Bananas are a no-no!

Afgelopen week werd weer eens heel duidelijk welke landen in het M.O. een grote rol spelen in de onenigheid en oorlogen die er woeden. Landen die hun onderdanen onderdrukken, en zeker de vrouwen. Deze landen kennen een op zijn zachts gezegd bedenkelijke wetgeving en regimes die de mensenrechten voortdurend schenden.

Persoonlijk kan ik er dus ook nog steeds niet bij dat een land als Saoedi Arabië de voorzitter heeft geleverd voor een afdeling mensenrechten VN. Begrijp mij goed, het is niet dat ik niet begrijp dat er veel gore machtsspelletjes plaatsvinden in het walhalla van lobbyclubjes dat om de VN vastgelijmd zit. De Magic Words zijn geld en olie, de Arab ’s weten dit en spelen dit op slinkse wijze uit. Zij doen net als of hun land politiek correct is want ja hoor eens..voorzitter mensen recht VN.

Natuurlijk zien de onderdrukte mensen in de islamitische wereld in dit voorzitterschap een bevestiging van hoe enorm hypocriet het Westen is met zijn gigantische muil over mensenrechten. Als het om geld gaat is het Westen stil, gewillig en kruiperig. De onderdrukten zien ook hoe er voor hun elite andere regels gelden en dit maakt hen bitter.
Wie is het Westen om te vertellen hoe dat mensen met elkaar moeten omgaan. Fuck het Westen die slavernij, onrecht en discriminatie tussen de seksen toestaat in ruil voor geld en olie. Fuck de konten likkende elite!

En ze hebben gelijk want in de ziekelijke koppies van vele politici in de EU, VS, Azië, Afrika etc etc. heerst er het kortzichtigheidsvirus. Voor miljarden liters vloeibaar goud knijpt men gewillig en heel hoerig een oogje dicht. De belangen zijn groot, politici geilen op macht en persoonlijke privileges die dat brengt. Dit is dus criminaliteit in optima forma als je het mij vraagt een voedingsbodem voor vele oorlogen in het M.O en de vluchtelingenstromen die zulke oorlogen brengen.

Het is bovendien een feit dat er al een hele poos een conflicten in de gigantisch grote familie/ clan rondom the opeenvolgende koningen spelen. De hypocriete familie die alles wat hun Koran verboden heeft zelf wel praktiseren. Er zijn regelmatig verhalen over de uitzinnige levensstijl en de wijze waarop men met vrouwen omgaat. Zo nu en dan moet er een voorbeeld worden gesteld om aan hun bevolking duidelijk te maken dat met hun zelf geïnterpreteerde regeltjes van de Koran geen loopje kan worden genomen. Zo kon het dus geschieden dat op de eerste dag van dit jaar mensen op weerzinwekkende wijze werden terechtgesteld. Niet geheel toevallig de belangrijkste binnenlandse politieke sjiitische tegenstander sjeik Imr al Imr,  Als reactie op deze executie werd het sjiitische Iran heel bozig, waardoor Saoedi Arabië samen met ander landen diplomatieke banden verminderd/ gebroken hebben met Iran.

Iran moet natuurlijk ook niet teveel zeggen *kuch*, zij hangen mensen op en terechtstellingen vinden daar meer plaats als in Saoedi Arabië. Men stelt in beide kampen dat de onenigheid over religie gaat, sjiieten versus soennieten. Uiteindelijk ben ik van mening dat het daar niet om gaat maar wel over macht, en dus ook over olie en de voordelen die het brengt voor betrokken landen. Alles draait bij de verhitte kemphanen om macht, ook het soort macht waarmee zij uiteindelijk ook hun vrouwen onderdrukken met als excuus de Koran in ie ene hand. In Saoedi Arabië zo mogelijk nog ernstiger als in Iran voor wat betreft de vrouwen. Vrouwen worden in die landen verschrikkelijk en mensonterend seksueel onderdrukt, lastiggevallen en van al hun mensenrechten ontnomen. Kotsmisselijke voorbeelden ten over. Maar het Westen zwijgt en blijft zwijgen..

 

5 thoughts on “Bananas are a no-no!

 1. Nobody cares @teigertje. Je kan het herhalen, herhalen, en nog eens herhalen, maar het raakt niemand.

  Het zijn de beste klanten op de Daesh-slavenmarkt met een voorkeur voor jong en mooie ogen.

  The best-looking girls were reserved for the bosses or wealthy clients from Gulf nations.

  Who cares, want gisteren deden we nog goede zaken.

  The outlines of the arms dealthe largest in U.S. history – had been known for some time, [,,,]

  En wat maakt het uit dat ze openlijk in de Westerse steden hun eigen vrome beleid met handen en voeten overtreden:

  We had one client who wanted his Lamborghini gold plated, and not just painted gold, but really, gold-plated. The work ended up coming to around five times the original value of the car.

  Houdt het volk dom en verdoofd, en iedereen is blij? Het leven is een feest.

 2. Ik weet het @ziva, nobody fucking cares.
  Maar wel zeuren dat al die vluchtelingen deze richting opkomen. Dat dan weer wel.
  Lekker wegkijken en gewoon weer door de roddelblaadjes neuzelen.

Reacties zijn gesloten.