VrijMiBeau: Spelletje

Let's play a game

Let’s play a game

Nou, we zijn er weer hoor. Vrijdag. Het was een moeizame week met vallen en opstaan. Soms zelfs letterlijk. Een week van naar je hart luisteren. Een dikke middelvinger geven aan betuttelaars. Bloemen sturen naar vrienden, hard werken in koude of juist zeer hete gebieden. En dan hebben we het nog niet gehad over de plotgekkies. Dat hoeft overigens ook niet, want die hebben werkelijk helemaal niets meer te melden. Permanent totaalwappie Micha Kat probeert nog steeds de beroemdste journalist van de hele wereld te spelen en stalkt nu zelfs Julian Assange. Echt veel motivatie weet het kaalkoppie echter niet meer in zijn wapperfilmpjes te leggen.

Niet verwonderlijk, want Micha is druk bezig YouTube te veroveren met zijn “TubeYourShop” concept. Best grappig en sinds een paar weken ook officieel in Nederland geïntroduceerd met een andere cameraman wat dan meteen weer betere beelden oplevert. Wij zijn helemaal voor, want des te minder tijd Micha heeft om mensen te stalken met dat kakelende hyperventileren des te beter.

Verder is er werkelijk niets meer te beleven. Ja, Francis Capelle is weer terug met zijn oeverloze gezwam vanuit een daklozenopvang. Nico van den Ham gedraagt zich nog steeds als Pietje Piraat, en rare types zoals Ruud Harmsen of Vrouwentong die wegens ‘niet interessant’ bij Swapichou een permaban hebben gooien nog immer eikeltjes over de schutting vanuit de speeltuin van de buren: soort van ‘asymmetric warfare’. Althans zo lijkt het, maar het is natuurlijk het ongelijk van dat verstoten kindje dat achter het hek staat te roepen dat iedereen stom is, maar eigenlijk heel graag wil meespelen. Gebeurt dus niet. Wij spelen niet met stomme kleuters. Dikke doei, want wij gaan een spelletje spelen, en jullie mogen niet meedoen.

Het spelletje is als volgt. Hier boven zie je een plaatje waar quotes staan die typerend zijn voor bekende animatie-characters. De typeringen zijn echter ook heel erg grappig te plakken op onze geliefde plotgekkies. Of op ons zelf; anders krijgen we weer commentaar. VrijMiBeau thema voor vandaag is dus: kies een character en/of quote bij een plotgekkie (of bij één van ons). Uiteraard mag je andere characters of quotes gebruiken dan in de illustratie staan. Beter zelfs.

Dus, associëren, alcohol drinken, muziek plempen en seksueel intimideren. Het is vrijdag. Go for it. De bar is open.

Muziek met dank aan @Mind Fever:

eniChkin – Laboratory of Ego

33 thoughts on “VrijMiBeau: Spelletje

    • Dat je maar snel mag sterven.

      *edit* Dankjewel Don. Je bent een fantastisch mens.

  1. Het koste mij wat reacties elders doornemen, maar ik geloof dat ik ongeveer door heb wat er gaande is.

    Beterschap Jeroen.

Reacties zijn gesloten.