25 thoughts on “El jardín de las delicias

 1. ‘Zou jeugdige naïviteit besmettelijk en seksueel overdraagbaar zijn?’

  Ik denk het wel, want hoe kan een malloot als DQ ooit ter wereld zijn gekomen?

  • Als we er van uitgaan dat de Papa en Mama van dq gewoon gezonde en weldenkende mensen zijn en/of waren dan is dq in ieder geval het levende bewijs dat die specifieke eigenschappen niet zomaar automatisch op een volgende generatie worden overgedragen. Toch?

  • Kat speelt niet meer mee en is allang geschiedenis!

   Hij heeft recent trouwens nog wel een plek in het guinness book of records bemachtigd als lafste journalist ooit. Voor echte journalistiek heeft hij helaas al jaren geen tijd meer, aangezien hij te druk bezig is om alle datingsites af te struinen op zoek naar gratis onderdak. Blijkbaar viel die Teevendeal toch een beetje tegen!
   Toch opmerkelijk dat hij zich al die tijd zo druk maakte over zijn rechten, maar toen het er op aan kwam niet kwam opdagen en zelfs mijn verdediging saboteerde. Zou hij ook een dealtje hebben gesloten over de afhandeling van zijn strafzaken met Fred?

 2. Ach gut. Wimp heeft een klacht ingediend bij de Ombudsman want hij “wil graag concrete antwoorden dan wel een motivatie waarom er niet geantwoord wordt” op zijn idiote beschuldigingen en bij elkaar verzonnen en gefantaseerde broddelwerk. Het wil er bij Wimp maar niet in dat er -buiten een handjevol usual suspects- helemaal niemand is die hem serieus neemt.
  Wimp ziet in het feit dat de mensen die hij beschuldigt geen enkele behoefte tonen zich te verdedigen op zijn gezwets, het bewijs dat Wimp gelijk heeft. Ook hier gaat het er bij Wimp maar niet in dat helemaal niemand verantwoording is verschuldigd over hoe hij of zij omgaat met het gestoorde gedram van een stalkende en volstrekt incompetente idioot en er verder gewoon niet op ingaan. Daar kan of gaat de Ombudsman ook niets aan veranderen.

  Met een beetje geluk komt Wimp aan dezelfde ‘waslijst aan support’ die hij bij zijn ook al volstrekt kansloze aangifte kon voegen (wat is de status van die aangifte trouwens?). Niet dat het deze actie minder zinloos maakt dan alle vorige pogingen die Wimp vergeefs heeft ondernomen om zijn fantasie als autoriteit te worden gezien werkelijkheid te zien worden. Van miljonair met villa tot centenschraper in een armoedig flatje. Kroniek van een volkomen nutteloos en verknald leven. Dat is de harde realiteit, Wimp.

  • Gelukkig zit er een leuke comic relief van Chris Klomp tussen al die aangiftes, dat maakt het doorlezen ervan net iets draaglijker.

   En inderdaad, het wordt tijd dat we eens gaan horen hoe het zit met die vorige aangifte. Wim, kom er eens in!?

  • Het moet voor Wimp toch een flinke opsteker zijn, dat hij nu ook de volle steun geniet van de tot twee maal toe veroordeelde kindermisbruiker en handelaar in kinderporno “Pinky Paint”.
   Elk krabbeltje onder zijn klacht is er tenminste één.

   • Ik zag het net ook. Niet dat onze superduperspeurder Wimp enig idee heeft over wie jij het hebt @douwer. Wimp roemde bij de ‘presentatie’ van het 1e Vaatstra broddelwerkje oplichter Mauritz tenslotte nog als het beste wat hem in jaren was overkomen (in ieder geval in bewoordingen van gelijke strekking). Een groter brevet van onvermogen kan je eigenlijk niet afgeven.

    De teller staat op dit moment op een schamele 19. Waarvan zoals gezegd het gros uit randdebielen of zeer dubieuze figuren bestaat. Los van de ‘honderden’ steunbetuigingen waarvan Wimp het dan natuurlijk om onduidelijke redenen weer niet nodig acht deze met naam en toenaam op zijn debielenblogje te noemen. Dat zal hij althans -infantiel en voorspelbaar als hij is- binnen afzienbare tijd zelf wel even melden 🙂

     • Ik dacht laat ik deze reactie van Don maar plaatsen, dan kan Douwer zelf antwoorden. 😉

     • Jullie hadden de bans toch afgeschaft @Teigetje, waarom dan bovenstaande reactie.
      Wie is echter Douwe Ritsema. Ik weet dat hij liep te trollen bij Boublog. Ook hier noemde hij zich al bloubog.

     • Het is een beetje vragen naar de bekende weg, je weet best wel dat Douwer iemand anders is. En het is waar dat wij makkelijker zijn geworden met modereren zoals je ziet.

     • Dat ik liep te trollen bij Boudine is jouw eigen mindfuck, Don. Omdat je jaloers op Boudine en mij was ging je lopen stoken tussen ons. Uiteindelijk was jij degene, die er door Boudine is uitgesodemieterd, en ik ben daar nog steeds welkom, al zijn zij en ik het nooit met elkaar eens. Welterusten 🙂

 3. Grappig om te constateren dat Wimp’s ‘presentatie’ na 3 weken nog niet op een kwart van het aantal ‘hits’ staat van de 20.000 die Wimp na 2 weken al makkelijk dacht te kunnen hebben. En Wimp durft ook de confrontatie niet aan om inzichtelijk te maken hoeveel ‘duimpjes omlaag’ hij van dit kwart dan nog heeft gescoord.
  ‘Wij’ zijn tenslotte ook verantwoordelijk voor een aantal hits, los van de 1000 keer dat Wimp zelf heeft zitten klikken en het handjevol randdebielen die zich ook hebben sufgeklikt.

  Een doffe aaneenschakeling van complete mislukkingen. Wat op zich dan best wel een knappe prestatie is. Dat dan weer wel.

 4. Het is toch iedere keer weer lachen, dat handjevol droeftoeters dat iedere keer weer schaapachtige reageert op iedere scheet van Wimp, terwijl ze al die tijd niets zijn opgeschoten.

 5. Om er absoluut zeker van te zijn, dat zijn klacht bij de ombudsman op een fiasco uitloopt, begint Wimp nog geen dag later al dreigende taal uit te slaan: Ik kan u wel zeggen dat als de ombudsman mijn klacht namens vele andere burgers niet in behandeling zou nemen, ik ook mijn vertrouwen in de ombusdsman zal verliezen.
  #faaldrift

Reacties zijn gesloten.