Waar is Monsanto als je ze nodig hebt?

Met genoegen nam ik kennis van het feit dat mijn vorige artikel zo goed is ontvangen. Ik begrijp dat Don en AIRVD er maar niet uitgepraat over raken. Ik ben ze ook zeer erkentelijk voor hun medewerking want het “pedo” gehalte in hun tegenartikelen en uiteraard de reacties spreken boekdelen. Zoals ik al stelde, waar het hart vol van is…

Enfin, omdat je bij complotgekkies moet oppassen dat hun bloeddruk niet te hoog wordt, laat ik dumb en dumber even voor wat ze zijn en schakelen we over naar een ander type gekkie, namelijk het soevereine gekkie. En als we dat doen pakken we het ook maar gelijk goed aan en gaan we het hebben over de opper soeverein Luca van Dinter. Dit gekkie is weer van alles van plan en niets ervan is goed.

Even voorstellen

luuk-van-dinter-223x208Voor wie Luca nog niet kent, hij is de kartrekker van stichting de Reünie die hij gebruikt voor zijn eigen doeleinden en een van die doeleinden is het faciliteren van de soevereine mens via Ik Claim Mijn naam. Dat liep heel erg leuk, Luca voerde samen met zijn sidekick J.P. Theunissen maar liefst 14 soevereine rechtszaken, en verloor ze allemaal! Dat viel uiteraard wat minder goed bij de soevereintjes over wiens ruggen de zaken werden gevoerd. Vooral toen de eerste door de kapriolen van het soevereine duo op straat werden geknikkerd, waarvan de twee meest bekende Bea van Kessel en Karel Bachus waren werd dat pijnlijk duidelijk. Vooral die laatste was not amused en liet nogal van zich horen. Kijkt en luistert u zelf maar even naar hoe een boze Bachus eruit ziet(de lol begint vanaf 19:30 enjoy):

Hierna was het snel bekeken, Luca kreeg van Bachus nog veel meer in de schoenen geschoven en de soevereine mens brak min of meer uit elkaar. Einde verhaal, job well done enzo, daar waren we vanaf…dacht ik.

Soeverein Onkruid

freen-en-vitalifeiten

Freek van der Poot met het duo van Fatalifeiten

Helaas was mijn euforie prematuur, want soevereine Luca en mede crimineeltjes Freek van der Poot en Pascal Dolleman hebben een nieuwe gimmick waar wederom via de stichting de Reunie heel veel workshops over kunnen worden gegeven, en zo mogelijk nog meer (ex)soevereintjes  nog even wat verder de grond in te trappen. Ze blijken hardnekkiger dan onkruid en het wordt hoog tijd dat er weer eens een stevige hoeveelheid roundup wordt ingezet om de uitbraak te beteugelen voordat er echt slachtoffers vallen. Kortom, waar is Monsanto als je ze nodig hebt?

ANBI

anbiDat is het nieuwe speeltje van Luca en consorten. De Algemeen Nut Beogende Instellingen. De wakkere lichtjes hebben namelijk ontdekt dat alle overheidsinstellingen automatisch een ANBI zijn en daar hoort volgens Luca en kliek de belastingdienst ook bij en dus kan je volgens hun logica al je betaalde belasting opvoeren als giften en zo alles dus weer terugvorderen. Dat er al invallen zijn gedaan bij dergelijke “Belasting adviseurs” dat boeit niet. Dat de belastingdienst zelf in een reactie al heeft aangetoond niet onder de ANBI wetgeving te vallen, is niet interessant, workshops geven(Luca), dat is interessant en mensen erin meeslepen door voor belastingadviseur te spelen(van der Poot en Dolleman) en vangen, dat is interessant.

Inmiddels heeft ondergetekende er zich ook maar eens ingestort en zijn we druk doende deze soevereine lamballetjes in hun hok te trappen, uiteraard in samenwerking met de fiscus.

Voor wie het interessant vindt volgt hier nog de uitleg van Luca over ANBI. Ik stel voor dat wanneer u het echt wilt gaan kijken u er een breiwerkje of iets dergelijks bij pakt want het gebrabbel van Luca is dodelijk saai. Enfin, voor de liefhebbert:

 

Advertenties

16 thoughts on “Waar is Monsanto als je ze nodig hebt?

 1. Je kan er natuurlijk lacherig over doen, maar die Luca stort dus veel labiele mensen het verderf in. In wezen worden die door zijn gestoorde ideetjes dakloos gemaakt met enorme belastingschulden opgezadeld, hun auto’s worden in beslag genomen en de schade is niet te overzien. Tijdens dat jubileumfeestje van Micha in Schiedam had ik nog een lange discussie met Bea (die er toen nog van overtuigd was dat ze niet haar huis uitgezet zou worden), want ik vind het onverantwoord. Prima als je soeverein wilt zijn, maar als je gullible mensen zo opnaait, heb je ook wel een verantwoordelijkheid voor ze. Zoals een vakbond een stakingskas heeft, zou zo’n clubje van “soevereinen” ervoor moeten zorgen dat mensen die door hun waanverhalen op straat komen te staan, alternatieve woonruimte aangeboden krijgen, noem maar op.

 2. Nou ze houden elkaar in ieder geval wel bezig. Niet de NWO, maar de Eritreeërs hebben de macht volgens Bachus. Het gewauwel is niet te volgen maar goed zolang het Karel maar van de straat houdt.

 3. Ik stel voor die Luca persoonlijk verantwoordelijk te houden voor opruiing en het geven van valse informatie, als ervaringsdeskundige ( fiscaal) kan die nog een zware pijp roken. Zeker als de shit de ventilator raakt !

 4. Vooral het stukje van AIRVD intrigeert me. Ik “ken” hem eigenlijk nog niet zo lang, maar mijn god wat is hij simpel.

  Hij linkt naar een filmpje waarin een “armoedige huisvrouw” (blijkt werkelijk nergens uit; het tegendeel lijkt eerder waar) een prent van 400 euro krijgt. Een prent die zij na 1 minuut morren wél begrijpt, en verder ook gewoon accepteert. Ze sluit nota bene af met “Dank u wel” en “Zal niet meer gebeuren.”

  Wat zorgt er dan voor in dat koppie dat maakt wat hij er uiteindelijk van maakt? Namelijk “armoedig” en “kon geen kinderzitje betalen”? En dan ook verzwijgen dat ruim de helft van die prent was vanwege te hard rijden; 76 waar 50 is toegestaan. Ben je dan dom? Ben je dan blind? Begrijpt hij dat als enige echt niet?

  Ik vind het bijzonder.

  • Ja, AIRVD is een bijzonder geval. Het is natuurlijk een om aandacht vragende kleuter, maar het is ook fascinerend hoeveel rommel hij in zijn hoofd veroorzaakt. An sich is hij nog best in staat om coherente zinnen te schrijven, maar het wordt volkomen kansloos hem te vragen een stuk tekst te lezen en die tekst vervolgens foutloos te reproduceren. Onmogelijk.

   Hij leest iets, en onmiddellijk start er een soort van mega-centrifuge in zijn koppie dat alle woordjes zodanig door elkaar rommelt dat er een compleet nieuw verhaal uit voortkomt.

   Zorgelijk, maar ook fascinerend.

 5. Die Karel Bagchus zit inmiddels in het buitenland op de vlucht voor zijn schuldeisers, want dat vergeten de soevereintjes ook nog wel eens: de facturen verdwijnen niet door ze terug te sturen of wanneer je je huis wordt uitgezet.

  Maar wat ik vooral niet begrijp is de rol van JP Theunissen. Wat is het dat deze mensen vertrouwen hebben in deze totale faalhaas. Een half uur Google-tijd en je hebt een beeld van een man die nog nooit iets in zijn leven heeft gepresteerd, afgemaakt of überhaupt iets heeft veroorzaakt waar iemand blij van wordt. Deze JP Theunissen is een enorme vervelende stoorzender die alleen maar ellende in zijn spoor trekt.

  De man gaat, WTF, als Calimero verkleed naar een rechtszaak? Super cool trollen van een rechter natuurlijk, maar om je huis, je financiële toekomst, en maatschappelijk leven in handen te geven van een dergelijke idioot? Dat gaat heel ver, en is beyond dom.

  De man kan niets. En die geef je de sleutels van je huis? Echt, dan verdien je ook niet meer dan een doosje onder een brug.

 6. Hier een stukje met ‘juridisch adviseur’ Van Dinter in 1 van de hoofdrollen waaruit blijkt dat Van Dinter zo’n beetje alles wat hij fout kon doen in een juridische procedure ook fout had gedaan. En het kruidenvrouwtje “ik krijg altijd een nat slipje als ik me voordoe als medisch research journalist” zit er met haar verongelijkte en onaangename hoofd al helemaal voor Jan Lul bij…

  • Ik weet er het fijne niet van maar wat ik wel weet is dat René Vissers geruime tijd de reactiepanelen van Argusoog vol heeft zitten kalken met zijn psychoses en Borobudur obsessie tot hij een ban kreeg.
   Niet dat gekkie en pseudo intellectuele ‘psycholoog’ Zeevat hier iets van geleerd had want niet veel later was het de zwaar gestoorde en zwakbegaafde Ben van den Brink die het verheven Argusoog een definitieve das omdeed met zijn schizofrene beschuldigingen over het volledig gefantaseerde kindermisbruik van zijn dochters.
   Het was overigens wel Luuk van Dinter die verantwoordelijk was voor de dwangsom van 2 ton die Zeevat ‘ineens’ aan zijn bakfietsje had hangen. Dat was ook al zo’n ‘juridisch hoogstandje’ van Van Dinter. Eigenlijk is laatstgenoemde nog de grootste smeerlap van allemaal met zijn slaapverwekkende lijzige gelul in de ruimte.

Reacties zijn gesloten.