Het grote plotter complot!

In mijn allereerste bijdrage als lid van de Swapichou redactie leek het mij gepast om maar gelijk met een klapper in huis te vallen. Ik ga u in dit artikel een complot tonen van ongekende proporties, het zal breaking zijn Satanisch en ja, zelfs de pedo’s zitten erin. Maar laat ik bij het begin beginnen.

De Saturnus Matrix

Iedereen heeft het inmiddels wel gelezen, het stuk over  de Saturnus matrix van Martin Vrijland, waarin hij meent één en ander aan de kaak te moeten stellen. Wat u niet ziet is de werkelijke opzet die Vrijland, duidelijk een satanische ingewijde, hier naar goed illuminati gebruik  aan de goede verstaander weggeeft. Daarvoor moeten we ook kijken naar wat andere artikelen van Vrijland, met name de stukjes die gaan over Aleister Crowley en de O.T.O. cultus. Dit tezamen met de Saturnus Matrix legt de basis voor hetgeen ik u ga aantonen.

Ikzelf ben uiteraard een fervent adept van de werken van Crowley, een Zeloot, zeker thuis in zijn werken aangaande sex magick en tantra seks en daardoor in staat om de subtiele hints die Vrijland dropt volgens goed plottergebruik willekeurig met elkaar te verbinden. Om deze verbindingen te kunnen volgen is het van belang dat u begrijpt hoe het werkt en waar het om draait.

Trillingen

Iedereen die websites als Want To Know, het oude Niburu en natuurlijk de werken van Oldenkamp volgt, weet dat alles in dit leven draait om trillingen. Hoe hoger de trilling hoe beter, hoe lager des te negatiever de resultaten in het leven zullen zijn. Kijkt u voor meer informatie maar eens hier , waar u alles kunt lezen over de Schumann Resonantie. Crowley begreep dit ook, en overduidelijk heeft Vrijland de link nu ook gelegd, wat we kunnen zien op Beyond the matrix en zijn prille samenwerking met trillingenmeester Oldenkamp.

ibrator-viDergelijke trillingen komen uiteraard van nature al voor, maar zijn te versterken met de juiste hulpmiddelen. Daar kan men natuurlijk een doodnormale huis, tuin en keuken vibrator als de “Tarzan” voor gebruiken, maar de echte complotter weet van het geheime trillingenproject van Apple waar men de iBrator heeft ontwikkeld. Vrijland en consorten weten dat ongetwijfeld ook. Maar hoe goed deze trillingen ook kunnen worden versterkt en nagebootst door apparaten, er is geen vervanging van het echte werk, en dat is waar de puzzelstukjes op hun plaats vallen: Sex magick!

Seks en frustratie

Zoals gezegd werken trillingen het best als ze natuurlijk worden opgewekt en dat is via rituele seks. Vrijland, Kat en ook Oldenkamp weten dit, en wat ze ook weten is dat ze de middelen ontberen om het te kunnen bewerkstelligen; immers goeie seks is duur. Of het nu gaat om het “winen en dinen” van een date met een beoogde “one night stand”, of dat je gebruik maakt van de diensten van een professional, het kost knaken en hoe beter de seks, hoe hoger de prijs.

Laat dat nu zijn waar al deze plotters een chronisch gebrek aan hebben. Vrijland is afhankelijk van een uitkering dus daar kan je geen dame van (ritueel) plezier van betalen, Kat heeft hetzelfde probleem maar dan zonder uitkering en Oldenkamp kan er zonder uitkering op een zolderkamer bij zijn vriendin ook over meepraten. Dat verklaart dus al het gebedel om geld van Vrijland, Kat en Oldenkamp, want wie online een beetje thuis is weet dat het hosten van een website zoals die drie plotters onderhouden gewoon geen drol kost en zelfs gratis kan. Waar ze het geld eigenlijk voor nodig hebben, is Sex Magick!

Zoals het gezegde gaat, loopt de mond over waar het hart vol van is, en dat zien we weer terug op de sites van genoemde plotgekkies. pedo, pedo, pedo, dient te worden vertaald naar afgunst, afgunst, afgunst want we kunnen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vaststellen dat bijvoorbeeld een Joris Demmink dat wel kan betalen en hij dan ook trilt als een tierelier! Hiermee hebbben we en passant ook laten zien waarom de “Elite”figuren waar genoemde plotters tegen strijden het steeds winnen: hun trilling is veel beter in orde.

Daarmee zijn we aangekomen bij de kern van de kwestie, de reden waarom deze plotters zo tekeer gaan tegen de zogeheten “Elite”: het gaat niet om leugens of complotten. maar om afgunst. De “Elite” trilt dat het een aard heeft, terwijl de plottertjes ook zo graag Satanisch bezig zouden willen zijn. Maar ze kunnen het niet betalen.  In zekere zin kan ik ze dat niet kwalijk nemen, want ik weet zeker dat Martin ook wel eens van bil zou willen met een Wulpse negerin met een dubbel D cup en Johan wil best ook eens een diepgravend onderzoek doen in het goed gevormde achterwerkje van een jonge blondine, Wholly Science batman! en Kat, tja die was er aan gewend dat wel te kunnen, omdat hij rijkelijk werd betaald door de familie Poot, maar is nu dus uitgetrild in Ierland. Dan rest nog maar één ding om te doen: met je onzin zoveel mogelijk labiele volgers aantrekken, om allereerst voldoende geld bij elkaar te bedelen zodat je trilling weer op gang komt en wie weet zit er zelfs nog wel eens een hapklaar brokje tussen waar het gratis mee kan en je gezellig onderzoek kan verrichten naar wat het beste trilt, anaal, oraal of wellicht allebei tegelijk…

Hiermee heb ik naar goed plotter gebruik de punten verbonden, onderbouwd, en nu ook op Internet gezet. Dus is het waar. Uiteraard zullen er mensen zijn die gaan proberen bovenstaande te debunken, maar dat zijn gewoon mollen, trollen en andere uitwassen van de AIVD, Mossad of andere schimmige organisaties die niet willen dat deze belangrijke informatie over trillingen naar buiten komt. Doe er uw voordeel mee!

Advertenties

9 thoughts on “Het grote plotter complot!

  1. Wat ik dan niet begrijp is dat wanneer je zo’n leuk concept hebt als de iBrator je dat dan gaat omschrijven alsof je de technische beschrijving van een straalmotor uitlegt. Welke vrouw is nou geïnteresseerd in hoeveel led-lichtjes, traploze instelbare snelheidsmeters tot wel 24X, onafhankelijk van elkaar geschakelde motoren, of oplaadmogelijkheden en aantal usb-aansluitingen? Echt, mannen en sex. Ze leren het nooit.

  2. Haha, AIRVD heeft geen goed woord over voor dit stuk, ook al begreep hij er niets van. Zaadstengel Pepijn denkt dan weer op Don’s site dat Kraven hier betaald namens de pedomafia zit.

    Dat het hier satire betreft is beide debieltjes even helemaal ontgaan.

    • Tja, zo zie je maar hoe moeilijk begrijpend lezen is voor die mensen. En gevoel voor humor hebben ze nog nooit gehad dus, tja 😛

  3. @zivac Nouja, je mag de specs toch zeker wel weten? Hoewel de gigolo fuck machine van Mr B waar we het laatst over hadden wel wat gevoeliger en romantischer werd omschreven.

  4. Overigens: ik zou Don willen aanraden zich te verdiepen in de aangifte die er nu tegen een andere terroristische dreiger ligt, Maiwand de thuisblijver. Gaat in sommige opzichten om dezelfde misdrijven als Don pleegde, maar in zijn geval zijn de uitingen waarvoor ik hem vervolgd wil zien veel duidelijker, ondubbelzinniger en talrijker.

  5. Pingback: Komkommertijd | Swap I. Chou

Reacties zijn gesloten.