60 thoughts on “Annemarie Jorritsma over AIRVD

 1. Wim Dankbaar zegt:
  23 mei 2015 om 18:16
  By the way, I love my Phantom Bike.

  Wat is dat gaaf om met 60 km per uur door de duinen te scheuren, met de wind en de zon op je kop. Easy rider gevoel, second youth.

   • Op foto 3 staat inderdaad iemand die sterk op Wimp lijkt. Wat een moralistische lul is het, dat hij geen gewag maakt van deze berichtgeving. Blik op oneindig, ieder voor zich, en god mag de krant lezen.

     • Hij staat nu aan die agent uit te leggen dat het geen poging tot vehicular manslaughter van hem was, maar dat er in de blinde hoek van het slachtoffer een asielzoeker voorbijkwam op een soortgelijke fiets met lekke banden, die trouwens geregeld gezien wordt op seksfeestjes met Joris Demmink. Ik bedoel die fiets.

     • Kom op mensen. Dat zien jullie toch zo… Dat is Dankbaar niet, dat is Jan Vlug in zijn korte broek. Komen we wel op de vraag; wat doet Vlug in Overveen..? Dat is op zin minst verdacht.

      Meest waarschijnlijke is dat Vlug Dankbaar weer voor zijn voeten rijdt.. Telkens als Dankbaar dichter bij de waarheid komt, wordt Vlug ingeschakeld om Dankbaar “kalt te stellen”. Natuurlijk moeten wij denken dat het Dankbaar is.

      Door wie Vlug “gestuurd” is, is nu nog gissen, maar dat we dit moeten zoeken in de hoek van Baybasin, moge duidelijk zijn.

      Maar er is altijd meer…

      Het slachtoffer? Wie of wat kan dat zijn? Dat lijkt op een pop. Eentje van het type wat gebruikt is bij de MH17 cover up.

 2. Ik snap dat “easy rider” gevoel niet zo goed. Mijn moeder kocht ook een Spartamet toen ze wat slechter ter been raakte, maar die ging toch ook niet als een Hell’s Angel de buurt onveilig maken? Nou dan!

 3. Volgens Wims eigen zeggen kan hij met de bike 60 km per uur door de duinen scheuren. Het lijkt mij dan dat “de fiets” onder de categorie motor valt.
  Trek je poeplap, Wim…….. 😉

 4. Je ziet dus dat het slot bovenin vast zit aan de bagagedrager en evenwijdig mee buigt aan de stand van die “buis” naar de achteras.
  Vervolgens zien wij ook dat het zadel vaststaat aan de stang van het grote frame en deze stang loopt naar voren richting voorwiel.

  Conclusie: Demmink heeft het gedaan…

  • sabotage van de fiets..door Demmink.
   Wie o wie gaat dit complot, met opnieuw een slachtoffer, uitzoeken?

   Een tijdje terug was Mauritz ook al bij een ongeval (sabotage van zijn dak) betrokken, met persoonlijk letsel.

   De aanwijzingen zijn idd steeds sterker dat iemand deze heren het zwijgen op wil leggen @Dorothy, jaha het is allemaal steeds duidelijker aan het worden.

   • Teigertje Hans zal toch niet per ongeluk ook niet verkeerde medicijnen hebben gekregen? Hij heeft wel een hart-infarct gehad na zijn ongeval. Zal ook niets te maken hebben met het feit dat het dakje het gewicht van Mauritz niet aankon. OF zijn ongezonde levensstijl.

    • Gegarandeerd dat tijdens de boekpresentaties alles maar dan ook alles aan de wereld gepresenteert gaat worden. Zoiets voel je aankomen, het zit in de lucht!

     Het heeft er alle schijn van dat de directie van Bol.Com in een opzetje met Demmink, Bolhaar, Peter R de Vries het zo proberen te regelen dat Dankbaar en Mauritz het niet meer aandurven om hun niets veronthullende boekwerken na jarenlang intensief onderzoekswerk te presenteren.
     Maar dan kennen zij deze onverschrikbare heren nog niet, zowel Dankbaar als Mauritz zullen iedereen eens een poepje laten ruiken. LET OP!!

     • Dat kan ik me niet voorstellen. Hans Mauritz lijkt mij het type niet om zijn deadline niet te halen. Die man heeft al vele boeken on time opgeleverd…

     • *De Oordopjesmoord is meerder malen uitgesteld en bij bol.com niet leverbaar.
      *De Misdadige Misdaadverslaggever, nog niet verschenen – beschikbaar op 24-07-2015.
      En het boek waarvan jij denkt dat het over 8 nachtjes slapen gaat verschijnen is pas beschikbaar op 28-08-2015.

     • @glennvan8: ik was vergeten een sarcasme smiley bij mijn bericht te zetten. Hans Mauritz is uniek in zijn onbetrouwbaarheid. Ieder boek stelt hij inderdaad uit. En hij kondigt constant onthullingen aan, die hij maar blijft uitstellen tot iedereen moe is hem te vragen wanneer hij zijn toezeggingen nakomt. De man heeft liegen en bedriegen tot een kunst verheven. Hij weet dat je als je maar hard genoeg liegt met een strak gezicht, er altijd wel wat mensen zijn die er in zullen trappen.

      Het uitstel van “Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra 2” is een perfect voorbeeld hiervan. Toen ik mijn bericht plaatste, stond er nog echt “Beschikbaar op 24-06-2015”. Binnen 2 dagen is die verschijningsdatum dus weer 2 maanden verplaatst.

 5. Biker Wimp bezit trouwens 2 van die gemotoriseerde omgebouwde bladblazers. Kan goed zijn, dat hij er eentje in bruikleen heeft gegeven. Op de getoonde fiets (rechtiskrom)zit inderdaad een ringslot, zelfs een schele kan dat zien. De gemiddelde lezer weet echter niet wat zoiets met bananen en Demmink te maken heeft.

 6. AIRVD moet met zijn kamikazemedia toch een stief eindje doorkloppen , als hij een snelheid van 33 petaflops of meer wil evenaren.

  A petaflop is the ability of a computer to do one quadrillion floating point operations per second (FLOPS). Additionally, a petaflop can be measured as one thousand teraflops.
  http://www.top500.org/blog/lists/2013/06/press-release/

  Sinds juni 2013 voert de Chinese supercomputer Tianhe-2 [2] (Melkweg 2) de lijst aan met 33,86 petaflops.

  • Het requisitoir is duidelijk en oprecht, incl. de twijfelachtige feitenconstellatie over de exacte toedracht, dat maakt Jasper S. juist “guilty as hell”, zoniet medeplichtig. Dankbaar zou zich daar eens heel erg goed op moeten bezinnen.

  • Het artikel wat Dankbaar verwijderd heeft staat ook in zijn nieuwe broddelwerkje?
   Heel mooi! Goede reclame..ga zo door!

   • @teigertje, heb je het gelezen, het artikel wat weer verwijderd is? ik wel, en ik had al bij barracuda gereageerd:

    ********
    Nou Douwer, je naam wordt nogmaals genoemd bij Wimp. Wat een ongelooflijke domheid ook weer bij Recht is krom (en weer nieuwe info voor deel drie!!!).

    (1) een google earth foto uit 2012 gebruiken als “bewijs” dat er bandensporen lopen uit het noorden naar de vindplaats van Marianne. Ik zie op die foto ook een geheel nieuwe bomen / struikenrij lopen die er in 1999 nog niet was. Dus tja, wat zegt die foto?

    (2) Typisch Hearsay, de honden van de boer aan de trekweg sloegen s nachts aan, maar Dankbaar heeft geen idee of die boer wel door de politie gehoord is. Foei Dankbaar, kun je geen gedegen onderzoek noemen. Trouwens, s nachts kwam het hele circus toch door die vogelsanghlaene? Zouden die honden zover van het huis / erf van hun baas het weiland in zijn gelopen? Ga er maar niet van uit. Het was koningennacht Dankbaar, er zal ook wel eea aan volk over de trekweg gegaan zijn.

    (3) Natuurlijk worden de randen van het weiland bereden met gewone auto’s. Hoeven we toch verder niet uit te leggen in zompig Nederland? Enerzijds om sporen niet te verstoren anderzijds om niet vast te lopen.

    Nou Dankbaar, het is allemaal weer veel van hetzelfde.

    @Douwer, eerlijk is eerlijk, jouw paint kwaliteiten zijn een stuk beter dan die van Dankbaar.
    *********
    En….. ook nieuws: Mauritz heeft de release van zijn twee nog te verschijnen boeken al weer uitgesteld !!!

    • Ja @markiezet, ik had het verwijderde artikel gelezen en geconstateerd dat, zoals gebruikelijk, er aan alles een geheel eigen interpretatie wordt gegeven door Dankbaar. De man kletst maar wat, de naam van zijn site geeft het al aan.
     Recht is Krom, en dat is het. Wat recht is wordt krom gemaakt door deze man en een kluitje sensatiezoekers.

     Alles in deze afgesloten zaak is al lang uitgezocht door verschillende teams en deskundigen. Niet door een gesprekje met een borreltje erbij met ene Geke of de vriendin van de buurman van Ali die in het buitenland in de cel zat, maar door forensisch onderzoek en een uiteindelijke DNA match. Nederland is een mooi land, iedereen geniet hier juridisch gezien bescherming en je mag dus gewoon familie van een vermoord meisje blijven lastig vallen al willen zij dit zelf niet. Zo hoef je schijnbaar niet mee te werken aan psychologische onderzoek al legt de rechter het je op. Vervolgens kun je zeggen: met mij is niks aan de hand hoor maar met de rest van de wereld wel!

     Dit is iets waar ik grote moeite mee heb gezien alle gebeurtenissen en alle roofvogels die Dankbaar betrokken heeft in zijn missie om eindelijk eens ergens gelijk in te krijgen, maakt niet uit wat. Het gaat namelijk niet om Marianne Vaatstra, het gaat niet om de familie van Marianne. Het gaat Wim Dankbaar om Wim Dankbaar.

     Dit is ook de reden waarom hij op tv en radio geen aandacht krijgt behalve dan als hij een ongeval krijgt zoals we zagen.
     Iedereen die normaal kan denken weet namelijk dat het Wim om de aandacht voor het ikkie gaat, daarom krijgt hij die aandacht niet. De rest van de wereld maakt het namelijk niet uit dat Wim hier verongelijkt over is. Nobody cares.

     Nog zo’n aandachtsrukkert is Mauritz, een roofvogel uit op wat schamele centjes.
     Lijkt op Wim want kijkt alleen naar zichzelf, daarom botste het ook uiteindelijk.
     Wanneer en hoe Mauritz zijn marktkoopwaar aan wat gekken wil verslijten maakt niet uit. Een week, een maand, een jaar of nooit, het is mislukt toneelspel.

     • Wat Dankbaar (nog steeds) doet, is herhaling van zetten. Wat wij vervolgens doen (reageren / debunken) ook.

      Maar het is ook zo makkelijk… Ik ben geen forensisch kenner maar ik denk wel dat ik gezond verstand heb. Je kunt Dankbaars “meuk” zonder al te veel kennis gewoon onderuit halen. Het helpt natuurlijk ook dat mijn grondhouding niet per definitie wantrouwend richting OM en rechtelijke macht is. Als dat al je vertrekpunt is (zoals bij Dankbaar) dan wordt het nooit wat met Dankbaar.

      Dat geneuzel op RIK over die fiets en zijn slot…. Gewoon hilarisch… Het had een sketch van Draadstaal kunnen zijn. “Doe me nog maar een kipcorn….. KAK”

 7. Biker Wimp aka het verwarde gifkikkertje, liet onlangs (12 juni 2015) nog meer verdwijnen van zijn site :

  ———————-
  Geen zaken doen met Arnoud Engelfriet, is een hele slechte adviseur, daar krijg je spijt van! Arnoud noemt zichzelf een expert in smaad-en lasterzaken, maar dat is hij helemaal niet. Hij is gewoon een charlatan! Ik heb zaken met hem gedaan, maar ik heb daar ongelooflijk spijt van. Zonde van mijn geld en tijd! Deze jongen is gewoon een broodje aap. Kan niks voor je doen. Verdiept zich niet in de materie en heeft geen diepgang. Zijn website leest wel lekker weg maar het is allemaal onzin. Wees gewaarschuwd! Ga nooit in zee met deze man! Koop zijn diensten niet! Je kunt je geld veel beter besteden. Volgens Arnoud mag ik deze mening gewoon uiten. Is geen smaad.

 8. Brief van vandaag raadsman van JD.
  Wimp is jaren nadien, zelfs in de herkauwmodus met zijn volgende mea culpa uit op een totale afgang.

  En dat allemaal zonder aan te tonen dat er daadwerkelijk een rechtsgeldig tapverslag is. En vervolgens de nagespeelde stem van Demmink, voor real aan het publiek verkopen. Puur bedrog!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/

 9. Recht is inderdaad krom bij Wimp.

  geen01 zegt:

  Je reactie is in afwachting van moderatie. 

  20 juni 2015 om 10:00

  Jij schrijft;

  “Transcriptie van het bewuste tapgesprek.”

  Nonsens, koeterwaals. Zoiets als een tapgesprek bestaat nl. niet.Met een informant als inspiratiebron is een script voorgelezen, op nationale tv, incl. gekke stemmetjes.In scene gezet dus. Formeel waardeloos en bedriegelijk as hell.

 10. Recht is krom in moderatie.
  geen01 zegt:

  Je reactie is in afwachting van moderatie. 

  20 juni 2015 om 11:02

  Jij schrijft;

  Ingeval uw antwoord ontkennend mocht…

  Beste Wim,
  Werkelijk niemand is iemand enige vorm van repliek, of antwoord schuldig aangaande een zaak die niet eens aanhangig is gemaakt. Jouw transcriptie bestaat feitelijk niet , een originele audio-opname is er feitelijk bewezen ook niet. Alle kijkbuiskindertjes van toen, in Nederland en verder, zagen hoe een loeier van een journalistiek blunder uitgroeide tot een pulpverhaal, waar de honden nog steeds geen brood van lusten. Hebben we het nog niet eens over het machineren en de hineininterpretierung van Vaatstra ellende.

 11. Recht is krom moderatie

  geen01 zegt:

  Je reactie is in afwachting van moderatie. 

  20 juni 2015 om 11:45

  Je begint het langzaam te snappen Wim. Weer een mea culpa? Een zoveelste herdruk?

  Je schrijft;

  Uitzending uit 1998 van Netwerk over kinderprostitutie.

  Beluister vanaf 15:20 eerste tapgesprek met Joris. Vanaf 17:08 tweede tapgesprek met Joris. Vanaf 19:40 derde en vierde gesprek.

  ======================

  Tot 4 maal toe een stemacteur, do I say more?

Reacties zijn gesloten.