Paris is about life!

In de Banlieues van de grote steden in Frankrijk werd er gisteren hier en daar feest gevierd. Al jaren durft de politie zich op sommige plaatsen in die wijken niet te vertonen. In Frankrijk woeden er al vele jaren kleine lokale burgeroorlogen, maar de meeste mensen keken weg. Veel Franse Syrië gangers komen uit die beruchte Banlieues. Vrijdag de dertiende november 2015 is een stukje van de oorlog in Syrië en Irak naar het hart van de grootste stad van Frankrijk gehaald.
In de vele berichten die er de afgelopen 24 uur doorkomen heeft men het over jonge daders, van 15 tot 25 jaar, Frans sprekend en getraind want koelbloedig. Je kunt niet te ver vooruitlopen op de uitkomsten van het onderzoek maar het is naar mijn gevoel onmogelijk het één en ander los van elkaar te zien.

   

Dit zijn drie van de vele slachtoffers.

Donder op met je hoax, met je verwijzingen naar Israël en al het andere onsmakelijke gezemel, dit is de realiteit.

Mensen die gewoon naar een voetbalwedstrijd gingen, naar een popconcert, uit eten of simpelweg ergens fietsten waar de hel losbrak. Een stelletje gehersenspoelde klootzakken wiens families geld is beloofd en die denken dat zij in een paradijs komen gevuld met maagden, maakten gisteravond dat vele mensen in onnoemelijk verdriet zijn gestort.
Het kan jou, je familie of vrienden morgen raken, het is dichterbij dan je denkt.
Vertel mij nu eens wat dit met religie te maken heeft, de leiders van deze gehersenspoelde lieden willen macht..simpel als wat.
Deze macht denken zij te kunnen bereiken met het zaaien van terreur, ANGST en het uit elkaar spelen van de Moslims, Christenen, Joden, Atheïsten etc. etc. Zij haten onze westerse waarden want die beperken hun macht.

Dit vond ik een goed antwoord op die haat:

En zo is het, wij laten ons niet klein maken, wij laten de haat niet winnen.

11 thoughts on “Paris is about life!

 1. Dat ‘hoax’, ‘crisis actors’ en ‘false flag’ gereutel laat alleen maar zien hoe vreselijk naief en wereldvreemd deze plotgekkies zijn. Uiteindelijk zijn zij het die mochten ze geconfronteerd worden met dit type geweld het minst voorbereid zijn, het meest in paniek raken, en niet weten hoe te reageren.

  Het is een oliedomme vlucht die ze kiezen door zich te begraven in apathisch googlen.

  • Heel hard “hoax” roepen, dat blijven steken in de ontkenningsfase, lijkt een beetje een standaard reflex te zijn geworden op iedere heftige gebeurtenis. Maar nu mist het werkelijk zelfs maar de schijn van een onderbouwing, wat laat zien hoe sleets die benadering is geworden.

   It gets old.

 2. Inmiddels heb ik er wat extra linkjes aan het artikel toegevoegd, deze wil ik even extra benadrukken, een long read maar de moeite waard.

 3. wat een klote site veel over gehoord n het klopt zo te zien.en vele aanslagen zijn gepland en soms ook fals met acteurs. of het nou nep is of niet ze worden gebruikt word wakker schaapjes echt,

  • klop, klop wie is daar? Het is een vreemdeling zeker die verdwaald is zeker. Ik doe es open en vraag maar naar zijn naam:

   Wel dit is een klote site etc. etc maar ik kom toch reageren (kon t niet laten), om te vertellen dat jullie makke schaapjes zijn. (en ik heul slim).

   Ok, bedankt en de balletjes, daag Weetikwel!

 4. dat weetikniet, zie geen enkele link of inhoudelijke argumentatie.
  Nu ben ik weer een schaap, vorige week was ik nog een varken.

Reacties zijn gesloten.