Straf op straf

wewillbevictorious

Het is een chaos in het koppie van Micha Kat. Zoals al in belendende percelen bericht werd, is hij gisteren in eerste aanleg veroordeeld tot tien maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf wegens het onophoudelijk plegen van de laagst denkbare smaadschriften aan het adres van NOS hoofdredacteur Marcel Gelauff. Hoewel de bewijzen hiervan tot op de dag van vandaag op Micha’s oude haatmachine terug te vinden zijn en hij er op zijn nieuwe site doodleuk mee doorgaat, stelt Kat in een nieuwe Youtube dat hij veroordeeld werd omdat zij (d.w.z. de “pedomaffia” waarbij elke rechter en officier van justitie voor wie hij in het beklaagdenbankje staat automatisch hoort ) eigenlijk criminelen zijn. Er zou sprake zijn van een “politieke hetze” tegen hem.

Als “bewijzen” van deze hetze ziet hij het noodlot van tegenstanders van Joris Demmink. Zo is het de schuld van anderen dat het Katholiek Nieuwsblad de belasting ontweek ook al zette niemand ze daarrtoe aan en zou Fred Brouwer vermoord zijn, ook al waren er getuigen bij het noodlottige ongeval aanwezig. De van rechtsvervolging ontslagen Gregorius Nekschot en anderen uit de coterie  van Theo van Gogh zouden hierom vervolgd en vermoord zijn, ook al lieten ze zich nooit specifiek uit over Joris Demmink. Dat deed Micha zelf vooral omdat hij daar een salaris voor kreeg; in de afwezigheid van journalistieke kwaliteiten moest hij de kost verdienen met criminele haatcampagnes.

Op dit moment spelen er nog drie andere beroepszaken tegen hem, waarvoor hij eveneens veroordeeld werd. Hierin wordt hij niet alleen beschuldigd van smaadschrift, maar ook van bedreiging, vandalisme, een bommelding en holocaustontkenning. In zichzelf is er weinig samenhang tussen die zaken, want ze richten zich op heel uiteenlopende, vaak willekeurige mensen en het betreft heel verschillende soorten misdrijven die ook nog eens in verschillende gerechtshoven dienen, maar niettemin heeft Micha zijn advocaat die hij overigens recentelijk ontsloeg opgedragen de rechtbank te verzoeken deze zaken samen te voegen.

Dat zou natuurlijk wel mooi zijn voor Micha, want op die manier zou hij maar één straf in plaats van vier krijgen, maar volgens mij is dat verzoek bij voorbaat al kansloos. Het enige wat die zaken met elkaar verbindt is Micha Kat zelf. De enige manier waarop die zaken met elkaar verbonden kunnen worden, is als je bij voorbaat accepteert dat er een samenhang is tussen de mensen die Micha vervolgen en die bestaat toch echt alleen maar in Micha’s hoofd. Hij kan natuurlijk zo vaak “pedomaffia” roepen als hij wil, dat maakt het nog niet waar.

Heel hoopvol schrijft Micha dat hij “met geen mogelijkheid de cel in verdwijnt”, maar ook dat is toch niet helemaal waar. Wel kan hij door tegen deze zaak ook weer in beroep te gaan zijn onherroepelijke strafoplegging nog een paar jaar uitstellen, want de raderen van het Nederlandse strafrecht bewegen langzaam. Deze zal alleen gestapeld worden bovenop zijn andere drie veroordelingen, die eveneens onvermijdelijk zijn, kijkend naar het bewijs en Micha’s magere inhoudelijke verweer. Hij staat er niet bepaald sterk voor, ook al stelt hij in zijn filmpje dat die zaken op “winnend” staan. Het lijkt me ook niet dat haatcampagnes tegen rechters die over hem moeten oordelen hem erg gaan helpen.

Zoals het zich nu laat aanzien gaan de straffen uit verschillende beroepszaken toch echt gestapeld worden en kan hij door het rechtsstelsel te misbruiken de strafoplegging nog wat voor zich uit schuiven, maar zal hij toch heus lang moeten gaan zitten voor de misdaden die hij de afgelopen jaren pleegde.

8 thoughts on “Straf op straf

 1. We will be victorius is meelij wekkend geworden. Als je Micha nu ziet met de duimpjes omhoog is het een zelf deceptie. Dat bij hem de draadjes los zijn is duidelijk, maar omdat de draadjes los zijn ontbreekt elke vorm van realisme.
  Je zou zeggen dat Kat nu gevlucht naar Ierland (en zelfs daar stampij maakte) tijd genoeg heeft om na te denken. Er is niets meer en zelfs de wil ontbreekt hem om hulp te gaan zoeken om zijn miserabele leven weer op enigszins op de rit te krijgen.

 2. Dat is natuurlijk de schuld van Elite of de Demmink squads zijn in het geweer gekomen. Of misschien dat Vladi vond dat Micha staats gevaarlijk is geworden dat kan ook. Maar in het kamp van zowel Micha of Nico wordt elke hulp geweigerd want die psychiaters zijn van de staat. Dat is natuurlijk triest want een hele goede psycholoog of psychiater kan veel doen met wacko’s zoals het duo M en N.

 3. Typische reactie van een gestoorde, het ligt niet aan mij maar aan de rest van de wereld. Idem Dankbaar enz.

 4. Overigens: jullie wisten toch wel dat er morgenmiddag een speciale Mossad borrel is?
  <img src="

  ” alt=”” />

 5. Iemand nog een stuiver over voor Don? Nog een uurtje te gaan, ziet er toch wel heel sneu uit die 0 Euro op Fundpress

Reacties zijn gesloten.