How to..

een bomvest te herkennen? Hieraan dus.

Advertenties

7 thoughts on “How to..

  • Er zijn verschillende versies, maar dit is wel een van de meest voorkomende. Ligt ook een beetje aan de ‘beschikbare explosieven’.

   Tja, helaas hebben wij veel ervaring met dit soort ellende. Maar als het deze agenten en militairen veiliger en effectiever heeft gemaakt dan is dat weer goed.

   Maar helaas is er altijd wel weer een andere manier om te haatmoorden. Gistermiddag werden in Tel Aviv nog twee mensen vermoord, en één verwondt met een koksmes. Door een dolgedraaide arab die in het restaurant aan de overkant van de straat werkte en met een koksmes als een gek op deze mensen inhakte. Geen militairen, geen politiemensen, maar onschuldige mensen die in een geimproviseerde synagoge net waren begonnen aan een gebedsdienst. Na zijn arrestatie vertelde hij doodleuk aan de politie dat hij was gekomen om ‘wat Joden te vermoorden’.

   Crazy world.

   Het gebruikte wapen:

 1. Dat is die man die zelf net een tweeling had gekregen?
  Zo verschrikkelijk bizar, heb je twee pasgeborenen thuis maar zelf ben je met iets heel anders bezig.

  Op het Nederlandse nieuws hoor je niet veel over deze terreurdaden, wel steken ze zo nu en dan een vingertje in de lucht vanuit een soort van misplaatste politieke correctheid.

  Stond die foto in een krant?

  • dunno, hij heeft 5 kinderen hoorde ik. Maar zijn moeder is in ieder geval trots op hem zei ze. Tja, dus..

   De foto is een foto van de politie.

 2. OT, gisteren was het weer roerig in de TL bij Chris Klomp n.a.v. zijn artikel over plotters in het AD. Reacties onder dat artikel zijn ook weer tekenend. Vanochtend even het resumé. Eigenlijk een herhaling van zetten.

Reacties zijn gesloten.