Echte Liefde

soulmate

soulmate commando?

Een nieuwe week, tijd voor wat luchtigheid, liefde, en een lach voor we opstomen naar het moment dat Vaatstra-dromer Wim Dankbaar nogmaals gaat proberen niet de geschiedenis in te gaan als de man met een hobby-boek dat honderdduizenden euro kostte. Afgelopen week konden we even, weliswaar met het schaamrood op de wangen, genieten van de kansloze ‘briefanalyse’ (kostenbesparende dode link) van Dankbaar-assistent Andre Vergeer, d.w.z. tot Wim ongetwijfeld na aandringen van wel verstandige mensen zijn absurde stukjes weer terug de prullenbak ingooide. Nagenieten kan hier in de comments dankzij archieftijgers Barend en Kolderkamp.

Vandaag gaan we het doen met het voormalige Ierse samenwoonproject van Micha Kat; Victoria. De kinderrijke sociopate is namelijk hard op weg om een reality star te worden. Er is in Ierland bijna geen dagblad meer te vinden waar Victoria niet prominent de aandacht opeist, of radiostations die niet in de rij staan om haar als gast te ontvangen. En nee, dat is niet vanwege haar stormachtige relatie met de criminogene Micha Kat, wiens Ierse fiets ze overigens nog steeds gijzelt. Victoria is letterlijk wat hoger op de criminele ladder geklommen.

JDTV berichtte vorige week al dat Victoria stapelverliefd is geworden op Graham Dwyer, een tot levenslang veroordeelde sexlustmoordenaar, en de Ierse nemesis voor Micha Kat. Het moordende gekkie zou haar ‘soulmate’ zijn, en ze heeft alle hoop dat hij vroeg zal vrijkomen om samen met haar een prachtig gelukkig nieuw leven te leiden. “Graham Dwyer is echt niet zo slecht”, zo redeneert Victoria, “want neem zijn ex-vrouw en zijn kinderen. Die leven toch nog?!” Onvermoeibaar spreekt de vrouw, die zich ooit telefonisch beklaagde bij de Ierse minister president over de diefstal van haar borstpomp, met journalisten om haar geluk te beschrijven en haar liefdesmoordenaar te steunen. Dagelijks spreekt ze hem telefonisch, bezoekt het gekkie vrijwel wekelijks in de gevangenis, werd onfortuinlijk van bezoek uitgesloten wegens te uitdagende kleding, weer toegelaten in de bezoekkamer-zonder-toezicht na een boze brief van haar ridder en leest op “Cloud 9” urenlang zijn liefdesbrieven.

[..] Two weeks after receiving the letter (from Graham red.), penned on June 18, prison bosses lifted the ban on Victoria [..]

Het paar begon zelfs voorzichtig na te denken over een huwelijk.

“Graham has told me he is in love for just the third time in his life. The first time was with the mother of his first child, then again with his wife, and now with me. He has told me he wants to get married.”

Een heerlijke romanticus haar Graham, die overigens naast zijn sadistische lustgevoelens óók al een zuigzoen fetish blijkt te hebben:

(Victoria) who said Dwyer gave her a love bite on the neck during her visit this week. “He also kissed me on the lips… Graham is a lovely kisser, he is very much in love with me,” she added.

De liefdesbrieven bood Victoria vervolgens doodleuk te koop aan op eBay, wat dan weer door eBay niet zo op prijs werd gesteld, want geld verdienen aan de gruwelijke misdaad van Graham Dwyer gaat de veilinggigant een paar morele stapjes te ver.

alle beetjes helpen

alle beetjes helpen

Klaarblijkelijk ook het moment voor Victoria om weer een paar treetjes hoger de ladder op te klimmen. De liefde voor Graham blijkt bovendien achteraf toch niet zo vurig. De relatie verveelde hem een beetje, en Victoria had inmiddels al romantisch contact met een ander ingesloten schatje: Leon Wright; Irelands most violent prisoner. Een echt lieverdje dus. Wright heeft een totaal uit de hand gelopen anger management problem en moet wanneer hij binnen de gevangenis verplaatst wordt door minimaal 5 bewakers worden begeleid. Anders zijn de beveiligers hun leven niet zeker. Een waar testosteron-bommetje, waar we ongetwijfeld een aantal zeer mooie zuigplekken van mogen verwachten.

Toen Wright eerder vernam dat Victoria eveneens een andere gevangene bezocht en zijn rivaal Graham Dwyer is, ging hij totaal beserk door de telefoon. Victoria stopte vervolgens acuut met de bezoeken aan Graham want het knetterde toch al niet meer zo lekker – iets wat ze Graham nog niet heeft verteld want ze wil zijn gevoelens niet kwetsen – om zich volledig te kunnen richten op haar nieuwe vlam Leon. Ze leefden nog lang en gelukkig.

Hieronder nog een stukje audio om de liefde, de media, de ontmoeting, en de druk van het zijn van Bekende Ierlander te duiden. Het is allemaal niet makkelijk.

13 thoughts on “Echte Liefde

 1. Hey, ze heeft een t-shirt met teigertjes afbeelding :).
  Maar gezellig weer, en in februari: Victoria ’s Happy Valentine ’s day.

 2. Geen idee, naast puur kwaadaardig eigen belang, wat deze vrouw drijft. Ze fantaseert ook van alles bij elkaar. Wanneer je de kranten artikelen leest heeft ze iedere keer weer een andere draai en voorstelling van zaken. In het bijgevoegde audio-fragment (een radio-interview btw) beweert ze weer dat ze die Graham Dwyer al jaren geleden heeft leren kennen, maar zegt ze ook dat het contact tot stand kwam nadat Dwyer haar een brief schreef naar aanleiding van Micha Kat’s KillingIrishWomen.com website.

  Micha Kat mag blij zijn dat hij de relatie met haar ‘slechts’ heeft hoeven te bekopen met een ‘contempt of court’-dagvaarding IMO. Deze vrouw is knettergek en levensgevaarlijk.

  • 😉 Victoria is dan ook een dankbaar onderwerp 😉

   Naomi is internationaal gegaan – nee, niet naar het Hillary Clinton campagne kamp – maar is erg druk met bloggen voor Amerikaanse sites waaronder binnenkort The Huffington Post.

 3. Ziva echte liefde is voor de zwakkeren zorgen. Deze wereld is grotendeels rot waaronder ik zelf ook. Ik ben om jullie gaan geven de laatste jaren vergeet dat niet. Je zal je stok wel weer klaar hebben liggen om mij mee te meppen of niet schat!

 4. The story with Victoria continues. Her latest victim is a conspiracy theorist from Mullingar, Ireland. She convinced him that the Child Protection System in Ireland is really a Child Trafficking operation and that anyone helping families is really a government informer being paid to steal children for paedophile networks.

  • Sure. Victoria is certified as a ‘sociopath’ by Dutch medical psychiatric standards. She’s a problem. Officially.

   We, and friends of this blog, have monitored her for more than 10 years. For more information: ziva_david.il@gmail.com.

Reacties zijn gesloten.