Spicy Holiday Photos

south west beach - TLV - spicy holiday photo

south west beach – TLV – spicy holiday photo

Heel, heel even leek het er op dat er wat rust in de koppies van de complotgekkies was neergedaald en ze van een welverdiende, en hopelijk langdurige vakantie gingen genieten. Maar helaas, niets is wat het lijkt in plotterland; een vakantie-aankondiging ook niet.
Allereerst mochten we genieten van Micha Kat die aankondigde ‘per direct’ te stoppen met het vervuilen van de blogosphere, maar kwam daar een halve dag later al weer op terug. Inmiddels zit hij weer manisch en dagelijks mensen te vervelen; u heeft ons nu meer dan 40 keer gebeld Meneer Kat..”. Jammer, heel jammer, want we gunnen Micha een lange, lange vakantie. Maar goed, er is nog een kleine kans dat Kat zijn complotpetje aan de boom hangt en de rest van de zomer met zijn handycam in de bibberende hand tegen Ierse schapen gaat staan oreren. Micha belooft immers vanaf 1 april zijn Klokkenluideronline in de ijskast te zetten. Maar ja, Micha Kat en beloftes standhouden. Wij geven er geen donatiestuiver voor.

Martin Vrijland kondigde eveneens aan met vakantie te gaan, en te stoppen met fantaseren via zijn bedrijfsblog ‘martinvrijland.nl’. Mooi nieuws, want het inhoudelijk lui volgeschreven blog blijkt op geen enkele manier commercieel levensvatbaar. Ook Martin gunnen wij zijn vakantie. Een beetje uitrusten en dan ‘hop’ aan de slag bij de boer om de hoek. Helaas, helaas, ook de vakantie van Martin Vrijland begint al weer te wankelen. Er is immers een passagiersvliegtuig tegen een bergrif gevlogen, en dat betekent verse lijken die de bloeddorst bij Martin onmiddellijk opwekken. Op zijn blog blijft het vooralsnog stil, maar op zijn facebookpagina beginnen zijn kriebels zich al weer dwangmatig te openbaren; “Ik zou rustiger aan gaan doen qua schrijven, maar wil toch even deze interessante analyse aangaande de Franse vliegtuigcrash delen…” Net zoals overigens zijn cluedo-junkies die sinds gisteren trillend zitten te F5-en in de hoop wat false flag lichaamsdelen via hem voorgeschoteld te krijgen. Laten we hopen dat Martin zijn lugubere kriebels kan weerstaan en iets nuttigs gaat doen: op zoek naar een vakantie date bijvoorbeeld.

MV junkie

MV junkie

Dan hebben we de wandelende wietplantjes van vitalifeiten die – weliswaar gedwongen – aankondigden voorlopig even met vakantie te gaan. De Smart van de dolende sufkoppies is stuk en daarmee is de aanwezigheid van het duo bij mega-belangrijke ontwikkelingen uitgesloten. Balen man?! Maar ook hier weer, helaas: de sufkoppies hebben een nieuwe auto. Vakantie afgebroken dus. Hier geen nieuwe vrolijke vakantiefilmpjes of mooie strandfotos te verwachten. Waarschijnlijk wel weer van die extreem vervelende parkeergarage-vastleggingen.

We kunnen nog wel even doorgaan, want ook het complotbiggetje AIRVD is weer teruggekomen van zijn belofte met vakantie te gaan, en probeert weer geforceerd aandacht te genereren voor de labiele stemmetjes in zijn hoofd. Het leipe dwaallichtje produceert weer een lading strafbare anti-semitische bagger en knuffelt aandoenlijk met het andere stemmetje God(@MasterofGod) in zijn hoofd bij Don Quijotte. We raden AIRVD aan nou eindelijk eens iets af te maken in zijn leven en zijn vakantie weer op te pakken: stop die stemmetjes terug in de achterkamers van je verwarde brein, pak je camera, en trek er op uit. Het wordt echt mooi weer en de stranden zijn prachtig: desnoods neem je een konijntje mee als model wanneer mensenmeisjes wat te hoog gegrepen zijn voor je. In ieder geval: aan de slag ‘kohf’, want op deze manier wordt het binnenkort weer huilen op de bank van je geestelijk verzorger.

Wat te doen? Vier prettige vakantie-aankondigingen die alle vier in het water vallen omdat de gekkies zich niet aan hun beloftes houden. Zeer teleurstellend, want zo komt er nooit een einde aan die waanzin en worden de koppies met te weinig rust gevuld om ze zelf te laten inzien dat psychiatrische hulp nodig is.

Vandaar hier een handreiking van Swapichou om wat kennis en inspiratie op te doen voor het maken van ‘Spicy Holiday Photos’. Het eerste deel van een cursus door de Duitse fotograaf Michael Zelbel die met zijn vrouw Emily Wei laat zien hoe je een vakantie nuttig en plezierig kan vullen. Dus, Micha zet je Skype status op offline, zet je handycam in photo-mode, sleep Victoria naar een klif en leef je uit. Dat ‘journalistje spelen’ hebben we nu wel gezien. Laat dat maar aan Nico van den Ham over, die heeft daar meer talent voor. Martin, ook jij, luie dikkop, stop met het beeldschermlikken op bloederige lichaamsdelen, regel een date, download een coole android photo-app, en doe iets spannends. Hetzelfde voor AIRVD. Stop met aandachttrekken, regel een konijntje, pak je camera, trek je laarzen aan, en ga naar het strand. Jullie verdienen het.

Hier is deel 1 van de cursus Spicy Holiday Photos van de briljante Michael Zelbel en zijn vrouw Emily Wei. Michael weet met zijn werkelijk sublieme accent en wonderschone muze iedere dwang om gek te doen speels te verbleken.

part 2
part 3

22 thoughts on “Spicy Holiday Photos

 1. Ha, alsof toeval bestaat. In de strandclub waar ik vanmiddag ben neergestreken draaien ze ‘as we speak’ Duran Duran – Girls on Film.

  Ook nog een optie Micha, gewoon Victoria leren hoe ze fatsoenlijk lippenstift opbrengt en gewoon ‘as usual’ samen in de huiskamer gaan boksen. Handycam gewoon mee laten draaien. Succes verzekerd.

  • Nico zijn filmpjes worden inderdaad steeds beter! Ik hoop dat hij de problemen met zijn verhuurder eens een keer achter zich kan laten en verder gewoon lekker met de camera an de slag gaat. Ook erwin lensink heeft de waxinelichthouder al ingeruild voor de camera. https://www.youtube.com/channel/UCHbL0Sr5Ro-x1ntYUa00Nzg
   Bij JDTV hopen we natuurlijk dat steeds meer mensen de camera op gaan pakken om uit te leggen en te laten zien wat ze dwars zit en te laten zien hoe dat opgelost moet worden.

   …Ik kon bij dat laatste filmpje van Kat trouwens maar aan een ding denken.

   ….SOUNDBOARD!!!!!!

   Heeft iemand zin om me te helpen om een mooie in elkaar te zetten voor op de JDTV site? Wegens mijn drukke werkzaamheden heb ik er zelf niet direct tijd voor.

   http://www.watzegtivo.nl/

  • Oh handig ik reageer onder een andere reactie dan de bedoeling was. Ik had dit weekend trouwens ook echt een wild girl on film! Whooohoooo!!!

 2. Micha heeft alweer een nieuw “horror-verhaal’ klaar over de German Wings crash. Tuurlijk, verse lijken en er moet weer een complot omheen verzonnen worden. Hoe misselijkmakend. Wil iemand even Europol tippen waar Micha zit en hem dan naast Holleeder in de gevangenis zetten?? En dan tegen hem zeggen dat zijn verraders in de cel naast hem zitten?? Wordt grote vriendschap tussen die 2….

  • Bij Micha zou ik me pas zorgen gaan maken als hij die crash als een ongeluk zou afdoen. Vanuit de MSM horen we A dus Micha verwerpt A en presenteert B. Op die werkwijze drijft z’n hele bestaansrecht, zolang dat nog duurt.

   Over bestaansrecht gesproken, de laatste TubeYourShop-productie is om te gillen. Micha die zich staat te verlekkeren tussen de seksspeeltjes en zich uitgebreid laat voorlichten over fleshlights, vibrators en zweepjes. Extreem jammer dat Victoria hier niet bij was. Het zou toch jammer zijn als we haar nooit meer zien shinen.

   Mooi ook dat alle TubeYourShop-producties op Youtube staan, dan kun je zien wat de kosten per view zijn. De partyshop heeft hem 100 euro betaald en het filmpje heeft tot nu toe 165 views. Da’s een dikke 60 cent per view. Lucratieve business hoor Micha! Of juist een totaal gebrek aan succes, maak ervan wat je wilt.

   • hahaha, geweldig filmpje. Micha vindt de fleshlight (male masturbator) wel erg interessant: 89 euro (me take that, you get filmpie, okay? you like?)

    Maar hoe gaat Micha zich rechtplotteren over de swinger-masks en de relatie met Eyes Wide Shut, wat hij een ‘very interesting movie’ vindt? Ik zie weer een ‘bokkenkop’ schandaal aankomen.
    Bovendien, een agent uit Amsterdam – Mr. B – legt wel even plotseling een sexlijntje tussen Dublin en Amsterdam bloot waar Micha middenin plottert.

    Vragen, vragen, maar voorlopig geniet ik nog even van de visuele voorstelling van Micha in een latex-polo die Victoria met haar muizenmasker over haar gezicht najaagt met een zweep.

     • hahaha, ja inderdaad…

      oh, oh, we hadden toch die luisterpost moeten inrichten toen dat appartement naast Micha’s dorm te huur stond in Schiedam. De beelden en geluidsfragmenten die we daar hadden kunnen oogsten zouden onbetaalbaar zijn geweest: micropayment voor de beelden, en cashen..

     • Aargh, het is nog goedkoop en amateuristisch ook.

      Even dacht ik dat Micha een unieke winkel had ontdekt.

      Weer een helaas.

      D*mn btw, die Gigolo fuck machine ziet er uit als werk, niet als plezier. WTF?

     • Je kan er best bij relaxen volgens de advertentie, ook al ziet hij eruit als een soort Black & Decker powertool.

      Gigolo’s cool blue hue, subtly highlighted logo & visible silent internal moving parts set the scene for what you are about to receive – a sexy smooth mechanical pounding of a lifetime. Lie back and let your own personal Gigolo fuck you to powerful multiple orgasm’s you never knew were possible.

 3. Wat een cool filmpje van Nico v.d. Ham, met stoere muziek van mijn geliefde Michael Jackson. Die had ik nog niet gezien!

  Micha leeft zich toch al uit op Victoria, en vice versa.
  Een soort van 50 bagger tinten, zeg maar 😈

  • jaja, Nico gaat helemaal los. Niets staat hem een journalistieke carriere nog in de weg. Behalve de rechtbank dan, maar ach dat is een bijzaak.

  • Ik heb de uitspraak van de rechter mbt Koos Werkeloos net gelezen en was onder de ‘indruk’ van zijn liegende en manipulerende karakter dat nu feitelijk zwart op wit staat. Dit zegt genoeg over de beweringen die hij ooit gedaan heeft inzake andere personen.
   Zag in de slotsom enkele bedragen staan zoals € 666,=. Als dat nou geen teken aan de wand is 😉

Reacties zijn gesloten.