41 thoughts on “The mad world of Bosch.

 1. Dankbaar weer ten voeten uit: Dat moet dan ongeveer zo zijn gegaan: (…)

  Geen enkel oog voor feiten en werkelijke omstandigheden maar zoals het in het gemankeerde koppie van Wimp zou moeten zijn gegaan, zo is het in zijn verknipte overtuiging ook werkelijk gegaan. Het is een fantasiewereld opgetekend op een debielenblogje en in een onthutsend slecht jongensboek. En dat alles om maar met dit incompetente broddelwerkje te blijven leuren en gestoorde flauwekul te blijven verkondigen.
  Hilarisch ook hoe Wimp zich in zijn gevecht met Moszkowicz naar voor Dankbaar gunstige conclusies zit krom te redeneren en in de veronderstelling blijft ook maar enige kans te maken op een positief resultaat. Wimp is gewoon té ver van het padje en té talentloos om zich te realiseren dat hij geen gelijk gaat krijgen omdat hij domweg geen gelijk hééft.

  • van Tours zegt: Als dat zo zou zijn gegaan, is belangenverstrengeling bewezen

   Ja, en dát is nu constant juist de makke bij de beweringen van Dankbaar. Wimp veronderstelt van alles maar is niet in staat daar ook maar een snipper bewijs voor te leveren. Het is het oeverloze gezwets van een geesteszieke idioot. Micha Kat en Erwin Lensink niveau. Dat soort kansloos werk.

   • Het is opvallend dat Dankbaar die altijd van alles online zet, dat vonnis van het hof niet integraal publiceert, maar daar wel uit citeert. Blijkbaar staan er dingen in die zijn naieve volgertjes weer niet mogen weten.

    • Hier is het arrest van het Hof in Amsterdam waar Wim uit citeert.

     uitspraak Gerechtshof Amsterdam – Hoger beroep

     Wim is in ieder geval weer zo’n 10.000 euro armer aan kosten (zijn eigen advocaatkosten plus griffiekosten, plus het salaris van Yehudi c.s. wat toch al weer gauw een fraai maatkostuum is.)

     Overigens zie je hier al een van Wim’s fantastische illusie’s. Hij wil graag in hoger beroep tegen het vonnis in dit hoger beroep. Niet echt mogelijk.

     • hahaha @teigertje.

      tja, Wim probeert wel vaker zijn rechtszaken weg te drinken, maar meestal werkt dat averechts. Wanneer Wim gaat drinken en bloggen komen er vaak alleen maar rechtszaken bij.

     • Dank je voor die link naar de uitspraak, Ziva.

      Het maakt eens te meer duidelijk dat Dankbaar/Mauritz toch echt expliciet veroordeeld waren tot het vernietigen van de *hele* oplage, en niet alleen het onverkochte restant. Des te potsierlijker als WimP nu nog steeds briefjes naar rechters dat ze ze zich “vergist hebben” en “dat dit toch echt niet de bedoeling geweest kon zijn”. Wat is het toch een gruwelijke dombo.

      Wel ben ik ondertussen een beetje door de war in hoeverre de uitspraken in die 2 rechtzaken van vorige maand elkaar overlappen, of zelfs tegenstrijdig zijn. Wimp probeert zijn laatste centjes terug te krijgen op basis van het Leeuwarden-vonnis, terwijl het Amsterdam-vonnis duidelijk maakt dat die centjes dus niet terug hoeven worden gestort. Of ben ik abuis?

     • Zoals ik het nu begrijp @barendbarend, is dat er in hoger beroep door het Gerechtshof Amsterdam geoordeeld is dat de door Moszkowicz geïnde 200.000,- euro aan dwangsommen rechtmatig is. Die gaat Wimp in Cassatie niet meer terugkrijgen.

      Daarnaast liep er blijkbaar een procedure bij de Rechtbank in Leeuwarden waarbij is geoordeeld dat Wimp nog eens 66.000 euro aan dwangsommen heeft verbeurd. Dat verklaart de ‘aanvullende’ eis van Moszkowicz die Wimp -zoals te doen gebruikelijk niet gehinderd door enige realiteitszin- ‘naast zich neerligt’: Uw sommatie tot een betaling van € 74.000,- ontbeert elke rechtsgeldigheid en leg ik derhalve naast mij neer (Dit is dan die 66.000,- euro vermeerderd met kosten etc.).

      Kijk, Wimp heeft er natuurlijk een handje van om zijn eigen werkelijkheid bij elkaar te knippen en plakken. Dankbaar stelt wel doodleuk dat hij van de 200.000,- euro die Moszkowicz reeds rechtmatig bij hem heeft geïncasseerd hij er 133.000,- van terug gaat krijgen, de harde realiteit echter, is dat hij nog eens 74.000,- euro extra verschuldigd is. Ik vermoed zelfs dat Wimp zijn eigen advocaat slechts informeert met zijn eigen werkelijkheden en alle zaken die Wimp persoonlijk niet uitkomen gewoon onder het tapijt veegt in de uiterst domme en diep gestoorde illusie er dan nog mee weg te kunnen komen.

      De veiling van zijn Overveense villa komt zo wel erg rap naderbij.

   • Is iedereen die anders denkt dan jij meteen geestesziek in jouw ogen ?? @kolderkamp
    t

     • QED @Kolderkamp ik geef het op met jou. Mijn eerdere opmerkingen aan jouw adres blijken too the point. Ignorance is a bliss.

     • Die arme Ruut heeft belooft, dat hij een maant wegbleeft, dus valt ik wel even voor hem in.
      too the point > to the point
      Ignorance is a bliss > Ignorance is bliss
      Altans, zo wort het op de bolle aarde geschrijft. Slants weis slants eer, dus het is wel zo beleeft om dat op zwapo, zwipou (moeilijk woort, laad maar zitten) ook te doen.

     • Grrrr. Arme Ruut! Arne Ruut!
      Arme wij zul je bedoelen, wij hebben het maar te stellen met die Ruut.
      Wij leveren in ieder geval wel ons deel aan de participatie @Douwer.
      Weet jij wel hoe duur goede therapie is tegenwoordig. 😉
      Orde en regelmaat!

      Kan je ergens trouwens geen toelage krijgen? Voor mantelzorg..bij de gemeente? Iemand?

 2. Bij HCC

  ‘Alleen leest u daarover niets terug in de MSM. Bijvoorbeeld de HHC-redacteur, Ton Hofstede, die opkomt voor de mensenrechtenschendingen van de politieke gevangene Hüseyin Baybasin en daarover heeft gepubliceerd. Hem wordt door Turkije verweten propaganda voor de PKK te maken. En daarom mag hij al jaren zijn in Turkije ontvoerde en mishandelde dochter niet zien, noch bij zijn tientallen eigen (vervalste) strafzaken aanwezig zijn.’

  Wat een praatjesmaker is die Hofstede toch. De werkelijke reden is een uit de hand gelopen echtelijke ruzie, zoals is na te lezen bij de Ombudsman bij wie Ton zijn zin niet kreeg en die natuurlijk ook weer corrupt is.

  ‘Verder geeft het (Turkse) Ministerie van Familie aan dat er nog drie rechtszaken in hoger beroep lopen tegen verzoeker, die zien op aangiften van strafbare feiten die hij heeft gepleegd jegens de moeder en het kind. Nu moeder en kind het slachtoffer hiervan zijn, is het Ministerie van Familie in deze drie rechtszaken partij geworden’

  Enzovoorts

  • Ton heeft ook lopen liegen over zijn geboortedatum, getuige twee ‘perskaarten’ die hij op zijn site heeft gezet, waarop totaal verschillende geboortedata zijn vermeld. Volgens mij zijn geen van beide (1972 en 1978) juist. Ook de adressen zijn volgens mij totaal verzonnen.

 3. Deze zinnen in het ‘ik ben nuchter maar wel chagrijnig’-stuk zijn ook hilarisch, en exemplarisch voor J. Hans Mauritz:

  Van een correspondentie met Mauritz waarin ik een verplichting tot betaling van de dwangsommen zou hebben erkend, is mij niets bekend. Ik communiceer al maanden niet meer met Mauritz. Het zou mij verbazen als ik iets dergelijks juist naar Mauritz, met wie ik hevig gebrouilleerd ben, zou hebben gecommuniceerd. In feite is het onmogelijk, want ik heb nooit een verplichting tot betaling van enige dwangsom erkend en zal dat ook nooit doen. Het is waarschijnlijker dat u zich iets op de mouw heeft laten spelden door Mauritz of de correspondentie foutief interpreteert. Ik vraag u dan ook om de door u bedoelde correspondentie te verstrekken.

  Hier komen de kleine lettertjes van het contract van uitgever/auteur Mauritz met schrijver/zakenman Dankbaar of het volgende voorbeeld van zijn vermogen om schaamteloos te liegen. Mauritz beweert kennelijk gewoon glashard bij Yehudi dat Wim Dankbaar toegezegd heeft voor alle dwangsommen garant te staan.

  Oei, oei Wim?! Je hebt toch niet tijdens je huwelijksreis toen je nog vond hardop te moeten roepen dat Mauritz het beste is dat je ooit is overkomen op een romantische avond een mailtje gestuurd naar Mauritz waarin je hem gerust probeert te stellen dat wanneer er dwangsommen worden opgelegd JIJ daar wel voor zal zorgdragen?

   • LOL. Tot nu toe wel.
    Maar vlak Wolfgang H. niet uit, die staat te trappelen in de coulissen en al vast luxe vakantiefolders aan het bekijken is.

    • Ja, een mooie vakantie, en als Wim slim was geweest had hij deze vakantie kunnen boeken.
     Maar vluchten kan niet meer, schuilen nog wel..
     In je koude villa, voor zolang het duurt. Man oh man wat een verspilling van geld en tijd.

    • Eerst een elitaire vakantie met copieuze diners en dan een verhuizing van een Pipowagen in Friesland naar een riante villa in Overveen.

     En Boudine heeft er ook weer een nieuwe dagbesteding bij: Stuur Dankbaar een kaartje

     • Het was Ludger Dill die in de Pipowagen woonde @Kolderkamp
      Volgens mij hoor jij alle soorten bellen maat ben je nog steeds op zoek naar de eerste klepel. Lijkt me best vervelend voor je zo’n beperking.

     • Ja, mijn opmerking sloeg natuurlijk bij voorbaat al helemaal nergens op. Die Pipowagen is immers allang in vlammen opgegaan. Dus rechtstreeks van die Pipowagen naar Overveen verhuizen is al schier onmogelijk. Dat kan gewoon niet hé…
      Maar wat jij nu weer niet weet is dat niet zo’n lullig ambtenaartje als Demmink -om sporen van een moord die daar helemaal niet heeft plaatsgevonden te wissen- maar dat de NSA achter die brand zit. Het was de toenmalige president Bill Clinton namelijk hoogstpersoonlijk een doorn in het oog dat Elvis Presley -de echte moordenaar van J.F. Kennedy- daar regelmatig uitgebreid vakantie vierde (er loopt daar in de buurt vast wel een supergetuige rond die dat desgevraagd kan/wil ‘kluisverklaren’ en anders moet je Mauritz maar even bellen, die regelt dat wel).
      Gelukkig heeft Micha Kat in het diepste geheim Elvis ongezien kunnen wegsluizen naar IJsland -alwaar hij en passant de ondergang van Icesave inluidde en het aanstaande failliet van Wimp- maar daar tot op de dag van vandaag de website van Micha beheert. Elvis verzorgt overigens op elke verjaardag van Yehudi Moszkowicz nog steeds een optreden. Dat is natuurlijk de werkelijke reden dat Kat verder ongemoeid wordt gelaten. Dat snapt een kind.

     • Meeslepend verhaal.

      Vanaf dag één dat op de radio werd verteld, dat Elvis dood was, voelde ik direct aan mijn water dat er iets niet klopte.
      Johan Kolderkamp slaagt er op heldere wijze boterharde bewijzen aan te dragen van een bedrog dat zijn weerga niet kent en die de hele rechtspraak in het daglicht stelt.
      Als u dit boek leest vallen de schellen uit uw oren en komt de onderste steen van de deksel van deze beerput ondersteboven uit de doofpot vallen zodat de stank niet meer te harden is en u voorlopg geen oog meer dicht doet.

     • Ik zal binnenkort mijn 9,5 uur durende presentatie over dit ongekende bedrog wat de Nederlandse samenleving is aangedaan op Youtube zetten. Ik heb daarvoor al mijn uitgeknipte krantenberichtjes en aantekeningen gescand die ik had opgeslagen in de inloopkast van mijn vrouw en de 2 kinderkamers. Sinds ik de inloopkast van mijn vrouw en de kinderkamers daarvoor ben gaan gebruiken heb ik mijn vrouw en kinderen overigens niet meer gezien, doch dit terzijde. Het is immers van het grootst mogelijke algemeen maatschappelijk belang dat alleen ik in beeld blijf. Daar cijfer ik mijn gezin graag voor weg. Zo nobel ben ik nu eenmaal. En dat ik daarvoor in een leugentje of tig moet blijven volharden dat kan, mag en moet omdat ik denk dat ik gelijk heb. Van dat idee kan echt he-le-maal niemand mij meer af helpen. Ik ben de verhevene en die juridische stoethaspels bij de Rechtspraak dienen dat toch ook eens te gaan begrijpen en hun huiswerk wat beter te gaan doen.

      Ik geef wel een seintje als ik mijn briljante presentatie online knal en verzoek jullie deze dan zo veel mogelijk door te mailen naar uw familie, vrienden en vage kennissen. Bellen, faxen, telegraferen, flyeren in de wijk en de supermarkt en graffiti mag ook. Het moet dan heel goed mogelijk zijn dat ik binnen een etmaal zo’n 73 miljoen hits heb. En aan duimpjes omlaag doe ik niet. Dat is onzin want ik bepaal immers zelf wat goed is en wat niet en het is onmogelijk dat mensen beoordelen dat iets wat uit mijn koker komt slecht is. Bij negatieve recensies schrijf ik betreffende sites/blogs aan om ze te sommeren deze te weren dan wel te verwijderen. Wie denkt men wel dat ze zijn!

     • Heb je ook al contact gelegd met Mauritz, Kolderkamp?
      Deze man heeft connecties, daar zeg je U tegen.
      Dan kom je ook op zijn wervende site, dat wil je niet missen.

      Hij zal tevens zorg dragen voor de kluisverklaringen van mevrouw Presley.
      Dit alles tegen concurrerende prijzen.
      Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
      De zon lacht je toe, iedere dag weer.

      *In alle eerlijkheid, Wim heeft ons nog nooit gevraagd iets te verwijderen.
      Dat dan weer wel.
      Wij zijn dan ook een klein blogje. :).

     • *In alle eerlijkheid, Wim heeft ons nog nooit gevraagd iets te verwijderen.
      Dat dan weer wel.
      Wij zijn dan ook een klein blogje. :).

      Wimp verlaagt zich niet om rechtstreeks bij ‘Swapianen’ iets te verzoeken. In voorkomend geval dient Wimp dan wel meteen een klacht in bij de Nationale Ombudsman 😉

      Dat zal ‘ons’ leren.

  • Oei, oei Wim?! Je hebt toch niet tijdens je huwelijksreis toen je nog vond hardop te moeten roepen dat Mauritz het beste is dat je ooit is overkomen op een romantische avond een mailtje gestuurd naar Mauritz waarin je hem gerust probeert te stellen dat wanneer er dwangsommen worden opgelegd JIJ daar wel voor zal zorgdragen?

   Hahaha

   Wimp’s trackrecord laat wat dit betreft natuurlijk niets aan duidelijkheid te wensen over:
   “Dankbaar has done a tremendous disservice to the JFK Research community as well as to the American and International public by perpetrating the Files hoax along with others that Dankbaar “controls” with his blatant abuse of money

   Gelouterd sjacheraar Mauritz heeft natuurlijk echt wel -al dan niet in kleine lettertjes- zwart op wit dat Dankbaar voor iedere euro die bij eventuele rechtszaken aan dwangsommen worden opgelegd alleen Wimp voor de volle 100% garant staat (lees: de lul is). Want Wimp was bij voorbaat al zo onthutsend dom, mensenkennis ontberend, arrogant en overmoedig dat hij zich geen moment gerealiseerd heeft in wat voor wespennest hij zich had gestoken bij ‘het beste wat hem ooit was overkomen’. Maar nu zal Wimp wel weer slaapverwekkend voorspelbaar gaan beweren dat Mauritz vervalste documenten/verklaringen o.i.d. inbrengt. Behalve de door Mauritz verzonnen verklaring van Feik natuurlijk. Die kunnen zijn volgertjes natuurlijk nog altijd wel voor 100% wáár aannemen…

   Je kan jezelf als Dankbaar volgertje toch eigenlijk al lang niet meer serieus nemen? Hebben die stumperds nou werkelijk ook al helemaal geen interessanter tijdverdrijf dan infantiele hersenschimmen najagen?

   • Dat blijft een van de spannendste cliffhangers in deze As The Wimp Turns soap. Wat heeft Wimp in godesnaam getekend of afgesproken met Mauritz dat ie niet eens probeert om ‘m in rechte te betrekken? Heeft Mauritz granietharde kluisverklaringen dat het Wimp was die die nacht de fietsventielen eruit heeft getrokken? Vragen, vragen.

    Overigens zijn Mauritz/Dankbaar dus veroordeeld om alle( boeken te laten vernietigen, op hun kosten, door een derde partij, die dat dan weer schriftelijk moet verklaren aan de rechtbank dat dit daadwerkelijk gebeurd is. Tja, als je dan vanaf dag 1 gejokt hebt over de gigantische oplages (“5000 voorbestellingen”) wordt het een beetje lastig. Hoe vernietig je boeken die nooit bestonden?

    • o nee, het hoeft niet per se een derde partij te zijn, maar er moet wel een verklaring afgegeven worden:
     (2.1) .. veroordeelt [eiser] c.s. om binnen vier weken na het wijzen van het onderhavige arrest alle reeds gedrukte exemplaren van het boek, indien en voor zover hoofdstuk 4 daarin voorkomt, op hun kosten te (doen) vernietigen onder afgifte aan (de advocaat van) [gedaagde] van een schriftelijke verklaring van de uitvoerende instantie dat tot volledige vernietiging is overgegaan ..

     • Nou ik denk dat een whatsappje van zijn dochter dat ze al de boeken in een kampvuur heeft opgestookt niet echt voldoet aan de omschrijving: “…schriftelijke verklaring van de uitvoerende instantie dat tot volledige vernietiging is overgegaan.”

      En ook het youtube filmpje van Mauritz niet waar hij theatraal een doosje boeken verbrandt.

    • Wat heeft Wimp in godesnaam getekend of afgesproken met Mauritz dat ie niet eens probeert om ‘m in rechte te betrekken?

     Mauritz hoeft alleen maar toe te geven dat hij het was die die ‘verklaring’ van Feik heeft opgemaakt. Maar dat Feik die ‘verklaring’ nooit heeft ondertekend en Mauritz dus niet garant kan staan voor de ‘waarheid’ in deze. Dat Wimp daarin wel blijft volharden is Dankbaar zijn eigen ‘pakkie an’. Mauritz heeft dan misschien wel een ‘moreel enigszins verwerpelijk’ voorzetje gegeven, het is Wimp die het uiteindelijke bedrog heeft gepleegd.

 4. En hop, weer het volgende schrijfsel van WimP (zullen we het eens over Wim hebben voor de afwisseling? 😉 ). Wederom een oliedom betoog waaruit blijkt dat ie maar niet begrijpt waar het over gaat.

  Nee Wimp, de kern van de zin is ‘Doe alsjeblieft niets met mijn dagboek want dat zou de doodsteek voor mij zijn.’
  Doe alsjeblieft niets met mijn dagboek
  Doe *alsjeblieft* niets met mijn dagboek
  Doe ALSJEBLIEFT niets met mijn dagboek

  Dááruit blijkt dat je wel degelijk wist dat Maaike niet wilde dat jij met haar dagboek aan de haal gaat, en dát is dus juridisch relevant. Het interesseert de rechter geen zak uit welke hoek die ‘doodsteek’ al dan niet vandaan zou komen. Je wíst dat Maaike het niet wilde, en je was zo dom om dat in een microfoon te zeggen.
  Net zoals je zoveel domme dingen gezegd hebt die als een boemerang terug gaan komen. En o, wat is het gegund.

  • Als een meisje nee zegt, zal Wimp wel even uitleggen waarom ze ja bedoelt. Al kost het hem een heel A4-tje, drie pertinente leugens, en acht drogredenen.

 5. Hmm.. van Wimp’s sommatie aan Mauritz kan ik eigenlijk ook geen chocola maken. Dat is nu toch mosterd na de maaltijd? Tenzij nu opnieuw de dwangsomklok is gaan tikken, maar ik ben het spoor een beetje bijster of dat nog mogelijk is.

  Maar dan nog: waarom sommeert Wimp dan alleen om de restvoorraad te vernietigen, en doet ie geen sommatie om hem te dwingen actief mee te doen met het terughalen van de reeds verkochte en weggegeven (vooral dat) boeken? Bv. het overhandigen van adressenbestand, meedelen in de kosten, etc. Hij zal dat toch op z’n minst moeten vragen. Uit het laatste vonnis blijkt toch eenduidig dat Wimp verweten wordt geen poging daartoe gedaan te hebben? Zou ie dat dan nog steeds niet door hebben dat dat hetgene is waar hij toe veroordeeld is?

  Ook opvallend dat Stapel’s naam ontbreekt op die sommatie. Dat zal ook z’n reden wel hebben..
  *hapje popcorn*

  • Dat uitdelen van het boek van Wim Dankbaar door die idioot Erwin Lensink wordt nog veel leuker wanneer in de komende rechtszaak Wolfgang Hebben in het gelijk wordt gesteld en ook dit boek van Dankbaar uit de handel moet worden gehaald.

   Lensink heeft die boeken namelijk aan alle Kamerleden gegeven. Dan mag Wim dus alle Kamerleden aanschrijven met het verzoek het exemplaar dat ze hebben ontvangen terug te sturen omdat het op bevel van de Rechtbank uit de handel moet worden gehaald.

   Dat wordt echt een enorme zware bevalling voor WIm, want Lensink heeft werkelijk in heel politiek Den Haag dat boek rondgestrooid.

   Gelukkig zijn alle 150 emailadressen van Kamerleden en overige belangrijke mailadressen publiek, dus Wim kan vrij eenvoudig een masse-mailing genereren om zijn boek terug te laten sturen.

   • Naar alle waarschijnlijkheid lag de kliko bij het binnenhof de dag dat Erwin langskwam vol met boeken. :).

Reacties zijn gesloten.