Dode Kip

“No, no, no, no, niet de Bizon”

Maandag achttien januari tweeduizendzestien. Blue Monday. De dag dat een gezond mens dieper onder de dekens kruipt en de laatste stuiptrekkingen van de verschillende ‘oud-en-nieuw’-katers wegwerkt; slechte champagne, tegenvallende buurvrouw sex, dronken kwijlende buurmannen in je nek én onder je rok, of gewoon de mislukte combinatie van goedkoop bier en een taaie vrieskistkreeft van de Lidl. Kortom een maandag om het rustig aan te doen, even een moment van reflectie te beleven met je slow juicer.

That is, voor gezonde mensen. Niet voor de wakkere plotgekkies. Die trappen niet in dat ‘Blue Monday’ gedoe; “Hahaha, blauwe maandag, wie gelooft dat? HOAX!” Bovendien het is een enorm belangrijke dag. Wim Dankbaar slingert vandaag Yehudi Moszkowicz voor de tuchtrechter en dat gaat zeker een overwinning opleveren. zucht, zucht, zucht en nog eens een diepe zucht. Dat is een heleboel nutteloos getyp en gekronkel om een Cluedo-spelletje wat langer interessant te houden voor een handjevol spelers, maar Wim doet het, en eeuwig assistent André Vergeer heeft er zelfs een nieuw woordenboek voor gekocht. Alles voor het spel over de rug van een vermoord tienermeisje. Niets is te gek.

Micha Kat publiceert eveneens vandaag een van zijn belangrijkste stukken; Breaking en Historisch. De criminogene zich door angststoornissen leidende topjournalist wist Bram Brouwers – professor journalistiek of zo – te strikken voor een spraakmakend interview. Je weet niet wat je hoort.

Het meest opzienbarende komt echter uit de PI Zuiderbos waar knuffel-drugslord Baybasin verblijft. Stuur hem eens een kaartje. De Kingpin playboy heeft vandaag namelijk aangifte gedaan van moord. Zijn kip is doodgeschopt. Althans (vermoedelijk) overleden aan de gevolgen van een schop door een bewaker; codename ‘de Bizon’.

Het is vreselijk. Ik ga weer terug mijn bed in (of is het nou ‘.. terug in mijn bed’ @Ruud Harmsen?). In ieder geval nadenken of ik die hand van die arab-buurman nou wel of niet aangenaam vond maar vooral om te dromen over lekkere kipgerechten.

43 thoughts on “Dode Kip

 1. Hele diepe zucht nummero 5

  Ik heb al mijn punten naar voren mogen en kunnen brengen, maar de voorzitter Mr. Steenbergen heeft bij mij (en de rest van de toehoorders) de indruk achtergelaten dat hij Yehudi wil beschermen. Dat is ergens ook wel logisch, want als Mr. Steenbergen Yehudi moet berispen of van het tableau moet schrappen, dan geeft hij mij een eclatante overwinning in deze super afbreukgevoelige zaak voor het OM en de rechterlijke macht.

  Megalomaan? Totaal losgezongen van de realiteit? Wimp? Hoezo!?

  Dan volgt er ook nog een hilarisch, wollig en in juridische zin totaal irrelevant en onzinnig kletsverhaal over Wimps waandenkbeelden zoals dat Wimp nog steeds een uitstekende relatie onderhoudt met de moeder van Marianne Vaatstra, komen allerlei emails, diverse telefoontjes, ‘verklaringen’ van voormalig vriendinnen en vage kennissen van de ‘Vaatstra’s’, warme Kerstkaartjes en ‘verklaringen’ van een door rancune aan lager wal geraakte ex-journalist die de meest walgelijke en obscure smaad en laster op zijn blogje tracht te verspreiden aan bod…en…last but not least komt Wimp met een ‘campingverslag’ op de proppen van…jawel daar hebben we hém ook weer…J. Hans Mauritz. Wimp, die notabene zelf het slachtoffer is geworden van oplichter Mauritz, is zo tenenkrommend dom dat hij veronderstelt dat hij de verzinsels van Mauritz nog wel als geloofwaardig kan gebruiken zolang deze maar in zijn eigen verhaal passen…

  En dan deze ‘uitsmijter’:

  Yehudi was uitermate zwak in zijn verdediging. En bracht ook weer een aantal valse documenten in het geding.

  Tja, een terzake kundig advocaat heeft niet veel woorden nodig om van het dommige en zielige zwetsverhaal van Wimp/Vergeer in juridisch relevante zin gehakt te maken. En Wimp/Vergeer waren natuurlijk onaangenaam verrast toen Yehudi op de proppen kwam met de bescheiden die zij onverrichterzake van Yehudi ‘eisten’ maar -overigens geheel terecht- niet eerder kregen van Yehudi.

  Ik hoop van ganser harte dat Yehudi -naar aanleiding van de laatste beschuldiging van Wimp dat hij ook vandaag weer valse documenten in het geding heeft gebracht- tevens een forse schadeclaim bij Wimp gaat neerleggen.

  Maar het wordt sowieso een leuk jaar voor Dankbaar. Zo veel is wel zeker.

 2. Het is inderdaad weer een bizar ‘pleidooi’ van Dankbaar waaruit maar weer blijkt dat je dit soort redeneringen voor tuchtrechters aan professionals moet overlaten en niet zelf met je emotionele zelfoverschatting los moet gaan.

  Vrijwel het gehele betoog van Dankbaar is een soort van tweede ronde voor zijn verloren kort gedingen. Het lijkt mij niet dat een tuchtrechter hier voor is bedoeld.

  Verder staat er nog een bizarre regel in dat pleidooi.

  Het probleem doet zich voor Moszkowicz inmiddels een bedrag van 200.000 euro aan dwangsommen heeft geïnd

  Dat boekproject begint zelfs voor Dankbaar een heel erg dure hobby te worden.

  • Ik denk het eerlijk gezegd niet @Ruud. Dankbaar herhaalt nogmaals zijn zienswijze, maar die is in het verleden niet zo kansrijk gebleken.

   Het illustreert natuurlijk wel een deel van de bijna als idioot te bestempelen volhardendheid waarmee Wim Dankbaar zich blijft vastbijten in zijn Vaatstra-gotspe.

   De rekening voor zijn boekproject loopt inmiddels zo hoog op dat je er een prachtig huis van zou hebben kunnen kopen.

   En dat, @Ruud, is natuurlijk absurd. Alles bij elkaar opgeteld kost dat boek, dat niemand leest, meer dan 300.000 euro. Leg dat maar eens uit aan de Vitalifeiten-rokertjes, een Nico van den Ham, een Micha Kat, of zelfs een Boudine Berkenbosch.

   Drie ton verbrandt aan iets wat uiteindelijk helemaal niets of iemand helpt. Aan een persoonlijk imago-dingetje terwijl er talloze mensen zijn die deze zaak hebben gesteund – door dik en dun – en met een fractie van dat geld uit alle problemen zouden zijn geholpen.

   Ik vind het echt volkomen onverantwoordelijk en zelfs misdadig. Je kan niet zoveel geld uitgeven terwijl de achterban waar je zo zwaar op leunt zich iedere dag weer moet afvragen hoe de rekeningen te betalen. Zeker niet wanneer je zogenaamd je hebt aangesloten bij de ‘wakkere wereld’. Dan belazer je gewoon de hele zaak.

   • Het gaat om het stuiten (juridische term) van de verjaring van de dwangsommen, het niet sommeren, en de vraag of de eerste uitspraak (met dwangsommen), die ging over een nog niet gepubliceerd boek, van toepassing is op het later wel gepubliceerd boek, waarover een hogerberoepkortgeding (of was het een later ongerelateerd proces?) oordeelde dat de parafrases van het dagboek én te veel op het échte leken én een geoorloofde bewerking vormden.

    Volgt daar met terugwerkende kracht uit dat die _eerste_ dwangsommen opeisbaar worden? Dat lijkt me een ingewikkeld juridisch vraagstuk, waarvan de uitkomst voor mij niet vanzelf spreekt. Maar ik ben dus geen jurist.

    Dit los van alle niet ter zake doende argumenten van Dankbaar, die er ook zijn. Die negeert de rechter uiteraard, omdat ze irrelevant zijn.

    • Volgt daar met terugwerkende kracht uit dat die _eerste_ dwangsommen opeisbaar worden?

     Geen idee. Het was een hoger beroep, en in eerste aanleg was het vonnis ‘bij voorraad uitvoerbaar’. Volgens mij betekent dat dat de klok begint te tikken wanneer die ‘eerste aanleg rechter’ dat bepaalt, en niets aangehouden wordt tot een uitspraak van een hoger beroep rechtbank (zoals Kat al zijn zaken weet te traineren).

     Beslist de rechtbank bij een hoger beroep anders dan is terugbetaling van geïnde dwangsommen ook dan niet vanzelfsprekend zegt de Wiki (LoL @ wiki-rechtspraak):

     Krijgt de gedaagde in hoger beroep alsnog gelijk, dan heeft hij uiteraard recht op teruggave. Dit recht op teruggave ontstaat niet zonder meer, de eiser in hoger beroep (voorheen de gedaagde) zal expliciet moeten vragen om een veroordeling tot (terug)betaling, anders krijgt de eiser een beslissing in hoger beroep die de deurwaarder niet ten uitvoer kan leggen.

     Anyway, ik weet natuurlijk helemaal niet hoe het zit. Wim Dankbaar heeft al eens een executiegeschil aangespannen tegen deze verbeurte dwangsommen, en dat geschil kennelijk verloren (anders had hij niet die 200.000 euro moeten afschrijven van zijn hobby-budget), en Yehudi weet ongetwijfeld wat hij wel of niet kan doen. Ik bedoel een beslag leggen kan iedereen, maar daadwerkelijk innen lijkt mij wat moeilijker.

     Ik hoop overigens echt dat het allemaal niet waar is. Dat Wim die 200.000 euro niet kwijt is. Ik bedoel, het zou echt heel erg absurd zijn wanneer dit boekproject zo ongelooflijk veel geld kost. Als het echt waar is, dan zou ik als ‘wakkere compleetdenker’ nooit, maar dan ook werkelijk nooit meer een euro overmaken aan een van de zogenaamde plotgekkie-leiders. Never, nooit niet meer. Dat bedrag had echt heel erg veel beter besteed kunnen worden.

     Wat mij betreft bepaalt de totaal-rekening van het Dankbaar boek het wel of niet failliet van de ‘compleetdenk-scene in Nederland’. Alles boven de 50.000 euro is wat mij betreft een faillissement. Dan ga ik echt die oude brommerige dominee Francis gelijk geven en samen met hem heel hard ‘handbangen’ op een zwart Madonna-beeldje. Dan verdienen ze het ook echt niet.

     • > Ik bedoel, het zou echt heel erg absurd zijn wanneer
      > dit boekproject zo ongelooflijk veel geld kost.

      Het geld gaat dan naar Maaike. Minus advocaatkosten denk ik.

     • Even voor het nageslacht in het Webarchief veilig gesteld.

      Vergeer: Geen haan die daar nog verder naar kraait omdat het nogal ver gaat om te veronderstellen dat een advocaat valsheid in geschrifte zou plegen. Hoewel, de familie Moszkowicz draait daar zijn hand niet voor om…

      Het kan toch niet anders dan dat Vergeer hier zijn figuurlijke doodvonnis heeft getekend. Nu weet ik niet of er bij Vergeer wat te halen valt maar dat Dankbaar een beschuldiging -dat de familie Moszkowicz hun handen er niet voor omdraaien om valsheid in geschrifte te plegen- op zijn blogje faciliteert is toch mooi meegnomen. Leuk hobby projectje voor Bram.
      Toch?

    • Over niet ter zake doende argumenten en irrelevant gejammer gesproken…

     Zoals ik al eerder stelde verkeren Dankbaar/Vergeer in de merkwaardig megalomane veronderstelling dat iedereen maar verantwoording aan hen dient af te leggen. Als Dankbaar/Vergeer bij Moszkowicz een bescheiden opvragen maar dat niet krijgen -maar Moszkowicz dat pas inbrengt op het moment dat dit in de procedure relevant is (of wordt)- dan is dit document natuurlijk vervalst en geantidateerd volgens onze hopeloos incompetente speurneuzen en juridische onbenullen.
     En dat wordt volgens de hilarische ‘analyse’ van Vergeer allemaal ‘bewezen’ door werkzaamheden wel of niet laten uitvoeren door een secretaresse, het wel of niet gebruik maken van aanhalingstekens, het niet schrijven van ‘uw dagboek’, een sfeer van afstand die uit een brief zou moeten blijken en het ‘schuren’ tegen de verklaringen van dorpsgek Frides Lameris en één of andere Gea.

     Het is allemaal zo ongelooflijk kansloos en er blijkt toch uit dat ieder gezond verstand bij deze mensen volledig is verdwenen?

     • Ja, ik zit het ook met verbazing te lezen. Dat grootmeester cirkelredeneren André Vergeer niet de grootste intellectueel is binnen de plotterscene is al jaren duidelijk, maar dat hij zich in zijn boosheid tot een dergelijke kansloze onzin laat verleiden is gewoon bizar.

      Man, man, wat een non-argumenten. Van punt 1 tot 9. Het gaat allemaal nergens over, al is dat argument over de secretaresse en de taakverdeling tussen haar en Yehudi wel erg grappig. Dinosaurus Vergeer gaat wel even vertellen hoe de taken verdeeld moeten worden op het kantoor van Yehudi. 😉

      Maar de totale belediging naar de familie Moszkowicz slaat inderdaad alles. Erg grote kans IMO dat dit Vergeer en Dankbaar een smaadzaak gaat opleveren: “ook al is iemand een alcoholist, dat betekent niet dat je hem als zodanig altijd en overal mag betitelen zeker niet wanneer het alcoholisme niet relevant is voor de strekking van een verhaal’ (Iusmentis lesje van @Ruud Harmsen over smaad en laster).

      Anyway, ik hoop voor Wim dat hij zijn pleidooi en analyses voor zijn komende kort geding niet heeft laten schrijven door Vergeer, want in dat geval kan Dankbaar die 200.000 euro uit zijn erfenis laten schrappen.

 3. Op het web is Dankbaars trouwste fan grijze kip of zoiets aan het verkondigen dat Dankbaar gaat winnen. Als Dankbaar 2 ton kwijt is en hij deze ronde bij de tuchtrechter ook verliest dan is de klinkende overwinning heel ver weg.

 4. Filmpje!

  Micha zat toch in een hostel met een min of meer ‘privé’ keukentje? Daar is hij dan blijkbaar ook weer uitgeknikkerd want in het filmpje zit Micha in een ‘eetzaal’ van een hostel. Het verklaart wel weer zijn laatste doldriest gefrustreerde ‘stukjes’ met geraaskal over ‘claims’ en ‘overwinningen’ en weet ik wat Kat weer allemaal in zijn gestoorde koppie haalt.
  En dat dronkemansgebral van hem. Hij heeft iedere keer al heel veel moeite om re-vo-lu-tio-nair-online-dot-com uit te spreken maar wat hij er aan het eind van dit filmpje van maakt is werkelijk dolkomisch.
  Het verlies aan decorum is definitief over ‘the point of no return’.

  • Het zou zomaar kunnen dat er ongewenste post (lees: een dagvaarding van Chris Klomp ofzo) op de mat van het Prospect B&B in Mullingar viel en Micha daarom een schoon adres nodig had. Zo deeeeeeep undercover zat hij namelijk niet.

    • LOL ,Gedverdemme,
     maar dat hebben we al eens eerder voorbij zien komen, het was ons al bekend dat Micha zijn kwakje ergens kwijt moet.

     • Die Victoria toch..speciale lederen kleding voor op de afwerkplek is wel wat duurder natuurlijk. Zo te zien zit de bezuiniging bij de kapper, mw pakt gewoon zelf de snoeischaar en bloempot.
      LOL..

    • Kijk @dhrdemink,

     Dát is nu eens een puik stukje speurwerk. Wat is die Kat toch ook dom met dat schokkerige gezwaai met zijn camera richting zijn beeldscherm. Kat zit ook de godganse dag op zijn ING internetbankieren account te loeren. Dat tabblad staat ook vrijwel altijd ‘open’. Anyway, erg grappig.

     • Dat Micha via een datingsite naar gezelschap op zoek is, is verder irrelevant natuurlijk. Dat doet de halve wereld dus wat dat betreft komt hij ook nog eens onder de ‘normale’ mensen. En ook Kat heeft het volste morele recht om af en toe een een leuke vrouw helemaal uit elkaar te trekken. Wat mij boeit is de slordige manier waarop hij met zijn gegevens omgaat. Voor hetzelfde geld filmt hij vertrouwelijke mails van z’n advocaat en frustreert hij z’n eigen rechtsgang nog verder. Al zou ik best wel eens een kijkje in z’n internethistorie willen nemen. Toon mij uw browser en ik zeg wie u bent 🙂

      Het filmen van z’n laatste B&B voor TubeYourShop is ook zoiets. Hij roept altijd wel van deeeeep behind enemy lines (ik moet steeds weer grinnikend aan Axel Foley denken…) maar ondertussen geeft hij z’n hideout zonder problemen weg. Hij zette er zelfs expliciet het adres bij onder dat filmpje. Ik dacht laatst aan iets wat ik ooit hoorde op de radio over notoire misdadigers. Ze willen wel maar kunnen niet stoppen met wat ze doen, weten dat onbewust en gaan vervolgens fouten maken om de pakkans te vergroten. Micha lijkt dat ook wel te doen, in de vorm van het geven van allerlei opzichtige of minder opzichtige hints waar hij zich bevindt. Alsof hij hoopt gearresteerd te worden zodat hij de moed niet hoeft te verzamelen om zichzelf aan te geven. Je hoeft namelijk echt geen rechercheur te zijn om uit te vinden in welk hostel hij nu weer zit. In plaats van een blinde muur als achtergrond pakt hij altijd een plek die makkelijk te herleiden is. Het is een kwestie van de puntjes verbinden die hij zelf steeds aanreikt.

      Zie bijvoorbeeld z’n laatste filmpje op ROL. Hij filmt niet alleen z’n laptop maar richt ook even een paar seconden z’n camera in de ruimte waarin hij zich bevindt, zonder dat dat iets toevoegt aan z’n verhaal. En dan toch gewoon een deeeeeeep behind enemy lines erachteraan. Dat doet hij vrijwel altijd. Alsof hij zonder woorden wil zeggen: “Hier zit ik, kom me maar opzoeken.” Dat fascineert me.

      Maar goed, die theorie komt ook maar van de koude spiegologische grond. Ik wou dat ik zo analytisch begaafd was als Wim en André.

     • @dhrdemink: goed verhaal waarmee ik een heel eind in meega. Toch weet ik niet zeker of Micha daadwerkelijk – al dan niet onbewust – opgepakt wil worden, of dat die overduidelijke hints die z’n whereabouts verraden, meer bedoeld zijn om zijn verhaal een beetje gaande te houden. In zijn zelfbeeld is Micha nog steeds ‘journalist’. Al zijn pogingen om in het post-Demminktijdperk een nieuw langlopend thema te vinden voor zijn stukjes lopen steeds op niks uit: Victoria, De Ierse Wateropstanden, het gif van McDonalds, etc. en uiteindelijk is er steeds maar één ongoing story: het wel en wee van Micha. Dan moet er wel natuurlijk weer wat te vertellen zijn.

      Eric Donk heeft onder deze video van Micha een flink verhaal geschreven : https://www.youtube.com/watch?v=Yi7qTOCLPhg
      (als het inmiddels verwijderd is, hier een kopie: http://imgur.com/yf2kuCh )
      Dat restaurant-verhaal is nieuw voor mij, maar past wel verder in het beeld van de Micha die wel degelijk heel goed weet dat ie alles bijelkaar liegt, en niet bij het beeld van de Micha die zelf zijn eigen sprookjes gelooft.

     • Micha zit weer deeeeeeeeep behind enemy lines. Nu weer in Cork, in een café met de toepasselijke naam Sin-É. Het was weer eens kinderlijk eenvoudig te achterhalen. Demmink Squads: off you go!

      Wat eigenaardige weetjes over dit café: de naam laat zich vertalen als “dat was het”. Pal ernaast zit een uitvaartcentrum. Ze hebben er de traditie van weddenschappen over kaarsjes die uitgaan.

      En daar zit Micha dan. Helemaal los te gaan over ieders ondergang behalve die van hem zelf…

 5. Ik moest er ook heel hard om lachen, maar uiteindelijk blijft het natuurlijk wel heel triest! Het “slopen” van JDTV zal wel deel zijn van zijn Teevendeal. Een andere verklaring kan ik er niet voor bedenken!

  Waarom hij die donaties vraagt snap ik ook niet echt. Volgens zijn ex had hij nog een vergeten spaarrekeningetje waar een leuk bedrag van tienduizenden euro’s op stond, het lijkt me niet dat dat allemaal is opgegaan aan hostels en borrelnootjes.

   • Ik vermoed dat met ‘vergeten rekening’ bedoeld wordt: ‘vergeten door justitie’. Zijn meeste rekeningen zijn geblokkeerd, vandaar ook dat geheimzinnige gedoe dat je moet mailen voor het rekeningnummer als je een donatie wil doen. Micha is al jaren buiten het zicht van de belastingdienst, denk ik.

    Ik weet niet van wanneer deze info is, maar ook ‘een leuk bedrag van tienduizenden euro’s’ gaat erg snel op als je hobby is om je advocaat brieven te laten schrijven en hopeloze processen te voeren. Voor minder dan €100/u zal z’n Saul Goodman het ook niet doen.

    Hoe dan ook: hij zal niet voor z’n eigen lol terug naar z’n stapelbedje in de slaapzaal gegaan zijn.

    Grappig wel dat de ontwikkelingen in De Zaak Donk vooral weer duidelijk maken dat Micha echt maar 1 trucje kent: ‘Demmink hep ’t gedaan!’, en dat dit trucje deze keer gewoon niet werkt, zelfs bij de sufhoofdjes.

 6. Tja, dat filmpje van Micha. Hij zinkt weer eens superdiep.

  Vanochtend vroeg stond de mail van JDTV aan de advocaat van Micha nog in zijn geheel gepubliceerd op revolutionaironline.com, ondanks – uiteraard – het nadrukkelijke verzoek van JDTV om de brief vertrouwelijk te houden en niet toe te staan dat de brief op de sites van Micha wordt gepubliceerd.

  De brief is buitengewoon redelijk en zelfs hoffelijk zonder af te doen aan de irritatie en boosheid van JDTV. Micha Kat krijgt nog alle ruimte en suggesties om de problemen in vrede af te sluiten, en de 3 eisen van JDTV zijn zonder meer fair.

  Dat Kat er vervolgens een dergelijk filmpje uitkwaakt laat maar weer eens zien dat de man echt dringend hulp nodig heeft, want dit gedrag is gewoon niet meer werkbaar.

 7. Je lacht je toch helemaal de buikkrampen?

  Wimp (zelfs na enige reflectie zoals hij zelf zegt): Onder uw riem heeft u reeds een convenant met Micha Kat (…) in ruil voor het kwijtschelden van tonnen aan dwangsommen. Zo’n deal kunt u met mij op uw buik schrijven.

  Ja, duh. Los van het feit of er überhaupt sprake is van een convenant met Kat -en wat dit dan precies inhoudt- zit Moszkowicz ook helemaal niet te wachten op een ‘deal’ met Dankbaar. Als Moszkowicz Kat tonnen aan dwangsommen heeft kwijtgescholden was dit alleen maar om van Kat’s kans- en zinloze gezeik af te zijn terwijl die tonnen aan dwangsommen toch nooit bij Kat geïnd zouden kunnen worden. Een klassiek voorbeeld van een win-win situatie.
  Hoe anders ligt dat in dit geval en hoe dom is die Dankbaar toch? Zijn gestoorde kans- en zinloze gezwets en ongefundeerde beschuldigingen gaan hem nu weer veel geld kosten. Het is alleen te hopen dat het daar nu eens niet uitsluitend bij blijft. Wimps megalomanie, zijn ongebreidelde narcisme en het volstrekt ongepast denigrerende en respectloze richting mensen die niet meegaan in zijn waandenkbeelden kent werkelijk geen grenzen meer. Daar mogen nu toch wel eens meer passende maatregelen tegen genomen gaan worden.

   • Ja, helaas ben ik niet zo’n superduperspeurder als Dankbaar en toponderzoeksjournalist als Kat en zag het ook pas later 😉
    Maar goed, het convenant is nogal algemeen in hetgeen is overeengekomen en niet zo expliciet zoals Wimp het deed voorkomen.
    Of sla ik de plank nu meteen weer helemaal mis?

    • Nope, volgens mij niet.

     Daarnaast is de overeenkomst al geschonden. Conform punt 3.2. zullen beide partijen geheimhouding betrachten over de inhoudelijke details van de overeenkomst. Dat betekent dus niet scannen en mailen naar Wim Dankbaar zodat hij het openbaar kan maken via zijn website.

     • Dat was mijn volgende punt ook. Wimp heeft zijn overmoedige -met drank doorspekte- keutel zoals te doen gebruikelijk ‘the morning after’ dan wel weer ingetrokken, het laat onverlet dat hij á priori al helemaal geen inzage had mogen hebben in dat convenant.
      Dat begint natuurlijk bij de doldriest dwaze acties van Kat maar dat Dankbaar dit dan gewoon online openbaart via 1 van zijn webstekjes zegt alles over de integriteit, de moraal en het fatsoen van Dankbaar. Die aspecten zijn in Wimps handel en wandel geheel afwezig. Dankbaar laat overal waar hij zijn drankneus aan het venster drukt een verbijsterend spoor van vernieling na.

 8. Dit schreef Kat destijds op KLOL:

  “Gemeenschappelijke verklaring Yehudi Moszkowicz en Micha Kat

  Na meer dan twee jaar hebben Micha Kat en Yehudi Moszkowicz een einde gemaakt aan hun conflict. Dat conflict begon in september 2011 toen de toenmalige kantoorgenoot van Yehudi Moszkowicz de belangen behartiging van Micha Kat in de procedure tegen voormalig rechter Hans Westenberg en de Staat der Nederlanden had neergelegd. Vanaf dat moment is er van alles voorgevallen en werden van beide kanten verschillende zaken opgestart: civielrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk. De executie van de afgesloten zaken zal worden stopgezet en aan de lopende zaken zal geen verder vervolg worden gegeven. Het domein http://www.klokkenluideronline.nl komt weer in handen van Micha Kat.
  Moszkowicz en Kat hebben hun afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die is geredigeerd door de Utrechtse deken van de Orde van Advocaten. Partijen doen geen verdere mededelingen en zijn blij dat er een einde is gekomen aan een vervelende periode.”

Reacties zijn gesloten.