Vrijmibeau: Pepper Spray

Pepper Spray here

Pepper spray hier (verkrijgbaar)!!

Mooi, het is weer vrijdag. Tijd voor een stukje tekst om een leeg draadje te genereren. Deze week hebben we de topics simpel op een rijtje geplaatst. Mag iedereen kiezen waar hij of zij het liefst over wil borrelen. Niet dat we met de selectie echt ons best gedaan hebben, maar tja, een afgehakt hoofd en stekende idioten hebben ons deze week net te vaak laten uitkijken naar een normale wereld. Wat kan ons het gedram van Micha Kat, het zotte gezever van Wim Dankbaar, het stupide geleuter van Martin Vrijland, of het eindeloze gejammer van Nico van den Ham schelen wanneer er mensen in dezelfde week op een gruwelijke manier worden vermoord of verwond? Niets dus. Dan is het tijd voor pepper spray en ontspanning.

Vandaar, niet een stukje ‘duiding’ of hilarisch doen, maar een koude topics copy-paste lijst van deze week uit de allergrootste allerbeste allerbelangrijkste Calimero van Nederland site: Micha Kat met zijn juridisch onvolprezen criminogene recidive ‘weekly’-gestotter. We hebben voor bij de borrel onze gespreksuggesties geplaatst, maar het staat natuurlijk iedereen vrij om zich daar niet aan te houden. Het is vrijdag. De aarde is plat, #demmink machtiger dan ooit. Jullie ‘lullen’ maar raak, vandaag boeit het ons niet. Komen ze. Uit de schatkist van de ‘Revolutie’.

 • TOTALE CHAOS, OORLOG, PANIEK EN ELLENDE (praat hier over Micha Kat)
 • KAN HET NOG KRANKZINNIGER? (praat hier over Nico van den Ham)
 • MEEST CRIMINELE MOSZKOWICZ GEEN HAAR GEKRENKT (praat hier over Wim Dankbaar)
 • LOUTER UIT DE BESCHERMING VAN YEHUDI BLIJKT HET BEDROG IN DE ZAAK-VAATSTRA (praat hier over Mr Drs Boudine gewoon omdat het kan)
 • [CENSORED] HEEFT WEL DEGELIJK BANDEN MET DE #DEMMINK; BIJNA 7 MINUTEN BEWIJS (praat hier over de Youtube wereld van de gekkies)
 • MICHA OVER DE NOS MEER DAN 5 JAAR GELEDEN – EN HET IS ALLEEN MAAR ERGER GEWORDEN (praat hier verder over de Youtube wereld van de gekkies)
 • PEDO- EN PLUNDER-ELITE GAAT OVER ELKE GRENS DE AANDACHT AF TE LEIDEN VAN DE EIGEN MISDADEN: NU ‘AFGEHAKTE HOOFDEN’ (praat hier over Martin Vrijland en vergeet niet even wat pepper spray te kopen in Martin’s web shop)
 • ‘HOOFDEN HYPE’ VOLLEDIG GEREGISSEERD; MARTIN VRIJLAND IS BACK! (praat hier verder over AIRVD want die is ook in de war)
 • TOTAAL BEDROG EN KRANKZINNIGE SPINS ROND KINDER-VERKRACHTINGSMAN [CENSORED] (Vooruit, praat hier over Ton Hofstede, we moeten hem toch ergens kwijtraken)
 • MICHA HEEFT GELD NODIG ANDERS GAAT HIJ DOWN – EN NIET VEEL (doneren kan hier. Spoiler alert: we kopen er alcohol voor)

Zo, dat was de plotterweek wat Micha betreft. Crazy huh?! Tijd voor muziek, drank, bier, sex, rare verhalen, gekke moppen, en andere ontspannende activiteiten, zoals mopperen op plotters, ‘hahahaha’ roepen naar Wim Dankbaar, of ‘gossie gossie’ zeggen tegen Nico van den Ham.

De bestellijst voor de pepper spray (btw) ligt naast @teigertje op de bar. Helaas helpt deze variant niet tegen idioten die in je mailbox opduiken, maar in een parkeergarage is het zeer effectief. (oh ja, praat hier over de wandelende wietplantjes van Vitalifeiten)

Muziek: Europe – The Final Countdown / Spongebob versie. (praat hier verder over Don Quijotte)

124 thoughts on “Vrijmibeau: Pepper Spray

 1. Het is eigenlijk best aandoenlijk om Micha in zijn laatste ‘crowd funding’ filmpje te horen beargumenteren waarom je toch vooral zijn levensonderhoud dient te sponsoren door andere crowdfunding projecten te bekritiseren; allemaal krankzinnig mensen.

  Maar die krankzinnige projecten worden vrijwel allemaal voor 100% gesponsord of zelfs daarboven.

  Ergens moet er toch iets gebeuren in dat gemankeerde koppie van hem dat hem heel heel zacht influistert dat zijn ‘business concept’ misschien niet helemaal solide is? Vooral ook omdat je de tabs in zijn browser voor treinreizen en busverbindingen weer voorbij ziet schommelen. Micha moet steeds dieper Ierland in om zijn TubeYourShop filmpjes te verkopen en dat kost natuurlijk geld, waardoor de netto-opbrengst van zijn filmpjes steeds minder wordt.

  110% funded 😉

  • Dat is nog het ergste: hij rept met geen letter over een businessmodel, dit is echt onomwonden, schaamteloos bedelen. We moeten allemaal 20, 30 of 40 euro per maand (daar moeten we bij de Demmink Squads al snel een halfuur voor werken…) overmaken, zonder dat daar enige verantwoording tegenover staat. Hoeveel heeft hij nodig voor het maken van nieuwe filmpjes? Voor reiskosten? Voor huur en onderhoud van apparatuur en personeel? Wat is zijn eigen salaris? Hij heeft geen concrete plannen van wat voor niveau of haalbaarheid dan ook, geen enkele inhoudelijke toelichting en geen enkele inhoudelijke of financiële verantwoording van zijn afgelopen “projecten”. En passant wordt de hele Micha Claim ook even vergeten. En dan nog, 20 man die elke maand 40 euro overmaakt, dat is een schamele 800 euro per maand. Lijkt me sterk dat hij daarvan rond kan komen zonder extra inkomsten. Z’n TubeYourShop-adressenbestand lijkt ook aardig op te drogen.

   Natuurlijk weet hij dat zijn business concept niet deugt en dat hij met dit pretentieloze gebedel hooguit twee tientjes op gaat halen. Micha is de schaamte voorbij en de financiële afgrond nabij, dat drijft hem hiertoe. Misschien is wandelende wietplant Steven ‘mag ik je even onderbreken’ de Bruin bereid hem nog wat zakgeld te geven want heel veel meer sociale contacten lijkt Micha niet te hebben. Aangezien we al maanden niets meer over McDonalds of enige andere vleesverwerker horen, zal de inkomstenstroom van Pieter Lakeman ook wel zijn opgedroogd. Of Jack de Vries moet een carrièremove naar de vleessector hebben gemaakt want die krijgt opvallend veel aandacht van Micha.

   Nee, ik ben bang dat Micha de zomer financieel niet gaat redden als ik dit zo zie.

   • Ja mee eens. Wat we nu zien is het imploderen van Micha. En door dat waanzinnige ‘vooruit schoppen’ van zijn problemen dreigt nu ook alles in eens te komen, en dat is voor een gezond mens al geen pret.

    Want naast de financiele problemen – iedere nacht verblijven in een hostel en buiten de deur eten kost veel geld – zijn er natuurlijk nog zijn juridische problemen. Goed, hij is een meester in die zaken saboteren, maar dat houdt een keer op. En dat moment zou zo maar eens dit jaar kunnen zijn.

    Opvallend is de vooraankondiging van Justitie in januari 2016 dat in oktober 2016 zijn ‘Bart Mos’-zaak weer op de rol staat. Dat is wel een heel ruim genomen vooraankondiging en zou zo maar eens kunnen betekenen dat dit de laatste kans is voor Micha om zijn verhaal te komen doen. (Hij heeft die zaak nu al jaren lopen traineren). Net als het bericht van Justitie begin dit jaar dat zijn ‘Micha Claim” zaak niet dit jaar zal worden behandeld. Een heel jaar uitgesteld dus.

    Justitie reageert traag en werkt langzaam, maar het zou zo maar eens kunnen dat zij zich nu begint te irriteren aan het gedrag van Micha en daar gaat hij geen gelukkige burger van worden.

    • Micha betaalt nergens belasting (althans, dat vermoed ik) en dat loopt op gegeven moment ook een keertje spaak. Z’n rekening nummer staat al jaren niet online. Dan is er de huurschuld van Schiedam, en ontruimingskosten. Los van alle andere juridische shit rent Micha hier ook steeds hard voor weg. Op een dag is z’n paspoort verlopen, en moet je je toch melden bij de authoriteiten. Daar staat ook weer een beer op de weg.

     Overigens: zijn levenskosten per maand moet je niet overschatten. Hij verblijft meestal in slaapzalen, dat kan voor minder dan 2 tientjes, en nog minder als je minstens een week ergens blijft. Da’s misschien €500 per maand, en je hoeft geen gas/water/licht/internet te betalen. De meesten van ons zullen meer kwijt zijn aan vaste woonlasten.
     En verder hebben al die hostels keukens en hoef je niet buiten de deur te eten. Ontbijt is meestel inclusief, dus een paar oude broodkorsten zijn snel in de zak geduwd.

     Ik schat zijn woon/eetkosten op totaal €800pm.

     Maar ja, dan zijn er nog de drankkosten…

     • Micha heeft zijn paspoort vorig jaar zomer bij de Nederlandse Ambassade in Rome verlengd.

      Wat betreft zijn ‘eet-mogelijkheden’. Je ziet hem in zijn TubeYourShop filmpjes soms heel slim ‘proeven’. Waar ik dan wel weer heel hard om moet lachen. Hij regelt met dat wiebelige camera-handje van hem toch uitgebreide lunches bij mooie restaurants: “Now show me your signature dishes.” 😉

 2. Hij klinkt zwaar verkouden, aangeslagen en gedesillusioneerd, iets wat ik me kan voorstellen met een mislukt businessplan, al zijn broodheren die hij verloren heeft en door zijn rancunestukjes geen advocaat of medestander meer over. Wat rest is nog schaamteloos bedelen, want meer kan en heeft hij niet meer. Zijn koek is op, en dat voor de zelfverklaarde “enige echte waarheidsgetrouwe journalist van de alternatieve media!!”. Zoals al meerderen hier terecht zeggen dat mensen en journalisten met een beter en transparanter crowdfundingmodel al blij zijn met een 5 euro of 10 euro per maand wil hij meteen minimaal 20, maar het liefst meer geld per “lid van zijn club”. En niet per jaar, nee, per maand!! Daar waar je nog voor minder lid kunt worden van een omroep, politieke partij of een abbonement kunt afsluiten wil hij de volle buit….het is gewoon over en uit met Micha Kat, en dit is zijn faillisementsaanvraag, of uitstel van betaling, in de hoop dat er nog iemand hem wat geeft….

  • Tja, Micha is (minimaal) manisch-depressief – daarom drinkt hij ook zo veel om die depressie te voorkomen – dus dat op en neer gewiebel van zijn gemoedstoestand is begrijpelijk.

   Maar in wat voor een psychiatrisch cluster je hem ook kan plaatsen, duidelijk is wel dat hij niet (meer) in staat is om zijn eigen leven op het spoor te houden. Dat hele wegvluchten en verstoppen in Ierland is natuurlijk een drama. Niemand wordt gelukkig van wonen in hostels en bedelen om geld voor een lunch of een biertje. Tegelijkertijd is de stap naar de vliegtuigtrap richting Schiphol natuurlijk ook geen prettig vooruitzicht voor hem.

   In Nederland wordt zijn situatie niet beter. Ook in NL is hij dakloos en werkeloos zonder vooruitzichten. Daarbij komt nog dat er naast meerdere justitiele problemen er ongetwijfeld ook nog een heel leger aan deurwaarders op hem wacht. Dus, tja, naar Nederland terugkeren en daar aan een oplossing werken is niet zo aantrekkelijk voor hem.

   Zich in Ierland vestigen en een uitkering aanvragen kan ook niet, want hij heeft nog een ‘contempt of court’ dingetje lopen bij de high court waar hij ondanks meerdere oproepen nooit is verschenen.

   Micha ligt in de goot. Hij spartelt nog wel wat dapper. Maar het is gewoon de goot.

 3. Een lichtpuntje: zodra Kat over geld begint, is de Stoute Revolutionair ineens niet thuis, en onthoudt zich voor de gelegenhieid even van het gereutel over de nadelen van psychopathie.

 4. Geweldig wervende crowdfunding tekst 😉

  Binnenkort -op 5 april- viert hij -alleen- zijn 53-ste verjaardag. Steun hem met een bijdrage [rekeningnummer via drsmkat@yahoo.com] zodat hij genoeg flessen wijn kan kopen om zijn verjaardag door te komen.

  En dan dit:
  Nu heeft Micha alleen nog Thijs Stapel die het prima doet, maar het absoluut allemaal niet aankan in zijn eentje.

  Tja Micha, dat ligt niet aan je advocaat maar het spel is ondanks -of juist dankzij, wie zal het zeggen- je slapjanus-achtige weglopen gewoon over en uit. Time is up. En de confrontatie met de harde werkelijkheid ligt in het nabije verschiet.

  • Ik denk dat je schrikt wanneer je de hoeveelheid mails en skype-telefoonoproepen ziet die Kat naar zijn advocaat stuurt. Micha Kat als client hebben lijkt leuk, maar is een tsunami; die eist echt werkelijk al je aandacht op.

    • Putin heeft hem proberen te stoppen met twee strategische bommenwerpers loaded met nucleaire bommen. De missie faalde.

     Ik heb geen idee wat voor mogelijkheden er daarboven nog zijn om Kat te stoppen en te voorkomen dat hij de held van de westerse geschiedenis gaat worden. Zelf zie ik het somber in. Of het moet zijn dat de belasting op water in Ierland zo enorm hoog wordt dat hij zich geen drinkwater meer kan veroorloven. Maar dan nog, dan drinkt hij uit de goot. Micha is al tijden alle schaamte voorbij.

     • Moet Micha de cola wel eerst filteren: even wat gaatjes prikken in een paar vellen aluminiumfolie (het mag een oud hoedje zijn) en het daar doorheen gieten
      . Cola bevat immers een extreem hoge dosis van het uiterst schadelijke Dihydrogen monoxide:
      o.a. het belangrijkste bestanddeel van zure regen, levert een belangrijke bijdrage aan het broeikas-effect, kan leiden tot brandwonden, en zelfs tot verstikking bij overdosering. En dat is nog maar het begin!

     • Verdraaid, dat is hetzelfde spul dat Subway stiekem in z’n broodjes stopt. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Zit dat nu ook al in cola? Het wordt tijd dat de wereld wakker wordt! Moet je eens kijken wat een gevaarlijk spul joh.

      Hier liggen zulke mooie kansen voor Micha om daadwerkelijk als wereldverbeteraar de geschiedenis in te gaan. Micha, duik in deze materie en vergaar eindelijk de roem waar je recht op hebt!

      Als je dan toch bezig bent, pak ook gelijk het wereldwijde gebruik van 2,6,6,9-tetramethyl-1,4-8-cyclo-undecatrieen aan. Wordt regelmatig in verband gebracht met drugsverslavingen!

     • Toch een keer een schot in het donker, @dhrdemink

      Soms overvalt mij het gevoel dat ik je langer ken, tenminste als reaguurder.
      Reageerde jij ooit, begin jaren ’00, op het destijds befaamde ons-zijn-de-mensen-blog, en was je nick een 4-letterige afkorting van je achternaam? En begon de naam van je academische expertise met diezelfde 2 letters?
      Gewoon nieuwsgierig.. kleine kans, maar toch.. (en ik verklap niks)

      Bovengenoemd persoon reageerde al in de tijd van ‘Juriste’ en ‘Tess’, en was degene die mij voor het eerst op KLOL liet reageren om je IP-block te ontwijken. Haha, zo ging dat nog in die tijd: met iemand anders accountgegevens inloggen om een ban te ontwijken, als kleine service. 😉

     • In die beschrijving herken ik me verder niet, al was het maar omdat ik rond ’00 amper op internet actief was. Ik zit al wel sinds jaar en dag op KLOL als De Mink, ik denk sinds 2008 ofzo. Dat was inderdaad de befaamde periode waarin Kat nog daadwerkelijk intellect aantrok, in de vorm van reaguurders als Juriste en Tunneltje. Jammer dat al die comments op KLOL verdwenen zijn. Kan me ook niet heugen dat ik ooit iemand inloggegevens heb verstrekt.

      Maar mijn identiteit proberen te achterhalen heeft toch geen enkele zin. Zodra je die exact vaststelt, wordt m’n locatie namelijk volstrekt ongedefinieerd 😉

     • “Maar mijn identiteit proberen te achterhalen heeft toch geen enkele zin. Zodra je die exact vaststelt, wordt m’n locatie namelijk volstrekt ongedefinieerd ”
      Je bent Heisenberg! En je kookt 99.1% pure meth. 😉
      Nope, dan ben je het niet… Overigens zou ik Juriste niet zo snel ‘intellect’ noemen; dat was die Limburgse dame die zogenaamd iedereen binnen de CDA-top kende en naar eigen zeggen in een psychiatrische inrichting ‘werkte’. Als juriste, of zo. Althans, zo herinner ik me het. In die tijd werd zo iemand nog wel eens door andere reaguurders terechtgewezen. Maar die tijd is lang voorbij.

     • @barendbarend Volgens mij reageert dhrdemink gewoon onder zijn eigen naam hier, dus zou je hem daaraan al moeten herkennen? Weinig codewoorden nodig lijkt me.

     • Heerlijk, die ‘gouwe ouwe’-tijd bij barracuda waar je ‘anoniem’-anoniem kon reageren over dezelfde onderwerpen als waar je vandaag nog steeds op borrelt, met dezelfde mensen; “Jij weet dat ik weet dat jij bent die ik weet dat jij bent dat jij weet die ik ben”

      Ja, ja, jullie waren er natuurlijk allemaal bij. Herkenbaar ook, onderling, als veteranen, van de plotter-bashers. Ons kent ons als eigen trollen, en glimlachen wanneer jullie elkaar herkennen.

      Tunneltje, TAMSO, Verbaasme, Machiavelli, DeMink, Bonusje, Broccoli, oude strijders bij KLOL of Barracuda. Dat gaat bijna 10 jaar terug. Al die tijd was daar ook @Adamas. De pure zuivere diamant. Wat een tijd. Natuurlijk “Bonusje” de good old spaghetti-letteraar Fred uit Sas van Gent vinden we nog steeds bij Micha als Bonusje

      Life is like a chocolate box.

  • o ja, die genoeg-flessen-wijn-voor-mijn-verjaardag-opmerking.
   Het treurige is dat ie ’t (waarschijnlijk) opschrijft als grap, maar dat het de treurige waarheid is. Of misschien is het nog treuriger dat je bij dit soort opmerkingen van Micha allang niet meer weet of het een grap is, of dat ie het meent. Als je Demmink doodserieus babies laat eten, hoe vertel je dan nog een grap?

   • Micha heeft – naar eigen zeggen – een voorliefde voor theater en toneel. Het liefst ziet hij zichzelf staan als hoofdrolspeler – bijv in de rol van een profeet of koning – met allemaal mensen aan zijn voeten.

    De werkelijkheid is dat zijn humor, zijn acteerkwaliteiten, en zijn discipline niet toereikend zijn. Al hoewel, zijn ‘method-acting’ skills zijn best overtuigend:

 5. Hostel kost hem 100 per week, althans dat verkondigheid hij, betreft advocaat kosten krijgt hij ondersteuning van de staat heeft een advocaat vermeld.
  Dacht dat het iets in de geest was van 75%/25% het kleinste deel voor hem.

  Overigens denk dat er nog heel wat grappen zijn uitgehaald door Kat, die niet op de website zijn gemeld, incl. zijn volgertjes die eveneens redactie s en andere passanten ook nog eens effe de volle laag gaan geven

   • Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet even, of langer, naar de muziek van Bowie luister.
    Vergeet ook niet de zeer goede muzikanten om hem heen, zoals The Cure gitarist Reeves Gabrels, Gail Ann Dorsey, Mike Garson, Carlos Alomar, Mick Ronson etc. etc.
    Had ik echt jaren niet gedaan, zoveel geluisterd naar zijn muziek.

    • Ik was na een heftige periode voor het eerst op vakantie in het buitenland en werd meegenomen naar een concert van David Bowie.

     Ik denk dat ik nog nooit zoiets gaafs heb meegemaakt.

     • wow. @dhrdemink

      thanks, dit is een cadeautje. Dank je wel.
      ik heb het nog niet helemaal gezien (60 minuten), maar de eerste 5 minuten waren genoeg. Thanks.

     • Dat concert heb ik helaas niet kunnen zien..
      Op de een of andere manier kwam het er niet van.
      Genoeg andere sterren in actie gezien maar geen Bowie. Meh!

     • Mijn enige Bowie-concert was in Paradiso 1989, met Tin Machine (vriendin won de kaartjes).
      Ik zou die ervaring heel graag ingeruild hebben voor een concert van voor 1983 of na ~1994. Tin Machine was een té geforceerde poging om z’n 80’s popidoolimago af te gooien. Wat later kwam het weer helemaal in balans.


      (ik had geen idee meer dat hier TV-opnames van waren; blijkbaar wel dus)

 6. @dhrdemink
  Waarschijnlijk ben ik van een latere generatie dan jij, maar deze Bowie-asset maakte mij ook ultra blij wanneer ik Bowie in mijn oren voelde vloeien:

  • Over Kurt Cobain stuurden de “originele” plotters ook allerlei verhalen de wereld in.

 7. Ha. Wimp heeft post gekregen en nul op het rekest bij de Ombudsman want hij is weer volledig disfunctioneel in zijn toetsenbordje geklommen. Die man is zó kinderlijk voorspelbaar. Wat er aan ontbreekt is een scan van een verfomfaaid schrijven…

  Maar goed. Dus weer hetzelfde riedeltje dat Wimp gelijk heeft omdat hij niet wordt ‘aangepakt’ voor de ‘loodzware’ *grinnik* beschuldigingen die hij doet.
  Maar heel NL denkt: Dankbaar? Who the fuck is Dankbaar? En dat gaat echt niet anders worden Wimp. Al schrijf je nog een miljoen keer hetzelfde op.

  *schuddebuikend een ferme slok goddelijk Witbier neemt*

  • Dankbaar begint een perpetuum mobile te worden: hij weet zo langzamerhand niet meer wat hij moet schrijven, dus wordt het een grote herhaling. Die stukjes worden er dan ook niet beter op. Vol insinuaties die hij op geen enkele manier kan hardmaken. Vol zelfoverschatting. Wat dat betreft wordt het tijd dat Wolfgang Hebben hem alle hoeken van de rechtbank laat zien. Dat wordt Wim’s domper van de eeuw.

 8. @Barend

  Erg grappig.
  Deze clipping geeft ook al heerlijke complotgesprekstof.

  Waarom stuurt Nico van den Ham een mail naar Micha met onderwerp: Erik Donk en Myra?
  Wat is er met de stofwisseling van Micha? (Hij heeft namelijk ook een hele koffer aan voedingssupplementen naast zijn bed die met name gericht zijn op stofwisseling etc.)
  Wanneer komt het MSM interview met de Oranje Republikeinse Primaten nu Erwin Lensink het embargo heeft opgeheven?

  Vragen, vragen, vragen?

 9. Ik heb Nico 2x gevraagd waarom hij altijd het #Demmink hashtag gebruikt in zijn tweets en wat demmink met de inhoud van zijn tweets te maken heeft.

  Meestal tweet hij over zijn verhuurder, dus het zou logischer zijn als hij gewoon de hashtag #Stadsgenoot zou gebruiken. Hiermee zou hij direct de mensen bereiken die er toe doen en ook evt andere huurders van stadsgenoot kunnen vinden die ook ontevreden zijn en zich daarmee verenigen om iets aan het probleem te doen.

  Bovendien tweet nico zo vaak dat de echte #Demmink berichten bijna niet meer te zien zijn door al zijn afleidende tweets. Het is al moeilijk genoeg om aandacht te krijgen voor deze zaak, dus dat neem ik hem niet in dank af. Ik heb hem er al een paar keer op gewezen dat dit afleidend en niet productief is. Niet voor hem en niet voor de Demmink zaak.

  Hoewel ik het goed bedoel ben ik sindsdien een staatstrol volgens Nico, terwijl juist hij degene is die de boel daadwerkelijk loopt te verstoren. Dat zijn berichten op deze manier niet helpen en de boel juist tegenwerken, wil hij maar niet inzien. Hier heb ik hem dus een paar keer op gewezen en hem ook verteld dat het niet netjes is om op deze wijze aandacht te vragen voor zijn zaak die dus compleet los staat van het Demmink verhaal. Wat mij betreft zijn de beschuldigingen tegen Demmink, en de wijze waarop de overheid en rechtspraak hier op reageren, waar het om draait. Deze kwestie moet in alle openheid worden opgelost en JDTV heeft vanaf 2008 om onderzoek naar deze zaak gevraagd.

  Komende maand zal Demmink gaan getuigen in de rechtbank in de zaak van Bart van Well. Ik ben zeer benieuwd of hij echt komt opdagen en zich niet opeens ergens in een jeugdherberg gaat verstoppen om maar niet voor de rechter te hoeven verschijnen. In het verleden is hij eigenlijk vrij open geweest over zijn verhaal en zijn omgang met jonge jongens, dus ik ben zeer benieuwd wat de rechter hem zal vragen en wat zijn antwoorden zullen zijn. Hopelijk kan dit verhaal straks eindelijk een keer afgesloten gaan worden. Ik snap nico dus niet echt, maar ik hoop oprecht dat ook hij zijn verhaal een keer kan afsluiten en weer eens iets leuks kan gaan doen.

  • Nico is gewoon een verzuurd eigenwijs mannetje.
   Als je tegen hem zegt, je kunt het beste linksaf gaan, gaat hij rechtsaf.
   Alleen maar om te laten zien dat hij een eigen mening heeft.

  • Wanneer ik het verslag van het telefoongesprek van Micha Kat lees tussen hem en Chris Klomp vermoed ik dat Chris is bevorderd tot Commandant Demmink’s Squads ‘MKUltra-157′ (elite cluppie dat zich bezighoudt met OG’s ‘online gekkies’). Intern hadden we al van iemand van de chemtrail-jongens gehoord dat er een nieuwe baas was benoemd, maar niet de naam.

   Zware baan, wij wensen Chris succes, want het zal niet eenvoudig zijn om de “157’s” aan de ene kant te identificeren, op te sporen en te profileren, en aan de andere kant ze niet te mogen opsluiten in een fatsoenlijke kliniek omdat ze behandeld moeten worden als ieder ander normaal burger, terwijl ze natuurlijk ‘knettergek’ zijn.

 10. Nog een paar namen van KLOL-reageerders die kritiek hadden op Kat zijn te vinden in deze reactie bij Barra (onder het stukje waarin hij voor het eerst aankondigt te gaan stoppen). In die reactie wordt een “de mink” geciteerd die laat weten dat hij uit een soort principe alleen bij KLOL op Micha reageert, niet bij sites als Barra of Swapichou. Is De Mink wat dat betreft een andere koers gaan varen, of hebben we hier met verschillende De Minks te maken? (Niet vervelend bedoeld, want De Mink/dhrdemink behoort tot mijn favoriete reageerders.)

  • Scherp opgemerkt. Volgens mij ging dat erover dat “De Mink” weer een alter ego zou zijn van Barracuda of iemand op Swapichou. Het oorspronkelijke bericht op KLOL is helaas in het ronde archief verdwenen dus ik weet niet meer wat precies de aanleiding was.

   Sinds ik wegens te confronterende berichten (althans, daar hou ik het zelf maar op) ben verbannen van KLOL en later van ROL, heb ik m’n heil inderdaad elders gezocht. Ik was liever rechtstreeks op Kat zijn eigen kanalen blijven reageren maar dat is helaas niet meer mogelijk. Ik heb m’n mening inderdaad bijgesteld en ben me op Barracuda en Swapichou gaan roeren. Kat bij de wortel aanpakken vind ik het eerlijkste. Weigert hij echter te reageren en draait hij kritiek bewust de nek om dan krijgt hij het zoals hij het hebben wil: vanuit alle andere richtingen.

 11. Ha, heerlijk weer:
  14 maart 2016 om 13:05, Wim Dankbaar zegt:
  Dat Demmink gestopt is, heeft NIETS te maken met zijn macht. Toen Lucky Luciano in de gevangenis zat bleef hij ook de baas der bazen van de Amerikaanse mafia.

  Wim neemt alvast een voorschotje op zijn aanstaande gevangenisstraf: laat er geen misverstand over bestaan. In de bak of niet: niemand zal Wimp’s Boekenimperium breken. Elke nacht zullen zijn trouwe handlangers inbreken in de magazijnen van alle Primera’s van Nederland, doosjes Vaatstraboeken achterlatend. Zeker nu Wimp zó dicht bij zijn doel is…

  • Wimp blijft langzaam in een neerwaartse spiraal onomkeerbaar radicaliseren, en ik vind het leuk om dat te zien gebeuren, want dat gun ik hem. Wimp associeert Demmink hier met een machtige gangsterbaas (in plaats van gewoon met ambtenaar 1e klasse Dorknoper) en laat daarmee weer wat van zijn gemankeerde hersenfuncties zien.
   Ik zal juichen, als Wimp met zijn eigen versie van de Demmink Squads op de proppen komt.
   Toch zal hij ondanks zijn spectaculaire onthullingen nooit in cement shoes uit de Overveense Vaart worden opgevist, sleeping with the fish.
   Volgens de Dankbaarlogica is dat dan natuurlijk juist het bewijs dat hij gelijk heeft. Of zoiets. Of precies andersom, kan ook nog.

   • Tja, het klinkt leuk wat je zegt @Douwer, maar het is gebaseerd op ‘hoop’. En ‘hoop’ = ‘is not a policy’.

    Het soort van ‘Dankbaar-terrorisme’ had al veel eerder verstoord moeten worden. Te beginnen met een pro-actief optreden van het OM. Sneller berechten, en veel, en veel serieuzer naleven van vonnissen die door rechtbanken worden uitgesproken.

    Het is absurd dat mensen zoals Dankbaar, ondanks duidelijke uitspraken van rechters, gewoon nog met hun praktijken mogen doorgaan. Idem voor gestoorde personen zoals Kat, die nota bene een 10 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf aan zijn petje heeft hangen, maar wel gewoon door mag blijven lasteren, beledigen en onrust stoken.

    Echt absurd.

    Helemaal wanneer je je bedenkt dat het juist ‘niet optreden tegen dit soort terrorisme’ meer van dit soort terreur in de hand werkt. Zie bijvoorbeeld een Nico van den Ham, die nietsnut was vrolijk blijven twitteren over duiven en zielige puppies wanneer Kat c.s. keihard aan de afspraken/vonnissen waren gehouden.

    Nu niet, nu is er weer een lasterende dakloze opa extra die op een of andere manier (terug) in de kliniek moet worden gestopt.

    • Ik begrijp je volkomen, maar dan kom je in het geval Wimp in de “discussie of straffen werkt” terecht, en daar waag ik mij niet aan. Persoonlijk gun ik Wimp eerder de welbekende zelf veroorzaakte maatschappelijk ellende: sociaal isolement, geen geld, geen dak boven je hoofd, met de kans, dat er uiteindelijk in die hersenpan een lichtje gaat schijnen.
     In plaats van zoveel maanden bajes, waarna hij weer uitgerust en fit kan gaan recidiveren, zonder van gedachten te zijn veranderd.
     Maar zoals gezegd, of straffen in alle gevallen werkt, is iets waarvan ik verder geen kaas heb gegeten.
     Trws, weet je wie er ook in de gevangenis heeft gezeten zonder dat het hielp?
     Geintje, is een Godwin 🙂

  • Zo kan je het ook uitleggen @barendbarend maar ik zag deze even hilarisch als absurde opmerking van Wimp meer in het kader van zoiets als;
   Die vliegvis reisjes van pensionado Demmink naar Arizona zijn alleen maar een dekmantel. Demmink heeft gewoon nog regelmatig overleg met de NSA hoe ze Wimp het beste 24/7 met een team van 80 man vanuit één van de atoomkelders onder één van de Haagsche Ministeries kunnen blijven monitoren. En dat allemaal van óns belastinggeld. Het laatste nieuws is overigens dat de leider van het gangstalking team van Maud Oortwijn -t.w. de immer als George Clooney vermomde Brad Pitt- binnenkort aan het team Wimp Watchers zal worden toegevoegd. Dit om David Bowie te vervangen omdat we -zoals ‘allround wetenschapper’ dr. Oldenkamp van de Faculteit van de beeldende Wappies ons heeft uitgelegd- inmiddels weten dat Bowie ook al helemaal niet dood is maar met forse tegenzin met pensioen is gestuurd.

 12. Dankbaar is als een boek wat je nog niet uit kunt lezen omdat de laatste hoofdstukken nog moeten worden toegevoegd. Dat is de reden waarom ik het nog volg. Het is nu nog een -niet-af-verhaal-, voelt niet goed. 😉

  Voor de rest probeer ik geen nieuwe meuk te volgen.Dan wil ik daar ook alles van weten. Blijf ik bezig.

  Chris klomp is goed bezig, heerlijk artikel over complotdenkers.

 13. Het nieuwste filmpje van Micha, zijn nieuwe bevrijdingstoespraak, is het zoveelste gejammer van een malloot die weet dat hij aan de rand van de afgrond zit. Geen geld meer, geen medestanders meer, geen liefde meer, alleen maar mensen die je haten en je willen oppakken. Maar wat hij niet kan en wil toegeven is dat het allemaal zijn eigen schuld is!! Nee zoveel ruggengraat heeft hij niet. Allemaal weer afschuiven op het OM en Klomp en weet ik wie allemaal, maar zelf doet hij niks. Nou ja, een blik Guinness drinken van 1,99 op reclame van de Tesco. Nou nou….dan ben je diep gezonken Micha. Geen geld, geen medestanders meer, niks meer….het is over en uit met je, kom naar huis en je krijgt gratis onderdak en eten in de gevangenis waar je minimaal een jaartje mag brommen.

  • € 1,99 voor een halve liter Guinness? In de aanbieding? Bij de Tesco? Dan kan hij dus zelfs voor de bierprijs net zo goed naar Nederland terugkeren. Mooi ook: zogenaamd gekocht van het geld van “donatoren”, om er vervolgens heel interessant een Latijnse quote achteraan te gooien. Het zal wel weer aan de drank hebben gelegen…

   Maar met die zogenaamd ironische opmerking over dat geld van donatoren, zegt hij dat hij dus eigenlijk geen donaties krijgt. Geld van donatoren opzuipen zou hij immers nooit doen, is wat hij met een sneer richting z’n critici probeert te zeggen. Dat blik bier heeft hij zogenaamd gekocht van ander geld. Maar laatst gaf hij nog aan bijna down te gaan door geldgebrek, iets wat ik wel geloven kan. Hij is volgens mij z’n allerlaatste centjes aan het versnoepen en is bovendien de schaamte van z’n alcoholverslaving voorbij. Een slechte combi en ik hoop eigenlijk dat ik ongelijk heb met deze hypothese.

   En zoals in de comments al geschreven wordt: geen letter over de Oranje Revolutionaire Primaten, alleen geleuter over Micha z’n eigen sores. En dan ook nog zo’n uitbarsting van totale macheloosheid en frustratie. Triest, uiterst triest.

   • In dit geval is diep diep triest wellicht beter van toepassing!

    Ik heb hem gisteren nog een confronterend mailtje gestuurd, waarin ik hem weer eens vroeg waar hij nu eigenlijk mee bezig is en wat het nut daarvan is. Zoals in het filmpje duidelijk te zien is springen de tranen hem spomtaan in zijn ogen van ellende en ik maak me oprecht zorgen. Hoe eerder hij op het vliegtuig terug stapt hoe beter wat mij betreft. Daar kan het alleen maar erg slecht aflopen.

    Wat ik niet kan begrijpen is dat hij vorige week blijkbaar nog een artikeltje over godsdienstwaanzin schreef, maar nu opeens zelf weer de profeet gaat lopen uithangen en dingen over bijbelteksten gaat lopen roepen. Je kan er veel over zeggen, maar volgens mij is dit voornamelijk schijnheilig!

    Hij weet donders goed dat hij dit zelf heeft uitgelokt, maar zal dit inderdaad nooit erkennen. In mijn mail stuurde ik ook het filmpje mee van zijn arrestatie na afloop van een etentje bij nieuwspoort. Destijds wisten we niet waarom dit was en waren we zeer verrast en verontwaardigd over zijn arrestatie. Achteraf bleek dat hij ons op slimme wijze het restaurant uitgeloodst had en wij zonder te betalen waren vertrokken. Op zich natuurlijk wel grappig bedacht, maar ook echt een flinke kutstreek natuurlijk. Gelukkig had de bediening ook meegekregen hoe Kat aankondigde dat hij ons op een etentje te trakteren en herkenden ze hem nog van de keer dat hij daar heel de trap onder heeft staan zeiken. Dit is net zoals de bommelding een actie waar door hem over nagedacht is en waarmee hij zijn “medestanders” in de problemen had kunnen brengen. Het zijn de smerige streken en slecht uitgevoerde complotjes van Kat die hem ontmaskert hebben als een leugenaar en bedrieger. Je weet wel, datgene waar hij al die politici van beschuldigt. Dit is eigenlijk het enige dat hij werkelijk heeft aangetoond in de afgelopen jaren!

    …En voor alle duidelijkheid. ik haat niemand!

 14. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Wim Dankbaar behoorlijk onrustig begint te worden, met de nodige rechtszaken in het verschiet. Waarom ga je nu nog eens een oproep doen aan ‘getuigen met een geweten’, terwijl je dat ook voor publicatie van je boek al had kunnen doen.

  En dan zie je ook dat Dankbaar niet zeker is over allerlei zaken: ‘Denkt u bijvoorbeeld aan de politiemannen die Ali Hassan hebben gearresteerd in Leeuwarden. Dat waren vrijwel zeker weer andere politiemannen die Ali in een busje naar het grenshospitium Amsterdam hebben gebracht.’ Vrijwel zeker?

  ‘Onder grote geheimhouding werd verteld dat er diezelfde dag nog een asielzoeker uit AZC Kollum naar Musselkanaal kwam’. Maar dat het Faek zou zijn, verzint Dankbaar gewoon zelf. Net als de datum van 3 mei. Het wordt door Dankbaar allemaal zo stellig opgeschreven, dat zelfs zijn volgers daar geen vraagtekens bij plaatsen.

  • Dankbaar: Gelieve u daarbij aan te geven of u wel of geen toestemming geeft om de gegeven informatie te mogen publiceren

   Moest ff bijkomen van het schaterlachen. Zoals iedereen die Dankbaar een beetje kent en/of volgt, toch? Wat een komediant is die fantast en achterbakse leugenaar. Als íemand de integriteit en het fatsoen mist om vertrouwelijk en zorgvuldig om te gaan met en/of het verzoek om privacy dan is het Wimp wel. Dankbaar is notabene een veroordeeld stalker en veroordeeld tot een boete van 200.000,- euro (+?) omdat hij het uitdrukkelijke verzoek van de moeder van Marianne Vaatstra om niets uit of over haar dagboek te publiceren volkomen respectloos doodleuk in de wind sloeg. Hij -en hij alleen- is er verantwoordelijk voor dat dit dagboek via allerlei ook zwaar gestoorde lieden zoals Frides Lameris en Micha Kat op straat is komen te liggen.
   Er valt op Wimp’s debielenblogje zelfs te lezen hoe hij omgaat met het verzoek van journalist Chris Klomp om zijn email wisselingen met Dankbaar -zoals dat in het gewone verkeer betamelijk is- gewoon privé te houden. Daar heeft ‘verheven’ Wimp in de praktijk ook simpelweg lak aan.

   Maar meeheulen met Wimp ‘mag’ zelfs anoniem. Idioot Dankbaar die in schuimbekkende toorn ontsteekt als je het waagt om hem onder een nickname van passende repliek te dienen. Dan ben je een laffe anonieme trol. Echter, bij het hem naar de mond praten is anonimiteit ineens weer geen enkel probleem. Het is meten met twee maten tot ware kunst verheven. Maar goed, uit deze laatste oproep en hoe Wimp in werkelijkheid functioneert blijkt maar weer eens te meer hoe zwaar psychisch ziek Dankbaar onderhand is.

   Het is natuurlijk ook evident dat deze oproep er één uit pure wanhoop is. Niet als zodanig onderkent door psychiatrisch patiënt Wimp zelf uiteraard. Maar ook Wimp voelt het onvermijdelijke inmiddels toch wel dichtbij komen. Hij wil het niet voelen maar er is geen ontkomen meer aan. Een lange periode van diepe ellende is je overigens van harte gegund, Dankbaar. Daar heb je het tenslotte zelf naar gemaakt.

   • Aandoenlijk ook hoe reaguurder ‘het lampje’ yvonne bij Wimp oprecht informeert of Wimp nog een reactie heeft gehad op een email die Wimp vandaag weer eens naar Nieuwsuur heeft gestuurd.
    Kijk, mensen kunnen er natuurlijk niets aan doen als ze niet bijster intelligent zijn maar om vervolgens andere mensen dan wel constant als domme schapen proberen weg te zetten is best wel irritant 😉

  • Vervalsing? Lijkt me sterk. Dat is een heel reeel bedrag voor een VPS, en het verhaal wat Martijn erbij vertelt klinkt logisch.

   Wat dan weer niet helemaal klopt is dat daardoor ‘de website martinvrijland verdwijnt’. De kosten voor de domeinnaam zijn maar een paar euro. De bestaande website is zo geript en overgezet op een andere server, bij een andere host. Maar als de domeinnaam geregistreerd staat op naam van het hostingbedrijf, en niet op die van Martijn Alberda zelf, dan zullen ze daar waarschijnlijk niet aan meewerken zolang het rekeningetje open staat.
   Maar zelfs dan kan je site nog rippen en een andere domeinnaam eraan koppelen. Is martinvrijland2.nl nog vrij? 😉

 15. verhaaltje VPS snijd hout, t is meer dat ik meteen denk jaja…. als ik heb was zou ik alleen mn domainnname houden, kost 12 keer niks (de contant suckt toch) *je weet maar nooit wat voor site je krijgt op je oude domeinnaam anders 😉

  • Hoe bedoel je wedstrijdje @douwer? Wiens katelansje ondanks het feit dat je uitdrukkelijk geen toestemming geeft om de gegeven informatie te publiceren toch doodleuk -vanwege het zwaarwegende maatschappelijk belang of zoiets- met naam en toenaam door Wimp online wordt geknald? 🙂
   Een niet gegeven toestemming die Wimp bij de honderden anonieme reacties van al die andere ‘getuigen met een geweten’ dan net juist weer wel respecteert. Dat wil zeggen, die overige honderden reacties bestaan alleen in de totaal verknipte werkelijkheid van Wimp…

 16. Micha is ondertussen weer aan de andere kant van Ierland aangekomen. Hij resideert in het fraaie Railway Hostel te Sligo. Vanaf 18 euro per bed per nacht all-in, daar kun je in Schiedam niet voor huren! De Demmink Squads zullen hier per parachute worden ingezet wegens de mooie egale drop zones.

  Blijft toch een leuk spelletje dit. Een soort Where’s Waldo gekruist met Scotland Yard.

    • Een knusse en gastvrije gesloten inrichting dan toch. Ik teken ervoor, voor een paar nachtjes. Wel een eigen kamer; slaapzalen zijn voor pubers&paupers.

     • Jij liever dan ik… Het hostel ziet er misschien gastvrij, bekijk via Streetview de rest van Sligo eens. Wat een ontzettende treurigheid, je zal er wonen. Snel je wandelschoenen aan en de groene heuvels in, dat heeft Micha in elk geval wel goed begrepen. En desnoods via de Tesco terug voor een hartewarmertje 😉

      Klein gokje: Micha’s eerstvolgende TubeYourShop-productie is van Angel World.

     • Zou Micha’s reislust juist -noodgedwongen- voortkomen uit het feit dat als hij langer ergens verblijft al snel in de omgeving bekend wordt dat Micha een wanbetaler is? Tot de aanbetaling bij de check-in gaat het natuurlijk nog goed maar als Micha niet meer onder de betaling van de volledige rekening uitkomt neemt hij -vermoed ik- snel de benen.
      Ook lachen hoe Chris Klomp hem inmiddels gewoon aan de lijn houdt tot Micha’s beltegoed op is. Kan nu toch echt niet lang meer duren dat Micha -voor het spoor van vernieling wat hij overal achterlaat- opgepakt gaat worden zou je nochtans denken.

  • Hij reist er inderdaad vrolijk op los aan tubeyourshop te zien. Van Dublin naar Cork naar Sligo. Wat je doet afvragen waarom. Steeds op zoek naar nieuwe klantjes?

  • Parachute is zo 1999..haha
   Ik heb al via onze speciale connecties een per mobiel bestuurbare drone aan Chris Klomp geleend. Alles is in kannen en kruiken. 😈

 17. Kat gaat onverdroten verder Chris Klomp is propaganda specialist van defensie, met geheime documenten en Kat die uit de dienst werd geschopt vanwege Chris Klomp. Dat Kat eruit werd geschopt is niet zo vreemd, maar wel voor hem. Ach ja.

 18. haha….. vermakelijk stuk over Chris Klomp en militaire luchtmacht bunker enzo….. Ik voel de “chemtrails” ook al aan komen. 😉

  Ik vond de originele Kate Lans bij Vrijland beter in elkaar steken. Daar zat een opbouw in met zogenaamde bewijslast door foto’s van PV s enzo. Kat gaat hier wel heel makkelijk mee. Dat zegt ook meteen iets over zijn journalistieke kwaliteiten.. 1 bron is geen bron….

  Oké ik zal het toegeven…… dat van die Demmink en het eten van baby’s…… dat heb ik hem ingefluisterd……. ;-))

 19. @nujijcensuur schreef (over Vrijland):

  “Dat hij ooit zelf ontslag vroeg om te gaan schrijven is ook nieuw.”

  Inderdaad. Al spinnend en verzinnend gaat Martijn Alberda door het leven.

  Maar het internet vergeet niet. In zijn allereerste blogpost schreef hij:

  “In mijn laatste functie als internationaal sales manager heb ik mijn general manager gewaarschuwd voor het op ramkoers zijn van ons bedrijf. Dit leidde tot het niet verlengen van mijn contract. Vier maanden later ging het bedrijf failliet, na een recentelijk 86 jarige bestaan te hebben gevierd.”

  Ook dat was trouwens gelogen. Bij het metaalbedrijf dat failliet ging werkte hij niet, en het metaalbedrijf dat hem ontsloeg doet nog altijd goede zaken. Als “Martin” werkelijk schoon schip wil maken zal hij uit een ander vaatje moeten tappen.

  • Was er ook niet gedoe met bedrijfscreditcards die door Martijn voor privédoeleinden werden gebruikt en dat ie daarom is ontslagen, of dat er een schikking is geweest? Of was dat weer een eerdere baas?

   Anyhoo, hij heeft er een mooi potje van gemaakt; het is wel flink raak dit jaar; Nico z’n huis huit, Martijn zonder huis en met megaschulden, WimP door z’n cash heen, Maud krijgt steeds vaker bezoek van justitie en hulpverleners (dat spat ook uit elkaar later dit jaar) en Micha.. ach Micha.

Reacties zijn gesloten.