VrijMiBeau: Baise Moi

- baise moi -

– baise moi –

Voila, daar is het weer: de vrijdagmiddag. Tijd voor een beetje bezinning en ontspanning. Wat hebben we deze week geleerd van de plotgekkies? Nou niets. We zijn weer een week ouder, de NWO is niet bedwongen, en de plotgekkies worden nog steeds linksom én rechtsom hard genomen. Wat ons wel bespaard is gebleven is het banaal masturberen boven bloederige lijken door Martin Vrijland. Ook al geeft hij via zijn facebookpagina nog wel een paar voorzichtige rukjes die helaas met wat orgastische blijdschap worden ontvangen (+20 likes sinds het vliegtuigdrama). Niet echt ontspannend. Necrofilie is voor serieus verveelde gekkies zoals Vrijland en Wim Dankbaar.

Toch kregen we deze week dankzij De Mink nog een inspirerend stukje nijverheid in de inbox van niemand anders dan Micha Kat. Micha tourt de laatste maanden iedere dag nadat hij ‘s ochtends zijn blog heeft ondergespuugd door de winkelstraten van Dublin op zoek naar een winkelier die in ruil voor een handycam filmpje zijn hotelrekening wil betalen. Deze week struikelde het haatpetje onder andere over een sex-shop. En dat werd smullen.

Giechelend en vol interesse vroeg de manische Calimero de uitbater het hemd van het lijf en lijkt vooral geïnteresseerd in die sexspeeltjes waar hij zijn ‘dick’ in kon steken. Bij vlagen was het vooral aandoenlijk. Micha, duidelijk in zijn manische periode, (manisch depressieve patiënten kennen tijdens hun manische periode een stevige sex-drive) leek vooral geïnteresseerd in de best seller ‘fleshlight’; een vibrerende ‘male-masturbating unit’ voor 89 euro. Verder liet hij zich nog bijna een latex poloshirt aanpassen, en verkende hij heimelijk zijn benodigde budget voor een zweep. De speeltjes voor vrouwen hadden duidelijk niet de interesse van ons criminogene Duracell-konijntje want verder dan een monsterlijk grote dildo en een of ander combinatie-tril apparaat dat ingebracht moet worden tijdens de daad kwam hij niet. Dat combi-speelgoed viel overigens meteen uit elkaar, dus heftige sex lijkt in ieder geval uitgesloten al had het wel een afstandbediening voor de trio voyeur.

Enfin, het is een vermakelijk stukje internet-televisie, waarbij de uitbater zich nog laat ontvallen dat je wel behoorlijk kinky moet zijn wanneer je in zijn zaak wilt komen werken. Je hoort de oogjes van Micha openspringen. Hier heeft hij wel oren naar, want onderdeel van de sales-training is het experimenteren met de handelswaar.

Nou kunnen we ons eerlijk gezegd weinig voorstellen bij een succesvolle carriere van Micha Kat als sex-speeltjes adviseur. Hij mist daar toch enigszins de fysieke uitstraling voor, maar we zijn niet voor niets bij Swapichou al jaren bezig om hem uit dat belachelijke idee van ‘ik ben een journalist’ te schrijven, dus ieder ander baantje waar hij opgewonden van wordt stimuleren wij. Iets dat overigens geldt voor alle plotgekkies.

Maar dat kunnen we niet alleen. Ik krijg bijvoorbeeld al de slappe lach bij het idee dat Micha naakt met een paarse dildo en een grote glimlach op zijn gezicht naar me toe komt glibberen. Of van de gedachte dat Wim Dankbaar ingewikkeld intelligent nasaal gaat fluisteren over zijn ideeën met een setje Chinese balletjes in zijn hand. Een Martin Vrijland die zin heeft in een hoerig triootje samen met een opblaaspop, of een Nieuwsbreker die – nou ja, vul zelf maar in…

De bar is open, de comment panels van het slot af, de reacties die sexspeeltjes koppelen aan plotters hebben gratis drinken, muziekthema is ‘sex’ en voorstellingen van lustige ongeremde sex as usual op vrijdag welkom. Het voorspel mag beginnen: Baise moi

Baise moi – van het album Schizophrène van Anik Jean

112 thoughts on “VrijMiBeau: Baise Moi

 1. Even wat drinken..voordat ik de spaghetti opzet.
  *Werpt blik naar prullenbak Swapichou…LOL*.
  Welke sextoy is geschikt voor frunnik/punnik mannetje AIRVD?
  Suggestie?

 2. Ik zit er trouwens wel serieus op te hopen dat JDTV de tijd vindt om een soundboard van dat Micha in de seksshopfilmpje te maken.

  • Ja ik ook. Ik moest opzoeken wat ‘Soundboard’ is, en heb het vervolgens maar opgegeven. Dat wordt niets, ik ben wat dat betreft a-muzikaal.

   Maar een ringtone “stick my dick in it’ van Micha is best grappig om te hebben.

    • Ik weet niet of JDTV meeleest, maar als hij de geluidsbestandjes aanlevert maak ik het soundboard wel. Hij gaf aan niet genoeg tijd te hebben.

 3. Jaja, op dat nummer heb ik ook veel van mijn onschuld verloren door grijpgrage handjes, terwijl ik toch best wel stoïcijns ben begonnen op de dansvloer..

  Maar ja.. dan word je ‘sweet sixteen’

  weg opvoeding.

  • Haha, herkenbaar. En als mijn hetero vriendjes met hun grijpgrage handjes gefrustreerd weggingen, konden ze altijd bij mij terecht. Hoewel ik voor mijn uitjes met Esther dan weer een bioscoopbroek had en aan haar borsten mocht zitten.

 4. Om de sfeer weer wat op te luchten.

  Ik vond dit wel een heel speciaal mens. Ze acteert ook in Gotham wat een fantastisch stukje productie is.

  En het is een leuke meid.

  • Ja, inderdaad. Ligt die veerboot de “Ronya” er nog voor scubadiving? En bestaat hotel “Shulamit Gardens” nog? Daar werkte ik ook.

    • De Ronya is de voormalige Texelstroom, vertelde ik je ooit ongetwijfeld. Daar heb ik echt goeie humus leren maken en salades heel snel snijden. Toen ik niet meer op de boot woonde had ik trouwens een appartementje helemaal aan het eind van Eilat, voorbij het Solomon. Die leken op een soort van Afrikaanse hutten, met strooien daken (en desert cooler). Is dat appartementencomplex er nog, of staan daar nu ook hotels? Ik werkte daar begin jaren negentig he. Volgens mij zijn de hotels die je in die Jachthaven foto op de achtergrond ziet ook allemaal nieuw.

 5. Overigens als je een persoon bent die ‘Gotham’ of de “Flash’ niet volgt? Tsja. GTST is niet meer wat het geweest is maar het is wel heel goed. ‘Saul’ ook.

Reacties zijn gesloten.