Kutmuizen

Dutch Tourist Micha Kat

Dutch Tourist Micha Kat

Het is om moedeloos van te worden. Het houdt niet op. Op een of andere manier lijkt het Nederlandse rechtssysteem geen enkel antwoord te hebben op een criminogene groep hulpbehoevenden.

Echt, super verwonderlijk. Micha Kat, top crimineel bij die ‘Alternatieven’ mag gewoon vrij ondernemen in Ierland, en dolgedraaide bejaarde eenzame mannetjes kunnen maandenlang hun onvermijdelijke opname tegenhouden?! Niemand arresteert ze, niemand levert ze uit. Vrijheid is een groot goed; Europa is zegen. Maar als je het niet aan kan – die vrijheid – moet juist die vrijheid ook jou weten te beschermen. Vrijheid is een recht, maar een recht moet je verdienen. Dat laatste verwart soms.

Goodbye my love

Goodbye my love

Er is bijvoorbeeld werkelijk geen antwoord wanneer een gestoorde idioot jouw geluk letterlijk opblaast. Het is een onbeschrijflijk onbegrip. Echt! Waarom? De pijn is voor altijd. Het was rechtvaardig; het was ons recht. Zeggen zij die niet mee wilden spelen.

Laat het recht zegevieren.

Schiet ze dood, of help ze. Er is geen compromis. Muizen zijn kut; het zijn kutmuizen. Er is geen kat die daar verandering inbrengt.

22 thoughts on “Kutmuizen

 1. Ach Micha is gewoon een gestoorde loser die liever vlucht dan zijn eigen verantwoordelijkheid onder ogen wilt zien. Maar natuurlijk schrijft hij wel op zijn site dat hij de grote held is, en de waarheid aan zijn zijde heeft. Als dat zo was, waarom lopen er dan zoveel rechtszaken tegen de man, moet niemand maar dan ook niemand hem meer en is hij bij gerenommeerde media eruit gegooid?? Die hij ook steevast lastert en neerzet als pedofielenmedia? Iets met rancune en jaloezie in plaats van waarheidsvinding? Zo ook Vrijland….maar bij Vrijland is het meer luie sprookjesvertellerij waar hij nog dacht munt uit te slaan. En het verandert heel snel richting andere dingen als hij er geld mee kan verdienen, zoals het preppen en bijbehorend materiaal. Dankbaar is gewoon stronteigenwijs en gelover van zijn eigen sprookjes, want hij zegt wel dat hij iedereen terugbetaalt die niet in zijn boek gelooft, maar die maakt hij, herkenbaar en wel, af op zijn eigen site omdat hij denkt dat het betaalde trollen zijn!! Hoe ziek ben je dan??? Dit soort mensen kost ons teveel, en eigenlijk willen we hen best ruilen tegenover duizenden serieuze vluchtelingen! Dus Micha, Martin en Wim naar Syrië en 1000 Syrische oorlogsvluchtelingen hier heen!!

 2. Wat een trieste boel is het hier geworden ,Ziva’le.

  Heb een paar maanden geleden aangeboden om wat conspiracy -facts met je door te nemen,om zodoende wat leven in de brouwerij te krijgen,maar het werd meteen gespamd.(“Rot op”)

  Heb sindsdien je stukjes niet meer gelezen.

  En nu?

  Nu is jullie blog helemaal niets meer,niemand leest je literaire pareltjes.

  Jullie worden op deze wijze irrelevant,en op basis van wat je met mijn comments deed een paar maanden terug,is dat ruimschoots verdiend.

  Je weet te weinig,en ik vind het jammer dat je de beitzim niet hebt serieus wat zaken door te nemen,want dingen zien er niet goed uit,gam ba’aretz.

  En het wordt tijd dat je jezelf op de hoogte brengt van wat er werkelijk gaande is.

  Daar heb je bepaalde komplot gekkies voor nodig,zoals ik.

  Zo niet,zullen de meesten van ons op dezelfde wijze worden gesloopt,als 70 jaar terug,door dezelfde groep hufters.

  Het zijn de hufters waar je mogelijk voor werkt,mensen die veel slimmer zijn dan jij ,en da’s betreurenswaardig,vind je niet?

  • shalom Henk, ik heb geen idee waar je het over hebt, en ook heb ik nooit contact met je gehad over ‘zaken’. Wellicht verwar je mij met een andere auteur van Swapichou. Daarnaast zijn de woorden ‘rot op’ niet echt woorden die ik gebruik, dus die spam-opmerking gaat ook al niet over mij.

   Verder wanneer Swapichou irrelevant wordt, of zou zijn geworden, is dat een heel goed teken, want dat betekent dat het niet goed gaat met de complotgekkies.

   Je hoeft niet te treuren over mijn gezondheid of intelligentie. Dat zit wel goed.

   lehitra’ot

   • Shalom Ziva,

    Dat antwoord over dat het een goed teken is dat swapichou irrelevant wordt ,had ik verwacht.

    Nederlandse komplotgekkies waren en zijn sowieso irrelevant,de komplotten .vooral de internationale die het 1897 Zionisme en Israel aangaan ,zeker niet.

    Heb destijds gereageerd op een stukje van je ,maar onder andere naam,ik geloof Jan de Wit.

    Heb verscheidene namen ,en woon ver weg.

    Daar gaf ik je een lijst van komplot theorien,en vroeg je er eentje ,of meerdere uit te pikken,en daar eens wat verder op in te gaan.

    Kan me niet zo goed herinneren welke precies want er zijn er zo veel,,maar ik geloof dat er wat Eugenetica in Israel ,en wat activiteiten van bepaalde Londonse Bankiers over de laatste 200 jaar op de lijst voorkwamen.

    Dat commentaar werd gespamd,en het antwoord op mijn commentaar was “Rot op”.

    Werd daarna een beetje atzban,en schreef nog wat over de ,in mijn ogen ,laffe houding van jou zijde.(ook gespamd)

    Weet zeker dat je de lijst en commentaren nog wel in jullie cyber pach zevel kunt vinden.

    Het is tijd de wat lelijkere zaken op de achtergrond te bestuderen,zodat het ook in de toekomst goed zal gaan met ons aller gezondheid.

    Wat betreft je intelligentie ,zit het wel goed,maar ik ontdek weinig wijsheid.

    En er is ook nog zoiets als instinct en moed.

    Shavua tov.

    • Ach so 😉 , maar helaas nog steeds ben ik het niet die je van het bord heeft gewipt.

     Anyway, zelfs als je reactie en die lijst van voor jou belangrijke complotten had blijven staan zou ik niet aan je verzoek om daar over te schrijven hebben voldaan. Ik schrijf over complotgekkies en andere onzinonderwerpen, niet over complotten. Bovendien heb ik geen zin in ellenlang gereutel over de stoute zionisten, stomme bankiers, kwaadaardige Israeli etc. Zeker niet met mensen die het woord Israel alleen van hun beeldscherm kennen. Voor dat soort vrijetijdsbesteding ben je beter af bij Martin Vrijland en vrienden.

     Maar goed, je hebt nu twee reacties geplaatst waarin je meerdere malen mij beledigt of probeert te kleineren: ontbreken intelligentie, laffe houding, geen ballen hebben, weinig of geen wijsheid. Als dat jouw manier is om met iemand in gesprek te komen, en zeker wanneer je wilt dat die jou serieus neemt, zou ik toch eerst even wat ‘algemene omgangsvormen’ googelen. Je bent hier te gast, en als je bij binnenkomst meteen tegen de muur gaat staan plassen, ben je ook zo weer buiten de deur gezet.

     • Omgangsvormen?

      Dus als ik reageer op een stukje van jou op deze blog,wordt het commentaar gespamd door ene Jeroen die “rot op” zegt,en jij zegt het commentaar niet gelezen te hebben?

      Fraaie manier van omgaan met “gasten”.

      Verder begrijp ik je houding niet; Je schrijft alleen over komplotgekkies en andere onzinsonderwerpen(sic),maar niet over komplotten.

      Is het niet zo dat het aanvallen van de persoon ipv. de inhoud ad hominem is,en een inderdaad nogal laffe manier is van het benaderen van oppositie?

      Heb wel eens wat gelezen van Kat of Vrijland,maar dat is weinig origineel,hun onderwerpen en meningen zijn gecopieerd van anderen in het buitenland.

      Waarom probeer je die meningen niet te de-bunken,ipv ad hominem een paar Nederlanders aan te vallen?

      Vind je het niet wat kinderachtig te stellen dat je “beledigd” en “gekleineerd” wordt,terwijl je zelf de meest grove dingen over anderen zegt.

      Ik krijg de indruk dat je bezig bent mensen voor gek te zetten die onderwerpen aandragen die van belang zijn voor de meeste gezombificeerde Hoi Poloi,en door ad hominem probeert mensen af te leiden van die onderwerpen.

      Weet je wel hoe naar Einstein zijn vrouw behandelde?

      Verder laat je “instinct”en “moed” uit het rijtje weg, heb je geen zin over “stoute zionisten” te praten,en ken ik Israel alleen van het scherm.

      Wist je dat het eerste World Zionist Congress in 1897 van Munchen naar Bazel moest worden verhuisd omdat Duitse joden 1897 Zionisme van meet af aan kompleet afwezen.

      Wist je dat het leeuwendeel van de Europese Joden vanaf het begin 1897 Zionisme “a political program to exterminate Am israel” noemden.

      Na ongeveer 17 miljoen geassimileerde Joden ,en 85% van het Jodendom opgesloten in the US en Israel ,en onder aanval van binnenuit en vooral in de rug, lijkt het erop alsof ze gelijk zouden kunnen krijgen

      By the way,ik woonde 7 jaar in Israel ,en heb daar Universiteit gedaan,ga nog geregeld terug..

      Aan je beheersing van het Nederlands te zien zou dat wel eens langer kunnen zijn dan jij daar geweest bent.

      Ik probeer je te waarschuwen geen “usefull idiot ” te worden van mensen die veel slimmer zijn dan jij ,en die een agenda hebben waar je niets van begrijpt .of wilt begrijpen.

      Als je geen zin hebt zaken vanuit een andere hoek te bekijken,ga je gang.

      Maar voorlopig doe je hetzelfde als 1897 Zionisten voor WW2,haat zaaien en provoceren voor de baas in London,met de bekende gevolgen voor degenen die klem kwamen te zitten.

      Weet je zeker dat je voor Israel of het Jodendom werkt,of misschien toch voor London terwijl je jezelf inbeeldt het voor the good cause te doen?

     • *zucht* en daar gaan we weer. Je vertelt op een aardige manier geen zin te hebben in een bepaalde benadering of een onderwerp van gesprek, maar het plotgekkie ziet dat dan weer als een ingang om TOCH zijn stokpaardje te lozen.

      John, Henk of wie je dan ook mag zijn. Nee, is nee. Wanneer je zoals je zegt 7 jaar in Israel hebt gewoond, zou je dat op zijn minst moeten begrijpen. Lo, lo, lo, en nog een keer lo. We gaan hier niet fijn je verwarde complothoofdje bespreken. Dat doe je maar, zoals ik je aangaf, bij Martin Vrijland en vrienden. Die hebben niet alleen meer geduld met mensen zoals jij, maar staan er ook heel veel malen meer open voor. Bij mij kom je namelijk niet verder dan; G-d weer zo’n gek.

     • Commentaar gespamd? Dat is moderatie hoor. En hoe we met onwelkome gasten omgaan maken we natuurlijk zelf nog wel uit, met je domme geleuter over “useful idiots”. Als je dat woord nog niet eens kan spellen bewijs jij in ieder geval een “useless idiot” te zijn. En ja, het gesprek houdt wel een beetje op met domme suggesties over de Rothschilds, opmerkingen over het dienen van “het jodendom” en het mensen die veel beter van dat feitencomplex op de hoogte zijn dan jij ertoe manen zich nog eens in te lezen.

     • Genoeg geweest @Henk
      Ik zou echt niet weten waarom iedereen met jouw gezuig en gezwam lastig gevallen moet worden.
      Ga elders je vertier zoeken bye bye.

    • Maar even in alle ernst. Ik bespeur in jouw stukjes een heleboel opgekropte woede en frustratie, waarbij het lijkt alsof je artikeltjes eerder een poging tot ventilatie van die opgeborrelde emoties zijn dan wat anders. Zoiets gaat natuurlijk vreselijk ten koste van de inhoudelijke waarde. Je zegt hiermee namelijk echt niks. Het leest ook niet lekker weg, als je met zoveel emotie schrijft over eigenlijk vrij onschuldige, verloren mensen. Je zet ze weg als de grofste criminelen, en dat is natuurlijk onzinnig. Wat meer oprechte empathie met je onderwerpen zou je meer sieren. Maar goed dat is mening dan. Hoe dan ook zie ik een behoorlijke neerwaartse spiraal in je stukjes, en dat wou ik al een tijdje kwijt.

     • @Mind Fever.
      Het klopt als je zegt dat in ieder geval in dit stukje opgekropte woede en frustratie zit verstopt. Ik had daar een reden voor.

      Het stukje gaat verder over terroristen. In lichte zin de terroristen in de complotgekkie bordelen zoals Micha Kat, Wim Dankbaar en de overige bekende warhoofden die met hun gedrag mensen angst bezorgen, stalken en met opzet en kwade wil proberen te beschadigen. Ik heb wel vaker gezegd dat ik het gedrag van Micha Kat bijvoorbeeld een vorm van ‘domestic terrorism’ vind. Niet alleen zijn valse bommeldingen, maar zeker ook het gesaboteer van de rechtsgang en bewust opruiend gedrag voor het ondermijnen van de rechtstaat. In my book is dat terrorisme.

      Verder link ik naar de ernstiger vorm van terrorisme, de moordenaars. O.a. door de foto van het dolfinarium in Tel Aviv. De foto is niet lang na de zeer dodelijke aanslag in het dolfinarium genomen.

      Ik voel geen empathie met terroristen. In zijn geheel niet. Wat mij betreft mogen ze allemaal uitgeschakeld worden door ze in het gevang te zetten, op te nemen in een kliniek of gewoon voor altijd op een wolk te kieperen.

      Verder wat @jeroen zegt: “Onschuldige, verloren mensen”? Leg uit…

     • Oh en ja, ik irriteer mij enorm aan het arrogante gedrag van Micha Kat die vrolijk de toerist aan het uithangen is in Ierland (zie bovenstaande foto), en dan ’s avonds op zijn kamertje de hele wereld bijelkaar huilt over al het onrecht dat hem wordt aangedaan, terwijl hij in Nederland nog een gevangenisstraf van minstens 10 maanden moet uitzitten. Dat daar niet forser tegen wordt opgetreden frustreert enorm.

    • (dit is mind fever)

     Maar jij hebt altijd een reden om boos te zijn.. zo is het toch? Iedere keer weer. Ja mij maakt het natuurlijk niets uit, maar ik geef slechts aan dat naar mijn mening je stukjes eronder lijden, dat het gewoon niets dan lege boze kreten zijn, inhoudsloos. Staat wat dat betreft op hetzelfde niveau als Kat zijn gezever.

     Maar goed, ik weet of het zin heeft dit tegen je te zeggen. Je bent zo vreselijk radicaal en doorgeslagen in je denken. In dat verwarde denken van je staat Kat gelijk aan een Hamas terrorist. Ja ok, dan ben je eigenlijk wel uitgepraat.

     Ik zou toch net zo goed kunnen zeggen dat jij de terrorist bent, als Zioniste en IDF sympathisant die als een gestoorde idioot het geluk van anderen opblaast.
     Leer wat beter relativeren, of de spiegel omdraaiden.

 3. Wat is het toch als men zijn mening ventileert-dat je dan gelijk een ‘usefull idiot’ bent? Dat kreeg ik ook laatst bij Barra door zo’n zuigerd naar mijn poezelige voetjes geworpen.

  En ook datzelfde zelfvoldane irritante toontje.
  Waar hebben die lui last van? Ze moeten gelijk hebben-althans dat vinden ze. En als ze niet gelijk krijgen dan ben je geschift.

  Nou ja beter geschift dan, ik krijg namelijk hoofdpijn van die reacties waar ik door heen moet ploegen.

  Manmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanmanman.

Reacties zijn gesloten.