De schedelpan van Joost.

De keisnijder Atelier Jeroen Bosch

Wat is dat toch dat sommige mensen het zo interessant vinden om de holocaust ter discussie te stellen?

Inmiddels ben ik wel wat gewend, er is al van alles voorbijgekomen op dit blog en weet ik dat gekkies overal voor het oprapen liggen. Je hebt ze in alle soorten en maten, de ene kickt op RT en de andere geilt op chemtrails. Maakt niet uit als je maar lekker kunt hoaxen.
De meeste komen daar ook rond voor uit en zijn er nogal fanatiek in. Nou goed, dat is dan in ieder geval duidelijk.

Je hebt ook een bepaalde categorie die het op een bedekte manier proberen, zij proberen zichzelf salonfähig te maken omdat zij zogenaamd allerlei misstanden aan de kaak stellen. Ik noem ze wolven in schaapkleding. Je moet ze al wat langer kennen en volgen om hun denkwijze te kunnen achterhalen, dan ben je als het ware de schifting onder hun hersenpan aan het analyseren. Want dat het daar schimmelt dat staat vast.
Onder deze categorie schaar ik de heer Joost Niemöller, die het tot zijn “taak” gemaakt heeft om voor al het onrecht in de wereld op te komen. Natuurlijk is hij dus ook voor de vrijheid van meningsuiting, immers als hij dat niet zou zijn kon hij veel artikeltjes niet plaatsen. Joost Niemöller is van mening dat alles bespreekbaar moet zijn want het gaat immers om een groot goed, vastgelegd in de grondwet van Nederland nietwaar?

Hij komt net als vele andere plotters klaar op ellende van anderen, hij wil tot het uiterste gaan maar helaas kan dat niet altijd want dan komen er strafrechtelijke probleempjes. Toch wil hij zo graag dat zijn drang geloost kan worden dat hij zich zo nu en dan laat verleiden tot het uiten van zijn werkelijke bedoeling:

Dit kwam hem op veel kritiek te staan wat niet anders kan want wie haalt het in zijn harsens om de ranzige David Irving aan te prijzen als beste historicus over WO II. Deze David Irving is in diverse landen al aangeklaagd geweest voor o.a. holocaustontkenning.
Later in de middag kwam Joost Niemöller na alle kritiek maar even met deze tweet:

Ja, je moet toch wat en dan ga ik het maar over het grote gevaar (en had ik al het woord SEX genoemd), van de vluchtelingen hebben, want dat zal wel aanslaan bij mijn doelgroep. Zonder enige bronvermelding en dus grote kans op knutsel en frunnik werkzaamheden plaatste hij deze tweet.
Zo rolt de heer Joost Niemöller, als het een beetje lastig wordt dan misbruikt hij met grootste gemak een gevoelig liggend thema. Ja hoor eens, er is echt wel wat ergers aan de hand is dan het motto van deze parasiet.
Zo werkt dat dus onder zijn schedelpan.

 

24 thoughts on “De schedelpan van Joost.

 1. Zionisten, ziekste volk ter wereld. Sadisme, structureel liegen (over de holocaust o.a.) , perversie, krankzinnigheid door uitverkorenschap, psychopathie, anderen als minderwaardig zien, terreur, mensen executeren als beesten. Ziek volk. En teigertje is zeker het huisdier, domme meeloopster.

 2. Kijk eens aan..,wat een complimenten weer, precies de reden dat het zo belangrijk blijft om bovenop dit thema te blijven zitten. Dit soort van reacties en nog te veel mensen die het geloven.
  Veel van de samenzweringstheorieën komen neer op antisemitisme. Heel simpel.
  Joost mag het weten waarom mensen zo denken.

 3. Goh valt nog mee zeg, geen bedreigingen van terechtkomen in inrichting, ziektes of verkapte doodsbedreigingen. Jij bent ook geen echte Zionist Teigertje, dat weet ik ook eigenlijk wel. Waarom loop je dan ook mee met deze zieke club? Uit opportunisme zoals de rest van de meelopers?

 4. Busted! Ik kan echt niet op tegen die intelligentie van jou AIRVD.
  Maar het is weer welletjes voor vandaag.
  busted kat1

  • Best gedocumenteerd? Er is helemaal NIETS gedocumenteerd. Alleen wat leugenachtige getuigenverklaringen. @Pyt
   De waarheid zal altijd overwinnen. Laat de holocaust believers straks maar de schadevergoeding aan Duitsland gaan betalen agv onterechte beschuldigingen en daaruit voortvloeiende herstelbetalingen.
   De echte oorlogsmisdadigers heetten Churchill, Stalin en Roosevelt. Denk aan de echte holocaust van Dresden en de holodomor.

 5. Waar kwamen de 6 miljoen joden vandaan van de holohoax? Hoe zijn ze gecremeerd met het beperkte aantal ovens? Waar kunnen we een originele blauw uitslaande gaskamer bewonderen?
  Het is een bekend en eeuwenoud fenomeen dat de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar. Judea declareerde Duitsland in 1933 de oorlog die ze uiteindelijk met behulp van VK en USSA wonnen.
  Als je je geschiedenis op basis van goedgelovigheid hebt opgenomen ben je imo niet veel verder gekomen dan de ontwikkeling van een trouwe hond. Ik heb verder helemaal niets tegen honden, integendeel zelfs, maar praat me dan niet meer over eventuele menselijke intelligentie bij de shoa believers.

  • @DonQ

   Je bent welkom om je idiote theorie te ventileren, maar het gaat niet een discussie worden met Holocaust-ontkenners, en al helemaal geen vrijplaats om strafbare uitingen te doen.

   Deze en de reactie daarboven zijn wat mij betreft op het randje.

  • Wat denk je van 20 miljoen overleden Russen, maar ja de Russen werden daarna de vijanden dus aandacht daarover kwam de Zionisten even niet goed uit.

 6. Zwakbegaafd (zowel aangeboren of degeneratie als gevolg van onverwerkte gebeurtenissen eerder in hun leven) en maatschappelijk uitschot als dq en airvd zijn domweg zó voorspelbaar. Wanneer een ‘mening’ door de overgrote meerderheid van de mensheid wordt omarmd dan zijn ‘zij’ per definitie tegen. ‘Ze’ switchen echter zonder met de ogen te knipperen net zo makkelijk naar een standpunt wat precies het tegenovergestelde inhield dan wat ‘ze’ tot voor kort aanhingen wanneer ‘ze’ er -via Google- onverhoopt achterkomen dat ‘ze’ uiteindelijk de mening van een meerderheid blijken te vertegenwoordigen. Op deze wijze denken ‘ze’ zich een autoriteit aan te kunnen meten die hun verder totaal onbeduidende leventjes nog enigszins zin lijken te geven. Platte Aarde. Het zal je ding maar moeten zijn…

  • @Kolderkamp Volgens mij ben jij koldergedraaid met een tempootje van 1650km/u. Lastig hè zo’n draaiende Globe? Je zou er duizelig van worden.
   Nee dan is het verstandiger om gewoon ad hominem David Irving uit te maken voor ranzig, zoals Teigertje deed in het artikel, zonder wat voor onderbouwing dan ook .
   Ik schreef al eerder over je dat je imo staat voor veel geschreeuw en weinig wol. @Kolderkamp.

   • Ranzig is Irving natuurlijk, maar vooral knettergek en lijdend aan dezelfde afwijkingen waar de alpha-gekkies patent op lijken te hebben: enorme zelfoverschatting gepaard met een buitengewoon twisted zelfbeeld en kijk op de realiteit:

    David Irving over David Irving:
    “Hitler appointed me his biographer,” David Irving says. He is not laughing. He is announcing that the Fuhrer – the man he has revered since he was a child – saw him coming. Yes: Hitler prophesied Irving as the man who would clear away the smears and bring The Truth at last to an unwilling world.

    Dan ben je echt nog vele sporen verder afgedwaald dan een Micha Kat of Wim Dankbaar. Hoewel, Micha Kat’s idee dat Putin twee van zijn strategische bommenwerpers richting Wexford had gestuurd omdat Putin jaloers zou zijn bij de gedachte dat Micha de held van de 21e eeuw ging worden en niet hij, de Vladimir, komt wel in de buurt.

    Maar verder? Allemaal helemaal knettergek.

   • Donquixote sreef:
    > koldergedraaid met een tempootje van 1650km/u.

    Als alles meedraait (en dat is zo) en de snelheid niet verandert (is ook zo), dan voel je daar niks van.
    Trouwens, die 1650 km/h is aan de evenaar, op onze breedten is het een stuk minder.

    • Is dat zo? Je bent nogal stellig @Harmsen. Heb je de wijsheid in pacht of verwerp je alleen de mogelijkheid erover na te denken, bang voor cognitieve dissonantie?

     • pff, krijgen we dat weer.

      Hoe moeilijk is het? Het kost je minder dan €2500 en slechts een paar dagen tijd.
      •Een rondje om de wereld kost tegenwoordig niet meer dan €2000 als je je tickets een beetje uitzoekt, bv. London->Los Angeles->Tokyo->Moscow. of whatever https://www.swoodoo.com/
      •koop voor €100 een 2e hands GPS-apparaat
      •koop een eenvoudig cameraatje, of gebruik je telefoon. Zorg ervoor dat de datum/tijd zo nauwkeurig mogelijk staat ingesteld, liefst op GMT.
      •van het geld wat je nog over hebt koop je een fijne slaapzak en een matje (kan je mee op luchthavens overnachten) en een weekvoorraad gevulde koeken.

      Zorg dat je op je vluchten een stoeltje bij het raam hebt. Dan werkt je GPS-apparaat gewoon (Want goh, ze halen hun signaal van satelieten, en niet van de grond), en schiet je zoveel mogelijk foto’s uit het raampje.
      Thuisgekomen installeer je Google Earth op je computer. Laadt je je GPS-tracklogs erin, en kijk je of wat je ziet op je foto’s overeenkomt met het tijdstip waarop ze genomen zijn, en op welke lat/loncoordinaten (inderdaad, dat zijn hoek-coordinaten, die werken op een bol, niet op een plat vlak) je volgens je GPS op dat moment bevond.
      En lo-and-behold… het komt iedere keer weer overeen. Goh, het is toch niet te gleuve.

      Vertrouw je je GPS-apparaat niet? Dan koop je toch gewoon een losse GPS-module voor een paar tientjes, en sleutel ‘m zelf aan een Raspberry Pi of een Arduino. Er is niks geheim aan de broncode ervan.

      Je doet ‘t! En niet meer lullen over ‘cognitieve dissonantie’ zonder te weten wat dat eigenlijk is.

     • De platte-aarde-aanhangers? Je bedoelt die schatteboutjes die niet weten wat een cosinus is, laat staan hoe je ermee rekent maar wel aan de hand van twee of drie foto’s op Facebook de astronomische eenheid kunnen definiëren (lees: “de zon staat onder de wolken”)?

      Dat Bilderberg, de New World Order en natuurlijk evil genius Demmink met zulke heldere lichten nog bestaan, mag een godswonder heten 😉

     • Van natuurkunde en mechanica begrijpt ik vrij veel. ja, al sinds m’n 17e ongeveer. Obvieuselijk ruim meer dan jij in elk geval. En driehoeksmeetkunde ook, sinds mijn ca. 23e. Dus ja, enige wijsheid heb ik in pacht. Genoeg om te zien dat jij er niks van snapt.

 7. @teigertje
  Wat is dat toch dat sommige mensen het zo interessant vinden om de holocaust ter discussie te stellen?

  Om de meest uiteenlopende en stompzinnige redenen.
  Zo was er een zekere Aart van Wijngaarden, een Nederlandse pensionado die in Thailand verbleef, maar na de tragische dood van zijn Thaise vrouw het dorp en land werd uitgejaagd naar de Philippines, waar hij nu langzaam wegrot onder het genot van slagregens, ernstige armoede en agressieve muggen.

  Deze aardappelneus hield zich jaren geleden bezig met frauduleuze click-advertising. Een soort van MLM-spelletje. Hiervoor stortte Aart een bedrag van 3000 dollar plus op de rekening van de organisatoren bij een Israelische Discount Bank vestiging, met dat geld kocht hij click-rotations, en zou hij dus megawinst gaan maken, zo redeneerde Aart.
  De organisatoren van deze scam dachten daar echter anders over. Die boekten vanuit hun locatie (Amerika) via een lokale vestiging van Discount Bank Aart’s geld naar een andere rekening en lieten Aart gefrustreerd achter. Aart eiste krijsend zijn geld terug van Discount Bank, maar die had weinig zin om Aart zijn stompzinnige gedrag te compenseren.

  Sindsdien is Aart superboos op die bank. En omdat Discount Bank een Israelische bank is werd Aart ook boos op Israel. En toen dat niet hielp op alle Joden. Om dat vervolgens in talloze web sites op het Internet uit te dragen.

  Jaren later trapte hij weer in zo’n typisch Internet-scam: de Micha Claim. Ook dat werkte niet pensioenverhogend voor Aart; hence.. “Joden, ik zei het toch?!”

  Uiteindelijk is hij zo geobsedeerd geraakt dat hij zelfs het overlijden van zijn eigen vrouw toeschreef aan die Joden.

  Kortom, je bedenkt het niet. Maar meestal zie je in abstracte zin toch gewoon persoonlijke frustratie of mislukkingen, naast ronduit ongeschooldheid, als grondslag van de typische holocaust hoax fantasten.

 8. Dat is wel een idee:
  Hoe gaat het nu met….. (en noem de plotters maar)
  Ik vrees dat de uitkomst een beetje triest is,

Reacties zijn gesloten.