ПТН ПНХ (PTN PNKh) – VrijMiBeau (пятница водка)

Путін – хуйло!!!

Ja Eindelijk! Het is weer vrijdag en tevens het begin van het Paas- lenteweekend. Allemaal de hele week keihard gewerkt? Mooi, hoog tijd dus voor mij, na een afwezigheid van alweer bijna een jaar, om een stukje te schrijven vanuit het bitter koude oostfront en om het weekend in te luiden met een Poetin klikker-de-klik-klik-klik linkjesgalore.

Inderdaad, geen Micha Kat, Martin Vrijland, Don Quijotte of ander gestoord visje deze week. Dat gehengel naar aandacht zijn we even zat; Go fuck yourself. En dat dan 373 keer. Maar wij zouden Swapichou niet zijn als we op de vrijdagmiddag niet iets met ‘fucken’ en ‘plotters’ doen. Vandaar deze week aandacht en duiding voor een echte ‘fuckhead’; plotterheld en anti-NWO messias Poetin.

De titel van deze borrelmiddag ПТН ПНХ staat voor Путин, пошёл на хуй (Putin, poshol na khuy), of letterlijk “Poetin, neuk jezelf” en om dat te symboliseren is er zelfs een sterretje naar vernoemd. De kreet ‘Putin Huilo’ kent zijn oorsprong in het Oosten van Oekraïne en is verzonnen door de fans van FC Metalist Kharkiv na de annexatie van de Krim. De door plottertjes geadoreerde Vladimir Poetin verdient die aanduiding natuurlijk zonder enige twijfel, want hij liegt en bedriegt over de annexatie van de Krim, over MH17 en hij dreigt inmiddels zelfs wekelijks met nucleaire holocaust. Allemaal indicatoren dat we te maken hebben met een levensgevaarlijk gekkie die zo uit een Alex Jones film kan komen.

Toch lijkt Poetin, in tegenstelling tot de plotterpriesters zoals Kat of Vrijland, de Information War’ vooralsnog wél te winnen. Dat is heel vreemd want keer op keer blijkt dat de Russen o.a. vuistdiep in de oorlog Donbas zitten en MH17 hebben neergehaald. Maar hoe doen ze dat dan toch? Dat doen ze middels complottheorieën, desinformatie, en verwarring zaaien (trollen); zeg maar het standaard arsenaal van een plotgekkie. Het is allemaal onderdeel van de `Russische doctrine voor hybride oorlogsvoering. Onze lieve huis, tuin en keukenplotters die momenteel en masse in een identiteitscrisis zitten zouden eens moeten weten hoe ze hun karige uitkering of loonslavenloontje met hun hobby kunnen opleuken.

Voor de liefhebber. In dit videoarchief (o.a. met bijdragen van Simon Ostrovsky) kan je alle gebeurtenissen van de laatste 18 maanden nog eens bekijken via het altijd objectieve VICE news. Word je lekker wakker van!

Dus, of je deze vrijdagmiddag nou wel of niet met een voldane glimlach ongeremd aan de wodka, slivovitz, of bier zit; het is een enorme puinhoop aan de oostgrens van het ‘Vrije Westen’. De tijden van vrede zijn passé voor ons luie en verwende westerlingen; btw de schrijver van deze stukjes, de hardliner Thomas C. Theiner waarschuwt Europa voor Poetin en kwam eveneens met een geheel plausibele complottheorie over hoe de NAVO en Europa door Rusland gesloopt kunnen worden. Allemaal zonder artikel 12 procedure uiteraard. Dat is geen MSM propaganda, geen Obama/VS/EUSSR complot, want kijk maar, de Russen zeggen het zelf:

Maar goed, genoeg Russische MEAG-doom en apocalypse voor deze vrijdagmiddag. Iedereen verder lekker depri? Mooi zo. Dan is het nu tijd voor een muziekje! *За ваше здоровье!* De bar is open. Geen gratis drank. We blijven niet aan de gang. Spontaan dansen mag, zolang het maar geen polka is.

 

 

155 thoughts on “ПТН ПНХ (PTN PNKh) – VrijMiBeau (пятница водка)

   • nou, dat komt misschien nog wel.
    Dat is een goed stukje wat je geschreven hebt, ben het er uiteraard helemaal eens.

    Ik lees regelmatig stukjes die @djmoskou, @obk e.a..schrijven.
    Russen en complotten, dat doet Putin heel slim..zijn ze extreem gevoelig voor als ik het goed begrepen heb.
    Laatst was er toch wel een machtsspelletje gaande in het Kremlin volgens mij, Putin moet achterom blijven kijken.

    • Thanks. 🙂

     Maar yep. Dat gedoe met Kadyrov en de moord op Nemtsov was geen grapje. Maar hoe dan ook Rusland is het land wat volkomen beheerst wordt door propaganda naast Noord-Korea kan je haast niet erger vinden. Je ziet het vooral aan hoe hun broedervolk Oekraïne ‘de kleine Russen’ plots fascistische neonazistische Russofoben werden en hoe 80% dat lijkt te geloven terwijl de officiële overheidskoers toch echt de overheid erkent. Martin Vrijland zat niet eens zo ver naast zijn matrix gewauwel toen hij dat propageerde echter vergat hij de aan de televisie gekluisterde oud communistische Russen die in Poetin een acceptabele Overlord denken te zien.

 1. Ik zit nog even in café het elfde gebod in Antwerpen Orvals te drinken. Bijzonder, want in Nederland zijn die niet meer te krijgen omdat de monniken even niet brouwen wegens bidverplichtingen, godverdomme.

  Mooi stukje!

  • ‘wegens bidverplichtingen geen bier’?

   What happened met ‘in de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier’?

   Waar gaat het heen met de wereld wanneer je zelfs de monniken niet meer kan vertrouwen?

  • LOL, ja zo zijn de Belgen wel..
   Misschien hadden ze eerst teveel gemaakt en zijn ze het toen efkes rustig aan gaan doen. Alles op zijn tijd Jeroen.

 2. Anders eens je aandacht focussen op BlikopNosjournaal, zitten nogal wat gesjeesde Ruslandfans op, en het zijn ex-volgelingen van Micha Kat…kortom gegarandeerde amusementswaarde met verhaaltjes als waarom een SU25 toch MH17 neerhaalde terwijl het technisch niet haalbaar is maar ja, volgens hun bestaan uitzonderingen…daarnaast vinden ze ook dat het door dezelfde mensen is uitgedacht (de Oekraïne crisis) als door de mensen die verantwoordelijk zijn voor o.a. IS, 9-11 (uiteraard), alle fake kleurenrevoluties, en vinden ze ook dat GermanWings crash wel fake MOET zijn omdat er zo snel een verhaal klaarligt….maar ach, ik ga niet meer zeuren. Wodka op en Nasdrovje!!

  • Dat BlikopNosjournal kan ik an sich nog wel waarderen. Die blogger is daar ter plaatse en geeft zijn mening. Prima, en zonder meer useful.

   Dat doorlopende geclaim van de waarheid door al die casual experts die daar dan weer hun non-expertise etaleren vind ik daarentegen zo mega-irritant. Zonder enige uitzondering bezitten ze allemaal geen enkel track record waaruit blijkt dat ook maar iemand geinteresseerd is in hun mening, maar toch profileren ze zich allemaal als de meest ingelezen analisten, geo-politieke strategen, wapendeskundigen, forensisch specialisten, of politieke tactici.

   Echt een mega-zucht krijg ik van die breinpoepers.

   Dus ja, skip die wijn maar, en doe mij ook maar een Wodka. Fuck’em.

    • ja die zit daar. Hij plaatst – althans in het begin – ook originele filmpjes en foto’s.

     En hij heeft die ook eens spontaan proberen aan te bieden aan de tafel van een Nederlands praat/nieuws programma.

   • Ach ik ben daar ook zo’n poeper, dus tja…maar heb het helemaal gehad met de Poetin-ophemeling alsof het God himself is en alles wat aan kritiek op Rusland geld meteen weg te zetten als het “met voorbedachte rade zwartmaken van een vredelievende natie’ enz…maar ja, ik ben een zeikerd in extrema en ik schijn betaald te worden volgens hun door de AIVD dus hoop dat ome Ard mijn volgende wodka betaalt…proost!!

    • Dat is precies wat mij irriteert. Het meteen wegzetten van een andere mening als – betaald worden door de AIVD, demmink-trol, mossad dit en dat – onzin, terwijl ze van niets weten. Dat is wat ik bedoel met ‘breinpoepen’, en daar val jij dus niet onder.

 3. Hij zat er in het begin….ver weg van de frontlinie maar wel zogenaamd alles wetend en er 300 % van overtuigd dat Ome Putin niks fout doet…ah well…nog zo’n wodka, doe maar een citroentje erbij…

 4. Nou, als je bevroren wodka hebt, de alcohol kan niet bevriezen, dan heb je een redelijk sterk goedje over wat je nog kan drinken maar evengoed proost.
  Dan houd ik het wel bij één glaasje..slik.
  Ik zal verder geen lastige vragen meer stellen. 😉

 5. Niemand een fles zelfgestookte wodka?? Ooit een fles zien kapotvallen op het beton; weg beton!! Dus zeer goed voor je lever en zo…*kuch*

  • Nu ken ik een Russische dame, ze komt uit Moskou, en stookt zelf wodka en ze maakte die avond ook rode bieten soep voor mij. Nu had ik één glaasje van die wodka genomen en nam ik er nog één maar dat kwam omdat ze over Putin begon te wauwelen.
   Dan ga je vanzelf aan de zuip 😉 , de volgende ochtend was een (hoe zal ik het zeggen?), een andere ochtend dan normaal.

  • Ik heb ooit met een paar Russen zelfgestookte wodka gedronken, en heel stoer hun tempo proberen bij te houden. Dat was/is verreweg het domste dat ik ooit gedaan heb. Zelfdestructie is een begrip waar Russen zonder twijfel een patent op mogen aanvragen. De term hoort hen toe.

  • Heb je ooit de film “Brat” gezien?

   Sex is entertainment en vermaak voor Russen. Doen ze niet zo heel moeilijk over.

 6. Anyway, ik ben even een paar uur off line. Hier hebben we ook een (religieus) feestje: Pesach, en het is erev pesach: lees mijn vaders wijn opdrinken.

  Wat ik jullie nog even mee wil geven 😉

 7. in da house… dat was een leuk dagje Antwerpen met mijn zoon. Ik kocht mooie Pakistaanse lampen van kamelenleer, kwa impulsaankoop. En eindelijk de “verschrikkelijke paus” serie van Jodorowsky + Preacher van Garth Ennis, twee stripseries die ik zeker aan kan raden.

 8. En vond het stukje erg leuk. Had een beetje mijn bedenkingen bij Rusland, kon er zelf niets bij verzinnen. You proved me wrong 🙂

 9. Wat ik trouwens wel een leuk idee vind is de reagluurders die het ons kwalijk nemen dat we zo off topic zitten te zwammen. Die f5’en dit draadje constant om zich boos te maken ofzo.

 10. Okay, ik ben toch met de truth or dare?

  hahaha, ik neem @jeroen (G-d zij gezegend de volgende die de vraag van jeroen krijgt…LoL)

  @jeroen71

  Truth: Je hebt een Apple beeldscherm voor je neus
  Dare: Je scheert nu je schaamhaar af.

 11. @teigertje

  Truth: je draagt geen ondergoed en kan dit bewijzen
  Dare: je zet een tijdelijke tattoo van een zeemeermin op je linkerborst en toont dit aan

 12. Nou volgende ronde.

  @zivac

  Truth. Je hebt geen tatoeage op jouw linker borst en je kan dit bewijzen.
  Dare. Je maakt een selfie terwijl je het publiek toelacht met jouw blote kont.

   • Ik ben het met @teigertje eens. Daarmee is het een fail. En heb ik recht op een bonusvraag.

    Goed, even denken, omdat je niet zo zelfverzekerd bent, en daarmee alsnog mijn borst uit mijn shirt hebt gepraat, heb ik dus geen genade.

    Full frontal om te bewijzen dat je a) geen arab bent, en b) dat je het fatsoen hebt om die stoppeltjes niet te laten ingroeien.

    Doe je dat niet, ben je voor eeuwig een onzekere, weinig presterende, geen zelfvertrouwen hebbende Linkedin ‘consultant’.

    Doe je het wel, heb je voor altijd een ‘punt’ gemaakt. Voor ons, maar vooral voor jezelf.

    Truth or Dare.
    de inzet is jouw toekomst…
    Jij bent @swapichou

   • Moeten wij nu geloven dat jij geen neushaar hebt aan de hand van dit filmpje Swap?
    En nu..? Een loep erbij pakken?

   • Technisch gesproken is dit ook een dare 🙂

    Misschien wat interpretatie loslaten op wat precies Swap’s “Poetin” is. Ik duid het als de oksel.

    • Ah ik moest plots weg gisteren vanwege een ontevreden eega die wat aandacht nodig had maar wat is Swap zijn ‘Poetin’ precies. Volgens het artikel kan het van alles zijn.

 13. Mooi.

  Nu ik. Daag teigertje, jeroen, ziva uit om naakt de HAKA te doen met een blinddoek op en dit te posten. Dat is de ‘Dare’

  Truth. Ha. Het is kwart voor twaalf. Nobody cares about the truth. 🙂

Reacties zijn gesloten.