VrijMiBeau: We Don’t Run

hartje hartje - Jerusalem - hartje hartje

hartje hartje – Jerusalem – hartje hartje

Tijd voor een borrel en wat muziek. Even weg van een wereld die in een razend tempo volledig de weg lijkt kwijt te raken. Weg van een Putin die als een wilde beer losgaat met hypermoderne wapens op alles en iedereen die niet “Assad is de liefste” zingt. Weg van de idioten die met slagersmessen willekeurig insteken op onschuldige voorbijgangers aangespoord door gelikte ‘commercials’ van volstrekt losgeslagen terroristen. Weg van monsterlijke en gillende lichamen langs de weg van een piepklein nietszeggend dorpje dat de Joods-Christelijke normen en waarden zo fraai lallend samenvat met: “Dikke BMW, dikke BMW jongens”. Weg van dat beschamende gedrag en weg van de hopeloos incapabele politici.

Weg óók van het toetsenbordsocialisme van Frontaalnaakt dat met intellectuele prietpraat zichzelf steeds genanter wegzet als obsessieve huilebalk. Weg bij de Pinokkio’s van Barracuda zoals Barend en bingoroeptoeter deMink die het weer eens nodig vonden om in een eindeloze warboel van zelfingenomen geleuter Naomi de maat te nemen. Weg van de eigenwijze metastase van Ruud Harmsen die in zijn oeverloze welles-nietes “loop” besluit om hele pagina’s conversaties tussen hem en Naomi online te zetten, maar daarmee alleen maar aantoont dat hij inderdaad een onverbeterlijke drammer is.

Weg, natuurlijk, van de ‘wakkere mens’ zoals een Martin Vrijland die met zijn laatste ‘geo-politieke’ stukjes weer laat zien het analytische vermogen van een guppy te bezitten. Weg zeker van zelfverklaard anarchist Don Quijotte die zich als een beginner heeft laten overrompelen door een volstrekt warrige Stevie Wonder; één of andere nietsnut die ooit met een vervelende beenbreuk in het ziekenhuis belandde en ‘wakker’ werd.

Weg bij Micha Kat die werkelijk niets te melden heeft; zelfs niet meer in staat is om het woord ‘Saudi Arabia’ foutloos te schrijven, of een gratis lunch te regelen met zijn TubeYourShop enterprise. En dan houden we onze mening over Kat’s analyses verder maar even voor ons anders dan: hopeloos slecht, zelfs voor een ‘fantasy-writer’.

luie stumper

Micha Kat – luie stumper

Helaas, ook weg bij de wandelende wietplantjes van Vitalifeiten. Het olijke doorgerookte stel nietsnutten was altijd wel goed voor hilarische instructiefilmpjes die je op een liefdevolle manier laten zien hoe je een enorme puinhoop van je leven kan maken. Helaas, ‘das ist vorbei’. Het eens zo onafscheidelijke stel vliegt elkaar momenteel letterlijk naar de keel waarbij een mes – yup óók hier – een akelig gevaarlijke rol speelt.

Zo zien we maar weer. Heel veel hartjes en smileys typen zegt helemaal niets, en helpen doet het al helemaal niet.

Wat wel helpt? Een goed glas wijn, een fraai stukje muziek, een lach, goed gezelschap, en het ‘even weg zijn’-gevoel. Vandaar, de borrel vandaag. De bar is open; wij zijn even weg.

Maar onthoudt: “We don’t run”.

40 thoughts on “VrijMiBeau: We Don’t Run

 1. Hey Ziva, ben je naar Bon Jovi geweest?
  Zelf heb ik ze in Ahoy gezien toen ze hun grote hits hadden, dat is echt al lang geleden.
  Slik, 26 of 27 jaren terug.

 2. En speciaal voor Eric Donk, omdat jij ook mij weerhield met je betoog om verder uit te wijden over de Vitali-nonsense. Je hebt volkomen gelijk, en dat siert je. Integere (camera)-jockeys zijn een ‘life-saver’ voor ons allemaal.

  Voor jou, you’re a cool person:

  • uhmmm, Lou Reed.. dan zet je wel hoog in met mijn emo-herinneringen happy feel moments..

   dus schenk nog maar bij. Rose is prima.

   en doe er nog maar één:

 3. Ik vond het wel grappig om ergens te lezen dat onze verwarde forum-clown @Adamas Naomi probeerde te irriteren met een “It’s Britney Bitch” clipje.

  Het “It’s Britney Bitch” feest in Tel Aviv is één van de beste feestjes, met de mooiste en coolste mensen. Okay, wel ongeveer tijdens de Gayparade, maar toch. Je wil wel bij dat feestje zijn.

  Ik had/heb de originele invitation/flyer voor Naomi nog bewaart, maar hier is de ‘streetflyer’ foto die ik toen maakte. Naomi had toen pijn aan haar hart ;-( Maar we hebben de gimmicks nog 😉

 4. Ziva schreef:
  > Naomi probeerde te irriteren met een “It’s Britney Bitch” clipje.

  Ziva vermeldt wijselijk niet de shemale-verneder-Britney filmlinks die Jeroen/Naomi zelf postte, want dat zou het beeld te veel verstoren, hè? Stel je voor, dat kunnen we niet hebben.

  • Kijk, vanwege dit soort zeikende kutcommentaartjes moeten we je hier gewoon niet Ruud. Dat vul je zo in, terwijl niet elke omissie een bewuste omissie is. Voor ik dit berichtje van je las plaatste ik dan ook hieronder al een linkje naar het “Britney rapehole” filmpje. Want jij kan dat natuurlijk wel zo invullen omdat je drijft op domheden en vage verdachtmakingen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het waar is. Het geschetste beeld wordt helemaal niet verstoord door mijn daaraan voorafgaande filmpje. Dat is alleen maar in jouw plaatje zo, maar bij ons spelen zulke valse gevoelens van schaamte helemaal geen rol.

   Je hebt alleen maar aangetoond met je weergave van die facebook postjes dat je ban volkomen terecht was, dus dank daarvoor. Zo’n ongelofelijk saaie zeur ben je dus en ook nog eens een kwaadaardig domme stalker.

 5. Ik heb altijd wel een plekje in mijn hart voor Britney, hoewel ik Yael Naim’s versie van Toxic wel beter vind.

  Maar vanavond had ik een heel andere muzikale ervaring, met de Canto Ostinato erbij:

  Een vriend van me is Shibari beoefenaar (Japanse bondage, eerder een kunstvorm dan een erotische discipline) en had er al een tijdje aan me gevraagd of ik zijn model wilde zijn. Was echt heel bijzonder om zo vast te liggen en in de cadans van die muziek erbij, aanraking raak je echt in een soort van meditatieve trance. Ervoer die muziek ook echt heel heftig,

 6. ‘Het eens zo onafscheidelijke stel vliegt elkaar momenteel letterlijk naar de keel waarbij een mes – yup óók hier – een akelig gevaarlijke rol speelt.’

  Bron? Kan er niets over vinden.

 7. @ziva

  Ik vind de Via Dolorosa trouwens wel een mooie metafoor voor het transitieproces, de lijdensweg en alle stadia daar dan weer in 😉

 8. AH gezellig zaterdagavondje. Ik ben een strictly come dancing verslaafde. Om dan weer in het gekakel van internet te vallen. Ik zag net nog bij DWDD 10 jaar Joe Cocker verkracht worden, dus laten we het maar even bij het origineel houden:

 9. 😉 Inderdaad @Naomi.

  Dit is hoe de aanslagen op dit moment zo’n 7-9 keer per dag plaatsvinden.

  Pas op, graphic filmpje.

Reacties zijn gesloten.