Masquerade

Duidelijkheid, Orde en Regelmaat

Wat is dat toch met plotgekkies en seks, hun hele wereld draait hier om. Er lijkt wel een soort van neurotransmitter van hun geslachtsdelen naar, wat er nog over is aan verstandelijk vermogen, hun weke deeltjes onder de aangegroeide fontanelletjes te gaan. Dit overwegende vermoed ik dat zij seks ademen en vreten, het kan niet anders dan dat zij dit ook in de dagelijkse praktijk proberen te brengen. Het seksen lukt alleen nog niet zo goed en daarom zijn zij ook zo verdomde gefrustreerd.

Tijd om hier eens een nadere studie naar te verrichten, op zijn Swapichaans natuurlijk. We kunnen al één conclusie trekken, het riekt naar haantjesgedrag. Het mannelijk hormoon is duidelijk dominant over het vrouwelijke hormoon die op zijn beurt de genoemde neurotransmitter triggert, zij kunnen er zelf niks aan doen dat zij zo zijn.  Het is immers een hormonale disbalans. De plotgekkies hebben behoefte aan duidelijkheid, orde en regelmaat en die ga ik ze nu bieden.

We gaan dit doen in een soort van feuilletonreeks zodat jullie je een beeld kunnen vormen van de dagelijkse seksuele strubbelingen die er in tamelijk heftige mate aan bijdragen dat het allemaal zo fout gaat in hun leventje. Eigenlijk is het Swap team een groepje weldoeners, wij doen dit zeker niet uit eigenbelang.

De cockring van Koos

Koos heeft één echte wens in zijn miserabele niets voorstellende leventje, hij wil zo dolgraag die gladgeschoren man zijn, vastgebonden op tafel. Koos geilt op lijfsdwang. Koos wil spuitend klaarkomen terwijl hij hard gebeukt wordt door een onbekende man. Hij wil genomen door een enorme gespierde bink die hem neemt in zijn uitgewoonde anus terwijl zijn ballen wiebelen en zijn piemel stijver wordt en steeds harder. Deze gedachte maakt Koos enorm hitsig, het is nog net niet dat gevoel van vlindertjes in zijn buik als hij weer eens bij de rechter mag komen of als hij dacht aan een andere strenge man maar het kwam dicht in de buurt.

Maar dan ineens staat er achter het scherm een man met een masker op die op hem afkomt, er is niets wat Koos kan doen. De man is geen bink, maar een verschrompeld vies mager mannetje met de nodige overbeharing. Zijn kleine oogjes priemen door het masker heen, wat heeft hij daar vast? Oeps, deze als een clochard uitziende engnek doet een cockring om zijn nog dunne rimpelige piemel. Deze man gaat Koos nemen en wel nu. Waarom krijgt hij deze man? Hij had toch zeker te weten goed betaald voor een stevige beurt en was helemaal afgereisd naar de stad om zich eens flink te laten verwennen. Weken droomde hij hier al van en als hij  ‘s-avonds een bittertje op had zat hij al wat te fantaseren terwijl  hij aan zijn te kleine piemeltje wreef uit een soort van voorpret. Nu zat hij in deze hel, dit wilde Koos helemaal niet en toch gebeurde het.

De man stonk, dat ook nog eens. Koos pruttelde nog wat tegen en riep dat hij betaald had voor betere seks. Maar dit oudje was de baas, dat was duidelijk. Nadat Koos een paar flinke tikken op zijn achterwerk had gekregen van een paar zweterige koude handjes kwam deze viespeuk met zijn glibberige knoertharde staaf en kreeg Koos zijn beurt. Het was gelukkig heel snel voorbij, Koos vroeg nog om een douche maar kreeg te horen dat dit niet bij de prijs inbegrepen zat.

Wat deed die rit naar huis pijn…. Koos voelde zich genomen en was erg boos en nam zich voor om de volgende dag wraak te nemen middels een stevig artikeltje op zijn website want Koos moest die negatieve energie kwijt. Hoe komt het toch iedere keer zover? Was dit alles een nare droom? Hij keek naar de ordeloze puinhoop op de grond naast zijn stoffige bureautje, allemaal brieven en sommige nog ongeopend. Even kwam de paniek maar Koos was al erg moe en voelde zich niet lekker. Hij speelde nog wat met zijn kaalgeschoren piemeltje, en dutte in. Morgen is er weer een dag.

Nabeschouwing

Dit is dus de reden Koos, waarom jij bent wie jij bent. Je maakt er een puinhoop van en je rommelt maar wat aan. Breng eens wat meer structuur aan en ruim die stapel brieven eens op, in jouw dorp zit er vast wel een maatschappelijk werker die je kan helpen om de orde terug te brengen in dat chaotische wereldje van je waar werkelijkheid en fantasie door elkaar heen lopen. Doe het nu Koos, breng alles op orde zodat jij je over een poosje wel die stevige seks kan veroorloven met die geile jonge bink waar jij van droomt.

9 thoughts on “Masquerade

 1. LoL @ stout teigertje.
  Het zaadje is geplant, en nu is het wachten tot dit verhaal in de koldermix van het koppie van Koos verkalkt tot waarheid en hij het gaat opnemen in de waanverzamellijst van zijn leven of er een ongelukkige politie-agent mee gaat lastigvallen door aangifte tegen de figuur uit het verhaal te doen omdat hij plotseling zijn naam herinnert.

  • Het is in wezen een walgelijk verhaal, een droom van Koos en niet echt gebeurd wat ik ook in mijn verhaal met verwijzing naar droom en werkelijkheid duidelijk maak.
   Een walgelijk verhaal over een walgelijke man.

   Het is walgelijk wat Koos heeft gedaan met al die fantasieverhalen van hem.
   Er zijn teveel kinderen in Nederland, op de wereld, die echt zijn misbruikt en met grote moeite zich door het leven heen worstelen. Vaak zijn er conflicten in latere relaties of met eigen familie. Hun verhalen zijn aangerand door fantasten als Koos, hij heeft hun geloofwaardigheid aangetast. Dat is de realiteit.

   Vervolgens mengt hij zich ook nog in allerlei zgn. pedo-discussies op diverse sites bij allerlei misselijkmakende types. Logisch ook wel, bij een echte onderzoeksjournalist was hij allang door de mand gevallen.

   Mensen mogen het een afschuwelijk verhaal vinden en mogen er van kotsen, als ik hem ook maar één momentje van zelfreflectie heb kunnen geven dan is het mij dat waard. Maar zijn de mensen het niet eens met mij dan lazer ik het verhaal met gemak de prullenbak in, misschien hoort het daar ook wel.

   Demmink is voor mij in dit opzicht wat minder interessant, die kan zich goede advocaten veroorloven om zich te verweren alhoewel ik van mening ben dat ook dat verschrikkelijk is.

   • Het is jouw verhaal en mag er zijn. De swapredactie staat achter je, maar dat wist je al 😉

 2. Iemand het nieuwste filmpje van Kat gezien?? Kan zo bij je aangifte Jeroen, kan je Katje meteen erbij lappen!! Wat een dorpsgek is het ook…en meteen weer naar de kroeg na dat filmpje, want tja, je moet en zal het geld van je lezers verbrassen!!

Reacties zijn gesloten.