ niet gebruikt. Zij hanteren de term ‘In Nota” voor boeken in bestelling, maar nog niet geleverd bijv omdat het nog niet is verschenen.

  Tenminste zo staat het omschreven in het manual van CB-online, dat gewoon als PDF is in te zien.

  Kijk vooral bij 23.1 van het document, waar je de door Mauritz gehanteerde rubrieken reeks (deels) tegenkomt. Maar een zoekterm op “In Nota” kan ook geen kwaad. Op ‘Back order” ook niet, maar dat is “0 results”.

  Het lijkt er dus heel sterk op dat Mauritz zijn Excel-sheetje wat naar eigen inzicht heeft aangepast, en pannenkoek-Wim slikte het als een tam schoothondje.

  screenprint reactie Wim:

  • Listen to Isochronic – Isochronic Drinks by Isochronic #np on #SoundCloud

   Greetings from Sadhu land

  • ‘Pannenkoek’ is eigenlijk nog een heel milde kwalificatie in het geval van Wimp. Want wat dacht je hiervan?
   Wim Dankbaar zegt: 21 maart 2016 om 15:22 (…) De dingen die ik achteraf zelf heb kunnen checken en waar bleken te zijn, daar houd ik dus aan vast. Zo heb ik bijvoorbeeld wel kunnen checken dat de verklaring van Rida wel waar is. (…)

   Wimp geeft hier dus uiteindelijk toe dat hij heeft gelogen cq blijft liegen over het in zijn bezit hebben van de ‘verklaringen’ van de Visboer en Feik. Die verklaringen heeft hij ook niet kunnen checken vanwege de simpele reden dat die ‘verklaringen’ er gewoon niet zijn. Maar het wordt nog veel leuker. Uit hoofdstuk 4 van het incompetente broddelwerkje van Wimp blijkt dat die Rida alleen maar voor veel geld (30.000(!) euro) wilde meewerken aan een ‘verklaring’ (lees: een door Mauritz verzonnen lulverhaal) die Wimp goed zou uitkomen om zijn zwetsverhaaltjes zogenaamd te bevestigen.
   (…) Ik vroeg hem of hij wist dat zijn verklaring in het boek was afgedrukt. Dat wist hij niet. Dus las ik hem de verklaring voor. Rida’s commentaar: Ik zeg niet dat ik het niet heb verklaard. Als ik met jou wel zaken kan doen, dan wil ik het alsnog te verklaren, maar niet voor niets. Ik leg aan Rida uit dat ik hem nooit een bedrag zou bieden voor het afleggen van een verklaring. Een verkaring voor geld is immers niets waard. Welnu, daar was Rida het niet mee eens. Zijn informatie was toch wel wat waard. Het beloofde bedrag van Hans Mauritz had hij als een geschenk van Allah gezien, nu hij net weer werkloos was geworden. Hij kon dat geld goed gebruiken. Rida vraagt nog: Welk bedrag heb jij er wel voor over? Ik zeg: Je overvalt me daarmee, maar als ik iets moet zeggen: Hooguit 5000 euro . Dat vond Rida te weinig. Hij wilde wel nadenken over 10.000 euro. (…)

   Ergo, Wimp stelt dat een verklaring voor geld niets waard is. Aan de andere kant is Wimp toch bereid er 5.000 euro voor af te tikken. Maar die ‘verklaring’ van Rida kan er alleen maar zijn als Wimp er alsnog voor heeft betaald. Maar dan heeft Wimp een verklaring die volgens zijn eigen zeggen niets waard is. Dus wat is het nou? Heeft Wimp nu helemaal geen verklaring of een verklaring die niets waard is? Maar geen van zijn volgertjes zal hem die vraag stellen. Die zijn immers alleen geïnteresseerd in hun eigen ‘waarheden’. Maar uit alles wat steeds meer boven water komt blijkt dat Wimp gewoon net zo’n grote oplichter, leugenaar en fantast is als Mauritz en ook zijn oeverloze geleuter helemaal geen knip voor de neus waard is. Dat wisten ‘wij’ natuurlijk al lang maar het is onbegrijpelijk dat er nog lieden zijn die Wimp lijdzaam blijven volgen. Dat ben je dus óf ongelooflijk dom óf je bent zelf ook een leugenaar en fantast. Of beide. Dat kan natuurlijk ook.

   • Wimp gaat weer lekker los tegen Yehudi. De VrijMiBo in Overveen viel vroeg deze week…

    “Je bent het meest corrupte advocaatje van Nederland. Je liegt alles bij elkaar, en dan ook nog uit naam van een oude vrouw van wie je weet dat zij onder emotionele chantage van haar kinderen staat.”

    • Liet Micha zich eerder al ontvallen niet heel erg veel vertrouwen te hebben in zijn advocaat (…) Nu heeft Micha alleen nog Thijs Stapel die het prima doet, maar het absoluut allemaal niet aankan in zijn eentje (…) roept Wimp zijn ‘achterban’ op vragen te beantwoorden waarover hij blijkbaar van zijn advocaat -dezelfde als waar Micha het over heeft- niet de terugkoppeling krijgt die Wimp graag wil horen. Wie is advocaat of wie heeft advocaten onder zijn vrienden, familie of kennissen?

     En dat nadat Wimp gisteren al vrolijk door correspondentie tussen Moszkowicz en zijn eigen advocaat aan het doorfietsen is geslagen.

     Wimp snapt maar niet dat semantisch geneuzel over dat Moszkowicz meervoud gebruikt waar hij volgens Wimp enkelvoud had moeten gebruiken en dat er Terpstra had moeten staan daar waar Vaatstra wordt gebruikt totaal irrelevant is voor de kern van de zaak. Het werkt in de verknipte beleving van Wimp zo dat als hij maar volhoudt dat er verklaringen zijn -die in de werkelijkheid niet bestaan- dat die verklaringen er in zijn realiteit gewoon zijn. Omgekeerd houdt Wimp vol dat er geen vonnissen zijn -die in de werkelijkheid wel bestaan- waarin hij voor tweeënhalve ton aan boetes heeft verbeurd.
     Bovendien is het natuurlijk totaal van de zotte dat Wimp maar blijft volharden dat hij het voor Maaike Terpstra beter denkt te weten dan Maaike Terpstra zelf.

     Moszkowicz; Tot slot deel ik u mede dat cliënte nogmaals herhaalt dat zij zich beroept op haar opschortings/retentierechten.

     Dankbaar; Jouw “cliënte” herhaalt helemaal NIETS! Je verzint het waar iedereen bij staat.

     Welnu, als er iemand is die ze verzint waar we met zijn allen bij staan dan is het Wimp wel. Die gaat als het zo ver komt in de rechtszaal schuimbekkend staan schreeuwen dat iedereen liegt als er getuigenissen worden afgelegd die niet overeenkomen met wat er in de kortgesloten bovenkamer van Wimp aan waandenkbeelden zit. Knetter maar dan ook he-le-maal knettergek is dat heerschap.

     • Je advocaat schofferen, door op internet en plein public om een second opinion te bedelen, tot je via een neef van de buurman van Van Tours hoort wat je liever wèl zou willen horen.

      Binnenkort op Kromiskrom in geuren en kleuren alles over de breuk tussen Wimp en de aartsbedrieger Stapel, gelardeerd met vertrouwelijke mails en telefoongesprekken.

     • (later meer, dit wordt een heel lang artikel)

      Wimp is in alle staten en gaat nu helemaal los. Iets zegt me dat Wimp op één of andere manier uiteindelijk rechtstreeks van Maaike Terpstra heeft vernomen dat het gezin Vaatstra-Terpstra jegens Dankbaar de gelederen al enige tijd geleden heeft gesloten. En nu gaat Wimp ‘bewijzen’ dat Maaike -ondanks dat ze vanuit voortschrijdend inzicht toch echt definitief heeft gebroken met (de complottheorieën van) Wimp- nog steeds vierkant achter haar trouwe steun en toeverlaat én vriend Wimp staat. Dat kán niet anders. Volgens Wimp dan…

      * popcorn en bier onder handbereik heeft *

     • Wimp graaft zijn eigen graf! Yehudi hoeft nu alleen maar een laptop en/of tablet aan de rechter te geven, te laten zien dat Wim ALWEER rechtstreeks uit de dagboeken van M. Terpstra quote terwijl dat TEN STRENGSTE VERBODEN is en hoppa, weer 2 ton in de min. Goed bezig die complotdenkers, ze halen hun eigen rechtszaken al bij voorbaat keihard onderuit!!

     • Dankbaar is de schaamte voorbij. In al die jaren dat hij met deze zaak bezig is, heeft hij aangetoond dat hij totaal niet geeft om gevoelens van verdriet in die familie. Zijn eigen dikke ego is belangrijker. Het enige wat hem bezighoudt is dat Maaike in zijn complotten moet geloven, terwijl ze dat nooit heeft gedaan.

     • (…) Frides Laméris, Sr Alumnus Theologie (…) Nooit meer wat van gehoord sinds (…)

      Frides is mogelijk uitgebreid aan het rentenieren in een exotisch oord want heb je al geklikt op het domein van Frides waar Wimp naar linkt?
      http://www.verontrustevaders.nl/
      Wellicht heeft Wimp -uiteraard voor veel geld- het domein van Frides overgenomen en is er een nieuw projectje op begonnen 😉

     • Tja, Wim even je linkjes nakijken is misschien wel handig.
      Een aantal van je “makkers” hebben inmiddels *kuch* andere bezigheden zoals ook deze: http://www.waarinholland.nl/omstreden-vaatstra-dagboek-online/.
      Waar in Holland is verdwenen, was ook zo ’n projectje van Micha Kat waar nu geen centjes meer voor zijn. Dit was het laatste bericht van die verschrikkelijke site met zijn onderbuikartikeltjes want nogal rechts georiënteerd, homofoob etc.

   • Die 30.000 euro lijkt me onzin. Het pas niet in de handelswijze van Mauritz. Dit lijkt op een omkeer-leugen van Dankbaar waardoor die 5.000 van hem weer acceptabeler klinkt. Mauritz had er natuurlijk alles aangedaan om minimaal 1 echte kluisverklaring te krijgen. Dan had hij ook hemel en aarde bewogen om het bedrag links of rechtsom te regelen (desnoods via een omweg van Dankbaar zelf onder het mom van een drukvoorschot ;-)) Is allemaal niet gebeurd.

    Rida snap ik wel. Lekker pakken wat je pakken kan. Doet Yehudi nu ook.. Ik vind het mooi. Dankbaar (en Mauritz) verdienen niet anders.

    Dankbaar zijn openheid geeft een mooi inkijkje in het commerciële succes van het boek…. Hoe zit het met de bedrijfsvoering? administratie? belastingen? Is er natuurlijk allemaal niet, iets voor de belastingdienst om eens naar te kijken?

    Er zijn inderdaad nog lieden die Dankbaar volgen. Maar m.i. wel veel minder dan eerst. O.a. een voorraadje verzuurde roddelende huismoeders waar Klaske er één van is. Mauritz zwaaide wat met officieel ogende documenten met stempels en ja hoor bewijs voor het bestaan van de kluisverklaringen…… voor Klaske. Je mag toch blij zijn dat zo’n type niet zelf bij de politie werkt…. Nepspeurder.

    Waar is trouwens Paula Ponzi (ik vond het een mooie naam) gebleven? Die reageert ook al niet meer…

    • Nou, ik denk dat Klaske inmiddels ook afgehaakt is op het gestalk van Wimp:
     From: Klaske Ferwerda
     Sent: dinsdag 16 december 2014 10:28
     Hallo Iedereen..
     Jammer jammer dat alles zo loopt zoals het nu loopt..
     Ten eerst even dit..Ik word door Wim nogal heel vervelend lastig gevallen..omdat ik de kluisverklaringen van Hans mocht zien!

     En Paula Ponzi schrok zich natuurlijk helemaal een hoedje toen ze in haar mailbox avances begon aan te treffen van een in zijn benevelde namiddag roes immer overmoedig wordende Wimp.

     Trouwens, mooi ook hoe uit hoofdstuk 4 blijkt hoe Mauritz voor het verkrijgen van een handtekening onder zijn verzonnen lulverhalen te werk ging. Intimidatie, bluf en het in het vooruitzicht stellen van een (financieel) gunstige toekomst.
     Goh, en hoe was nu precies de -volgens de plottertjes- ‘valse’ bekentenis van Jasper S. tot stand gekomen? Maar gewoon blijven ontkennen dat Wimp cs. meten met twee maten hoor. En anders is alles wel geoorloofd als het de eigen waarheden maar ten goede komt. Wat een ongelooflijk dom, incompetent en hypocriet volk is het toch.

 9. Hmm, een paar dagen geleden postte Maud een email die ze in 2008 schreef aan haar vrienden (die ze toen nog had) over haar aanstaande expeditie naar de Zuidpool. Maar die post is dus weer verdwenen voordat ik een screenshot kon maken.
  Ze vertelt er stoer dat ze de ‘derde nederlandse vrouw in de geschiedenis is die op ski’s de zuidpool zal bereiken’, met als detail dat ze we ‘een beetje’ smokkelt omdat ze vanaf de 89° breedtegraad vertrekt. Om een idee te geven hoeveel dat ‘beetje’ is dat ze smokkelt; de 89ste breedtegraad is het paarse cirkeltje: http://imgur.com/0EnXUXo
  Nee Maud, die eerste 2 nederlandse vrouwen smokkelde dat ‘beetje’ niet… :/
  Dit is wat Maud heeft gedaan: http://www.adventure-network.com/experiences/ski-last-degree#tab-itinerary
  OK, je moet er zeker fit voor zijn, maar het is allemaal geheel beschermd en alles wordt netjes voor je geregeld (dat mag ook wel voor $60.000. En ja, op zo’n 5-daagse trip hou je je sleetje ook wel op 30-35kg.ipv de 80-90kg die je nodig hebt voor een echte arctische expeditie.

  Zo’n (dure) georganiseerde trip doen en dan op TED-talks vertellen dat je ‘op de voet naar de zuidpool bent gegaan’ zonder dit erbij te vermelden is wel een heel erge ‘bending of the truth’ en heeft natuurlijk weinig te doen met haar achtervolgingswanen. Ik twijfel bij Maud wel vaker of wat ze nu wel en niet verzint terwijl ze heel goed weet dat het verzonnen is.

  • Tsja, die zuidpoolexpeditie..
   De Europese vorstenhuizen hebben samen lootjes getrokken, wie Maud die week lang stiekem in de gaten zou moeten houden.
   Prins Albert van Monaco was de pineut, onder grote opluchting van de rest.
   In plaats van in weelde te baden aan de Riviera, sjokte de stumper een week lang door de sneeuw, voor die gelegenheid vermomd met een zonnebril.
   Het zal je werk maar zijn, prins of koningin. Vroeg of laat moet je geloven aan de verplichte Maud-dienst en dat is meestal geen pretje.

  • > omdat ze vanaf de 89° breedtegraad vertrekt. Om een
   > idee te geven hoeveel dat ‘beetje’ is dat ze smokkelt;

   111 km (40000 / 360) of wel 60 zeemijlen van 1852 meter. Altijd en per definitie.

   Best een heel eind langlaufen nog bij min veel. Ik zou het op de fiets niet eens halen.

 10. Helaas heb ik ook vandaag weer moeten meemaken op de diverse kansloze complotblogs dat er weer druk een complot gemaakt wordt van de Brusselse aanslagen. Het zijn weer acteurs, Gladio-operaties, doden zijn er niet (film rekwisieten enz) kortom het voorspelbare achterlijke gejengel van de complotter die natuurlijk alles weer doorziet en dit weer een NWO iets vind. Dit moest gebeuren, er zijn geen doden gevallen maar alleen acteurs die dood spelen enz….als het niet zo enorm tragisch was had ik er mee kunnen lachen…Vreselijk hoe dit soort aanslagen weer op de op hol geslagen complottertjes inwerkt als een soort drug waarmee ze de raarste scenario’s naar boven halen en alles en iedereen BEHALVE de terroristen de schuld geeft. Je zou bijna denken dat de complotters door IS geronseld worden om zo hun wit te wassen….

  • Plotters worden steeds luier. Ten tijde van de aanslagen in Londen wilden ze nog wel eens goed naar filmpjes kijken, er werd in elk geval een poging tot analyse gedaan, ook al was het totale onzin. Tegenwoordig gaat het er om wie als eerste valse vlag schreeuwt.

  • Martin V. is natuurlijk wel een goed doelwit, en nog wat complotters, weinig geld, denken dat de aarde plat is, niet zo moeilijk om dat soort mensen te overtuigen. Zou maar zo kunnen dat ze met een paar mannen in regenjassen een keer op een hoekje hebben afgesproken. “Wij zorgen voor de aanslagen”, “jullie zorgen dat je het direct als False Flag gaat typeren”. Ik zie er wel een complot in!

   Maar net wat je zegt, als het niet zo triest was en als die complotters niet multi-persoonlijkheidsproblemen hadden gehad (en dus eigenlijk gewoon heel ziek zijn) zou je er nog een leuke grap of post van kunnen maken.

 11. Zojuist ging ik helemaal stuk op het telefoongesprek van Micha met Chris Klomp. Werkelijk plottervermaak van de allerbovenste plank. Tien jaar “onderzoekswerk” van Micha tot op de grond toe afgebrand door Chris in een simpel telefoongesprekje van nog geen tien minuten. En dan te beseffen dat Chris z’n argumentatie omtrent de zaak-Demmink heeft opgebouwd met misschien enkele dagen aan verdieping, terwijl Micha al tien jaar in dit onderwerp zit.

  Micha heeft ook nog nooit zo vaak in zo’n korte tijd toe moeten geven dat hij z’n zaakjes niet op orde heeft: niet op de hoogte van Chris z’n Italiaanse bolide (wat is Micha toch onvoorstelbaar lui: dit had ik in 1 minuut zoeken gevonden), niet op de hoogte van de gebeurtenissen in Brussel, niet op de hoogte van het verschil tussen ontucht en verkrachting, niet op de hoogte van de leeftijd waarbij men van pedofilie spreekt, niet op de hoogte van het gebrek aan aangiftes tegen Demmink, zelfs niet op de hoogte van hoe hij fatsoenlijk een Skypegesprek kan opnemen. En Chris Klomp weet dat allemaal in nog geen tien minuten bloot te leggen en Micha bijna tot wanhoop te drijven. Micha’s buzzwords “gooit in blinde paniek de hoorn op de haak” waren nog nooit zo raak. En dat nota bene op hem zelf.

  Het was een aangenaam lichtpuntje in een verder donkere dag.

  • Als Kat en Klomp hun telefoongesprekken achter een betaalmuur zouden zetten, samen de opbrengst delen, iedere werkdag tien minuten, dan rijdt Kat van de zomer ook in een italiaantje rond.

 12. Die verklaring van ene Klaaske (dubbel a, Klaske noemt zichzelf nooit Klaaske) wat Wim op z’n site heeft geplaatst is niet geschreven door Klaske Ferwerda zelf. Zou het misschien een streekje van Mauritz, Wimp of Vergeer kunnen zijn?

   • Volgens mij is die verklaring gewoon getekend hoor. Tuurlijk, de tekst is aangedragen door Mauritz en we weten dat Mauritz wel eens domme fautjes maakt. Maar Klaske kan evengoed “Klaaske” heten voor de burgerlijke stand. Er is getekend en als het een nepkrabbel zou zijn, hadden we dat wel al vernomen.

    Wat ik dan wel weer mooi vind, in Dankbaars stukje van 24 maart, ik citeer:
    “Nu zeg ik dat Maaike achter de inhoud van mijn boek staat. Hoe kom ik daar nu bij? Welnu, dat heeft Maaike aan MEERDERE PERSONEN gezegd. Laten we beginnen met Hans Mauritz. Mauritz is niet in al zijn uitspraken betrouwbaar gebleken, maar zijn zogenaamde “campingverslag” kan toch moeilijk gelogen en verzonnen zijn. (…)”

    Vervolgens gaat Dankbaar selectief citeren uit dat campingverslag…..

    Ongelooflijk……. Een getuige (voormalig hoertje van Dill) die zich ineens kwam melden bij UITGEREKEND Mauritz…… iets met auto / sloop / haarklipje…. etc…. Ook dat stond in het campingverslag……. Daar hoor je Dankbaar niet meer over… Vreemd…. dat kan toch moeilijk gelogen en verzonnen zijn ?? ;-))

    Echt, ik hoop dat ze die Dankbaar helemaal financieel kaalplukken.

    • Over Klaske, ze heeft ooit gereageerd op toenmalig blog van Chris Klomp, vrij uitgebreid zelfs. Ik geloof twee jaar terug.
     Klaske is heel emotioneel in die reactie en praat als het ware voor Maaike, ze zat in een soort van onderzoeksgroep van Dankbaar, Vergeer en heeft Maaike leren kennen nadat Marianne vermoord was.

     Toen eenmaal duidelijk werd wat er werkelijk gebeurd was heeft de familie in zijn geheel besloten er een punt achter te zetten omdat alles wat Klaske en co zeiden niet bleek te kloppen en Maaike geen kans kreeg de moord op haar dochter te verwerken.
     Klaske is in een modus blijven hangen, voelt zich afgewezen en Mauritz is een aasgier die alles aangrijpt om bij centjes te komen. Als dat betekent dat er een briefje moet worden geschreven en wat leugens erin gemixt, ach. Dus ik denk dat het heel aannemelijk is wat Glen schreef in zijn/haar reactie hierboven.

     Dankbaar gaat voor zijn gelijk en Mauritz voor de poet.
     Familie Vaatstra is de sigaar en de emotionele schakel Maaike in het bijzonder.
     Onbegrijpelijk dat mensen dit kunnen steunen.

 13. MIDDELBURG – Auteur Henk Davidse uit Middelburg vindt de dood van Johan Cruijff onvoorstelbaar. “Ik hoorde van mensen om hem heen dat het redelijk goed met hem ging en dan hoor je ineens dit.” Cruijff overleed vandaag op 68-jarige leeftijd.

 14. Micha Kat draait door in zijn laatste video, letterlijk!! De man is helemaal aan het spinnen, liegen en bedriegen geslagen, alles om maar op te vallen en zo een paar eurootjes binnen te harken. Kan iemand deze malloot stoppen nu hij de slachtoffers van de aanslagen door het slijk haalt en de politiek in binnen- en buitenland voor terroristen uitmaakt??

 15. Wimp heeft tot nu toe helemaal niets nieuws te melden in zijn hilarische -en eigenlijk heel zielige- gezeik over dat Maaike ‘nog steeds van hem houdt’. Het was allemaal al meerdere keren te lezen op zijn debielenblogje en werkelijk alles waar de geesteszieke stalker Wimp over zit te Miepen is door de werkelijkheid achterhaald. Hij draait voor de honderdduizendste keer zijn plaatje af die geen hit is, nimmer een hit was en ook nooit een hit zal worden. Volstrekt kansloos.
  Maar wat Wimp gelukkig ook niet doorheeft is dat zijn epistels met irrelevant geleuter -en in zijn eindeloze herhaling van zetten zelfs in herhaling begint te vallen, zie de tot tweemaal toe opgevoerde ’liefs van Akky’ kletspraat- juist steeds meer inzicht geeft in hoe dom, incompetent en hypocriet ‘onderzoeker’ Wimp is. Want waar Wimp tot op de dag van vandaag gewoon blijft volhouden in het bezit te zijn van verklaringen van ene Visboer, ene Rida en ene Feik, die hij niet kan tonen noch mondeling door betrokkenen worden bevestigd, laat staan zijn ondertekend, ergo gewoon niet bestaan, toont hij wel een door Maaike Terpstra ondertekend(!) schrijven wat voor wat betreft de acties van het gezin Vaatstra-Terpstra jegens Dankbaar niets aan duidelijkheid te wensen overlaat! En wat gaat deze even voorspelbare als infantiele fantast dan roepen? Dat deze briefjes natuurlijk zijn vervalst. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten, Wimp.
  Maar het kan natuurlijk altijd erger en krankzinniger, beste mensen. Want het onvolprezen ‘Campingverslag’ van -de door Wimp zelf als pathologische leugenaar en oplichter weggezette- Mauritz is natuurlijk echt waar mensen. Hier kunnen…nee…moeten we Mauritz natuurlijk ineens weer wel op zijn blauwe ogen geloven want dit zwetsverhaal past perfect in wat Wimp graag wil horen. En dat dit campingbezoek heeft plaatsgevonden heeft Wimp hoogstpersoonlijk gecheckt bij de zus van Maaike. Echter, Wimp heeft natuurlijk niet gecheckt of de inhoud van het ’Campingverslag’ een weergave is van de werkelijkheid want stel je voor dat de zus van Maaike er over zegt dat het verhaal van Mauritz van a tot z uit de duim gezogen is? Dát wil Wimp helemaal niet horen.

  Het is onvoorstelbaar dat Wimp in de veronderstelling blijft verkeren dat er ook maar iemand is -afgezien van een handjevol even domme, incompetente en hypocriete sympathisanten- die hem nog serieus neemt. En dan het commentaar van die vanTours eronder. Holy smoke, je kan jezelf toch überhaupt al niet serieus nemen als je het moet hebben van de debiele ’conclusies’ van zulke zwakzinnigen?

Reacties zijn gesloten.